- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.161
Eczanelerde oluyodur heralde canım bende düşünüyorımEl dezenfektanini nerden alabiliriz ?
gündüz yanında dursun uyumaya gitsin babasıyla diyorum ben deAlıntı yapacaktım yanlışlık oldu
hastane içinde hastanelerde var zaten canım devlet hastanelerinde bile var her odada..ev için alacaksan da eczanelerde satılıyorEl dezenfektanini nerden alabiliriz ?
Bende artk dogsun diyrm nasl olcsk merk edyrm az kaldi cnm araliga grdk artk brsy kalmadiuzandım bakalım kızım uzandırmıyor ki biran doğsa diyorum yoruldum artık =(
Bende öyle istiyorum. Babannesi var ama tam sorunlu. Kesinlikle güvenmiyorum ona çocuk bakma konusunda ama biliyorum. Hastaneye gelince götürmeye kalkışacak bende göndermek istemiyeceğim. İki gündür ne yapacağımı şaşırdım. Annemde orda bakarız sen sıkıntı yapma akşamda babasıyla uyumaya gider diyor ama akşama kadar hastanede durabilir mi diye düşünüyorum. Senin bakacak bitileri var mıgündüz yanında dursun uyumaya gitsin babasıyla diyorum ben de
hastane içinde hastanelerde var zaten canım devlet hastanelerinde bile var her odada..ev için alacaksan da eczanelerde satılıyor
Hayırlı doğumlar canımmsağlıkla kavuşun inşallahKızlar şekerim düzene girdi taburcu olucaktım şimdi sonra sık sık karnım sertleşmeye nefesim kesilmeye başladı zaten bunu çok yaşıyordum da günde 4-5 defa düzensiz saatlerde şimdi çok sıklaştı Doğuma giriyorum dua edin nst hep böyle düzenli nefesim kesiliyor karnım sivriliyor
Allah yardımcın olsun. Bebeğinle sen sağlıklı bi şekilde kurtul inşallahKızlar şekerim düzene girdi taburcu olucaktım şimdi sonra sık sık karnım sertleşmeye nefesim kesilmeye başladı zaten bunu çok yaşıyordum da günde 4-5 defa düzensiz saatlerde şimdi çok sıklaştı Doğuma giriyorum dua edin nst hep böyle düzenli nefesim kesiliyor karnım sivriliyor
Amin canım gözün aydın maşallah sizeSelam kızlar persembeyi cumaye baglayan gece 30.11.2018 saat 3.30 da minik melegime kavustum. Tam 39. Haftadaydık. 1 gün ile aralık annelerini kaçırdık. Bebisimle eve geldik simdi gazını çıkarıyorum. Bize bol sütlü günler doğum yapan varsa gözü aydın. Bekleyenler de Rabbim kolaylık versin meleklerinize kavuştursun inşallah
Oyyyy maşallah allah sağlık sıhhatli uzun ömür versin inşallah canım ve amin benimkide gelsin artık çıldırıcamBenim minnosun dogdu canim 10 gunluguz su an.Gecirdij o stresli gunleri darisi basiniza.☺
Hala bebeğimle tek bedendeyiz :)) sen naptın canım. Akşamları çok ağırlaşıyorum heh diyorum az kaldı. Sabahları iyiyim sanki akşam o ağrıları çeken ben değilmişim gibi
İnternetten sipariş vereceğim ben. Eczanelerde de vardırEl dezenfektanini nerden alabiliriz ?
bu çok hareketli maşaAllah =) bakalım doğumdan sonra nasıl olacaklarhayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün
canım dün ayıptır söylemesi artık atletle oturuyordum o derece yani sıcak
aynen canım demekki hepimiz aynı durumdayız
ben de 2-3 gündür öyle oluyor ama gelen giden yok..zaten ben daha doğmasını istemiyorum doğum iznim erken biter diye
bu ikinciler çektiriyor desene inşallah doğduklarında uslu olurlar
bende dün çok doldum ağladım :/aynı şeyi ben de düşünüyorum 5 yaşında bir kızım var şimdi ben hastanedeyken üzülür.onu düşünüyorum kara kara
Dün gece çok ağladım dolmuştum zaten. Arkamda oğlumu bırakıp nasıl gircem ameliyata.
ben bu hafta bekliyorum bakalım 4 aralık diyorum =) kızımda 4 ocak çünkü =) güzel olur da hayırlısıBende artk dogsun diyrm nasl olcsk merk edyrm az kaldi cnm araliga grdk artk brsy kalmadi
Ins cnm gonlunden gecen olur takvime gore en son sensn galiba ama bakalm belli olmaz ah suyumuz bi gelsede rahatlasakben bu hafta bekliyorum bakalım 4 aralık diyorum =) kızımda 4 ocak çünkü =) güzel olur da hayırlısı
Eşimde diyor niye bu kadar kafana takıyorsun. Babalar anlamıyor. İçim volkan gibi.bende dün çok doldum ağladım :/
aynen 3 yaşında kızımı düşünüyorum bende Allah yardımcımız olsun
yok kız @kalinkaaaIns cnm gonlunden gecen olur takvime gore en son sensn galiba ama bakalm belli olmaz ah suyumuz bi gelsede rahatlasak
sorma ya onun yüzünden ağladım zaten anlamıyor beni sanki o hamile ben değilEşimde diyor niye bu kadar kafana takıyorsun. Babalar anlamıyor. İçim volkan gibi.
Ben yilbasinda dogurcam galiba
Benim de pazartesi 8.30 da sezeryanim var. Dr 6.45te gel yatisini yaptir dedi. Benim de 2.5 yasinda bir oglum var insallah kolay bi dogum olur aksama ayaklanmis oluruzPazartesi 8:30 sezeryanım var. Çok sitresliyim. 3 yaşında oğlum var çok zormuş böyle doğuma gitmek. Allahım herkesi evlatlarına bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?