- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.241
Kizlar bebegimin emmesine ragmen kan sekeri dusuk cikti kuvoze aldilar. Cok ama cok uzgunum birsey yok bunda onun iyiligi icin diyorlar ama gelde anlat bana nolur dua edin cabucak ciksin kuzum. Boyle birsey yasayan olmus muydu?
Doğum yapan arkadaşlar brbeklerinizi kac gün sonra yıkadınız? Ben verniks tabakası kalsin diye hala yıkamadım doktor da göbeği düşene kadar yıkamayın demişti. Yarın 1 haftalik oluyoruz göbeği düşmedi hala.
Bugün de rengi sarı gibi bebeğimin biraz panikledim. Sarılık nasıl anlaşılır? Uyandıramama sorunu bizde de var.
2. Çocugum ama aradan 12 sene geçince ilk çocuk gibi oluyormus
berrak renkteydi demimcanım su gibi kokusuz.. benim şuan tekrar gelmedi canım teşekkür ederim yorum için :)Suyum geldikten 20 saat sonra sezeryan oldum canım. 1 gün boyunca ara ara oldu sızıntı canım. Ama çok değildi. Akıntı gibi.
Anladım canım , inşallah bebişim bi iki hafta daha dayanırda böyle de heran akacak gibi tedirgin olmak çok kötüymüş . WC’de israrla akar farketmem diye de korkuyorum artık . Hayırlısı bakalım :)onun hep erken doğum riski vardı..32de artık suyu iyice azalınca sezaryenle doğum yaptı..
Oyy maasallah Allahim banada nasip etsin ins peki emmesinde sorun varmi emdimi hemem1970 doğdu sonra 1800’e düştü. Şuan 20 günlük 2700 gram :)
Sorma teyzesi çok minnak kızım. Bolca kilo almasına rağmen şuan 2700 gram:) üzerindekiler 0-1 ay olmasına rağmen büyük geliyor
Sen de hayırlısıyla sağlıkla doğuracaksın canım hiç endişe etme. Hemen sütüm geldi hemen de emdi. Ama ben sağarak vermeyi tercih ediyorum. Ne kadar süt aldığını göreyim ve sarılık olmasın diye. Sağarak verdiğim zamanlar dışında kalan zamanlarda da emziriyorum memeyi unutmasın diye.Oyy maasallah Allahim banada nasip etsin ins peki emmesinde sorun varmi emdimi hemem
Evet su gibi berrak kokusuzberrak renkteydi demimcanım su gibi kokusuz.. benim şuan tekrar gelmedi canım teşekkür ederim yorum için :)
Ayybenim aldigim 0-3 aylar cuval olacak o zamanSorma teyzesi çok minnak kızım. Bolca kilo almasına rağmen şuan 2700 gram:) üzerindekiler 0-1 ay olmasına rağmen büyük geliyor
50 sinirmis bizim bi ara 30 kusurdu ama 47 49lara cikmisti 50nin ustune cikmayinca mudahale ettiler. Bu seker dusuklugu cok onemliymis allah korusun beyinde hasara yol aciyormus. Ama az once emzirdim simdi yukselmis insallah boyle devam ederCanım bizde 3 saat ugrasıp ta uyandıramayınca hastaneye götürdüğümüzde kan şekeri düşük aç kalmıs dediler. Küvezlik bi drum olmadı . Canını sıkma kuvez kotu bısey değil tamamen bebğin iyi olması icin . Yeterki onlar iyi olsun. Kan şekeri kaç çıktı bu arada biliyo musun
Sagiyorum cnm yeterlide sutum var sezeryan kaynakli olabilirmis endiselenme dediler zaten sagip onlara veriyorum.Canım bir süre sütünü sağarak vermeni tavsiye ederim. Emerken ne kadar süt geldiğini göremiyorsun. Biz 20 günlük olduk hala sağarak veriyorum. Hiç sarılık olmadık. İnşallah çok kısa sürede çıkar bebeğin küvezden.
50 sinirmis bizim bi ara 30 kusurdu ama 47 49lara cikmisti 50nin ustune cikmayinca mudahale ettiler. Bu seker dusuklugu cok onemliymis allah korusun beyinde hasara yol aciyormus. Ama az once emzirdim simdi yukselmis insallah boyle devam eder
Az kaldi ama kizimn gelcgi yok cnm ya :) bende nisan sandm ama ebe tandıga sordm normal dedi morlm bozldu yoksa hastaneye gtcktm:)Hamiledaşım senin yakın sanırım bir kaç güne doğurursun.ama benim daha 2 haftam var ve bel ağrısından başka ağrım yok.senin nişan gelmeye başlamış sanırım.rabbim bir avazda kurtarsın
Ay canim icimi rahatlattin Allah kalbinde ne dilegin varsa kabul etsin benimde riskli gebelik 35de alcaz dedi doktor ciger gelistiricide oldum hastanede yattim simdi 34+4 deyim cumartesi gitcem ins hayirliai olsun
Kac haftalik dogum yaptin canimHiç problem etmeyin bende gebelik zehirlenmesi ile doğum yaptim ona ragmen küveze girmedi 2150 gram dogdu 15 gün sonra 2730 oldu çok şükür
Canım benim sıkıntım daha fazla dikişlerimin çok olması göğsümün yara olması yüzünden bebeğe tam odaklanamıyorum moralim iyice bozuluyor inşallah düzelir :/ beni bilirsin sabırlıyımdır ama bu lohusa halleri duygusallaştırdı iyiceCanim üzülme bizimki de sarilik olmustu taaa 15lere cikmisti ama cok sukue gecti cok sik besledim sekerli su verdim tenine deyceknsekilde altinn taktim sari kiyafet giydirdim sari tulbent orttum birinden biri iyi geldi ve duzeldi uzulme sakin snnki gene emio bnmki emmio bile sagipta sütümü veriorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?