2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Eşimle tahmin yapıyoruz ben salı diyorum doğum için o perşembe yada cuma gelecek diyor bakalım kiminki tutacak :))

Kızlar sanırım nişanım geldi dün açılmaya baktı doktor fazla kurcaladı. Pazartesi ye kadar lekelenme olabilir dedi ama kalın koyu akıntı bir tarafı pembeydi kanlıydı. Ya muayeneden dolayı ya da nişan bilemedim.

Bunun vebalini nasıl ödeyecekler ! Allah yanlarına bırakmasın. Çok çok kızdım. O bebeğin hakkına girdiler en doğal hakkını elinden aldılar. Senin için dua Edicem canım inşallah bol bol sütün olur yavrun da emer. Boza rezene bol su diyor sorduğum herkes. Allah yardımcın olsun

Ev yoğurdu ne bakımdan sakıncalıymış?
Çok yüksek derecelerde kaynayıp soğuması gerekiyor ki içindeki bakteriler ölebilsin sen evde istediğin kadar kaynat o makinaların sıcaklığına erişemezsin sana zarar vermez ama bebeğin bağışıklık sistemi daha oluşmadığı için zararlı demişlerdi gittiğim gebelik eğitiminde. Süt yoğurt peynir.. pastörize kutulu ürün yiyin dediler. Hatta açıktan dondurma bile yasak magnum kornet falan ye demişlerdi

Doktoruma sorarım yine ama en iyisi beklemek galiba inşallah lohusa halimle beni sinirlendirmez kaynanamgil
Sor tabiki doktoruna da o da yıkama derse yıkatma canım hayır de geç bide onlarlamı uğraşıcan lohusa halinle üstelik kış günü acelesi neymiş sıcak değil bişey değil isilik olmaz 1 hafta sonra yıka bence ben öyle yapmayı düşünüyorum

Selam kizlar gireyim bi goz atayim size dedim nasilsiniz diye. Buhar temizleyici konusulmus cok arastirdim gittim aldim biraz kullandim ilk heves. Sonra depoya attim.
selam canım ..biz de doğumlar başladı yarı oldu bile maşallah..sen ne durumdasın var mi bir gelişme
Kızlar bebegin yıkanmasımı yıkanmaması mı gerektigini kendi doktorumuza mı sorucaz acaba
ben kızımı yıkamıştım bunu da yıkarım için rahat etmez benim..hem bebek çok rahatliyor yıkayınca
doktor doğum başlasın diye uyarı vermiştir büyük ihtimal..bir kaç güne başlar inşallah cani. bol bol hareket et aktif ol gün boyu

Nisan gelms cnm git hastaneye ayy haxi dogum haberni beklyrz:)

Sanırım nişan canım senin tarifin uyuyor galiba hadi hayırlısı rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Tam gelisme olacak gibi oldu yerimde saymaya devam ediyorum:)) Gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Alternatif gorundugum bir kac doktor da genetik taramali tup bebek onerdiler kendi doktorum da bana birakti bu ay baslayacaktik adetimle atilmamis bir yumurta gelisiyormus. Doktorum riske atmayalim aralik adetinde baslayalim Dedi. Insallah saglikli kolay bir dogum olur.

lina0156 bana da öyle geldi canım. Bayağı yukarı doğru ittirdi çatı muayenesinden uzun sürmüştü.@Sezerbusra21 bilemedim ki ya. Pazartesi ye kadar gelirse normal demişti doktor. Şuanlık ağrım sancım da yok. Gitsem mi beklesem mi acaba.@ruyanaz doktor gelebilir kanlı akıntı gelebilir demişti ama bu çok kalındı. Akıntıdan farklı. Şimdi gittim tekrar wc ye. Yine kalın koyu akıntı geldi ama lekesi yoktu bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…