2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim de uykum yok dönüp duruyorum bi taraftan bir tarafa bir de kulağım tıkandı ki enfeksiyon mu kaptı bebeğe zarar verir mi düşünceleri sardı gece gece

Sabah 8 de lavman yapılacakmış. Demek ki erken beklemiyorlar. Pilates topumu getirdi eşim onda egzersiz yapıyorum şu an. Meryem ana otunu suya koyduk. Kasık baskısı harici ağrı pek hissetmiyorum
Resmen merakla mesajlarını bekliyoruz sanki biz doğuruyoruz o heyecana girdik hepimiz

Biz 2 günlük olduk. Hala kakalı bez sayısı az cişli bez yok denecek kadar. İlk gün normal demişlerdi, Bizim gibi olan var mı? 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Geceleri gaz sancimiz da oluyor.
Biz de 3 günlük olduk. Kakalı bez ilk gün 3 ikinci gün 3 üçüncü gün 5 oldu. Sadece çisli bez hiç yoktu. Yavaş yavaş artıyor canım. Benim kolostrum yeni bitti sütüm gelmeye başladı çok şükür. Süt olmadığı için durmadan emiyordu emiyordu ve hep yara bere oldum sürekli krem kullanmama rağmen. Şimdi daha az ve doyurucu emiyor sanırım. Yaralarım iyilesecek inşallah

Kızlar bugün akşamdan beridir iç çamaşirim hep ıslanıyor. Başta akınti diye önemsemedim. Ama akinti beyaz renkli oluyodu hep bu şeffaf acaba bebeğin suyu mu? Sızıntı şeklindede oluyormus bazen. Ne yapsam bugun drumu arasam yoksa eczanelerde amniyotik pedler satiliyomuş onlardan mi alsam emin olup öyle mi dru arasam. Zaten sali için randevu vermişti

Bence hastaneye git. Doktoruna görün. Eczaneden amniyoyik pet alsanda için rahat etmez. Hayırlı doğumlar canım

cnm el mahkum olunca mecbur elden de bisey gelmiyor.
eaine de bi yandan hak veriyorum askere gidecek gozu arkada kalmasin istiyor.en azindan yalniz kalmandansa annemle kalsin diyor.ama anneni de uyarmasi gerek sen hamilesin lohusa olcaksin hem bebek de aglicak durmicak uyumicak falan insallah uslu bi bebek olur ama genelde olmuyor malesef.e bi de psikolojiai bozuk teyzeyi mi cekiceksin.dedigin gibi simdikik gitain diger kardeslerinden birinde kalsin sen evine donunce gelsin yine kaynanada kalsin.bunu sen demissin zaten ama esin de derse etkili olur oglunun lafini dinler belki kv.
kader iste cnm hayat sartlari esinin de cok ters bi zmna denk gelmis askere gidisi o da uzuluyodur goremicem falan diye.aen esinin basini hic sisirme asker adam kafasi sende kalmasin.sen kv ne demissin zaten diceni.elden bisey gelmeyince mecbur sabir etmek dusuyo.hayirlisi boyleymis demekki
sen hakkini savun yeri geldigi de kv ne karsi.
zaten dedigin gibi bebek de dunyaya gelince sag salim insallah o zmna hep bebekle ilginecen icin kimseyi gozun gormez.zmn da su gibi akip gecer inan ki.simdi esin yok hamilelik derken zor geciyo gunlerin dogal olarak kv yaninda.esin de sag salim gitsin gelsin yuvasina bebeginin yanina insallah.

Sabah 8 de lavman yapılacakmış. Demek ki erken beklemiyorlar. Pilates topumu getirdi eşim onda egzersiz yapıyorum şu an. Meryem ana otunu suya koyduk. Kasık baskısı harici ağrı pek hissetmiyorum
cnm sanki seninle beraber ben de sancı cekiyomusum gibi hissettim msjlarini okurken
Allah yardimcin olsun insallah bebis annesini cok ugrastirmadan doguverir saglikla

cnm o su gibi akinti bende de var ve normal.
su gelmesi cok farkli bi olay birden bardaktan bosalircasina geliyor ve birden oluyor sen alayamiyorsun altina isedin gibi oluyor alt giysin batiyor.
ben bu sekilde duydum hep cnm
bende bazen birden bire ic camasirim islak oluyo hissediyorum bakiyorum acana su mu geliyo falan diye ama yok.akinti degisiyor.
yalniz bi arkadas vardi burda su kacirma olayi yasamasti salı gunu doktorun sana ayrintili bilgiyi verir bunu soylersin suyuna falan bakiyodur zaten her muayenede.
benim de kontrol carsamba bakalim son kontrolumuz insallah ve benim de kac haftadir o sekilde aksi bi durum oksaydi doktorum soylerdi diye dusunuyorum

Kızlar 8:30 da sezeryana giriyorum. Çok heycanlıyım. Ben ve bebeğim için dua edin nolur. uygar eymen canım sanada hayırlı doğumlar. Hz. Allah sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuştursun.
hayirli dogumlariniz olsun insallah kizlar Allah sag salim yavrularinizi size bagislasin hayirki saglikli olsunlar insallah
siz de saglikla taburcu olun insallah bebeginizle hastaneden.
bol sütlu gunler kizlar uygar eymen Saliha melih

Ben hic uyuyamamaya basladim ne olacak bilmem boyle. 1 de uyudum 3 te uyandim bu saat oldu uyuyamadim yine. Sabah kontrolum var heyecandan sanirim. Bir de kalcamda ve belimde agri var hayirdir insallah.

Kızlar 8:30 da sezeryana giriyorum. Çok heycanlıyım. Ben ve bebeğim için dua edin nolur. uygar eymen canım sanada hayırlı doğumlar. Hz. Allah sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuştursun.
Uyuyamadin mi canim sende. Gozume uyku girmiyor bi turlu. İnsallah mevlam yardim eder saglikli bi sekilde kolayca kucagimiza aliriz bebislerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…