2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen cnm ben de ne yapacağımı şaşırdım kaldım kv kendi kızları da sezeryan olmuş bana onlar hemen ayaklandı inş sen de hemen ayaklanırsın diyo öğrendim ki ayaklandı dediği sadece ayağı kalkıp yürümüşler iş güç yapmamışlar kadının benden beklentisi o yönde ama üstüne arayıp ben iş yapamam demesi yani madem işe yaramayacaksın gelip iş çıkarma bana ozmaan elbette dediğin gibi mecbur değiller ama kendi gelecez gelecez dedi ben de yalnızım madem öyle bi hafta on gün de sen bakarsın dedim tamam demişti şimdi gelecek diye yan çiziyor işin kötü yanı ben onun yemeklerini yiyemiyorum çok farklı yapıyor kalkıp kendim yapsam zaten ev süpür sil yapmıycak ozman ben ne anladım yardıma gelmesini İnan strese girdim gelecekler diye birde çenesi bi dursa hiç susmuyor sürekli konuşuyor laf sokuyor illallah edersin o derece ve istediği olmadı mı suratı düşüyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyim

Cnm ben kesin kalkarım kendimi biliyorum utanıyorum yan gelip yatmaya yemeğini de beğenmediğim için yine kalkarım kardeşimde kalkma sakın bırak yapsın zaten temizlik yapmıycak bari bir yemek yapsın diyo ama ben durabilecek miyim bilmiyorum kendimden utanıyorum aslında eşim zaten tam bir anacı bu kadar mı olur dersen İnan okadar adam bana abartıyorsun diyip kızıyor dün onlarla konuşurken bağırıyor bebeğe bak diye yanı anlayacağın kendini gösterme çabasında bakın ben kılıbık değilim demek için bıktım valla bıktım çekip gitmemek için kendimi zor tutuyorum eşimin asla değişeceğini sanmıyorum adam ameliyat olduğum ikinci günü iyi iyileşmişsin diyo öyle gaddar ve ailesine karşı öyle koruma almış ki ben güzel konuşsam fesatım kötü konuşsam düşmanım tahammülüm de kalmamış artık bunlara artık inş sinir krizi geçirip evden kovmam onları ama biliyorum ki bir gün bitecek bu evlilik bunların yüzünden sadece ben sabrettiğim sürece sürecek

Gerçekten öyle en hassas dönemlerde bile bi pürüz çıkarmayı beceriyorlar yani. Ne diyelim allah büyük

Bence hic gelmesin. Lohusayken insan cok sinirli oluyor. Ben öyle oldum yani. Normalde cok sakin biriyim. Benim de kayinvalidem geldi kadini tersleyip duruyorum elimde degil. Cok sukur simdi ayaklandim baskasinin yaptigi is hiic icime sinmiyor

Kızlar şu köfte dudağa bakar mısınız :))) 3 kilo olmuş kuzum. Doktor 40 ı bulabilir hiç gelmeye niyeti yok dedi :) Doğumla ilgili hiç bişey demiyo bir hafta sonra tekrar çağırdı.
maşallah..doğumla ilgili bir şey denemesi normal canım hiç canını sıkma o konuda çünkü doğum anı gelişen bir olay o yüzden on göremez doktorun bunu..
alma bence çok lazım olursa alınır zaten eczanede markette her yerde var..elinin altında olursa hemen mamaya yönelebilirsin o yüzden alma derim
kanama lekeleme olması normal canım fazlaysa eğer doktoruna şöyle derim ama az bir lekelenmeye korkma
Kızlar kan geldi cati muayenesindn sonra korkmalimiyim dr gidiyim mi

benim de 15 aralık sezaryen pazartesi gitmiştim doktora pazartesi yine çağırdı ama seninki zaten 1 hafta sonra ya ondan çatışmamıştır..suyu falan normalde zaten gitmeye gerek yok

Ah canım ah bende sen gibiyim yaparım ederim derdindeyim hic kendimizi düşünmüyoruz, en azindan hayatinda bir kez yan gelip yat canım bende yaptığı yemeği yiyemiyorum ama ben titizlik hastasi olduğum ve rastgele yaptığı için icim almıyor. Varsın canım istemiyor de yeme peynir ekmek ye ama el sürme arkadaşım. Eşinede pes gerçekten kusra bakma ama eşin tam sopalikmis. Bu nasıl gaddarlık 2. Gün iyi işte ne demek ya çok sinirlendim inanki. Sinirlerine hakim ol dediğim gibi gerekirse peynir ekmek ye ama elleme yapsın yemeği sevgili oğluyla yesinler. Bırakıp gidecektin madem neden yaptın çocuğu arkadaşım yazık değil mi o sebiye. Annesiz veya babasiz çocuk büyütmek zordur, o yüzden bu saatten sonrakimseyi yontamayiz ancak kendimizi yontabiliriz. Sakinles bebeğinle ilgilen bol bol dua et. Eşinde kiymetini anlar işallah yaptığı hatanın farkına varır.

41 kere maşallah canım nazar değmesin bünyende kuvvetliymiş demekki

suyu çok iyi dedi hatta =) Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşaAllah

Takvimim bitti. 40+2 deyim. Artık 3 günde bir kontrole gidiyorum. İkinci bebeğim 41+0da kendiliginden gelmişti. Hurma yemekten bitap oldum:)

gulgun45 canım sezeryandan sonra hasta bezimi kullanıldı hastane veriyor mu yoksa ben alayım mı sen neler kullandın ben normalde orkidin gece uzun pedini kullanıyordum o yeterli olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…