2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebeğimin poposu pişik oldu o kadar dikkat etmeme her altını açtığımda pişik kremi sürmeme rağmen hem de. Günde 10-12 kere kaka yapıyor. Her yaptığında hemen değiştiriyorum ama önleyemedim pişiği. Islak mendili bıraktırdı doktorumuz. Bebek temizleme mendili ve su kullanıyorum. 3-4 tane krem verdi onları kullanıyoruz. Galiba bez markasını da değiştireceğim. Premium care kullanıyordum. Hangi markaya geçmeliyim bilmiyorum. Baya da depo yapmıştım primayı ve unibaby yenidoğan ıslak mendili

İki hafta çok geç .gerçekten iki hafta atması normal değil bence.36 da dahil herzhafta çağırğyor doktor.hatta ben 32 den sonra iki hafta sonra gittimde bana çok kızdı her hafta geliceksin dedi ve ben gitmidiğime pişman oldum çünkü enfeksiyonum çok aşırı ilirlemişti ve ben 10 gün antibiyotik kullanmak zorunda kaldım zaten bundan sonrada bebek irileşti tabi bunla alakası varmı bilmiyorum ama bazen aklımada takılmıyor değil.o yüzden isabetli karar zaten bir haftan kalmış .son haftalarda haftada ikiye çıkarmalı hatta sancısı olanları doktor sürekli gün aşırı çağırıyor.bana bile haftaya gel derken acil hariç didi.sancın olduğunda hemen gel didi.

Amin bende her gün dus aliyorumki Allah korusun sanci geldiginde telastan hic bisey yapamazsam diye korkuyorum :)
İsabetli karar .üşütmemeye dikkat ettigin sürece hergün şart.temizlik açısındanda.zaten sıcek su doğum kaslarını gevşitiyor.o yüzden bizim burda hidroterapi suda sancıyla baş etmek için pilot il olarak düzen kuruldu.valla videosunu çektim benim oğlan bile görünce jakuzinli küveti benim bile doğurasım var dedi....

lina0156 canim baby&plus ben de düşünüyorum dogum sonrasi ihtiyac olursa o markayi dusunuyorum. Bir kac yorumda yatma kismina yumusak bir sey ihtiyac var diye yazmislardi kumasi nasil onu merak ettim?
kumaşı bebek arabalarının kumaşı gibi aynı..bence yatma kısmı için bir minder ya da battaniye konulabilir ben de koyacağım ..ama fiyatına göre çok güzel ben çok beğendim

Bende baby plus almak istiyorum cok iyi denk geldi size danismak isterim.Urunun agirligi ortalama ne kadardir sitede bilgisini bulamadimda.Cok agir birseymi.Bir de kalitesi nasil.
yok ağır değil ölçülerini de ben beğendim.çocuk içinde 5-6 aylık olana kadar yatar pozisyonda yatabilir.oturur pozisyon ise 18 kilis ya kadar taşıyor sallanan sandalye gibi yani onu da 2 yaşına kadar kullanır..ben piyasada başka markalara da baktım benzer ürünlerin ici çok küçüktü bu diğer markalara göre geniş

Aynen cnm o yuzdn degstrcm bole bir dormszlk gormedm ya hic sansm dr dan gulmedi ya ins gttgm dr beni sık sık cagrrda iyi dr dur kazasiz belasz br dogmu yapsm baska brsy istemyrm

Evet doguma yardimci oluyomus ancak korktugum konulardan birisi internette gezinirken okudugum yorumlar sicak suda kakasini yapar falan diyolar o suyu ayarlayana kadar canim cikiyor ya da karnima direk degmesin diye cekmedigim iskence kalmiyor :)

Gitmedim bugun sabah baktim bi daha hic gelmemis. Internet kafami karistiriyo benim su sizintisi olanlari falan okudum. Bide bilmedigimiz bisey olumca hemen iskilleniyorum :)
aynen benn de iskilenmistim ama benim bayagidir boyle ve onceki kontrolumde de boyleydi bisey olsaydi doktor derdi ama suyun iyi deyince ben de hic bisey dememistim.zaten carsamba kontrolum var yine bakalim.

Görenler diyor ayy nr iyi kv var keşke benimkide böyle olsa. Bilmiyorlar ki kadın sinsi saman altından su yürüten cinsten. Tek tesllim zaten geçici olması bu durumun
hahah ayni valla bi de benim kv milletin icinde reklamini yapar ben gelinime soyleyim boyleyim kizimdan daha cok deger veririm falan

cnm ishal mi olmus bebegin ?
zmnla duzelince tekrar gecersin cnm islak mendile.
cnm altini degistirmeden once temizleyip sonra kremlerini surup sonra hemen altini bezlememek gerekiyomus.biraz beklemek gerekmis poposu hava alsin diye.denemediysen bi de boyle dene istersen cnm

Tesekkur ederim bilgi icin.

Evet doguma yardimci oluyomus ancak korktugum konulardan birisi internette gezinirken okudugum yorumlar sicak suda kakasini yapar falan diyolar o suyu ayarlayana kadar canim cikiyor ya da karnima direk degmesin diye cekmedigim iskence kalmiyor :)
İlk defa duydum. Bence alakası yok o zaman burdaki devlet hastanesine neden hidroterapi kursunlar ki.devlet bu sorumluluğun altına girermi bilmiyorum.kasları gevşetiyor sadece kakasını yaptırmaz.genelde bebek 40 hafta ile 40 hafta sonrası ilk kakasını yapıyor diye biliyorum.bezen 39 da olduğu oluyor diyorlar.onu suyundan anlıyor doktorlar.

aynen benn de iskilenmistim ama benim bayagidir boyle ve onceki kontrolumde de boyleydi bisey olsaydi doktor derdi ama suyun iyi deyince ben de hic bisey dememistim.zaten carsamba kontrolum var yine bakalim.
Benimde yarin bakalim insallah iyidir icerde artik son zamanlar bi atlatsak bu zamanlarida hayirlisiyla alsak kucagimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…