- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #37.941

cnm Allah anali babali buyutsun bol sutlu gunleriniz olsun insallah
nasil gecti ameliyat cok gecmis olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz de o var cnm merak etme annelik böyleymiş yeni öğreniyoruzBugun kontrolumuz vardı . Söyledim doktor baktı daha dün düştü normal dedi ama bu annelik beni bayaa pipirikli biri yaptı :) bakalım 3-4 gune geçmesse tekrar götürürüm
Allah razi olsun cnm icimi cok rahatlatiyorsun.yoksa herkes hamileligi aricaksin diyor ne aricam ya bitse de kurtulsam diye gun sayiyorum.Ayyy ölüyorum emzirirken göğüs ucum yara oldu özellikle sol göğsüm içim gidiyor emzirirken işte sürüyorum aldığım kremi ve yağ belki daha kötü olmasını engelliyor ama acısını da çeliyorsun sütüm 4 gün gelmedi çok zorlandım neyse çay tahin pekmezle gelmeye başladı çok şükür mama veriyordum artık vermiyorum kilo kaybı olmuştu dr haftaya bir daha gel bakalım ona göre beslenme düzeni yaparız dedi inş kilo alır da mamaya gerek kalmaz onun dışında yavrum gündüz uyuyor gece uyanıyor zombi gibi geziyorum kardeşim gidecek diye çok üzülüyorum kv gelecek onun stresi var birde beni hala sinir edip duruyorlar telefonla bile kardeşimde sakın iş yapayım yemek yapayım deme diyo yoksa alışır hiç gitmez diyo ama ben de oturamam bilmyorım valla napacağımı inş çok sinir olmadan giderler bebeğimle kalırım senin de günlerin az kaldı heyecan tavan yapmıştır şimdi :) hiç bir korkun olmasın herşey çok güzel olacak emin ol evet zorlukları var ama İnan bana hamileyken yaşadıklarımızdan daha zor değil mesela kusmaktansa göğüs ucu yarası daha çekilir korkma hiç Doğum yaptığın gün hepsi bıçak gibi kesilecek
Kızlar sonuç belli oldu aniden suyumun gelmesiyle beraber kanamamda oldu açılmam hic yokmuş ve sonuç sabah sezeryana alincam dua edin sagliklica kurtulalim bebegimle :)
Inşallah sağol beklemesi çok zormuş :)Rabbim yardimcin olsunn hersey guzel olur insallah.
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıcakla evladına kavuş inşallahKızlar sonuç belli oldu aniden suyumun gelmesiyle beraber kanamamda oldu açılmam hic yokmuş ve sonuç sabah sezeryana alincam dua edin sagliklica kurtulalim bebegimle :)
Sağol valla içim rahatladı. 10 kilo aldiysan dedim 5 kg zaten cocukla gitmistir :) ama bayagi almissin sende icimi rahatlattin insallah verebiliriz bizde. Bende diyet yapip 15 kg vermistim pesine hamilelikle 22 kg aldim soranlara 7 kg aldim diyorum :):) kimsede yadırgamiyir zayıf anca 1 ay gorebildikleri için :)
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıcakla evladına kavuş inşallah
Yataga yattim bakalim uyur muyum yarin sezeryana giricem 2. Cocuk degisik bir his insan 3 kisilik bir aileye alisiyo sonra 4. Geliyor galiba biraz da korku var icimde tekrar basa donmek bebege bakmak zor da geliyor. Insallah sezeryan sonrasi cabuk toparlanirim . Dualariniz benimle olsun.
Canım ben de Nahit beyde spinal sezeryan oldum, rahat ol Dr bey çok ilgiliydi ve sondayı uyuşunca taktı bayan bi ameliyat teknikeri hiç acı hissetmedim. Belden uyuşturma sırasında Dr bey beni tuttu ve her aşamayı anlattı. Hemen bişeyler yedirdi gaz çıkmasını falan bekletmedi dolayısı ile halsizlik pek yaşamadım. Sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize.Spinal sezeryan olan arkadaşlar sondayı ne zaman takıyorlar acaba uyuştuktan sonramı öncemi acıtan bişeymi ki
Cnm cok sagol sen napiyosun gorunmedin hic her sey yolunda miCanım Allah kurtarsın.Sağ Salim bebeğini kucağına al inşalllah
Cnm cok sagol sen napiyosun gorunmedin hic her sey yolunda mi
Kesinlikle korkulacak bişey yok. Bir kaç dakika asla kıpırdamaman lazım o kadar anestezi uzmanı yönlendiriyor zaten aşama aşama ne yapacağını. Acı nerdeyse hissetmedim diyebilirim bi yerde elektriklenme oluyor o biraz tuhaf bir saniye falan :)Yaa epidurali bende istiyorum ama korkuyorumda içimi rahatlattin gerçi daha drumla konusmadim bu istegimi :) takilirkenki kismi korkutuyo beni rahat demene sevindim :)
oyy kıyamam geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir bebiş.Benim 28 Aralık ama bizimkinin acelesi var 30 haftalıkken döndü açılmam oldu. İlaç kullanıyorum yatıyorum hep. Benim ki beklerse seninkinden sonra gelecek.
Bakalım bebişlerin keyfine kaldıkBence en son ben dogurcm bak gorun kapanis benden![]()