2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim de 40 a 3 hafta kaldı doktor bana bıraktı sezeryan mı normal mi ben nerden biliyim ki ikisi de olur dedi bir de bu durum stres yaratıyor bende bilsem ve ona göre davransam keske ve hala çantam hazır değiiil

Bence hic gelmesin. Lohusayken insan cok sinirli oluyor. Ben öyle oldum yani. Normalde cok sakin biriyim. Benim de kayinvalidem geldi kadini tersleyip duruyorum elimde degil. Cok sukur simdi ayaklandim baskasinin yaptigi is hiic icime sinmiyor
Ben de iyi olduktan sonra istedim gelmesini öyle de olacaktı ama annem ayağını çatlattı diye kardeşim geldi oda çalışıyor bir hafta kalıp dönecek kv zaten gelecekti madem geliyor bana bakmaya gelsin ozaman dedim keşke demeseydim kadın triplere girdi hiç istemezdim birde yıllarca karına baktım olacak diyecek o nedenle de istemiyorum ama elim mahkum kimse yok aslında eşim biraz anlayışlı olsa İnan gelmesi bana koymazdı ama eşim aşırı anacı ve hep beni haksız eder ben ne yapsam bunu yaptın der yüzüme vurur sürekli beni izler nasıl davranıyorum diye sonra burnumdan getirir böyle böyle yaptın diye yani adama yaranamıyorum senin kv çok kaldı mı?

Benim de 40 a 3 hafta kaldı doktor bana bıraktı sezeryan mı normal mi ben nerden biliyim ki ikisi de olur dedi bir de bu durum stres yaratıyor bende bilsem ve ona göre davransam keske ve hala çantam hazır değiiil
Bana da ayni seyi soyledi. Ben de siz yonlendirceksiniz neye uygun oldugumu bilemem dedim. Normal doguma girmeden dogumun nasil gececegini bilemeyiz riski goze aliyorsan normal, yok dersen sezeryan dedi. En son 20sine kadar gelmezse sezeryana karar verdik.

Arkadaşlar çatı muayenesinden snra lekelenme veya kanama olabilir ben oğlumdayken bikaç sefer olmuştum ilkinde leke tarzı sonraki muayenelerde kanama tarzı olmuştu, hatta muayene sırasında sessizden ay uy diyince doktor canın yanmıştır belli diyip eldiveni ufaktan göstermişti. Ama siz yinede temkinli olun doktorunuza danışın. buarada benim adet tarzı sancılar iyice sıklaştı baya rahatsız edio minnoşun hareketleride azaldı.bugün sitedeki bi teyze karnın artık baya düşmüş max 10 güne gelir bebişin diyince ister istemez heyecan bastı. evin tem7zliği duruyo bi tarafa. daha bırakın hastane cantamin hazır olmasını eksiklerim bile var haftasonu inş eksiklerimi tamamlayabilirim. kayınvalidede gün bellimi diyip duruyo ama ben net tarihi söylemiyorum erkenden gelmelerine gerek yok kayınpederde yine gelecek 2+1 evde nasıl olacaksa bilemiyorum. hadi ilkinde yukarı katta kalkıp oturdular ama busefer eşim tutturdu inatla yukarda olmaz aşağıda yatsın kalksınlar :/ sen erkeksin herşeye Karışma kimi nerde istersem orda yatırayım önemli olan benim rahatlığım sonuçta baban erkek ve bende lohusa olucam özel bi durum ayıp hem busefer annemde kalacak nasıl olacak diyorum ama resmen çocuk gibi diretti. Her gelişlerindr yukarda yatıp kalkıyolardı şimdi ne değişti akıl erdiremiyorum. Ama bunu kv min düşünmesi lâzım mahrem bi durum aksine o da naz yapıp duracak.bende pes ettim tamam dedim ama busefer 3hafta kalmalarına gerek yok dedim.ilkinde annem yoktu kalamamıştı şimdide onun kalmasını istiyorum bari bunda gece yanımda kalan yardım eden birisi olur zaten sizinkilerde habire hastayız diyip duruyolar 5.gün gönderirim dedim o da tamam dedi inş bundada sonradan bi aksilik cikarmaz yoksa lohusa psikolojisiyle kesin kayışlar kopar bende. Kendi evimde misafir gibi cekinerek dolaşmak istemiyorum bu en doğal hakkım ama erkekler nedense anlayışsız geldi anlayışsız gidio

Kizlar cati muayenesine tam olarak kacinci hafta basliyorlar? 38+2 olacagim yarin kontrolum var. Bakarlar mi? Nasil bisey oldugunu da bilmiyorum kasıldım biraz acikcasi

Kizlar cati muayenesine tam olarak kacinci hafta basliyorlar? 38+2 olacagim yarin kontrolum var. Bakarlar mi? Nasil bisey oldugunu da bilmiyorum kasıldım biraz acikcasi
Bana 32den beri bakiyorlar.
Vajinal ultrasonla bakildiysa ondan pek farki yok sadece parmakla bakiyor, ben aci falan hissetmedim hic.

Bana 32den beri bakiyorlar.
Vajinal ultrasonla bakildiysa ondan pek farki yok sadece parmakla bakiyor, ben aci falan hissetmedim hic.

Hic vajinal ultrason falan da yok. Daha once ikisini de yaptirmadim. Dogum yapacagim Devlet hastanesine gidiyorum son 2 kontroldur. Bununla mi alakali acaba? Devlette mi bakmiyorlar ki? Kafam karisiyor bu devlet hastaneleri neden bu kadar ilgisiz ki

canım benim de karnım 3 haftadır aşağıda herkes diyor çok beklemez gelir diye ama daha gelen giden yok.doktor da demişti aşağı inmiş diye.ama ben zaten annem gelmeden doğmasını istemiyorum.bir tane de kızım var çünkü ona kim bakacak..evet eşler anlayışsız oluyor.benim de evim 2+1 kv doğumdan sonra gelecekti hemen gelmeyecekti önce annem gelecekti.eşim diyor ki annemler de gelsin doğuma .nasıl olacaksa kv,kp ve forum cem gelecek bir de benim annemle babam olacak .nasıl şifasız eve bu kadın hasta olacak demiyor.neyseki annesigil sonra gelelim dediler de kurtuldum.yani kaynanam kötü biri değil o yüzden demiyorum.ama aşırı kalabalık olacak küçücük evde.Alah yardımcımız olsun
38 bitince yapılıyor 38 ya da 39da yapılıyor..korkulacak bir muayene de değil kendini kasmadigin sikmadigin sürece acımıyor için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…