2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar doktorlar farklı bi hastaneye gittiğimiz bilgisine ulaşabilirler mi? İkisi de özel hastane farklı yerlerdeler ve farklı doktorlar.

Benimde bu hafta aşırı vajinaya baskı hissi var. Heleki öksürürken falan cocugun kafasi cikcak gibi geliyor. Keske o kadar kolay ciksa diyorum sonrada :)

Canım benim dün kontrol vardı bebek Doğum kanalına girmiş dedi doktorum ama Cuma günü Doğum için konuştuk. Doğum kanalına girmesi hemen Doğum olacak anlamına mı geliyor öyleyse hazırda beklemeliyim bende.

Benim sezeryan olucak o yuzden sancilanmadan alinmali. Kanala girdiysede dogumun yakindir.

Cuma günü sezeryanla Doğum olacak canım sabahtan gideceğim dün görmüştü en son kanala girmiş dedi ama yakın olsa riske atmazdı galiba.
Heralde oyledir cnm. Doktor sonucta dogrusunu bilir insallah oncesinde sıkıntin olmaz ben gunlerdir dua ederek sancim gelmesin diye son 3 yaptim. Insallah da gunumden once sancilanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…