- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.661
Ayni gun doguracagiz cnm saglikla sorunsuz olur insallahh .benim 2.bebegim ama bende korkuyorumKızlar 12.12 sezeryan günümü aldım çok heyecanlı ve korkuyorum
İki hafta çok geç .gerçekten iki hafta atması normal değil bence.36 da dahil herzhafta çağırğyor doktor.hatta ben 32 den sonra iki hafta sonra gittimde bana çok kızdı her hafta geliceksin dedi ve ben gitmidiğime pişman oldum çünkü enfeksiyonum çok aşırı ilirlemişti ve ben 10 gün antibiyotik kullanmak zorunda kaldım zaten bundan sonrada bebek irileşti tabi bunla alakası varmı bilmiyorum ama bazen aklımada takılmıyor değil.o yüzden isabetli karar zaten bir haftan kalmış .son haftalarda haftada ikiye çıkarmalı hatta sancısı olanları doktor sürekli gün aşırı çağırıyor.bana bile haftaya gel derken acil hariç didi.sancın olduğunda hemen gel didi.Cnm benim eski yazdklarmi okumadn galiba izmrden geldm kaynanamlym suan ve burda dr gttm iki kere muayene etti sonra bana dedi iki hafta snra gel zaten iki hafta snra dogm olck mecburi gtcm kontrle cagrmyr tekrrdan o yuzdn baskasna gdip muayene olmk istyrm
İsabetli karar .üşütmemeye dikkat ettigin sürece hergün şart.temizlik açısındanda.zaten sıcek su doğum kaslarını gevşitiyor.o yüzden bizim burda hidroterapi suda sancıyla baş etmek için pilot il olarak düzen kuruldu.valla videosunu çektim benim oğlan bile görünce jakuzinli küveti benim bile doğurasım var dedi....Amin bende her gün dus aliyorumki Allah korusun sanci geldiginde telastan hic bisey yapamazsam diye korkuyorum :)
kumaşı bebek arabalarının kumaşı gibi aynı..bence yatma kısmı için bir minder ya da battaniye konulabilir ben de koyacağım ..ama fiyatına göre çok güzel ben çok beğendimlina0156 canim baby&plus ben de düşünüyorum dogum sonrasi ihtiyac olursa o markayi dusunuyorum. Bir kac yorumda yatma kismina yumusak bir sey ihtiyac var diye yazmislardi kumasi nasil onu merak ettim?
yok ağır değil ölçülerini de ben beğendim.çocuk içinde 5-6 aylık olana kadar yatar pozisyonda yatabilir.oturur pozisyon ise 18 kilis ya kadar taşıyor sallanan sandalye gibi yani onu da 2 yaşına kadar kullanır..ben piyasada başka markalara da baktım benzer ürünlerin ici çok küçüktü bu diğer markalara göre genişBende baby plus almak istiyorum cok iyi denk geldi size danismak isterim.Urunun agirligi ortalama ne kadardir sitede bilgisini bulamadimda.Cok agir birseymi.Bir de kalitesi nasil.
titresimliler biraz daha pahalıydı açıkçası o yüzden buna yöneldim inşallah memnun kalırım kullanırken deCanim evet senin aldigin guzel ben titresimi de olsun istiyorum gazli bebekte ise yariyormus yoksa seninki fiyat performans olarak iyi alirdim
Aynen cnm o yuzdn degstrcm bole bir dormszlk gormedm ya hic sansm dr dan gulmedi ya ins gttgm dr beni sık sık cagrrda iyi dr dur kazasiz belasz br dogmu yapsm baska brsy istemyrmİki hafta çok geç .gerçekten iki hafta atması normal değil bence.36 da dahil herzhafta çağırğyor doktor.hatta ben 32 den sonra iki hafta sonra gittimde bana çok kızdı her hafta geliceksin dedi ve ben gitmidiğime pişman oldum çünkü enfeksiyonum çok aşırı ilirlemişti ve ben 10 gün antibiyotik kullanmak zorunda kaldım zaten bundan sonrada bebek irileşti tabi bunla alakası varmı bilmiyorum ama bazen aklımada takılmıyor değil.o yüzden isabetli karar zaten bir haftan kalmış .son haftalarda haftada ikiye çıkarmalı hatta sancısı olanları doktor sürekli gün aşırı çağırıyor.bana bile haftaya gel derken acil hariç didi.sancın olduğunda hemen gel didi.
Gazli mi peki cnm gaz sancisina titresim iyi geliyor diyorlarJoie almıştım canım. Şuan kullanmıyorum bebeğim sürekli uyuyor zaten. Reflü yatağında yatırıyorum. 1-2 aylık olunca kullanmaya başlarım heralde.
Amin canım seninde inşallah benim ilk başıma be gelecek diye merak etmekten yoruldum artık hiç bişey düşünmek istemiyorumAyni gun doguracagiz cnm saglikla sorunsuz olur insallahh .benim 2.bebegim ama bende korkuyorum
Evet doguma yardimci oluyomus ancak korktugum konulardan birisi internette gezinirken okudugum yorumlar sicak suda kakasini yapar falan diyolar o suyu ayarlayana kadar canim cikiyor ya da karnima direk degmesin diye cekmedigim iskence kalmiyor :)İsabetli karar .üşütmemeye dikkat ettigin sürece hergün şart.temizlik açısındanda.zaten sıcek su doğum kaslarını gevşitiyor.o yüzden bizim burda hidroterapi suda sancıyla baş etmek için pilot il olarak düzen kuruldu.valla videosunu çektim benim oğlan bile görünce jakuzinli küveti benim bile doğurasım var dedi....
aynen benn de iskilenmistim ama benim bayagidir boyle ve onceki kontrolumde de boyleydi bisey olsaydi doktor derdi ama suyun iyi deyince ben de hic bisey dememistim.zaten carsamba kontrolum var yine bakalim.Gitmedim bugun sabah baktim bi daha hic gelmemis. Internet kafami karistiriyo benim su sizintisi olanlari falan okudum. Bide bilmedigimiz bisey olumca hemen iskilleniyorum :)
hahah ayni valla bi de benim kv milletin icinde reklamini yapar ben gelinime soyleyim boyleyim kizimdan daha cok deger veririm falanGörenler diyor ayy nr iyi kv var keşke benimkide böyle olsa. Bilmiyorlar ki kadın sinsi saman altından su yürüten cinsten. Tek tesllim zaten geçici olması bu durumun
Tek değilmişim canım o zamanhahah ayni valla bi de benim kv milletin icinde reklamini yapar ben gelinime soyleyim boyleyim kizimdan daha cok deger veririm falan
cnm ishal mi olmus bebegin ?Bebeğimin poposu pişik olduo kadar dikkat etmeme her altını açtığımda pişik kremi sürmeme rağmen hem de. Günde 10-12 kere kaka yapıyor. Her yaptığında hemen değiştiriyorum ama önleyemedim pişiği. Islak mendili bıraktırdı doktorumuz. Bebek temizleme mendili ve su kullanıyorum. 3-4 tane krem verdi onları kullanıyoruz. Galiba bez markasını da değiştireceğim. Premium care kullanıyordum. Hangi markaya geçmeliyim bilmiyorum. Baya da depo yapmıştım primayı ve unibaby yenidoğan ıslak mendili
Tesekkur ederim bilgi icin.yok ağır değil ölçülerini de ben beğendim.çocuk içinde 5-6 aylık olana kadar yatar pozisyonda yatabilir.oturur pozisyon ise 18 kilis ya kadar taşıyor sallanan sandalye gibi yani onu da 2 yaşına kadar kullanır..ben piyasada başka markalara da baktım benzer ürünlerin ici çok küçüktü bu diğer markalara göre geniş
Benim yaklaşık 6 haftadır kafası aşağıda hala girmedi kanala. Girmeye de niyeti yok gibiKizlar 2 haftadr bebek asagidaydi kafasi kanala ne zaman surede giryr ki simdiye girmesi gerekmezmydi
İlk defa duydum. Bence alakası yok o zaman burdaki devlet hastanesine neden hidroterapi kursunlar ki.devlet bu sorumluluğun altına girermi bilmiyorum.kasları gevşetiyor sadece kakasını yaptırmaz.genelde bebek 40 hafta ile 40 hafta sonrası ilk kakasını yapıyor diye biliyorum.bezen 39 da olduğu oluyor diyorlar.onu suyundan anlıyor doktorlar.Evet doguma yardimci oluyomus ancak korktugum konulardan birisi internette gezinirken okudugum yorumlar sicak suda kakasini yapar falan diyolar o suyu ayarlayana kadar canim cikiyor ya da karnima direk degmesin diye cekmedigim iskence kalmiyor :)
Benimde yarin bakalim insallah iyidir icerde artik son zamanlar bi atlatsak bu zamanlarida hayirlisiyla alsak kucagimiza :)aynen benn de iskilenmistim ama benim bayagidir boyle ve onceki kontrolumde de boyleydi bisey olsaydi doktor derdi ama suyun iyi deyince ben de hic bisey dememistim.zaten carsamba kontrolum var yine bakalim.
2 gunn kalms sennde dolmasina cnm brsy kalmams gelmesi lazm sezryn mi olcnBenim yaklaşık 6 haftadır kafası aşağıda hala girmedi kanala. Girmeye de niyeti yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?