2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    247
Spinal oldum kızlar iyiyim şükür gazımı çıkarttım uyuşukluk geçmeye başladı emziriyorum sütüm gelecek inşallah biraz geldi maşallah sıkıntımız Yok yürütecekler beni bitter çikolata yiyorum gazımı çıkarttığım için herşey serbest 3 bardak nescafe içtim anestezi doktoru bitter çikolata nescafe dedi mutlaka alın çantanıza lansinoh sürüyorum her emzirmeden sonra göğüslerim açıkta oda tek kişilik kapatmıyorum yani rezene almıştım iki bardak onu demledik içtim gaz için iyi oldu bana tavsiye ederim bardak falan alın yani tulum değilde alt üst takım en iyisi terleyince üst kısmı değişiyoruz
 
Maşallah size Tavsiyelerin için sağol canım. Sağlıkla büyüsün bebeğin
 
Kızlar Doğum yapalı 5 gün oldu size tavsiyelerim olacak lütfen dikkate alın benim yaşadığımı yaşamayın!
Sezeryanla Doğum yaptım uyanmam biraz uzun sürdü o sırada bebeğin topuk kanını ve işitme testini yapmışlar ama hemşireler mama vermiş baya sonra odaya getirdiler bu arada ben sabah 5/30 gibi Doğum yapmıştım öğlene kadar bebek uyudu uyandırdım emzirmeye çalıştım almadı çünkü minik midesini baya mamayla doldurmuşlar neyse ben çok uykusuzdum akşam uyuya kalmışım eşimin yakını yanımdaydı oda kalkıp tekrar mama vermiş ve bu sabaha kadar devam etmiş ertesi gün bebek okadar ağlıyordu ki ben yine memeyi denedim çekmiyodu o yakınımız inatla geldi mama verdi yine ve bebek artık emmemeye başladı üstüne sarılığı başladı ve şuan mecburen mama vermek zorunda kalıyorum sarılığı yüzünden hala beni emmemek için direniyor ve sabaha kadar ağlıyor çünkü bir kere alıştı rahata benim sütüm gelmedi çünkü çekmesi gerekiyor güçlü ki dolsun çay aldım pekmez tahin yiyiyorum az olsa da sıkınca geliyor bir kaç damla daha fazlası olması için emmesi gerekiyor ama bebeğim emmiyor emse bile çok güçsüz çekiyor süt gelmeyince ağlamaya başlıyor size tavsiyem lütfen önce den hemşireleri ikaz edin kesinlikle vermesinler mama yanınızda olan kişi kim olursa olsun gerekirse kırın onu ama asla ilk 3 gün mama vermeyin meme redddine neden oluyor benim öyle bir şansım olmadı ailem yetişemedi doğduğum güne siz o hataya düşmeyin derim
 
Pazartesi 8:30 sezeryanım var. Çok sitresliyim. 3 yaşında oğlum var çok zormuş böyle doğuma gitmek. Allahım herkesi evlatlarına bağışlasın
Allah yardimcin olsun cnm ameliyat olunca insan geride biraktiklarini dusunuyor yine de ister istemez.icin rahat olsun insalah bebisinle oglunla esinle donün sag salim evinize
 
Aynen öyle doğru diyorsun benim esimde varsa annemle sorunun kendin hallet önce der bana;( esler iyi muamele yapmiyor en basta dediğin gibi kv ne yapsın
gecen dedim esime annen dogumdan sonra 1 2 hafta kal diyo bana ben kalmam annen kalsin gelsin dedim.
ya aslinda kalmasina da gerek yok annem zatem dogumdan sonra 2 hafta kalicak.ama simdi oyle demsem esim hemen idda eder senjn annen kaliyoda benim annem niye kalmiyo der.kadinin ilk torunu ben de bisey diyemiyorum.zaten bende kv cok kalmaz.ama benim hep gitmemi kalmami ister.
iste benim salak esim israr eder.illa anne kal anne biraz daha kal.diye.ben de bisey diyemem annesi diye.sonra tartismaya giriyo benimle.ben kotü oluyorum.
ben her zmn arada bi mesafe olmasi taraftarindayim kim olursa olsun.annem de olsa haftada bir evine gitmezdim.kv ye gidiyoruz ama iste.ve artik gitmem her hafta ama.
 
Nescafa yerine dibek kahvesi turk kahvesi icsek olur mu ki yaaa nescafeyi sevmem
 
anladim cnm evet vakumlu olanlar bayagi pahali o kadar da gerek yok diye dusunuyorum.
ya ben aslinda gunluk kullanabilcem bisey istiyordum.dikey supurge seklinde olan buharli temizleyicilerden istiyordum.deterjansiz kimyasal olmadan suyla temizlik beni cok cezbediyo.ama iste sulu birakiyosa bu sefer hicnise yaramaz tozlar yerde birikir parkeler kabarir.arkasinda da geri kurulamak istemiyorum.o zmn ne anladim pratikliginden.
cnm arcelik buharika dikey supurge sekline giemiyor dimi boynuna koyup oyle temizleniyor o da cok agir oluyordur dimi
 
Sagol canım benim. Kendi sancim geldi ama bebek sıkışmış kanala girememiş 3900 doğdu iri bide. O yüzden işler değişti. Suni açılma ilerlemeyince istemedim sezeryan istedim.
spinal mi oldun cnm
masallah bol sütlu gunleriniz olsun cnm
demekki dogru sancilarmis sancilarin
Allah anali babali buyutsun insallah
 
Benimde Cuma günü spinal olacak kısmetse. Spinal anestezi olanlar sıkıntı yaşadınız mı? Nasıl geçiyor süreç?
Cok korkmama ragmen cok guzel gecti.Hic boyle gecer diye dusunmemistim.Sonraki surectede 3.gun bulasik dahi yikadim.Hemen ayaklanilirsa agri dagilip gidiyor,ama surekli yatar vaziyette kalinirsa agrilarin gecme suresi uzuyor.
 
Yok maalesef asarak kullaniliyor. Bir de ucunda bezleri var mesela bir bezle bir odayi yapabilirsin ancak,tabi odanin cok iyi supurulmus olmasi gerekiyor ki kil toz takilmasin. Diger odalara gecince o bez islaniyor ve kirleniyor. Basta ilk hevesle kullaniuorsun ama sonra usenip zor kirlerde ve buyuk temizlikte kullaniyorsun. Petekleri cok guzel temizliyor mesela hic acmaya bile gerek yok, ustten buhari tut alttan cikiyor her sey. Ben duvar da silmiyorum ama annemlerin ev komurlu oldugu icin bunula cok daha kolay silindigini soyledi, gercekten buhari tutunca simsiyah akiyor duvarlardan.
Aslinda cevrende birinde varsa denemelik alip kullansan belki sen seveceksin.

Canım ev yoğurdu yememiz sakıncalı diye biliyordum öyle değil mi
Evet egitimde bize de boyle soylediler. Bakteriler olsun diye yarim saat kaynatinca hic bir vitamin mineral degeri de kalmiyormus.
 
Cok korkmama ragmen cok guzel gecti.Hic boyle gecer diye dusunmemistim.Sonraki surectede 3.gun bulasik dahi yikadim.Hemen ayaklanilirsa agri dagilip gidiyor,ama surekli yatar vaziyette kalinirsa agrilarin gecme suresi uzuyor.
İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim..o kadar çok olumsuz yorum varki nette beynim yandı resmen.
 
aynen cnm bende zaten bel fıtığı var dikkat edicem.
ben de misafirler gelsin gitsin oyle dusunuyorum cnm.ama sulu birakiyosa almam malesef o zmn bi de kurulamakla ugrasamam.
e cnm hem lohusasin hem bebek uyutmuyor zaten haliyle sinirlerin yapiraniyor kaynanaya tahammul kalmiyo haklisin.kocaman kadin o da bu yollardan gecti bosver isterse duymasin sen kafana gore davran rahat ol.
 
yok cmm malesef etrafimda hic kullanan.beyaz esya magazasinda deneyebilme imkanim olursa ancak o zmn gorebilcem.sagol cnm arcelikten vazgectim o zmn.dikey olmasi onemli benim icin.zaten belimde fıtık var uzun sure egilerek is yapamiyorum ben bana gore degil o zmn.
baska bakicam artik olmazsa dedigin gibi sadece buyuk temizlik icin alirim uygun fiyatli. hali koltuk petek davlumbaz falan bunlari temizlerken canımız cikiyo.en azindan buharli makinayla temizlersem 1 saatte biter her isim kolayca.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…