- 8 Şubat 2018
- 524
- 420
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.481
Niyr zarar versn cnm benimde burnm tıkandi . Sorma ya sanki boz dogrcaz :)Benim de uykum yok dönüp duruyorum bi taraftan bir tarafa bir de kulağım tıkandı ki enfeksiyon mu kaptı bebeğe zarar verir mi düşünceleri sardı gece gece
Resmen merakla mesajlarını bekliyoruz sanki biz doğuruyoruz o heyecana girdik hepimizSabah 8 de lavman yapılacakmış. Demek ki erken beklemiyorlar. Pilates topumu getirdi eşim onda egzersiz yapıyorum şu an. Meryem ana otunu suya koyduk. Kasık baskısı harici ağrı pek hissetmiyorum
Dış kulak iltihabı oldum diye paranoyak oldum şuan:)) doğursam bir türlü doğurmasam bir türlü daha üç haftam var takvime göre de hadi yat uyu diye kızdı eşimde doğunca ztn uyuyamıcaz dedi haklıNiyr zarar versn cnm benimde burnm tıkandi . Sorma ya sanki boz dogrcaz :)
Biz de 3 günlük olduk. Kakalı bez ilk gün 3 ikinci gün 3 üçüncü gün 5 oldu. Sadece çisli bez hiç yoktu. Yavaş yavaş artıyor canım. Benim kolostrum yeni bitti sütüm gelmeye başladı çok şükür. Süt olmadığı için durmadan emiyordu emiyordu ve hep yara bere oldum sürekli krem kullanmama rağmen. Şimdi daha az ve doyurucu emiyor sanırım. Yaralarım iyilesecek inşallahBiz 2 günlük olduk. Hala kakalı bez sayısı az cişli bez yok denecek kadar. İlk gün normal demişlerdi, Bizim gibi olan var mı? 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Geceleri gaz sancimiz da oluyor.
Ben de öyleydim nstde de sancı yoktu 7 gün kala gece ani sancıyla hastaneye gittim 9 cm açıklıkla doğurdum. Allah kolay doğum nasip etsin inşallahBen bu gidişle karnımdan askere yollıcam gibi geliyo bi sancı bi ağrı da mı olmaz
Rabbim sana da kısa zamanda nasip etsin İnşaAllah canım.Sanki ben dogurcam uykm yok ayaktyim
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıklı bi şekilde kurtul inşallah.Rabbim sana da kısa zamanda nasip etsin İnşaAllah canım.
Sancılar şiddetlenmeye başladı belime de vuruyor. Şimdi bağladılar tekrar nst ye ter basmaya başladı
Bence hastaneye git. Doktoruna görün. Eczaneden amniyoyik pet alsanda için rahat etmez. Hayırlı doğumlar canımKızlar bugün akşamdan beridir iç çamaşirim hep ıslanıyor. Başta akınti diye önemsemedim. Ama akinti beyaz renkli oluyodu hep bu şeffaf acaba bebeğin suyu mu? Sızıntı şeklindede oluyormus bazen. Ne yapsam bugun drumu arasam yoksa eczanelerde amniyotik pedler satiliyomuş onlardan mi alsam emin olup öyle mi dru arasam. Zaten sali için randevu vermişti
cnm el mahkum olunca mecbur elden de bisey gelmiyor.Kadının evi yok her ay kardeşleri döne döne bakıyor zor onun durumuda o yüzden ona birsey diyip kalbini kırmak istemiyorum. Zaten piskolojik tedavi görüyor. Bnm kv manyak hasta kadın benle bebeğe bakacakmış;( dedim ben ne buna bırakırım nede lohusalikta zaten koca yok sinirli olurum gergin olurum kadin hasta ters birseyde soylemek istemiyorum gitsin ben gelince gelsin kalsin istediği kadar. Anam ben o kadar sanssizim ki tam benim doğum zamani eşim askere gidecek belki bizi goremeden aslinda ben üzülüyorum burda olduğum için o da beni evime götürmek istiyor ama yanima gelip klacak kimsem olmadığı için mecbur kaldık biraz açıkçası. Bir ablam var 3 çocuğu var 2 günden fazla kalamaz yanimda 1 tane yengem var ovda hanim gelir mi gelmez mi bilinmez. Ben bazen çok söylenince oda kötü oluyor böyle olduğuna ama elden birsey gelmiyor iste. Tam kış çocuğu olacagi için birazda da ben cesaret edemiyorum canım çocuğu hasta ederim diye. Herkeste nereye götüreceksin 40i çıkmamış çocuğu diyor.Belki kv torun olunca bana lafvsokmayida bırakır,havalar ısınınca da gidriz. İnan ablam üzülmesin diye yaşadıklarımı anlatmıyorum. Bana bu yaşıma kadar annelik yapti çünkü,birtek böyle platformda yazabiliyorum birde esimin basini sisiriyorum. Ama cok iyi biliyorum bebeğim gelince sallamayacam kimsecikleri:))
aman valla sezeryanin bu ozelligini seviyorum zatenHaha o kotu oluyor isteaz kaldi kiz sabret yinede gunun belli benim gnum belli degl daha bekliyoz
cnm sanki seninle beraber ben de sancı cekiyomusum gibi hissettim msjlarini okurkenSabah 8 de lavman yapılacakmış. Demek ki erken beklemiyorlar. Pilates topumu getirdi eşim onda egzersiz yapıyorum şu an. Meryem ana otunu suya koyduk. Kasık baskısı harici ağrı pek hissetmiyorum
cnm o su gibi akinti bende de var ve normal.Kızlar bugün akşamdan beridir iç çamaşirim hep ıslanıyor. Başta akınti diye önemsemedim. Ama akinti beyaz renkli oluyodu hep bu şeffaf acaba bebeğin suyu mu? Sızıntı şeklindede oluyormus bazen. Ne yapsam bugun drumu arasam yoksa eczanelerde amniyotik pedler satiliyomuş onlardan mi alsam emin olup öyle mi dru arasam. Zaten sali için randevu vermişti
hayirli dogumlariniz olsun insallah kizlar Allah sag salim yavrularinizi size bagislasin hayirki saglikli olsunlar insallahKızlar 8:30 da sezeryana giriyorum. Çok heycanlıyım. Ben ve bebeğim için dua edin nolur.uygar eymen canım sanada hayırlı doğumlar. Hz. Allah sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuştursun.
Allah ikinizi de sagsalim kavustursun insallahKızlar 8:30 da sezeryana giriyorum. Çok heycanlıyım. Ben ve bebeğim için dua edin nolur.uygar eymen canım sanada hayırlı doğumlar. Hz. Allah sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuştursun.
Uyuyamadin mi canim sende. Gozume uyku girmiyor bi turlu. İnsallah mevlam yardim eder saglikli bi sekilde kolayca kucagimiza aliriz bebislerimizi.Kızlar 8:30 da sezeryana giriyorum. Çok heycanlıyım. Ben ve bebeğim için dua edin nolur.uygar eymen canım sanada hayırlı doğumlar. Hz. Allah sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuştursun.
E ben de buradayım.. hem de gurbet ellerde.. daha bende de tık yok..Baksana kimse yok herkes bebegyle ilgulenyr:) araliga yeni grdk ama herkes kasmda yaptgi icin az kisi kaldk senn noldu karnn asagidsydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?