2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doğum iyi geçti kızlar kızım yanımda 3 kilo 48 cm 37+1 maşallah sıkıntı yok şimdilik ağrılarım var hafif hepinizi öpüyorum dua edin sütüm gelsin
maşaAllah Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah bol sütün olsun inşaAllah

Maşallah canım. Bizim saçıyla ilgili hiç yorum yapmadı demekki seninki dikkat çekecek şekilde :). Hayırlısı olsun normal veya sezaryen sağlıkla gelsin inşallah

aralikta en erken kim doguruyor
ben 10 aralik insallah
Bende 14 aralık insallah

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebisin

Doğum iyi geçti kızlar kızım yanımda 3 kilo 48 cm 37+1 maşallah sıkıntı yok şimdilik ağrılarım var hafif hepinizi öpüyorum dua edin sütüm gelsin
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğin

4 dk da bir olan ve 2 dk da bire düşen sancılarım da gerçekten doğum sancisiymis başka bir açıklaması olamazdı zaten ısrarla
Canm gozun aydin cok sevindim dogurmana
Bebisinde sennde sagligin iyidir ins :)
Çok sağol canım ıyiz bugün evimize geldik. Darısı sana inşallah en kısa zamanda canım benim :))))

Zynpctnr hayirli olsun saglikla buyut. Kendi sancin miydi suni sanci mi verdiler. Suni sanci acilma yoksa hic etki etmiyor.
Sagol canım benim. Kendi sancim geldi ama bebek sıkışmış kanala girememiş 3900 doğdu iri bide. O yüzden işler değişti. Suni açılma ilerlemeyince istemedim sezeryan istedim.

Masallh o zaman ikinize bol sutlu gunledn olsn ins:) ins cnm bende beklyrm dun dedm geldi yalancyms gercgni beklyrm :)

Hala bebeğimle tek bedendeyiz :)) sen naptın canım. Akşamları çok ağırlaşıyorum heh diyorum az kaldı. Sabahları iyiyim sanki akşam o ağrıları çeken ben değilmişim gibi
Bende duruyorum daha bel ağrısı bacak ağrısı uyku sıkıntısı ne ararsan var bbizimkilerde hayırlısıyla doğsada bizde rahatlasak

Reactions: 114
Ah cnm nasıl sinir oluyorum bu duruma bi bilsen bakalım gelsinler de hemen geçsin zaman yılbaşını geçirmek isteyecektir ama ben eşimle yalnız olmak istiyorum inş çabuk giderler valla bu konuda şanslı olanlar var bi ark var Doğum yaptı ne kv ben kp hiç biri gelmedi aylar oldu hatta neymiş rahat değişmiş diye kimseyi istemedi bizim öyle bir şansımız yok çünkü eşlerimiz buna müsade etmez yalnız şimdiye kadar kv karşı bu kadar öfkeli değildim o gün o hareketinden sonra kadını görmek bile istemiyorum düşünsene Doğum yaptım 3 gün aradı insan bir arar nasıl oldun diye sorar yok hanım efendi aramış hiç geçmiş olsun demiyor bile napıyorsun bebek napıyor diyo nasıl oldun yaran nasıl öyle bir soru dahi yok sonrada boş boş konuşup kapattı yüzüme kapatır gibi Bazen çok şanssızım diyorum kendi anneme bakıyorum oda kv gelinini çok seven bize karşı bile koruyan bir kv bizim gelin her yerde dermiş allah razı olsun kv çok iyi diye ama kendime bakıyorum anlayışsız otoriter bencil bir kv rabbim yardımcımız olsun ne onları bize ne bizi onlara muhtaç etmesin tek elimizden gelen bu duayı etmek
Cnm fakir marka olduğunu biliyorum ama hangi model bilmiyorum hiç detaylı bakmadım takındık direkt kilere koydum herkes gelsin gitsin kadın çağıracam yine dip bucak temizlesin içim rahat etmeyecek çünkü sonrada çıkarır kullanırım gerçi kadın çarpıtmakta çok pahallı ama napayım 2 ay ağır iş yapmamamız gerek iç yara çabuk iyileşmiyor allah korusun daha kötü şeyler olur biraz kendinden ödün vermek gerekiyor sen de sezeryan olacaksın sakın ağır iş yapayım deme 2 ay her bünye aynı değil her sezeryan olan aynı şekilde iyileşmez başkasının lafına bakıp işlenme sakın kv kalsa 10 iş yapmam gerekiyor ama ben yapmam fıtık filan olur allah korusun sonra kim bize bakacak en iyisi biraz idare etmek sen o makinayı önce bir araştır misafirlerin bitsin en son al kullan en azından evin temiz kalır

Benim program 8 gün kaldı diyor. Bakalım :) annemde 40 ta bitsin sonra bekle kendini şartlama diyor. Ama kızımı sevmek istiyorum napayım :) 8 gün sonra 40 bitiyor zaten

Benim program 8 gün kaldı diyor. Bakalım :) annemde 40 ta bitsin sonra bekle kendini şartlama diyor. Ama kızımı sevmek istiyorum napayım :) 8 gün sonra 40 bitiyor zaten
Benim daha 20 gün var ama ben bile istiyorum artik dogsun seviyim :):)

Reactions: 114
Canım ikimizde aynı saatlerde oğlum 3 yaşında kaderlerimiz bir. Allahım evlatlarımıza bağışlasın. Benim ikinciside erkek olacak senin ?
Benim de canim .iki erkek anasi olacagim diye hava atiyorum. Soyle tütülü kiyafetler giydirecek bi kizim olmayacagi icin erkek anasi farkli olur diye gaz veriyom kendime. Saka bi yana hayirlisi olsun. İkinci oglumla jubilemi yapacagim

Oglum O saatte uyuyor olur kayinvalideyi yanina birakacagim uyaninca esim gelip alacak onlari evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…