2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah yardımcın olsun canım

Reactions: 114
Bu arada bel agrim cok artti dogrulamiyorum pek. karnim da cok sertlesiyor sancim artiyor olabilir mi kiboyle giderse cumayi da beklemeyecek bizim kiz
Doktor sancin artarsa, kanama veya suyun gelirse hemen gel dedi. Agrilarim artarsa arayacagim bakalim.

Bende hamileliğimi nerdeyse hep sporla geçirdim ama bebek hala kanala yönelmedi bile canım son bir haftadır pilateste yapıyorum düzenli ama olmayınca olmuyo herşeyde vardır bir hayır diyorum artık.
Kesinlikle öyle. İlla normal diye diretmiyorum asla. Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım en önemlisi o. Sen iyi misin sancın falan başladı mı?

Reactions: 114
Canm 4 kiloya yakinsin masallah eminmsn normal olcgna sezqryanada hazr hisset bence sonra drlar sezaryanada alabilir 2 hafta onden gdyr ya
Valla gülüm açıkçası bende dr dan böyle bir atak bekliyorum ama hiçde yanaşmıyor sezeryana .daha doğurabilirsin bana diyor.ilkim normal doğum olduğu için sanırım böyle diyor.4 kiloya kadar bekleyecek sanırım.devlet hastanesine gidiyorum açıkçası normale zorluyorlar bi aksilik olmadıkça.bide haftaya bakacak sanırım ona göre suni sancı verecek.bizim burda hastane farklı işliyor her yönden.suda doğum olayı başlattılar bide tabi isteğe bağlı.mesela bebeğide giydirip vermiyorlar sadece o yeşil çarşafa sarıp yıkamadan sadece silerek veriyorlar.kendin yada refakatçin giydiriyor.işitme testinede kadarda yıkatmıyorlar.kulağa su kaçar diye.ilginç yani sistem farklı işliyor.inan bende ne olacağımı bilmiyorum .doktorda net konuşmuyor.suni sancıyla normale zorlayacak önce sonra apar topar alırsa sezeryana alıyor.

Arkadsmn basina geldigi icin dedm cnm kizinda bebegin kilosu 4 kiloya yakindi o da devlete gtti suni vermsler kiz agridan öldüm dedi ve zorlamslar sezarynda yapmamslar kiz kendini ozele zor atti esi alms sonra ozelde ssezarynla dogm yapti zaten olmazsa sende ozele gdersn cnm normal yapamzsan sezaryn olrsn

Canim ilk dogumlarda 4 kilonun ustu olursa sezeryan aliyolar. Eger 2. Dogumsa 4 bucuk kiloya kadar normal dogumda hiç sıkıntı çıkmiyormuş. Benim yengem 2. Bebegini 4100 kg kesisiz dogurdu. Insallah saglikla alirsin kucagina :)

Birsy kalmams sana cnm benim daha 12 gunm var ya:)
Cabucak gecer merak etme. Okuyorum yazdiklarinizi cok yazamasamda. Insan heycan yapiyor hemen gelsin istiyor ama en uygun zamanda onlar gelicekler zaten.kendinizi strese sokmayin hic. Allah hayirlisiyla gondericek evlatlarimizi insAllah. Okudukca hepinize dua ediyorum

Ama Yenidoğana ıslak mendil kullanılmazki. Onun cildi çok ince olduğu için mutlaka tahriş olur. Büyük bir top pamuk alıyoruz, her çiş ve kakada birparça koparıp ılık suya batırıp hafif sıkıp altını güzelce temizliyoruz; sonra bir parça daha ıslatıp budefa iyice sıkarak kurutma amaçlı kullanıyoruz. Yok ıslak mendil pamuktandı, yok alkol içermiyordu falan hepsi boş. Dediğimi uygularsanız asla pişik olmaz ve hiçbir yağ sürmezsiniz

Hayırlı akşamlar kızlar.bayadır yazamıyorum ama ara ara takipteyim maşallah doğumlar baya çoğalmış, bebişlwrini kucaklarına alan annişlere bundan sonra bol sütlü gazsız sağlıklı mutlu günler diliyorum.Rabbim bekleyen annişlerede yavrularına hayirla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş. Son haftalar çok zor geçiyo eminim sizlerinde öyledir, heleki son 1haftaya yakındır adet tarzı ağrılar şiddetini arttırarak çoğaldı habire karnim kasılıo aşağı baskı hissi baya zorluyo. Doktorum ayın 18 veya 19 una alalım demişti haftasonu kontrolümde tam netleştir herhalde. Şu eksik ve ev işlerini hayirlısıyla bi bitirebilsem daha rahat olucam. bazen okadar yorgunluk tempo ve ağrılara maşallah iyi erken doğurmadim diyorum.ciddi ağrılarım oluo bide ara ara sabah bulantılari tansiyon düşüklüğü derken şuan acil alsalar yok demem dediğim günler oluo ama şükür öyle böyle bu haftaya kadar geldik az daha sabır diyorum.artık oğlumda sabırsızlandı nezaman doğacak yeter 2gün snra doğsun dio bugün bide kreşte oğlumun doğum gününü kutladık dünden hazırlık yap bugünde koşturmaca derken çok yorulmuşum. Daha hastane çantam hazır değil eksikler bile var onları tamamlamadan doğurmaktan korkuyorum valla. Rabbim herkese hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş.

Cok sagol cnm bende hepniz icin edyrm dua bende :) ins gecer ya zaman ya :)

Emzir canim sen emzirdikce senin gribine de iyi gelir bebegine geçmez korkma ama cok fazla opmemeye calis yada maske tak ben oyle yapmistim. Yani grip emzirmekle degil nefesle bulasir
Emziriyorum canım dünden beri. Emzirirken de maske takıyorum. Kızımı öpüp koklamayı özledim inşallah geçen hemencik bu grip.

İlk doğumda 17 saate yakın sancı çektim sonra suni sancıyla açılma oldu.aradan 14 sene geçti.bu evet bebek tombik.sezeryana alır diye bende açıkçası düşünayorum neyi bekliyor anlamıyorum da çünkü 3600 gram haftaya 4 kilo olacak ve 40 haftayı geçmiş olacam ultrosana göre.tek temennim buhafta doğumum gerçekleşmesi.diyet yap diyor ama sürekli acıkıyorum ki bebekte acıkıyor bence çünkü uyutmuyor beni artı tansiyonum düşüyor.o yüzden sürekli yeme hissim var.şekerim de yok böyle ilginç bir durum rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah.annemlerde eskiden sezeryan yoktu 4 buçuk kiloya kadar herkes normal doğuruyordu diyor....aklım fikrim karman çorman.rabbim yardımcımız olsun

Onceden oleymis ama simdi ole degil diyorlar dr aynen senn ki 1 haftaya 4 kilo olur cnm brde ackyrmussun surekli bence baska dr ada gorun cnm belki normal dogmu baslatr suni verrler sana cok kilo almadan dogrms olurdn

Canim ilk dogumlarda 4 kilonun ustu olursa sezeryan aliyolar. Eger 2. Dogumsa 4 bucuk kiloya kadar normal dogumda hiç sıkıntı çıkmiyormuş. Benim yengem 2. Bebegini 4100 kg kesisiz dogurdu. Insallah saglikla alirsin kucagina :)
Ooo bu duyduğum en güzel duyduğum tecrübe oldu.sanırım dr onu bekliyor.2.doğumum o yüzden normale zorluyor.bide ultrosana göre kilo 200 500 gr arası oynama yapıyormuş.onuda hesaba kattığını düşanayorum açıkçası.birsarkadaşım geçenhafta doğum yaptı aynı dr.onunda 2shafta önde gidiyordu.41 haftaya kadar bekletti geçen salı suni sancı virecekti ama pzrtsi günü bebek kendiliğinden geldi sancıya gerek kalmadı.bide bebeği 3 kg oldu.minnacık.inşallah benimki de öyle olur.

maşallah canim.ama ikinci doğumun olduğu için yapabilirsin doktoruna güven
Ana kucagi alan olmus muydu ne tercih ettiniz. Yeni dogurmus anneler kullaniyor mu?
ben baby&plus aldım canım 6 fonksiyon bir arada ana kucağı. tam yatar oluyor minik beşik gibi oturur pozisyonu da var sallanabiliyor çok kullanışlı duruyor bakalım

Minik bebek dogumu daha zor diyolar cevremde 3500 geçtimi kendi kendini itiyomus daha hizli tamamlaniyormus dogum. Benimde 37de 3500 dü kilosu benim ilk dogum olcagi icin 4ü gecerse sezeryana alirim 2. Olsaydi beklerdim dedi kendi drumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…