- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.221
anladım canım ne güzel emanet edecek birileri var. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebişiniOglum O saatte uyuyor olur kayinvalideyi yanina birakacagim uyaninca esim gelip alacak onlari evden
Maşallah sizeSpinal oldum kızlar iyiyim şükür gazımı çıkarttım uyuşukluk geçmeye başladı emziriyorum sütüm gelecek inşallah biraz geldi maşallah sıkıntımız Yok yürütecekler beni bitter çikolata yiyorum gazımı çıkarttığım için herşey serbest 3 bardak nescafe içtim anestezi doktoru bitter çikolata nescafe dedi mutlaka alın çantanıza lansinoh sürüyorum her emzirmeden sonra göğüslerim açıkta oda tek kişilik kapatmıyorum yani rezene almıştım iki bardak onu demledik içtim gaz için iyi oldu bana tavsiye ederim bardak falan alın yani tulum değilde alt üst takım en iyisi terleyince üst kısmı değişiyoruz
Allah yardimcin olsun cnm ameliyat olunca insan geride biraktiklarini dusunuyor yine de ister istemez.icin rahat olsun insalah bebisinle oglunla esinle donün sag salim evinizePazartesi 8:30 sezeryanım var. Çok sitresliyim. 3 yaşında oğlum var çok zormuş böyle doğuma gitmek. Allahım herkesi evlatlarına bağışlasın
gecen dedim esime annen dogumdan sonra 1 2 hafta kal diyo bana ben kalmam annen kalsin gelsin dedim.Aynen öyle doğru diyorsun benim esimde varsa annemle sorunun kendin hallet önce der bana;( esler iyi muamele yapmiyor en basta dediğin gibi kv ne yapsın
Nescafa yerine dibek kahvesi turk kahvesi icsek olur mu ki yaaa nescafeyi sevmemSpinal oldum kızlar iyiyim şükür gazımı çıkarttım uyuşukluk geçmeye başladı emziriyorum sütüm gelecek inşallah biraz geldi maşallah sıkıntımız Yok yürütecekler beni bitter çikolata yiyorum gazımı çıkarttığım için herşey serbest 3 bardak nescafe içtim anestezi doktoru bitter çikolata nescafe dedi mutlaka alın çantanıza lansinoh sürüyorum her emzirmeden sonra göğüslerim açıkta oda tek kişilik kapatmıyorum yani rezene almıştım iki bardak onu demledik içtim gaz için iyi oldu bana tavsiye ederim bardak falan alın yani tulum değilde alt üst takım en iyisi terleyince üst kısmı değişiyoruz
anladim cnm evet vakumlu olanlar bayagi pahali o kadar da gerek yok diye dusunuyorum.Bende arcelik var canim, buyuk temizlikte iyi ama gunluk temizlik icin pratik degil. Hem agir hem buhari cekmiyor. Daha pratik olmasi icin buhari verip suyu cekenlerden almaklazimonlar da pahali.
Nisan kansiz da olabiliyor, jolemsi diger akintilardan farkli renk ve kivamda bir akinti. Nisanin gelip bir hafta sonra da dogum yapabilirmissin bir gun sonra da
Genel anestezi senin tercihinmiydi acaba
amin cnm insallahCok sagol cnm sennkide ins hayrlisiyla dogururz:)
spinal mi oldun cnmSagol canım benim. Kendi sancim geldi ama bebek sıkışmış kanala girememiş 3900 doğdu iri bide. O yüzden işler değişti. Suni açılma ilerlemeyince istemedim sezeryan istedim.
Canım ev yoğurdu yememiz sakıncalı diye biliyordum öyle değil miHer aksam büyük bir kase ev yoğurdu yiyebilirsiniz canım çok ise yarıyor izne ayrılmayı bekleme bence is3 giderken yaninda al götür
Ev yoğurdu ne bakımdan sakıncalıymış?Canım ev yoğurdu yememiz sakıncalı diye biliyordum öyle değil mi
Cok korkmama ragmen cok guzel gecti.Hic boyle gecer diye dusunmemistim.Sonraki surectede 3.gun bulasik dahi yikadim.Hemen ayaklanilirsa agri dagilip gidiyor,ama surekli yatar vaziyette kalinirsa agrilarin gecme suresi uzuyor.Benimde Cuma günü spinal olacak kısmetse. Spinal anestezi olanlar sıkıntı yaşadınız mı? Nasıl geçiyor süreç?
Yok maalesef asarak kullaniliyor. Bir de ucunda bezleri var mesela bir bezle bir odayi yapabilirsin ancak,tabi odanin cok iyi supurulmus olmasi gerekiyor ki kil toz takilmasin. Diger odalara gecince o bez islaniyor ve kirleniyor. Basta ilk hevesle kullaniuorsun ama sonra usenip zor kirlerde ve buyuk temizlikte kullaniyorsun. Petekleri cok guzel temizliyor mesela hic acmaya bile gerek yok, ustten buhari tut alttan cikiyor her sey. Ben duvar da silmiyorum ama annemlerin ev komurlu oldugu icin bunula cok daha kolay silindigini soyledi, gercekten buhari tutunca simsiyah akiyor duvarlardan.anladim cnm evet vakumlu olanlar bayagi pahali o kadar da gerek yok diye dusunuyorum.
ya ben aslinda gunluk kullanabilcem bisey istiyordum.dikey supurge seklinde olan buharli temizleyicilerden istiyordum.deterjansiz kimyasal olmadan suyla temizlik beni cok cezbediyo.ama iste sulu birakiyosa bu sefer hicnise yaramaz tozlar yerde birikir parkeler kabarir.arkasinda da geri kurulamak istemiyorum.o zmn ne anladim pratikliginden.
cnm arcelik buharika dikey supurge sekline giemiyor dimi boynuna koyup oyle temizleniyor o da cok agir oluyordur dimi
Evet egitimde bize de boyle soylediler. Bakteriler olsun diye yarim saat kaynatinca hic bir vitamin mineral degeri de kalmiyormus.Canım ev yoğurdu yememiz sakıncalı diye biliyordum öyle değil mi
İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim..o kadar çok olumsuz yorum varki nette beynim yandı resmen.Cok korkmama ragmen cok guzel gecti.Hic boyle gecer diye dusunmemistim.Sonraki surectede 3.gun bulasik dahi yikadim.Hemen ayaklanilirsa agri dagilip gidiyor,ama surekli yatar vaziyette kalinirsa agrilarin gecme suresi uzuyor.
aynen cnm bende zaten bel fıtığı var dikkat edicem.Ah cnm nasıl sinir oluyorum bu duruma bi bilsen bakalım gelsinler de hemen geçsin zaman yılbaşını geçirmek isteyecektir ama ben eşimle yalnız olmak istiyorum inş çabuk giderler valla bu konuda şanslı olanlar var bi ark var Doğum yaptı ne kv ben kp hiç biri gelmedi aylar oldu hatta neymiş rahat değişmiş diye kimseyi istemedi bizim öyle bir şansımız yok çünkü eşlerimiz buna müsade etmez yalnız şimdiye kadar kv karşı bu kadar öfkeli değildim o gün o hareketinden sonra kadını görmek bile istemiyorum düşünsene Doğum yaptım 3 gün aradı insan bir arar nasıl oldun diye sorar yok hanım efendi aramış hiç geçmiş olsun demiyor bile napıyorsun bebek napıyor diyo nasıl oldun yaran nasıl öyle bir soru dahi yok sonrada boş boş konuşup kapattı yüzüme kapatır gibi Bazen çok şanssızım diyorum kendi anneme bakıyorum oda kv gelinini çok seven bize karşı bile koruyan bir kv bizim gelin her yerde dermiş allah razı olsun kv çok iyi diye ama kendime bakıyorum anlayışsız otoriter bencil bir kv rabbim yardımcımız olsun ne onları bize ne bizi onlara muhtaç etmesin tek elimizden gelen bu duayı etmek
Cnm fakir marka olduğunu biliyorum ama hangi model bilmiyorum hiç detaylı bakmadım takındık direkt kilere koydum herkes gelsin gitsin kadın çağıracam yine dip bucak temizlesin içim rahat etmeyecek çünkü sonrada çıkarır kullanırım gerçi kadın çarpıtmakta çok pahallı ama napayım 2 ay ağır iş yapmamamız gerek iç yara çabuk iyileşmiyor allah korusun daha kötü şeyler olur biraz kendinden ödün vermek gerekiyor sen de sezeryan olacaksın sakın ağır iş yapayım deme 2 ay her bünye aynı değil her sezeryan olan aynı şekilde iyileşmez başkasının lafına bakıp işlenme sakın kv kalsa 10 iş yapmam gerekiyor ama ben yapmam fıtık filan olur allah korusun sonra kim bize bakacak en iyisi biraz idare etmek sen o makinayı önce bir araştır misafirlerin bitsin en son al kullan en azından evin temiz kalır
yok cmm malesef etrafimda hic kullanan.beyaz esya magazasinda deneyebilme imkanim olursa ancak o zmn gorebilcem.sagol cnm arcelikten vazgectim o zmn.dikey olmasi onemli benim icin.zaten belimde fıtık var uzun sure egilerek is yapamiyorum ben bana gore degil o zmn.Yok maalesef asarak kullaniliyor. Bir de ucunda bezleri var mesela bir bezle bir odayi yapabilirsin ancak,tabi odanin cok iyi supurulmus olmasi gerekiyor ki kil toz takilmasin. Diger odalara gecince o bez islaniyor ve kirleniyor. Basta ilk hevesle kullaniuorsun ama sonra usenip zor kirlerde ve buyuk temizlikte kullaniyorsun. Petekleri cok guzel temizliyor mesela hic acmaya bile gerek yok, ustten buhari tut alttan cikiyor her sey. Ben duvar da silmiyorum ama annemlerin ev komurlu oldugu icin bunula cok daha kolay silindigini soyledi, gercekten buhari tutunca simsiyah akiyor duvarlardan.
Aslinda cevrende birinde varsa denemelik alip kullansan belki sen seveceksin.
Evet egitimde bize de boyle soylediler. Bakteriler olsun diye yarim saat kaynatinca hic bir vitamin mineral degeri de kalmiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?