- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.261
Çok teşekkür ederim canım.Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah bol sütlerin olsun
Çok güzel bi duyguymuş. Inşallah en kısa zamanda yaşarsın sende.Ins cnm 40 ni beklerse zaten mecburi gunum doldgu icin gitcem normal ya bakalm ne zaman kizim dogck heyecn dorkta:)88
Canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüt inşallahDoğum iyi geçti kızlar kızım yanımda 3 kilo 48 cm 37+1 maşallah sıkıntı yok şimdilik ağrılarım var hafif hepinizi öpüyorum dua edin sütüm gelsin
Canım gözünüz aydın, maşallah tombiş bir bebek gelmiş :)Sagol canım benim. Kendi sancim geldi ama bebek sıkışmış kanala girememiş 3900 doğdu iri bide. O yüzden işler değişti. Suni açılma ilerlemeyince istemedim sezeryan istedim.
Bunun vebalini nasıl ödeyecekler ! Allah yanlarına bırakmasın. Çok çok kızdım. O bebeğin hakkına girdiler en doğal hakkını elinden aldılar. Senin için dua Edicem canım inşallah bol bol sütün olur yavrun da emer. Boza rezene bol su diyor sorduğum herkes. Allah yardımcın olsunKızlar Doğum yapalı 5 gün oldu size tavsiyelerim olacak lütfen dikkate alın benim yaşadığımı yaşamayın!
Sezeryanla Doğum yaptım uyanmam biraz uzun sürdü o sırada bebeğin topuk kanını ve işitme testini yapmışlar ama hemşireler mama vermiş baya sonra odaya getirdiler bu arada ben sabah 5/30 gibi Doğum yapmıştım öğlene kadar bebek uyudu uyandırdım emzirmeye çalıştım almadı çünkü minik midesini baya mamayla doldurmuşlar neyse ben çok uykusuzdum akşam uyuya kalmışım eşimin yakını yanımdaydı oda kalkıp tekrar mama vermiş ve bu sabaha kadar devam etmiş ertesi gün bebek okadar ağlıyordu ki ben yine memeyi denedim çekmiyodu o yakınımız inatla geldi mama verdi yine ve bebek artık emmemeye başladı üstüne sarılığı başladı ve şuan mecburen mama vermek zorunda kalıyorum sarılığı yüzünden hala beni emmemek için direniyor ve sabaha kadar ağlıyor çünkü bir kere alıştı rahata benim sütüm gelmedi çünkü çekmesi gerekiyor güçlü ki dolsun çay aldım pekmez tahin yiyiyorum az olsa da sıkınca geliyor bir kaç damla daha fazlası olması için emmesi gerekiyor ama bebeğim emmiyor emse bile çok güçsüz çekiyor süt gelmeyince ağlamaya başlıyor size tavsiyem lütfen önce den hemşireleri ikaz edin kesinlikle vermesinler mama yanınızda olan kişi kim olursa olsun gerekirse kırın onu ama asla ilk 3 gün mama vermeyin meme redddine neden oluyor benim öyle bir şansım olmadı ailem yetişemedi doğduğum güne siz o hataya düşmeyin derim
Çok yüksek derecelerde kaynayıp soğuması gerekiyor ki içindeki bakteriler ölebilsin sen evde istediğin kadar kaynat o makinaların sıcaklığına erişemezsin sana zarar vermez ama bebeğin bağışıklık sistemi daha oluşmadığı için zararlı demişlerdi gittiğim gebelik eğitiminde. Süt yoğurt peynir.. pastörize kutulu ürün yiyin dediler. Hatta açıktan dondurma bile yasak magnum kornet falan ye demişlerdiEv yoğurdu ne bakımdan sakıncalıymış?
Aynen canım rabbim sağ Salim bizleride bebintolarımıza kavuştursunÇok teşekkür ederim canım.darısı kalan herkese inşallah.
Ins cnm:)Çok güzel bi duyguymuş. Inşallah en kısa zamanda yaşarsın sende.
Sor tabiki doktoruna da o da yıkama derse yıkatma canım hayır de geç bide onlarlamı uğraşıcan lohusa halinle üstelik kış günü acelesi neymiş sıcak değil bişey değil isilik olmaz 1 hafta sonra yıka bence ben öyle yapmayı düşünüyorumDoktoruma sorarım yine ama en iyisi beklemek galiba inşallah lohusa halimle beni sinirlendirmez kaynanamgil
selam canım ..biz de doğumlar başladı yarı oldu bile maşallah..sen ne durumdasın var mi bir gelişmeSelam kizlar gireyim bi goz atayim size dedim nasilsiniz diye. Buhar temizleyici konusulmus cok arastirdim gittim aldim biraz kullandim ilk heves. Sonra depoya attim.
ben kızımı yıkamıştım bunu da yıkarım için rahat etmez benim..hem bebek çok rahatliyor yıkayıncaKızlar bebegin yıkanmasımı yıkanmaması mı gerektigini kendi doktorumuza mı sorucaz acaba
doktor doğum başlasın diye uyarı vermiştir büyük ihtimal..bir kaç güne başlar inşallah cani. bol bol hareket et aktif ol gün boyuKızlar sanırım nişanım geldidün açılmaya baktı doktor fazla kurcaladı. Pazartesi ye kadar lekelenme olabilir dedi ama kalın koyu akıntı bir tarafı pembeydi kanlıydı. Ya muayeneden dolayı ya da nişan bilemedim.
Nisan gelms cnm git hastaneye ayy haxi dogum haberni beklyrz:)Kızlar sanırım nişanım geldidün açılmaya baktı doktor fazla kurcaladı. Pazartesi ye kadar lekelenme olabilir dedi ama kalın koyu akıntı bir tarafı pembeydi kanlıydı. Ya muayeneden dolayı ya da nişan bilemedim.
Sanırım nişan canım senin tarifin uyuyor galiba hadi hayırlısı rabbim yar ve yardımcın olsun canımKızlar sanırım nişanım geldidün açılmaya baktı doktor fazla kurcaladı. Pazartesi ye kadar lekelenme olabilir dedi ama kalın koyu akıntı bir tarafı pembeydi kanlıydı. Ya muayeneden dolayı ya da nişan bilemedim.
Tam gelisme olacak gibi oldu yerimde saymaya devam ediyorum:)) Gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Alternatif gorundugum bir kac doktor da genetik taramali tup bebek onerdiler kendi doktorum da bana birakti bu ay baslayacaktik adetimle atilmamis bir yumurta gelisiyormus. Doktorum riske atmayalim aralik adetinde baslayalim Dedi. Insallah saglikli kolay bir dogum olur.selam canım ..biz de doğumlar başladı yarı oldu bile maşallah..sen ne durumdasın var mi bir gelişme
ben kızımı yıkamıştım bunu da yıkarım için rahat etmez benim..hem bebek çok rahatliyor yıkayınca
doktor doğum başlasın diye uyarı vermiştir büyük ihtimal..bir kaç güne başlar inşallah cani. bol bol hareket et aktif ol gün boyu
Ne guzel masallah rabbim nazarlardan korusun bebisini cnm bizede dua et lohusasn ya ins bizde kazasiz belasz yaparz :)
Ins cnm:)Amiin sagolasin. Tabiki de rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin saglikla bebislerimiz dunyaya gelir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?