2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tesekkurler kizlar tek tek alinti yapamadim. Iyiyiz sukur. Eve geldik ama zorlandik biraz, karni gurulduyor gazini cikardigimiz halde. Aglama krizi gibi oluyor 5 dk omrum gidiyor
Siz her 2 saatte bir kaldirdiniz mi bebekleri emzirmek icin? Her seferinde 2 gogsu de verdiniz mi? teki bir seferinde digeri obur sefer mi? Bir de kac dk emmesi lazim 2 saatte bir? Mama takviyesi yapan var mi? Gunde kac yaptiniz biberonla mi verdiniz? Vermek istemiyorum ama doymuyo diye korkuyorum. Kakasi cisi normal gibi sanki ama sure olarak az emiyo. Eve geldigimizden beri 2 saatte 1 kaldiriyorum zor tutuyo cogu zaman ama bazen 10 dk anca emiyo yetmez dimi? oyle olunca doymaz diye 1.30 saatte kaldiriyorum o da zor oluyor uyanmiyor kuzum

Anladım şimdi bende canım , 10 lı hastane çıkışında tulum da alt üst takım da var . Alt üst takımın altı patikli alt değil ozaman onu betinde yanına çorap da koyayım şapkası eldiveni iç zıbını ve battaniyesiyle birlikte .. önlüğe gerek yok sanırım onu çıkarırım .. çekimde de tulumu yada bi de beşli hastane çıkışımız var onu kullanırım ozaman . Bizim çekimde de dopumhaneye girerlerse o akı çekebilirler o yüzden ilk kıyafeti de beğendiğimden vermem daha doğru olur teşekkür ederim canım bilgi için

Rica ederim ne demek
Sağlıcakla kavuşun meleğinize inşallah, o ilk anlar unutulmaz oluyor

Önlüğe gerek yok canım ama ayakları ilk doğduğunda çok üşüyor. Aklınızda olsun. Almadıysanız eğer havlu çorap kesin alın, ben ilk günler patikli alt, iki kat normal çorap ve bir kat havlu çorap giydirdim de zor ısıttım kuzumun ayaklarını.

2 dk firsat bulup gireyim dedim korkunc lohusa hikayelerine denk geldim saolun gercekten annem 3-5 gune gidecek bu yasaattiginiz korku icin saolun gorunurmus esi kiliginda gelmis bilmem ne cok lazimdi bu ayrintiti yazmaniz cok lazimdi ogrenmemiz Kuran as bulundur de gec bunlara ne gerek var hic mi dusunce olmaz

Icim titriyor su an okuduklarimdan yeni lohusayim korkudan olucem

Icim titriyor su an okuduklarimdan yeni lohusayim korkudan olucem
Kesinlikle katılıyorum daha üstü kapalı anlatılabilir o kadar anlatılmak isteniyorsa. Ayrıntılı ayrıntılı anlatmaya ne gerek var! Bende ck hassasım bu konularda, inanılmaz endişelenip korkuyorum. Lohusa olmasina vile normal hayatta ürperiyorum. Pes yani pess

Hanımlar,
rica ediyorum birbirinizi cinli musallatlı yorumlarla korkutmayınız, kaldı ki cin, musallat vs konular hem dini olduğundan hem de üyeler korktuğu için yasaktır.

Tedirgin olan hanımlar korkmayın, içinizi ferah tutun, hiçbir şey olmuyor, bebeğime evimizde tek başına bakmış bir hemcinsiniz olarak yazıyorum, gayette güzel tek başınıza kalıp bebeğinize bakabiliyorsunuz, hatta daha rahat oluyorsunuz, bebeklerinizi sağlıkla dünyaya getirmeye, onların yüzlerini görünce içinize dolacak huzura odaklanın, sizler bebeklerinizin süper kahramanları, onları sonsuz bir sevgi ve şefkatle seven, her kötülükten koruyan, kanatsız melekleri olacaksınız

Hepsi sağlıkla doğsun, şimdiden hepinizi tebrik ederim, güle güle büyütün bebelerinizi

Ben de normalde korkarim zaten asla dinlemem okumam burda bu kadar acik acik yazacak kadar olabileceklerini tahmin edemedim satir aralarinda gozume takildi hicbirimiz saf degiliz dua oku denir Kuran bulundur denir anlarim bu ne hikayelerr of

Ben de normalde korkarim zaten asla dinlemem okumam burda bu kadar acik acik yazacak kadar olabileceklerini tahmin edemedim satir aralarinda gozume takildi hicbirimiz saf degiliz dua oku denir Kuran bulundur denir anlarim bu ne hikayelerr of
Kesinlikle cnm, ne gerek var taaaa ayrıntıya kadar girmeye, hepimiz diken üstündeyiz zaten offf

Arkadaşlar kadınlar kulübünde bu tarz cinli perili muhabbetler tam olarak bu sebeple yasak. Herkesin yalnız kalmama imkanı yok. Hurafelerle, dinde yeri olmayan şeylerle insanları korkutmayalım. Bu güzel günleri kendimize zehir etmeyelim...

Lohusalıkla ilgili halk arasında yaygın olan bu hurafelere inanmamak gerektiği ile ilgili bir gazete haberi paylaşmak isterim.

http://m.milliyet.com.tr/lohusalikla-ilgili-40-gun--pembenar-detay-aile-1692828/

Teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun normal çorap aldım ama havlu çorap almamıştık. Bende öyle yapayım ..

Canım Allah yardımcın olsun Allah anlayışsız bencil insanlarla karşılaştırmasın gerçekten zor
Ama o ne demek ya evi üst katta o kadar kişi var kalacak bir de ayrıca bence hiç onu umursamayın ve gidin uyuyun hatta annen desin siz daha oturuyorsunuz ama valla biz yorgunluktan bittik erken uyuyalım çocuk uyuyorken uyuyalım falan deyim bence laf vermek gerek Allah yardımcın olsun tekrar

İyi olmanıza sevindim canım:) zamanını bekliyordur canım sağlıkla gelsinde insallah

hurma, Ahududu cayi, adaçayı acilmaya yardımcı oluyormuş dene istersen ahududu cayini baya duydum kullanan, varsa bol bol merdiven in çık o da iyimis.
bütçeni zorlamayacaksa cumaya kadar bekle gelmezse nazlı cimcime cuma gidersin oraya ozeldeki drla konuşursun
Canm ahudu cayini alcm bakalm ins faydasi olur . Esim de dyr 16 ya kadr beklr maasni alck erkendn cekmem diyor bende tmm dedim herlde pazartesiye kaldi benimki bebek gelmrzse:)

Doğuramayan kaç kişi kaldık acaba? Bir yandan da 1 ocak da doğsun 2019 lu olsun diye de istiyorum da özledik ya bebişi gelsin de istiyorum doğum korkusu yerini bir özleme bırakıyor nolcaksa olsun diyorum saglıklı olsun da baska bir sey istemem hurafeler fln yazılmış Allahım ya herseyin bilimsel bir acıklaması var cok ani hormon dalgalanmasından sonra lohusa depresyonunda insanlar cocuklarını öldürüyorlar Allah korusun o yüzden yalnız kalmasın lohusalar diye eskilerin uydurdukları şeyler bunlar.

Malüm konuyu uzatmayalım boşuna inanan inanmayan kimse kimseyi korkutmasın . Koalina girdi sanırım doğuma. Erken erken dedi ama tam zamanında oldu bence 38.hafta da sanırım. Güzel haberler alırız inşallah.
Bende simdi hastaneye gidiyorum anestezi doktoru ile görüşmem var. Bakalim spinal mi genel mi ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…