2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Ezmu0810 Ben de gobegi dusene kadar yikamayacagim insallah.
Kaynanam ve görümcem bebegin üstünde suyun pis oldugunu söylüyolar ıyy nasıl durcak öyle ben bütün çocuklarımı dogar dogmaz yıkadım diyor beni sinir ettiler bugun ıyy ne demek o benim yavrum pis olur mu hiç o su eşimde yıkamayalm bizimkiler pis der öpmezler en azından diyor ama bu konuyu doktorumla konuştuktan sonra içim daha rahat edicek galiba sagolun kızlar korkuyorum yıkarsam birşey olur diye

Eşinin çözümü bence çok mantıklı olmuş :))))) deyip uzak dursunlar boşver cehalet işte pis olan bişeyi vücut aylarca tutarmı cehalet işte

Eşinin çözümü bence çok mantıklı olmuş :))))) deyip uzak dursunlar boşver cehalet işte pis olan bişeyi vücut aylarca tutarmı cehalet işte
Bence de mantıklı en iyisi bebegim pis yıkanmadı öpmeyin siz diycem bende doya doya öpücem miss kokulumu

Pıhtı kontrolu mu? Hic duymamistim karnina mi bastiriyor ilk bebegim de sezryanlaydi hic oyle bisey yapilmadi. Yelize soyledim sondayi ameliyathanede uyusma olunca takacaklar cok mutlu oldum hic bir acıyı hissetmek istemiyorum artik

Senin adina sevindim canim acikcasi sondada aci hissetmedim dedigim gibi. Ama pihti kontrolunde ebenin koluna iyi yapmistim. Jinekolojik muayenedeki gibi bacaklarini ac dedi bi eliyle karnima bastirdi diger eliyle de pihti cikardi cok fenaydi. boyle bisey olacagini bilmiyordum ameliyattan daha kendime gelememistim odadakileri cikardi ve bianda yapti. Ebe temizlendin senin iyiligin icin yaptim dedi. Bence bu konuyu da sormalisin aci cekmek istemiyorsan.

Banada yapmışlardı kızımın dogumundan sonra canım çok yanmştı ameliyat acısı bile o kadar yoktu yarım saatte bir karnıma bastırdılar 5 defa falan bastırmışlardır hemşirenin kolunı sıkıp allah aşkına birdaha gelme nolur diye yalvarmştım o durum hastaneye göre degişiyor galiba çevremde sezeryan olanlara yapılmamş anlatınca da tuhaf geliyor bazılarınada kum torbası koyuyorlarmış karınlarına bakalım şimdi ne yapıcaklar

Anlayışsız kocalar. Bende mesafe olmasi taraftarıyım. Ama suan oğulları bıraktı gitti beni annesinin babasının yanina hepten mesafe falan kalmadı. Daha doguma var ve doğumdan sonrada en az 40 gün burdayım. Üstelik birde piskoloji bozuk teyzesi var kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum. Doğumda gönderin bunu dedim. Kv kırıldı aman kırılırsa kırılsın dedim baktım basedemiyorum umursamamaya çakışıyorum bazen o da olmuyor kendi kendime ağlıyorum. bakalım gidecek mi? Nedir bu çektiğimiz böyle ya milletin esleri ağzının içine bakıyor. Bizimkiler arada birakiyor hem kendinj hem bizi

Kızlar bebegin yıkanmasımı yıkanmaması mı gerektigini kendi doktorumuza mı sorucaz acaba

Canim bebek dogduktan sonra cocuk doktoru muayene ediyor sonra herseyi soyluyor sende ona soruyorsun. Rutin kontrolleri oluyo zaten surekli ona muayeneye goturuyorsun. Kendi druna dogum sonrasi kontrole gidiyorsun seni muayene ediyor kendinde bi sorun olursa ona danisirsin.

Esinin cozumu cok iyi canim bence de yikanmasin bebisin ne guzel opmezler oh

Pazartesi 8:30 sezeryanım var. Çok sitresliyim. 3 yaşında oğlum var çok zormuş böyle doğuma gitmek. Allahım herkesi evlatlarına bağışlasın
insan basina gelecekleri bilince dahada stres oluyor ve tabi en cok evde kalani merak ediyor...Allah sag saglim kucagina aldirsin kardeaine kavustursun bebegi..

Kızlar kayınvalide kayınpeder durumlarınızı okuyorumda genel olarak allah sabırlıklar versin gerçekten eşlerinize çok öfkeleniyorum sanki sizleri ana doğurmadı bu ne duyarsızlıktır hamile halle allah vicdan merhamet versin imtihan deyip rabbime sarılın yoksa kimse kimsenin umrunda değil maalesef

İyi o zaman rahatladım şimdi canım çok sagol cocuk doktoruna sorarım o zman

Cnm sabret az kalms eger oluyrsa o zaman 8 aldr ins bir avazda kurtlrsn cnm bu kusmalardan normslde 9 ay surmez sennki surmus
benim halamin da 9 ay surmus
ya ona cektim ya da safra kesemde taş varmis hamielligimde ogrendik o da tetikleyebilirmis ama kesin degilmis.
insallah safradandir da ilerde bebek sutten kesilince ameliyat olur aldirir kurtulurum
beni reflü mahvetti.
valla halami bıcaklayasim geliyo hay genlerinize tukuruyum diyorum

anaci bi erkek degismiyo cnm hep anaci oluyo malesef.ama iste nisanlilik söz zmnlari bu esler karici oluyo evlenince anaci oluyolar 360 derece degisiyolae anlayamiyoruz ya da gozumuz kör oluyo gormek istemiyoruz.
ipler elimizde olamiyo adam anaci olunca da.haliyle kaynana da baskin cikiyo.
ama nasil annemizin her dedigine he hoş demiyosak kaynanaya da oyle olmak lazim.
ee islerine gelince gelinim degil kizim demeyi biliyolar.
napalim cnm kader kismet.bize de bunlar düstü
ben de kendimi anaci olmayan erkek yok hepsi ayni bunlarin diyerek teselli ediyorum
cnm buharli makinalarin hem bubari berip hem cekenleri var kupkuru birakiyor yeri ama onlar cok pahali ve klasik elektrik supurgesi gibi gorunusu.ben de dikey supurge tarzina ucuz bisey olsun istiyorum.
cnm sen kadin tutcan zmn kadina soyle buhar makinanla her yeri dip kose yapsin.halilar oencereler pimapen davlumbaz mutfak dolaplari banyo fayanslar falan her yeri temizlet kv nler gidince.sulu birakiyosa da kurular ardindan.ayda yilda bir acarsin makinayi hazir evinde varken degerlendir bence.

darilirsa darilsin valla.zaten hamileligin stresi ayri lohusalik ayri bi de psikolojisi bozuk teyzeyi mi cekiceksin.
cnm teyzesi hep kvnde de mi kaliyo evi köü yok mu kadinin
aman senin canını sıkarsa hic duyma hasta gozuyle bak bosver.yoksa senin de psikolojin bozulur.
40 gün niye kaliyosun cnm illa 40 gunu gecmesine gerek yokki.zaten 2 3 haftaya ayaklanirsin.esin mi gelcek seni alcak.
sen de gecici bu gunler hep birlikte kalmicaz nasilsa diye teselli et cnm yoksa gecmez günlerin.
bebegini de kucagina alinca bi nebze rahatlarsin onunla ugrasirsin
ben de anlamiyorum ders almak cok isterdim esini elinde oynatanlardan
yok yok anacilik bu adamlardan gecmiyo cnm belki bi nebze bebek olunca azalir ama bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…