2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım bende çok şey yiyorum içiyorum komposto incir kurusu hurma tahin tahin.helva aktardan süt arttırıcı Çay çokça su madensuyu havuç dereotu bakalım.nr yarayacak.cok korktum gidiyor diyd.doyuyor bebeğim ama yinede paniklefim.bizim gecede gündüzde güzel uyuyor ama bir sancı geliyor ki gaz sancısı basıyor bağırıyor ne zamana kadar devam edecek bakalım

Evet cok haklusin ben de ozledim karnim bos hareket yok cok tuaf geliyor bir de hamileyken sanki daha cok deger goruyordum ama yaninda olmasida cok guzel rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin
Evet hamileyken eşler daha çok ilgili oluyor yada biz lohusa olduğumuz için çok duygusal davranıyoruz..
Bağırsak hareketimi bile bir an bebek hareketi sanıyorum çok şükür sağ Salim doğurduk ben iple çekiyordum rabbim geri kalanına nasip etsin bizim yavrularımıza da sağlık versin

Canım Allah kolay doğumlar nasip etsin.. korku kaygı Doğumun olmazsa olmazı galiba herşeyin çok güzel olacağını düşün..Güzel haberler bekliyoruz yarın senden.

Insallah saglikli bi sekilde al bebegini kucagina. O korku olmazsa olmazi zaten ama insallah kucagimiza alinca gecicek hepsi:)

Kızlar doktorlar farklı bi hastaneye gittiğimiz bilgisine ulaşabilirler mi? İkisi de özel hastane farklı yerlerdeler ve farklı doktorlar.
ulaşamazlar canım hasta gizliliği esastır
Bu sefer suyum geldi bir anda boşaldı ve tutamadım napcam şimdi ya
gözün aydın hastaneye git bekleme
sağ salim kurtulursun inşallah canım Allah yardımcın olsun

Allahım yüregini gönlünü ferahlatsın inşallah evladını da sag saglim alırsın kucagına

insallah hersey guzel gidecek. Sagsalim al kucagina insallah

Baksana kimse yok herkes bebegyle ilgulenyr:) araliga yeni grdk ama herkes kasmda yaptgi icin az kisi kaldk senn noldu karnn asagidsydi
Hala aşağıda diyo eşim bana çok öyle gelmiyo sanki bilmiyorum. Kemik ağrım olmadı bugün ama feci baskı hissediyorum vajinamda son 1-2 saattir

Canım sağlıkla kucağına al inşallah. Hep doğum sonrasına odaklanıp motive etmeye çalış kendini. Doğumu düşünmemeye calış canım. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…