- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.181
senden daha önce atak bekliyorum ama hadi hayırlısı =)Ben yilbasinda dogurcam galiba
Sağsalim evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.sorma ya onun yüzünden ağladım zaten anlamıyor beni sanki o hamile ben değil
Canım ikimizde aynı saatlerde oğlum 3 yaşında kaderlerimiz bir. Allahım evlatlarımıza bağışlasın. Benim ikinciside erkek olacak senin ?Benim de pazartesi 8.30 da sezeryanim var. Dr 6.45te gel yatisini yaptir dedi. Benim de 2.5 yasinda bir oglum var insallah kolay bi dogum olur aksama ayaklanmis oluruz
uff 6.45 erken değil mi ya. Allah yardımcın olsun. oğlunu götürecek misin? onu emanet edebileceğin biri var mı? ben dua ediyorum gece felan sancı su felan gelmesin diye benim kimsem yok mecbur yanıma götürecem kızımıBenim de pazartesi 8.30 da sezeryanim var. Dr 6.45te gel yatisini yaptir dedi. Benim de 2.5 yasinda bir oglum var insallah kolay bi dogum olur aksama ayaklanmis oluruz
amin canım inşaAllahSağsalim evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.
Hayirlisiyla gelsin insallah.Oyyyy maşallah allah sağlık sıhhatli uzun ömür versin inşallah canım ve amin benimkide gelsin artık çıldırıcam
ben memleketimde değilim burda tekiz. doğuma annem gelecek o bana bakar hastanede babası da kızla evde olur o yüzden gündüz yanında olurlar uyumaya eve giderlerBende öyle istiyorum. Babannesi var ama tam sorunlu. Kesinlikle güvenmiyorum ona çocuk bakma konusunda ama biliyorum. Hastaneye gelince götürmeye kalkışacak bende göndermek istemiyeceğim. İki gündür ne yapacağımı şaşırdım. Annemde orda bakarız sen sıkıntı yapma akşamda babasıyla uyumaya gider diyor ama akşama kadar hastanede durabilir mi diye düşünüyorum. Senin bakacak bitileri var mı
Kızlar doğum yapan anneler. Siz ne zaman başladınız.Kızlar süt arttırıcı çay ve galactago kullanmayı düşünüyorum. Doğumdan kaç gün önce kullanmaya başlasam
En azından sinir edecek birileri yok.ben memleketimde değilim burda tekiz. doğuma annem gelecek o bana bakar hastanede babası da kızla evde olur o yüzden gündüz yanında olurlar uyumaya eve giderler
Senin bebek de benim oglum gibi sacli demek ki :)) doktor da bana devamli diyorKızlar simdi doktordan geldim 3400 olmuş. Saçlı bi bebek olcak dedi dr. Plasentada kireçlenme baslamıs ama su an onemli degil dedi ama sali tekrar kontrole çağırdı. Sezeryanmi normalmi ona karar veririz dedi.Heralde catı muayenesi yapar.
Evet öyleymiş benimkide erkek :) ama hic mide yanması yaşamadım dedim guldu dr o mideyle alakali sacla degil dedi :)Senin bebek de benim oglum gibi sacli demek ki :)) doktor da bana devamli diyor
Aynen baksana herkes kasimda bile yapti uzun surmez dogmn ya ins gonlune gore olur bakalm benim hic birsy yok gecelrri uyuyamyrm bakalm bebek ne zaman gelck heyecn dorukta
Canm gozun aydin masallah kizina bol sutlu gunler ins dere otu ye cnm ins sutun cok olurDoğum iyi geçti kızlar kızım yanımda 3 kilo 48 cm 37+1 maşallah sıkıntı yok şimdilik ağrılarım var hafif hepinizi öpüyorum dua edin sütüm gelsin
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun=)Selam kızlar persembeyi cumaye baglayan gece 30.11.2018 saat 3.30 da minik melegime kavustum. Tam 39. Haftadaydık. 1 gün ile aralık annelerini kaçırdık. Bebisimle eve geldik simdi gazını çıkarıyorum. Bize bol sütlü günler doğum yapan varsa gözü aydın. Bekleyenler de Rabbim kolaylık versin meleklerinize kavuştursun inşallah
Bizim de pazartesi gunumuz belli olacak insallah bakalim
Canim masallah gozunuzaydin Allah anali babali buyutsunDoğum iyi geçti kızlar kızım yanımda 3 kilo 48 cm 37+1 maşallah sıkıntı yok şimdilik ağrılarım var hafif hepinizi öpüyorum dua edin sütüm gelsin
hayırlısı olsun canım ban 14 aralık dedi bakalımHayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun=)
Bizim de pazartesi gunumuz belli olacak insallah bakalim
Canim masallah gozunuzaydin Allah anali babali buyutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?