- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.401
Gobegine bir sey yaptin mi canim. Ne dedi bakim konusunda doktor
Içimizde kalmazlar heralde :):) bi şekilde anlarız sancı gelir bişey olur ama mutlaka belli eder kendini :)P3ki nasl anlcm ki cnmcole daha kolay olur dyorlar ama bilemedm
İlk gelen akıntıda şerit şeklinde kan var ama doktor açılmaya bakmıştı ondan gelebilir demişti. Demekki o yüzdendir. Çok değişik bişeydi ama ya. Hayırlısı bakalım. Bizim Uşak gelmıyor dahaBende nişan konusunda anlatmıyız falan diyordum koyu kıvamlı rengi koyu ve benim içi kanlı şerit şeklinde geldi canım görünce hemen anlıyorsun farklı bir şey çünkü. Doktor gelmene gerek yok dedi. Bende evde bekliyorum düzenli sancı gelmesini ama gelmiyor. Birde bende açılma var zaten ama kaldı öyle
Ben kalck gbi hissedyrmIçimizde kalmazlar heralde :):) bi şekilde anlarız sancı gelir bişey olur ama mutlaka belli eder kendini :)
Ben sana hep diyorum ama 4 gözle bekliyorsun sabirsizca en son senin dogjm olcak :)Ben kalck gbi hissedyrmins belli eder baksana kimse kalmadi resmen insanda istyr gelsn birna once hayrlisi diyrm
Galiba ole olcakBen sana hep diyorum ama 4 gözle bekliyorsun sabirsizca en son senin dogjm olcak :)
Bizimde ayni daha var diyorum sende hep var daha diyosun diyolar. Napiyim sizin için doguriyimmi vakti gelmeden Allah Allah ya :)Galiba ole olcaksıkınti yok napalm brde esimn ordym ya merkli melahatlr soryrlar o da sktı beni ondn cnm
Ben doğum çantama 12 bez koyduğumu söyleyince annem napıcaksın o kadar bezi sende kardeşinde ilk gün hiç bişey yapmamıştınız dedi :) bilmiyorum canım çocuktan çocuğa değişiyordur belki.Biz 2 günlük olduk. Hala kakalı bez sayısı az cişli bez yok denecek kadar. İlk gün normal demişlerdi, Bizim gibi olan var mı? 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Geceleri gaz sancimiz da oluyor.
Iyi demissin:)) banada diyorlar hep ayni napiyim diyrm susuyrlar fark etrin mi grup sessz herkes bebekleriyle ilgilenmktn giremyr:)Bizimde ayni daha var diyorum sende hep var daha diyosun diyolar. Napiyim sizin için doguriyimmi vakti gelmeden Allah Allah ya :)
Aynen ses cıkmayanlardanda kesin dogumhanede olanlar vardir yarin aliriz haberleri :) biz bize kaldik koca forumda :)Iyi demissin:)) banada diyorlar hep ayni napiyim diyrm susuyrlar fark etrin mi grup sessz herkes bebekleriyle ilgilenmktn giremyr:)
Banada annemler bi çok seyi gereksiz gordüler alt tarafi 1 gun kalcan o kadar sey koyma diyolar ama genede koydum eksik olmasinda fazlasi geri gelir zaten bizimle :)Ben doğum çantama 12 bez koyduğumu söyleyince annem napıcaksın o kadar bezi sende kardeşinde ilk gün hiç bişey yapmamıştınız dedi :) bilmiyorum canım çocuktan çocuğa değişiyordur belki.
Aynen biz kaldk :) herkes dogumda:)Aynen ses cıkmayanlardanda kesin dogumhanede olanlar vardir yarin aliriz haberleri :) biz bize kaldik koca forumda :)
Ben de buradayım kızlar.. Cuma’yı bekliyorumAynen biz kaldk :) herkes dogumda:)
Gerçekten kaç kişi kaldıkki :)Aynen biz kaldk :) herkes dogumda:)
Birsey kalmamis cnm sennde :)Ben de buradayım kızlar.. Cuma’yı bekliyorum
Baksana kimse yok herkes bebegyle ilgulenyr:) araliga yeni grdk ama herkes kasmda yaptgi icin az kisi kaldk senn noldu karnn asagidsydiGerçekten kaç kişi kaldıkki :)
ayy seninki de benimkide çok nazlı ve tembeller gelemediler bir türlüİlk gelen akıntıda şerit şeklinde kan var ama doktor açılmaya bakmıştı ondan gelebilir demişti. Demekki o yüzdendir. Çok değişik bişeydi ama ya. Hayırlısı bakalım. Bizim Uşak gelmıyor daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?