2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim de pazartesi 8.30 da sezeryanim var. Dr 6.45te gel yatisini yaptir dedi. Benim de 2.5 yasinda bir oglum var insallah kolay bi dogum olur aksama ayaklanmis oluruz
Canım ikimizde aynı saatlerde oğlum 3 yaşında kaderlerimiz bir. Allahım evlatlarımıza bağışlasın. Benim ikinciside erkek olacak senin ?

Benim de pazartesi 8.30 da sezeryanim var. Dr 6.45te gel yatisini yaptir dedi. Benim de 2.5 yasinda bir oglum var insallah kolay bi dogum olur aksama ayaklanmis oluruz
uff 6.45 erken değil mi ya. Allah yardımcın olsun. oğlunu götürecek misin? onu emanet edebileceğin biri var mı? ben dua ediyorum gece felan sancı su felan gelmesin diye benim kimsem yok mecbur yanıma götürecem kızımı

Kızlar simdi doktordan geldim 3400 olmuş. Saçlı bi bebek olcak dedi dr. Plasentada kireçlenme baslamıs ama su an onemli degil dedi ama sali tekrar kontrole çağırdı. Sezeryanmi normalmi ona karar veririz dedi.Heralde catı muayenesi yapar.

ben memleketimde değilim burda tekiz. doğuma annem gelecek o bana bakar hastanede babası da kızla evde olur o yüzden gündüz yanında olurlar uyumaya eve giderler

Kızlar şimdi doktordan geldik. Doktor farkında mı değil umursamıyor mu bilmiyorum ama bebek iki haftadır aynı kiloda. İlginç olan da iki haftadır ölçtüğü boy ve kafa ölçüsü her seferinde geri çıkıyor. İki hafta önce 52cm ölçmüş geçen hafta 50 bu hafta 49cm. Bir tek göbek ölçüsü haftasıyla uyumlu onun dışında bir hafta geri çıktı. Kafası küçülecek değil ya anlamadım ben bundan bir şey. Ptesi tekrar gidicem içim rahat etmedi bebek beslenemiuor diye yorumluyorum plasentaya bile bakmadı kan akışına falan. Aynı durumu yaşayan var mı bu haftaya kadar hep haftasıyla uyumlu ya da öndeydi bir hafta anlamadım ne oldu böyle.

Senin bebek de benim oglum gibi sacli demek ki :)) doktor da bana devamli diyor

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun=)
yok kız Mormeneksem @Koalina var daha benden sonra ama belli olmaz yani
Bizim de pazartesi gunumuz belli olacak insallah bakalim
Doğum iyi geçti kızlar kızım yanımda 3 kilo 48 cm 37+1 maşallah sıkıntı yok şimdilik ağrılarım var hafif hepinizi öpüyorum dua edin sütüm gelsin
Canim masallah gozunuzaydin Allah anali babali buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…