- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.301
cnm ben dikey sekilde evin yerlerini de silebiliyim istiyorum.ama malesef oyl degilmis sanirim.sadece boyundan asiliyormus.ben uzayabiliyo saniyordum.yoksa arcelik alicaktim.servisi de sıkıntı olmaz diye.Canım ben arçelikte çalışıyorum arçeliğinkiler güzel. Buharika diye geçiyo. Müşteriler genelde memnun ama ilk zamanlarda hevesleniliyo sonradan sonraya üşeniyo insan diyorlar
Pazartesi kontrolüm var doktor gün verir heralde artık. Daha bekle deyip duruyor bana.Sağol canım Allah sanada kolaylık versin. 40 ı doldurdun peki doğum 41 e kaldı öyle mi yani
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adınaDoğum iyi geçti kızlar kızım yanımda 3 kilo 48 cm 37+1 maşallah sıkıntı yok şimdilik ağrılarım var hafif hepinizi öpüyorum dua edin sütüm gelsin
Aynen canım. Arkada bıraktığın evladını düşünüyorsun. O yüzden ameliyattan çıkınca oğlum yanımda olsun istiyorum. Allah razı olsun canım. Hepimiz sağlıklı bi şekilde kucamıza alırız evlatlarımızı inşallah.insan basina gelecekleri bilince dahada stres oluyor ve tabi en cok evde kalani merak ediyor...Allah sag saglim kucagina aldirsin kardeaine kavustursun bebegi..
Allah razı olsun cnm rezene de içiyorum ve hala direniyorum mama yemesin diye ama sarılık olmasaydı belki mamaya mecbur kalmaz daha fazla inatlar emzirmeye çalışırdım ama ne yazikki o şansı elimizden aldılar ve ben hiç birşey yapamadım inş dua ediyorum artıkBunun vebalini nasıl ödeyecekler ! Allah yanlarına bırakmasın. Çok çok kızdım. O bebeğin hakkına girdiler en doğal hakkını elinden aldılar. Senin için dua Edicem canım inşallah bol bol sütün olur yavrun da emer. Boza rezene bol su diyor sorduğum herkes. Allah yardımcın olsun
Hadi bakalım ne zaman gelecek acaba çok heycanlı :) bi avazda kolayca olur inşallah canımKızlar benim nişan geldi. Ağrı sızı sancı su gelmesi yok ama ben heyecandan tabi ki de uyuyamıyorum. Bizim yaramaz da ne de olsa son günlerim( belki de saatlerim) diye herhalde felaket hareketliSon anda ters felan dönmese bari
Haklısın cnm bizde o şanş yok benim eşim var olan haksızlıkta bile ne olmuş diyebilen biri gerisini sen düşün adam görmek istemiyor bazıları diyo ya bırakın kendi görsün ben bıraksam adam ailem sana çok düşkün diyecek okadar kör nedelim önceden bilemezdik öyle sinir oldum ki bu aileye bazen başımı alıp gidesim geliyor hepsi bir birinden beteranaci bi erkek degismiyo cnm hep anaci oluyo malesef.ama iste nisanlilik söz zmnlari bu esler karici oluyo evlenince anaci oluyolar 360 derece degisiyolae anlayamiyoruz ya da gozumuz kör oluyo gormek istemiyoruz.
ipler elimizde olamiyo adam anaci olunca da.haliyle kaynana da baskin cikiyo.
ama nasil annemizin her dedigine he hoş demiyosak kaynanaya da oyle olmak lazim.
ee islerine gelince gelinim degil kizim demeyi biliyolar.
napalim cnm kader kismet.bize de bunlar düstü
ben de kendimi anaci olmayan erkek yok hepsi ayni bunlarin diyerek teselli ediyorum
cnm buharli makinalarin hem bubari berip hem cekenleri var kupkuru birakiyor yeri ama onlar cok pahali ve klasik elektrik supurgesi gibi gorunusu.ben de dikey supurge tarzina ucuz bisey olsun istiyorum.
cnm sen kadin tutcan zmn kadina soyle buhar makinanla her yeri dip kose yapsin.halilar oencereler pimapen davlumbaz mutfak dolaplari banyo fayanslar falan her yeri temizlet kv nler gidince.sulu birakiyosa da kurular ardindan.ayda yilda bir acarsin makinayi hazir evinde varken degerlendir bence.
Hadi inş sağ Salim doğarsın cnm o son gün çok özel bir gün bence iyice okşa karnını çıkınca hamile olduğun günleri özlüyorsun :)Kızlar benim nişan geldi. Ağrı sızı sancı su gelmesi yok ama ben heyecandan tabi ki de uyuyamıyorum. Bizim yaramaz da ne de olsa son günlerim( belki de saatlerim) diye herhalde felaket hareketliSon anda ters felan dönmese bari
Gobek dusene kadar gobege su degmemesi ve verniks tabakasinin bir sure kalmasi gerekiyor. Bana doktor ve ebeler gobek dusene kadar yikamayin, isterseniz kafa yikanabilir sadece dediler.Tam tersi yikanmasi dahs iyiyms bebek icin
Amin canım hepimizin kolayca olsun doğumları İnşaAllahHadi bakalım ne zaman gelecek acaba çok heycanlı :) bi avazda kolayca olur inşallah canım
İnşaAllah canım. Gerçekten mi ya :) ben de onun geleceği zamanı dört gözle bekliyorum. Çok heyecanlıyım kavuşmama az kaldığı için o da çok hareketli kavuşayım artık cennet kokuluma sağlıkla İnşaAllahHadi inş sağ Salim doğarsın cnm o son gün çok özel bir gün bence iyice okşa karnını çıkınca hamile olduğun günleri özlüyorsun :)
dogumdan birgun once ic dedi benim hemsiren.Kızlar süt arttırıcı çay ve galactago kullanmayı düşünüyorum. Doğumdan kaç gün önce kullanmaya başlasam
Benimde iki gün önce geldi ama akşam saatiydi 1.5 gün diyelimKızlar benim nişan geldi. Ağrı sızı sancı su gelmesi yok ama ben heyecandan tabi ki de uyuyamıyorum. Bizim yaramaz da ne de olsa son günlerim( belki de saatlerim) diye herhalde felaket hareketliSon anda ters felan dönmese bari
Ay hadi hayirlisiyla kucağına al canim. Darısı da başımıza inşallah. Stres yapma hiç.Kızlar benim nişan geldi. Ağrı sızı sancı su gelmesi yok ama ben heyecandan tabi ki de uyuyamıyorum. Bizim yaramaz da ne de olsa son günlerim( belki de saatlerim) diye herhalde felaket hareketliSon anda ters felan dönmese bari
Canim böyle birşey olursa hemen acild3n giriş yap dedi bba dün doktorum. Fatta sanci bende de yoktu nst ye girmek ist3medim. Ama girince benim hissetmedigim sancilarim cikti. Inşallah sende saglicakla alırsın kucağına. Guz4l haberlerini bekliyoruzBenimde iki gün önce geldi ama akşam saatiydi 1.5 gün diyelimŞimdide sulu kanlı çok az bir kanama oldu. Heyecandan deliriyorum acaba doğacak mı bugün. Doktoru arayacam bende. Bakalım olabilir mi doğum mu kasılmalarda çok yok azıcık var. İnşallah sağlıkla gelir artık. Bakalım hangimizinki önce gelecek
inşallah tez zamanda kavuşursun sen deTam gelisme olacak gibi oldu yerimde saymaya devam ediyorum:)) Gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Alternatif gorundugum bir kac doktor da genetik taramali tup bebek onerdiler kendi doktorum da bana birakti bu ay baslayacaktik adetimle atilmamis bir yumurta gelisiyormus. Doktorum riske atmayalim aralik adetinde baslayalim Dedi. Insallah saglikli kolay bir dogum olur.
gerek yok canım normal bu..doktorun da demiş zaten böyle bir alıntı gelebileceğini..bir de nisan gelince doğum hemen başlamıyor 1 hafta sonra bile başlayabiliyorFotoğrafını çektim ama ayıp olur mu ki doktora göndersem pis bişey sonuçta
Bana da hastanede bebeğin göbeği düştükten 1 gün sonra yıkayın dediler. Öyle yaptık biz de. En sağlıklısı bu sanırım.@Ezmu0810 Ben de gobegi dusene kadar yikamayacagim insallah.
günaydın ben de doğuran var mi acaba gece bir bakayım dedim ..Günaydın kızlar bakalım bugün kaç bebiş doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?