- 16 Aralık 2016
- 3.297
- 3.326
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.281
Sor tabiki doktoruna da o da yıkama derse yıkatma canım hayır de geç bide onlarlamı uğraşıcan lohusa halinle üstelik kış günü acelesi neymiş sıcak değil bişey değil isilik olmaz 1 hafta sonra yıka bence ben öyle yapmayı düşünüyorum
Kaynanam ve görümcem bebegin üstünde suyun pis oldugunu söylüyolar ıyy nasıl durcak öyle ben bütün çocuklarımı dogar dogmaz yıkadım diyor beni sinir ettiler bugun ıyy ne demek o benim yavrum pis olur mu hiç o su eşimde yıkamayalm bizimkiler pis der öpmezler en azından diyor ama bu konuyu doktorumla konuştuktan sonra içim daha rahat edicek galiba sagolun kızlar korkuyorum yıkarsam birşey olur diyeEzmu0810 Ben de gobegi dusene kadar yikamayacagim insallah.
Eşinin çözümü bence çok mantıklı olmuş :))))) deyip uzak dursunlar boşver cehalet işte pis olan bişeyi vücut aylarca tutarmı cehalet işteKaynanam ve görümcem bebegin üstünde suyun pis oldugunu söylüyolar ıyy nasıl durcak öyle ben bütün çocuklarımı dogar dogmaz yıkadım diyor beni sinir ettiler bugun ıyy ne demek o benim yavrum pis olur mu hiç o su eşimde yıkamayalm bizimkiler pis der öpmezler en azından diyor ama bu konuyu doktorumla konuştuktan sonra içim daha rahat edicek galiba sagolun kızlar korkuyorum yıkarsam birşey olur diye
Bence de mantıklı en iyisi bebegim pis yıkanmadı öpmeyin siz diycem bende doya doya öpücem miss kokulumuEşinin çözümü bence çok mantıklı olmuş :))))) deyip uzak dursunlar boşver cehalet işte pis olan bişeyi vücut aylarca tutarmı cehalet işte
Evet çok kalındı hem de normal akıntı değil farklıydı. Bekleyelim bakalım paşamızı keyfi ne zaman gelecekAğrın sancın yok suyunda gelmedi bence bekle bakalım kalın olması beni yanılttı açıkcası öyle tarif ediyorlar
Pıhtı kontrolu mu? Hic duymamistim karnina mi bastiriyor ilk bebegim de sezryanlaydi hic oyle bisey yapilmadi. Yelize soyledim sondayi ameliyathanede uyusma olunca takacaklar cok mutlu oldum hic bir acıyı hissetmek istemiyorum artik
3 aralik canim. Safak 2 yani
Aynen öyle canım boşver duyma onları keyifli zamanlarında sıkma canını söylensin dursunlar kucağından zorla alacak değiller ya sallaBence de mantıklı en iyisi bebegim pis yıkanmadı öpmeyin siz diycem bende doya doya öpücem miss kokulumu
Heyecanlı bekleyiş:))Evet çok kalındı hem de normal akıntı değil farklıydı. Bekleyelim bakalım paşamızı keyfi ne zaman gelecek
Banada yapmışlardı kızımın dogumundan sonra canım çok yanmştı ameliyat acısı bile o kadar yoktu yarım saatte bir karnıma bastırdılar 5 defa falan bastırmışlardır hemşirenin kolunı sıkıp allah aşkına birdaha gelme nolur diye yalvarmştım o durum hastaneye göre degişiyor galiba çevremde sezeryan olanlara yapılmamş anlatınca da tuhaf geliyor bazılarınada kum torbası koyuyorlarmış karınlarına bakalım şimdi ne yapıcaklarSenin adina sevindim canim acikcasi sondada aci hissetmedim dedigim gibi. Ama pihti kontrolunde ebenin koluna iyi yapmistim. Jinekolojik muayenedeki gibi bacaklarini ac dedi bi eliyle karnima bastirdi diger eliyle de pihti cikardi cok fenaydi. boyle bisey olacagini bilmiyordum ameliyattan daha kendime gelememistim odadakileri cikardi ve bianda yapti. Ebe temizlendin senin iyiligin icin yaptim dedi. Bence bu konuyu da sormalisin aci cekmek istemiyorsan.
Anlayışsız kocalar. Bende mesafe olmasi taraftarıyım. Ama suan oğulları bıraktı gitti beni annesinin babasının yanina hepten mesafe falan kalmadı. Daha doguma var ve doğumdan sonrada en az 40 gün burdayım. Üstelik birde piskoloji bozuk teyzesi var kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum. Doğumda gönderin bunu dedim. Kv kırıldı aman kırılırsa kırılsın dedim baktım basedemiyorum umursamamaya çakışıyorum bazen o da olmuyor kendi kendime ağlıyorum. bakalım gidecek mi? Nedir bu çektiğimiz böyle ya milletin esleri ağzının içine bakıyor. Bizimkiler arada birakiyor hem kendinj hem bizigecen dedim esime annen dogumdan sonra 1 2 hafta kal diyo bana ben kalmam annen kalsin gelsin dedim.
ya aslinda kalmasina da gerek yok annem zatem dogumdan sonra 2 hafta kalicak.ama simdi oyle demsem esim hemen idda eder senjn annen kaliyoda benim annem niye kalmiyo der.kadinin ilk torunu ben de bisey diyemiyorum.zaten bende kv cok kalmaz.ama benim hep gitmemi kalmami ister.
iste benim salak esim israr eder.illa anne kal anne biraz daha kal.diye.ben de bisey diyemem annesi diye.sonra tartismaya giriyo benimle.ben kotü oluyorum.
ben her zmn arada bi mesafe olmasi taraftarindayim kim olursa olsun.annem de olsa haftada bir evine gitmezdim.kv ye gidiyoruz ama iste.ve artik gitmem her hafta ama.
Kızlar bebegin yıkanmasımı yıkanmaması mı gerektigini kendi doktorumuza mı sorucaz acaba
Esinin cozumu cok iyi canim bence de yikanmasin bebisin ne guzel opmezler ohKaynanam ve görümcem bebegin üstünde suyun pis oldugunu söylüyolar ıyy nasıl durcak öyle ben bütün çocuklarımı dogar dogmaz yıkadım diyor beni sinir ettiler bugun ıyy ne demek o benim yavrum pis olur mu hiç o su eşimde yıkamayalm bizimkiler pis der öpmezler en azından diyor ama bu konuyu doktorumla konuştuktan sonra içim daha rahat edicek galiba sagolun kızlar korkuyorum yıkarsam birşey olur diye
insan basina gelecekleri bilince dahada stres oluyor ve tabi en cok evde kalani merak ediyor...Allah sag saglim kucagina aldirsin kardeaine kavustursun bebegi..Pazartesi 8:30 sezeryanım var. Çok sitresliyim. 3 yaşında oğlum var çok zormuş böyle doğuma gitmek. Allahım herkesi evlatlarına bağışlasın
İyi o zaman rahatladım şimdi canım çok sagol cocuk doktoruna sorarım o zmanCanim bebek dogduktan sonra cocuk doktoru muayene ediyor sonra herseyi soyluyor sende ona soruyorsun. Rutin kontrolleri oluyo zaten surekli ona muayeneye goturuyorsun. Kendi druna dogum sonrasi kontrole gidiyorsun seni muayene ediyor kendinde bi sorun olursa ona danisirsin.
amin cnm insallahAllah razı olsun canım. Allah herkesi sevindirsin. Kimseye evlat acısı vermesin
benim halamin da 9 ay surmusCnm sabret az kalms eger oluyrsa o zaman 8 aldr ins bir avazda kurtlrsn cnm bu kusmalardan normslde 9 ay surmez sennki surmus
anaci bi erkek degismiyo cnm hep anaci oluyo malesef.ama iste nisanlilik söz zmnlari bu esler karici oluyo evlenince anaci oluyolar 360 derece degisiyolae anlayamiyoruz ya da gozumuz kör oluyo gormek istemiyoruz.Yani ben kullanmadım cnm bi denemek lazım sen araştır öyle alacaksan al pahallı mı bilmiyorum ama ıslak kalıyorsa gerek yok bence de
Bi gelsin hayırlısıyla defolsun gitsin isterse kalsın aylarca artık umarımda değil şunu anladım erkekte hangisi baskınsa o galip geliyor bizim eşlerimizde anneleri baskın oldu neden buna biz izin verdik ama ipleri ele alma zamanı
darilirsa darilsin valla.zaten hamileligin stresi ayri lohusalik ayri bi de psikolojisi bozuk teyzeyi mi cekiceksin.Anlayışsız kocalar. Bende mesafe olmasi taraftarıyım. Ama suan oğulları bıraktı gitti beni annesinin babasının yanina hepten mesafe falan kalmadı. Daha doguma var ve doğumdan sonrada en az 40 gün burdayım. Üstelik birde piskoloji bozuk teyzesi var kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum. Doğumda gönderin bunu dedim. Kv kırıldı aman kırılırsa kırılsın dedim baktım basedemiyorum umursamamaya çakışıyorum bazen o da olmuyor kendi kendime ağlıyorum. bakalım gidecek mi? Nedir bu çektiğimiz böyle ya milletin esleri ağzının içine bakıyor. Bizimkiler arada birakiyor hem kendinj hem bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?