- 21 Haziran 2017
- 183
- 113
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.421
Ulasamazlar heralde ben rapor almak için baska hastaneye gittigimde sordu ordaki dr kime hangi hastaneye gidiyosun falan diyeKızlar doktorlar farklı bi hastaneye gittiğimiz bilgisine ulaşabilirler mi? İkisi de özel hastane farklı yerlerdeler ve farklı doktorlar.
Evet ama son günler geçmiyor şimdide Doğum nasıl olacak sıkıntı yaşarmıyım paniği başladıBirsey kalmamis cnm sennde :)
Canım benim dün kontrol vardı bebek Doğum kanalına girmiş dedi doktorum ama Cuma günü Doğum için konuştuk. Doğum kanalına girmesi hemen Doğum olacak anlamına mı geliyor öyleyse hazırda beklemeliyim bende.Ben yarin sabah dogum oncesi son kontrole gitcem. Vajinama baski cok hissediyorum belki kanala girmistir hemen alalim der. Normalde carsamba dogum. Heycanla yarin ki kontrolumu bekliyorum. Annemlerin yanina geldim. Artik doktora ve hastaneye yakinim en azindan. Cok sıkildim bu son hafta hamilelikten hic bisey yapamadim baski yuzunden oturmayida hic sevmedigimden elim kolum bagli caresiz gibi bir his oldu hep.
Bende aynı dertteyim çok sıkıldım hergün en az 10 kişi arayıp mesaj atıyor, bir gelişme var mı? sancın var mı? diye. Psikolojim bozuldu iyiceHic sorma arrk herkes dyr gelmsz bu cock sorlardanda skldm kizimnda gelmeye niyeti yok zaten:)
Gununu blysn heyecn dorktadr ben bilmedgm icin ne zaman olck diye beklemek belirsizlk dahs kotu :) hayrlisiyla lucsgna alrsn cnm insEvet ama son günler geçmiyor şimdide Doğum nasıl olacak sıkıntı yaşarmıyım paniği başladı
Sende benim gbisin o yuzdn dogm ckmyr ki aklmda sagolsnlar izjn vermyorlarBende aynı dertteyim çok sıkıldım hergün en az 10 kişi arayıp mesaj atıyor, bir gelişme var mı? sancın var mı? diye. Psikolojim bozuldu iyice
Hayrli olsn cnm dr git cnm baslams dogmn artk gonderemezler suyun gelmsBu sefer suyum geldi bir anda boşaldı ve tutamadım napcam şimdi ya
Doğru canım bilmemek daha stresli bence de hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için..Gununu blysn heyecn dorktadr ben bilmedgm icin ne zaman olck diye beklemek belirsizlk dahs kotu :) hayrlisiyla lucsgna alrsn cnm ins
Telaslanma cnm doktorunla iletisime gec hemen zaten cagiracaktir. Simdiden gozun aydinBu sefer suyum geldi bir anda boşaldı ve tutamadım napcam şimdi ya
Hadi hayırlısı canım doktorunu ara hemen bence Allah kolay doğumlar versin..Bu sefer suyum geldi bir anda boşaldı ve tutamadım napcam şimdi ya
Benim sezeryan olucak o yuzden sancilanmadan alinmali. Kanala girdiysede dogumun yakindir.Canım benim dün kontrol vardı bebek Doğum kanalına girmiş dedi doktorum ama Cuma günü Doğum için konuştuk. Doğum kanalına girmesi hemen Doğum olacak anlamına mı geliyor öyleyse hazırda beklemeliyim bende.
Şimdiden gözün aydin bi avazda al kucagina insallah. Telas yapmadr aradinmiBu sefer suyum geldi bir anda boşaldı ve tutamadım napcam şimdi ya
Benimde sezeryan canım inşallah önce gelmez..Benim sezeryan olucak o yuzden sancilanmadan alinmali. Kanala girdiysede dogumun yakindir.
O zmn kontrole sık git cnm doktorun ne dedi. Cok da bekletmez heralde. Benim cuma gunu girmemisti henuz ama belli olmazBenimde sezeryan canım inşallah önce gelmez..
Cuma günü sezeryanla Doğum olacak canım sabahtan gideceğim dün görmüştü en son kanala girmiş dedi ama yakın olsa riske atmazdı galiba.O zmn kontrole sık git cnm doktorun ne dedi. Cok da bekletmez heralde. Benim cuma gunu girmemisti henuz ama belli olmaz
Saglikla al kucagina insallah canim. Doktorunu ara bence hastaneye gecersin hemen.Bu sefer suyum geldi bir anda boşaldı ve tutamadım napcam şimdi ya
Heralde oyledir cnm. Doktor sonucta dogrusunu bilir insallah oncesinde sıkıntin olmaz ben gunlerdir dua ederek sancim gelmesin diye son 3 yaptim. Insallah da gunumden once sancilanmamCuma günü sezeryanla Doğum olacak canım sabahtan gideceğim dün görmüştü en son kanala girmiş dedi ama yakın olsa riske atmazdı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?