- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.441
Canım bende çok şey yiyorum içiyorum komposto incir kurusu hurma tahin tahin.helva aktardan süt arttırıcı Çay çokça su madensuyu havuç dereotu bakalım.nr yarayacak.cok korktum gidiyor diyd.doyuyor bebeğim ama yinede paniklefim.bizim gecede gündüzde güzel uyuyor ama bir sancı geliyor ki gaz sancısı basıyor bağırıyor ne zamana kadar devam edecek bakalımCanım şakın panik yapma benim se zor geldi sütüm saatte bir emzirdim bebek çektikçe artacak kolay kolay mamaya başvurma aptamil şekerli mamaymış kesinlikle verilmemesi gerekiyor anne sürünü reddediyor bebek. Hipp şekersiz mamalardanmış. Komposto, boza, çörekotu ve soğan kavurması, tahin yiyorum ve humana süt çayları ve olmazsa olmaz su 3 litre. Kesinlikle işe yaradı sütüm epey farketti. Bizim gece uyumama sorunumuz var sadece umarım düzene girer sersem sersem dolanıyorum. Doğuracak arkadaşlara sağlıklı doğum diliyorum inşallah.
Hayırlısıyla al bebisini kucağına Allah yardımcın olsunBu sefer suyum geldi bir anda boşaldı ve tutamadım napcam şimdi ya
hastaneye git canım doktoruna haber ver veya ordan ararlar. Allah kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kucağına al bebeğiniBu sefer suyum geldi bir anda boşaldı ve tutamadım napcam şimdi ya
Evet hamileyken eşler daha çok ilgili oluyor yada biz lohusa olduğumuz için çok duygusal davranıyoruz..Evet cok haklusin ben de ozledim karnim bos hareket yok cok tuaf geliyor bir de hamileyken sanki daha cok deger goruyordum ama yaninda olmasida cok guzel rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin
İnşallah canım spinal mi genel mi olacak Doğumun peki?Heralde oyledir cnm. Doktor sonucta dogrusunu bilir insallah oncesinde sıkıntin olmaz ben gunlerdir dua ederek sancim gelmesin diye son 3 yaptim. Insallah da gunumden once sancilanmam
Canım Allah kolay doğumlar nasip etsin.. korku kaygı Doğumun olmazsa olmazı galiba herşeyin çok güzel olacağını düşün..Güzel haberler bekliyoruz yarın senden.Kizlar sabah 9da sezeryana girecegim inslalh saglikli bi sekilde kucagima alirim bebegimi. Dualarınızı bekliyorum. Laf aramizda sessiz sessiz gizli gizli ağlıyorum korkuyorum. 2.5 yaşında bir oglum var onu birakip doguma girecegim icimde garip duygular korkular
Insallah saglikli bi sekilde al bebegini kucagina. O korku olmazsa olmazi zaten ama insallah kucagimiza alinca gecicek hepsi:)Kizlar sabah 9da sezeryana girecegim inslalh saglikli bi sekilde kucagima alirim bebegimi. Dualarınızı bekliyorum. Laf aramizda sessiz sessiz gizli gizli ağlıyorum korkuyorum. 2.5 yaşında bir oglum var onu birakip doguma girecegim icimde garip duygular korkular
ulaşamazlar canım hasta gizliliği esastırKızlar doktorlar farklı bi hastaneye gittiğimiz bilgisine ulaşabilirler mi? İkisi de özel hastane farklı yerlerdeler ve farklı doktorlar.
gözün aydın hastaneye git beklemeBu sefer suyum geldi bir anda boşaldı ve tutamadım napcam şimdi ya
sağ salim kurtulursun inşallah canım Allah yardımcın olsunKizlar sabah 9da sezeryana girecegim inslalh saglikli bi sekilde kucagima alirim bebegimi. Dualarınızı bekliyorum. Laf aramizda sessiz sessiz gizli gizli ağlıyorum korkuyorum. 2.5 yaşında bir oglum var onu birakip doguma girecegim icimde garip duygular korkular
Allahım yüregini gönlünü ferahlatsın inşallah evladını da sag saglim alırsın kucagınaKizlar sabah 9da sezeryana girecegim inslalh saglikli bi sekilde kucagima alirim bebegimi. Dualarınızı bekliyorum. Laf aramizda sessiz sessiz gizli gizli ağlıyorum korkuyorum. 2.5 yaşında bir oglum var onu birakip doguma girecegim icimde garip duygular korkular
insallah hersey guzel gidecek. Sagsalim al kucagina insallahKizlar sabah 9da sezeryana girecegim inslalh saglikli bi sekilde kucagima alirim bebegimi. Dualarınızı bekliyorum. Laf aramizda sessiz sessiz gizli gizli ağlıyorum korkuyorum. 2.5 yaşında bir oglum var onu birakip doguma girecegim icimde garip duygular korkular
Hala aşağıda diyo eşim bana çok öyle gelmiyo sanki bilmiyorum. Kemik ağrım olmadı bugün ama feci baskı hissediyorum vajinamda son 1-2 saattirBaksana kimse yok herkes bebegyle ilgulenyr:) araliga yeni grdk ama herkes kasmda yaptgi icin az kisi kaldk senn noldu karnn asagidsydi
Hastaneye git canım bir an önce sancılarında başlar zatenBu sefer suyum geldi bir anda boşaldı ve tutamadım napcam şimdi ya
Ben bu gidişle karnımdan askere yollıcam gibi geliyo bi sancı bi ağrı da mı olmazBen sen koalina erkenden beklerken yılbaşını bulcaz galiba bizimkiler 42. Haftada falan dogcak :)
Canım sağlıkla kucağına al inşallah. Hep doğum sonrasına odaklanıp motive etmeye çalış kendini. Doğumu düşünmemeye calış canım. Güzel haberlerini bekliyoruzKizlar sabah 9da sezeryana girecegim inslalh saglikli bi sekilde kucagima alirim bebegimi. Dualarınızı bekliyorum. Laf aramizda sessiz sessiz gizli gizli ağlıyorum korkuyorum. 2.5 yaşında bir oglum var onu birakip doguma girecegim icimde garip duygular korkular
Ahahaha :) ayy gecen ay aman dogmasinlar diye ugrasirken bu ay artik dogsunlar diye beklemek :)Ben bu gidişle karnımdan askere yollıcam gibi geliyo bi sancı bi ağrı da mı olmaz
Bizimde aynı olucak galiba seninle canımBende varım.bendede tık yok daha
Ins dogum belrtileridir cnm o baskilarHala aşağıda diyo eşim bana çok öyle gelmiyo sanki bilmiyorum. Kemik ağrım olmadı bugün ama feci baskı hissediyorum vajinamda son 1-2 saattir
İşte her ay bi şeyi dert ediyoruz böyle de olmasa da 9 ay geçmezdi diyorum bende :)Ahahaha :) ayy gecen ay aman dogmasinlar diye ugrasirken bu ay artik dogsunlar diye beklemek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?