- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #37.681
Ya ben doktorada diyorum bazen diyoki karni agriyo internetten bakiyo kanser oldum diye geliyolar o yuzden internete bakma bi sorun varsa ara sor diyo ama unutuyodum gittigim zaman bazi seyleri sormayi bu sefer gene internete bakiyorum :)İlk defa duydum. Bence alakası yok o zaman burdaki devlet hastanesine neden hidroterapi kursunlar ki.devlet bu sorumluluğun altına girermi bilmiyorum.kasları gevşetiyor sadece kakasını yaptırmaz.genelde bebek 40 hafta ile 40 hafta sonrası ilk kakasını yapıyor diye biliyorum.bezen 39 da olduğu oluyor diyorlar.onu suyundan anlıyor doktorlar.
Evet canım sezeryan dedi doktorum. Perşembe dedi de ben cuma günü olmasını istedim. Tamam dedi bu cuma inşallah2 gunn kalms sennde dolmasina cnm brsy kalmams gelmesi lazm sezryn mi olcn
Ben 41. Haftayı doldurucam 2 gün sonra. Oraya tarihi eksik girmişim. Beni baya bekletti doktor2 gunn kalms sennde dolmasina cnm brsy kalmams gelmesi lazm sezryn mi olcn
Erkek miniğim seninkiSorma ya seninki ne erkek mi kız mı :)
Yok canım hiç gazlı bir bebek değil. Emdikten sonra daha gazını çıkarmak için kaldırırken kendiliğinden gaz çıkarıyor.Gazli mi peki cnm gaz sancisina titresim iyi geliyor diyorlar
Allah korusun 41 haftadan sonra ani bebek ölümşeri olabiliyor dedi doktorum.fazla beklememek lazım o yüzdenDoktorun 40 haftayı doldurdugun takdirde bebek gelmezse ne yapacagını söyledi mi? Bazı doktorlar suni sancıyla başlatıyormuş bazıları da zorlayıp bekliyormuş bizimki bekleyenlerden
amin cnm insallah bizim de son kontrolumuz insallahBenimde yarin bakalim insallah iyidir icerde artik son zamanlar bi atlatsak bu zamanlarida hayirlisiyla alsak kucagimiza :)
Yok ishal değil canım. Ama normal olanı yenidoğanların günde 10-12 kere kaka yapmasıymış zaten. Doyduğu anlamına geliyormuş. Kremlerini sürdükten sonra hemen bezliyorum. Biraz açıp bekleteyim olmazsacnm ishal mi olmus bebegin ?
zmnla duzelince tekrar gecersin cnm islak mendile.
cnm altini degistirmeden once temizleyip sonra kremlerini surup sonra hemen altini bezlememek gerekiyomus.biraz beklemek gerekmis poposu hava alsin diye.denemediysen bi de boyle dene istersen cnm
canım prima benim kızıma da pişik yapmıştı hem de çok fena molfixe gecmistik biz de hem çok iyi sızdırma falan yapmıyor hem de pişik yapmıyor..bunda da molfix aldım yine..pişik kremi olarak da bir de sudokremi deneBebeğimin poposu pişik olduo kadar dikkat etmeme her altını açtığımda pişik kremi sürmeme rağmen hem de. Günde 10-12 kere kaka yapıyor. Her yaptığında hemen değiştiriyorum ama önleyemedim pişiği. Islak mendili bıraktırdı doktorumuz. Bebek temizleme mendili ve su kullanıyorum. 3-4 tane krem verdi onları kullanıyoruz. Galiba bez markasını da değiştireceğim. Premium care kullanıyordum. Hangi markaya geçmeliyim bilmiyorum. Baya da depo yapmıştım primayı ve unibaby yenidoğan ıslak mendili
Ayy cok heyecsnli darisi bana ya ben yermde duramazdm:)Evet canım sezeryan dedi doktorum. Perşembe dedi de ben cuma günü olmasını istedim. Tamam dedi bu cuma inşallah
Aynen cnm cok bekletms dr seni ya 9 ay btms resmenBen 41. Haftayı doldurucam 2 gün sonra. Oraya tarihi eksik girmişim. Beni baya bekletti doktor
Benim aklımda da molfixle sleepy var canım. Bir arkadaşım da goon’u önerdi. Pişik yapmayanı bulana kadar deneyeceğim bakalım.canım prima benim kızıma da pişik yapmıştı hem de çok fena molfixe gecmistik biz de hem çok iyi sızdırma falan yapmıyor hem de pişik yapmıyor..bunda da molfix aldım yine..pişik kremi olarak da bir de sudokremi dene
Cnm sen asitli biseyler mi yiyip ictin o da direk pisik yaparBenim aklımda da molfixle sleepy var canım. Bir arkadaşım da goon’u önerdi. Pişik yapmayanı bulana kadar deneyeceğim bakalım.
Aslında ben de düşünmüştüm pamuk kullanmayı ama ameliyatlı olduğum için en rahatı o geldi çünkü yanımda ilk günler ailemden birileri olmadı eşimin akrabaları vardı ben de kimseye birşey yaptıramazdım çekinirdim bence pişiği bez yaptı mendil değil çünkü bana bi ark elinde kalan bezler vardı onu vermişti onu kullanınca kızarıklık olmadı ama biraz iyileşince dediğinden yapacam inşAma Yenidoğana ıslak mendil kullanılmazki. Onun cildi çok ince olduğu için mutlaka tahriş olur. Büyük bir top pamuk alıyoruz, her çiş ve kakada birparça koparıp ılık suya batırıp hafif sıkıp altını güzelce temizliyoruz; sonra bir parça daha ıslatıp budefa iyice sıkarak kurutma amaçlı kullanıyoruz. Yok ıslak mendil pamuktandı, yok alkol içermiyordu falan hepsi boş. Dediğimi uygularsanız asla pişik olmaz ve hiçbir yağ sürmezsiniz
Yok canm yemedim çok dikkat ediyorum. Portakal falan bile yemiyorum. Direkt kakayla temas pişik yapıyor.Cnm sen asitli biseyler mi yiyip ictin o da direk pisik yapar
İnşallah canım 15 gün sonra gelse fena olmaz .. çok merak ediyorum inanılmaz özlem var içimde :)Yalanms erken gelr demesi gec gelyrmus gorduk . Ins cnm hayrlisiyla sennkide o kadsr beklemez ins
Benmde ole merktn ctlyrm ama kizm gelmyr bir turlu:)İnşallah canım 15 gün sonra gelse fena olmaz .. çok merak ediyorum inanılmaz özlem var içimde :)
Canım spinal olurken o iğne çok acıtıyormu ilaç yakma falan çok yapıyormu birde uyuşukluk geçmeden neden emzirtmedilerKizlar cok tesekkur ederim hepinize. Mesajlarinizin hepsini okuyamadim
Kisaca anlatayim
Spinal oldum. 8.3da girdim 9.00da ciktik ameliyat gayet iyiydi korkulacak bir durum yok. Agri yok aci yok sadece hissediyorsun biraz gidikliyor gibiler yani korkulacak hic bisey yok. Genel anesteziden daha iyiydi. 5 6 saat uyusukluk gecmiyor yurutunce bebegi emzirtiyorlar bebegimde biraz sorun vardi ememedi mama verdik kustu midesini yikadilar ama cok sorun degildi sanirim burundan hortumla falan sanirim gormedim ben ama 1 2 saate getirdiler sukur iiyiyiz simdi
Hepinize kolay dogumlar diliyirum hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?