- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.201
maşaAllah Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah bol sütün olsun inşaAllahDoğum iyi geçti kızlar kızım yanımda 3 kilo 48 cm 37+1 maşallah sıkıntı yok şimdilik ağrılarım var hafif hepinizi öpüyorum dua edin sütüm gelsin
Amin saglikla kavusalim hepimiz insallah canm. Benim de o civarda olur gibi bakalim=)hayırlısı olsun canım ban 14 aralık dedi bakalım
Gözün aydın hayırlı evlat olsun inşallah. Bol bol sütlü günler inşallahDoğum iyi geçti kızlar kızım yanımda 3 kilo 48 cm 37+1 maşallah sıkıntı yok şimdilik ağrılarım var hafif hepinizi öpüyorum dua edin sütüm gelsin
Maşallah canım. Bizim saçıyla ilgili hiç yorum yapmadı demekki seninki dikkat çekecek şekilde :). Hayırlısı olsun normal veya sezaryen sağlıkla gelsin inşallahKızlar simdi doktordan geldim 3400 olmuş. Saçlı bi bebek olcak dedi dr. Plasentada kireçlenme baslamıs ama su an onemli degil dedi ama sali tekrar kontrole çağırdı. Sezeryanmi normalmi ona karar veririz dedi.Heralde catı muayenesi yapar.
Evet o hurafeymis :))Evet öyleymiş benimkide erkek :) ama hic mide yanması yaşamadım dedim guldu dr o mideyle alakali sacla degil dedi :)
Bende 14 aralık insallaharalikta en erken kim doguruyor
ben 10 aralik insallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebisinSelam kızlar persembeyi cumaye baglayan gece 30.11.2018 saat 3.30 da minik melegime kavustum. Tam 39. Haftadaydık. 1 gün ile aralık annelerini kaçırdık. Bebisimle eve geldik simdi gazını çıkarıyorum. Bize bol sütlü günler doğum yapan varsa gözü aydın. Bekleyenler de Rabbim kolaylık versin meleklerinize kavuştursun inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinDoğum iyi geçti kızlar kızım yanımda 3 kilo 48 cm 37+1 maşallah sıkıntı yok şimdilik ağrılarım var hafif hepinizi öpüyorum dua edin sütüm gelsin
Çok sağol canım ıyiz bugün evimize geldik. Darısı sana inşallah en kısa zamanda canım benim :))))Canm gozun aydin cok sevindim dogurmana
Bebisinde sennde sagligin iyidir ins :)
Sagol canım benim. Kendi sancim geldi ama bebek sıkışmış kanala girememiş 3900 doğdu iri bide. O yüzden işler değişti. Suni açılma ilerlemeyince istemedim sezeryan istedim.Zynpctnr hayirli olsun saglikla buyut. Kendi sancin miydi suni sanci mi verdiler. Suni sanci acilma yoksa hic etki etmiyor.
Çok sagol :)Maşallah canım. Bizim saçıyla ilgili hiç yorum yapmadı demekki seninki dikkat çekecek şekilde :). Hayırlısı olsun normal veya sezaryen sağlıkla gelsin inşallah
Masallh o zaman ikinize bol sutlu gunledn olsn ins:) ins cnm bende beklyrm dun dedm geldi yalancyms gercgni beklyrm :)4 dk da bir olan ve 2 dk da bire düşen sancılarım da gerçekten doğum sancisiymis başka bir açıklaması olamazdı zaten ısrarla
Çok sağol canım ıyiz bugün evimize geldik. Darısı sana inşallah en kısa zamanda canım benim :))))
Bende duruyorum dahaHala bebeğimle tek bedendeyiz :)) sen naptın canım. Akşamları çok ağırlaşıyorum heh diyorum az kaldı. Sabahları iyiyim sanki akşam o ağrıları çeken ben değilmişim gibi
Ah cnm nasıl sinir oluyorum bu duruma bi bilsen bakalım gelsinler de hemen geçsin zaman yılbaşını geçirmek isteyecektir ama ben eşimle yalnız olmak istiyorum inş çabuk giderler valla bu konuda şanslı olanlar var bi ark var Doğum yaptı ne kv ben kp hiç biri gelmedi aylar oldu hatta neymiş rahat değişmiş diye kimseyi istemedi bizim öyle bir şansımız yok çünkü eşlerimiz buna müsade etmez yalnız şimdiye kadar kv karşı bu kadar öfkeli değildim o gün o hareketinden sonra kadını görmek bile istemiyorum düşünsene Doğum yaptım 3 gün aradı insan bir arar nasıl oldun diye sorar yok hanım efendi aramış hiç geçmiş olsun demiyor bile napıyorsun bebek napıyor diyo nasıl oldun yaran nasıl öyle bir soru dahi yok sonrada boş boş konuşup kapattı yüzüme kapatır gibi Bazen çok şanssızım diyorum kendi anneme bakıyorum oda kv gelinini çok seven bize karşı bile koruyan bir kv bizim gelin her yerde dermiş allah razı olsun kv çok iyi diye ama kendime bakıyorum anlayışsız otoriter bencil bir kv rabbim yardımcımız olsun ne onları bize ne bizi onlara muhtaç etmesin tek elimizden gelen bu duayı etmekay kv n de de ne rahat.sinir bozucu bi rahatlik.
cnm kp kv n aksam tv izlerken havalandir diger odalari.kv kp inin en fazla zmn gecirdigi odaya da koku sık.
dezenfektan cok pratik oluyo cnm cidden.
hatta kullan at temizlik mendilleri de var onlardan da alabilirsin onlar da cok pratik oluyor.islak mendil gibi ama degil sanirim.benim aklimda almak var ilerde cocuk olunca insan pratik seyler ariyo cidden.onunla toz falan aliyorlar ama klozette silinir heralde.rosmann da gormustum.hem kozmetik hem temizlik urunleri satilan bi yer.
kaynananin sıkılmasi lazim ki.gitsin cnm.
senin yapabilceklerin cok hürmetli olma.klasik yemekler yap.sonra bebegine hic dur sus deme yanlarinda uyarma birak simarsin deli olsunlar.ben oyle yapicam bakalim.yoksa torunum var diye dahs cok gelirler seninkiler.benimkiler de bekler her hafta torunumu ozledim gelin der.bebek aglayinca yanlarindan kalkip gitme mesela birak onlar da ceksin bebegin sesini.madem torunlari onlar da yasasin zorluklarini.
yani cekinme derim cnm ebde sen nasilsan kv kp yaninda da oyle ol kasma kendinj.bi emzirme konusunda mecbur ya yatak odana gider emzirir gelirsin.kp olmasa neyse de kp varken zor olur yanlarinda emzirmek.
cnm bildirim gelmemis sanirim baktim da goremedim bazen tutuluyo zaten kk bende telden giriyorim.
cnm bence hazir annen almisken ac kullan derim.baktim agir cok kullancan bisey degil ayda bir kullanirsin.camlar pimapenler koltuklar hali banyo dusakabin cok guzel temizleniyo buharla.bi gun her yeri temizlersin kaldirirsin ayda bir acarsin.
fakirin hangisi cnm makina ? kulkanirsan bana yorum yazarmisin
bende hangi markayi almak gerek bilmiyorum alirim elimde patlar yazik olur.bebek bi dogsun bi kendimize gelelim de bakicam artik.
Bende son sıralardayım 24 aralık dogum
evet var bir kaç kişi aklıma o an sen gelmedin canım ama hayırlısı ile sağlıkla gelsinler minnoşlar =)Bende son sıralardayım 24 aralık dogum
Benim daha 20 gün var ama ben bile istiyorum artik dogsun seviyim :):)Benim program 8 gün kaldı diyor. Bakalım :) annemde 40 ta bitsin sonra bekle kendini şartlama diyor. Ama kızımı sevmek istiyorum napayım :) 8 gün sonra 40 bitiyor zaten
Benim de canim .iki erkek anasi olacagim diye hava atiyorum. Soyle tütülü kiyafetler giydirecek bi kizim olmayacagi icin erkek anasi farkli olur diye gaz veriyom kendime. Saka bi yana hayirlisi olsun. İkinci oglumla jubilemi yapacagimCanım ikimizde aynı saatlerde oğlum 3 yaşında kaderlerimiz bir. Allahım evlatlarımıza bağışlasın. Benim ikinciside erkek olacak senin ?
Oglum O saatte uyuyor olur kayinvalideyi yanina birakacagim uyaninca esim gelip alacak onlari evdenuff 6.45 erken değil mi ya. Allah yardımcın olsun. oğlunu götürecek misin? onu emanet edebileceğin biri var mı? ben dua ediyorum gece felan sancı su felan gelmesin diye benim kimsem yok mecbur yanıma götürecem kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?