Bana sonda takılmadı, kum torbasi da koymadılar, karnıma bastıran falan da olmadi, ayılırken uyanma odası vardı orada uyandırıldım başımda bir hemsire belli araliklarla sürekli iyi misin diye sordu. Odama geldiğimde uyaniktim sadece biraz narkozun etkisi vardı. Gun icinde Idrara sıkıştım sürgü sürdüler. 6 saat sonra bir hasta bakıcı gelip üzerimi giydirdi. Pijama takimimi giydirdi karnini tutar dedi, hasta bezini baglayip uzerine çamaşırımı giydirdi, yedekte verdi, kollarimdan tutup yürüttü. 2 saatte bir yürüdüm. Zaten o gece kızım hic durmadi bende hic yatamadim. Verdikleri yedek hasta bezini kullandım, sonrasında lohusa pedi yeterli geldi eve gelince de normal pede gectim. Vücudum da ödem var doktor 10 gune kadar normal dedi, ozellikle ayaklarım davul gibi en son ayaklardan çıkarmış ödem. Gebelikte şişmedim sezeryan sonrası şiştim. Bir de ameliyathane de üşüttüm sanirim kaburgalarım agriyor ya da şu karına bastırma dediginiz işi bayginken yaptılar bilmiyorum, yatıp kalkarken zorlaniyorum. Ozellikle sol kaburgamin altina bıçak gibi sanci giriyor.