- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.741
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımÇok sagol canım şimdi kafamda daha net oldu bende 10 lu hastane çıkışı almıştım hem alt üst hemde tulum var bende sırayla giyindiririm o zman
Anladım şimdi bende canım , 10 lı hastane çıkışında tulum da alt üst takım da var . Alt üst takımın altı patikli alt değil ozaman onu betinde yanına çorap da koyayım şapkası eldiveni iç zıbını ve battaniyesiyle birlikte .. önlüğe gerek yok sanırım onu çıkarırım .. çekimde de tulumu yada bi de beşli hastane çıkışımız var onu kullanırım ozaman . Bizim çekimde de dopumhaneye girerlerse o akı çekebilirler o yüzden ilk kıyafeti de beğendiğimden vermem daha doğru olur@Ezmu0810
Kızlar ben 22 Kasımda kızımı kucağıma aldım. Gece acil sezeryan oldum ama gece veya gündüz normal doğum da olsa bu şekilde verecektim kıyafetlerini bebeğimin.
Hastane çıkışı almıştım 10parça. Tulum ve alt üst takım kıyafet oluyor onlarda bilirsiniz. Alt üst takım ve takımın şapkasını doğum sonrası ilk kıyafeti olarak verdim, iç zıbın, eldiven, çorap vs de vardı tabi (doğum anına bebek odasına filan da girdi fotoğrafçım) eşimin ilk kucağına alışında, ilk giyinişinde filan o alt üst takım var üstünde. Ben de bebeğimi ilk o kıyafetiyle kucağıma almış oldum. Bebeğinizin ilk hangi kıyafet içinde almayı hayal ediyorsanız siz de onu verin bence, o da çok özel bir an...
Ertesi gün aile çekimi yapıldı hastane odamızda, o çekimde de bebeğime aynı hastane çıkış setinin tulumunu giydirdik. Başına da ablamın yaptığı dantelli tacı taktık. Rüya gibi oldu
Birkaç gün sonraki stüdyo çekiminde de fotoğrafçının çekimlerde kullandığı kıyafetler içinden örgü bir tulum seçtim. Öyle çektiler
Evet canım teşekkür ederim senin de mi normal Doğum inşallahKonus bakalim canim zamanımız azaldi netlestirmekte fayda var
Rica ederim ne demekAnladım şimdi bende canım , 10 lı hastane çıkışında tulum da alt üst takım da var . Alt üst takımın altı patikli alt değil ozaman onu betinde yanına çorap da koyayım şapkası eldiveni iç zıbını ve battaniyesiyle birlikte .. önlüğe gerek yok sanırım onu çıkarırım .. çekimde de tulumu yada bi de beşli hastane çıkışımız var onu kullanırım ozaman . Bizim çekimde de dopumhaneye girerlerse o akı çekebilirler o yüzden ilk kıyafeti de beğendiğimden vermem daha doğru olurteşekkür ederim canım bilgi için
Icim titriyor su an okuduklarimdan yeni lohusayim korkudan olucemAynen katiliyorum dun gece bu sebepten yataga gidemedim tek .esim tv izliyordu onu bekledim. Bugun de bundan bahsedilmis ustelik. Yarin son gunum carsamba sabah doguracagim ve geceden sabaha dudagim uçukladı sizce cok mu iyi oldu bu konuda konusmak!?? Bu forumu severek okuyorum bilgi paylasimi cikarsiz iyi dileklerde bulunuyoruz birbirimize ancak birileri dusuncesiz davraninca bugun bu hale geldim mesela ben. Tesekkurler mukemmel desteksiniz!
Kesinlikle katılıyorum daha üstü kapalı anlatılabilir o kadar anlatılmak isteniyorsa. Ayrıntılı ayrıntılı anlatmaya ne gerek var! Bende ck hassasım bu konularda, inanılmaz endişelenip korkuyorum. Lohusa olmasina vile normal hayatta ürperiyorum. Pes yani pessIcim titriyor su an okuduklarimdan yeni lohusayim korkudan olucem
Ben de normalde korkarim zaten asla dinlemem okumam burda bu kadar acik acik yazacak kadar olabileceklerini tahmin edemedim satir aralarinda gozume takildi hicbirimiz saf degiliz dua oku denir Kuran bulundur denir anlarim bu ne hikayelerr ofKesinlikle katılıyorum daha üstü kapalı anlatılabilir o kadar anlatılmak isteniyorsa. Ayrıntılı ayrıntılı anlatmaya ne gerek var! Bende ck hassasım bu konularda, inanılmaz endişelenip korkuyorum. Lohusa olmasina vile normal hayatta ürperiyorum. Pes yani pess
Kesinlikle cnm, ne gerek var taaaa ayrıntıya kadar girmeye, hepimiz diken üstündeyiz zaten offfBen de normalde korkarim zaten asla dinlemem okumam burda bu kadar acik acik yazacak kadar olabileceklerini tahmin edemedim satir aralarinda gozume takildi hicbirimiz saf degiliz dua oku denir Kuran bulundur denir anlarim bu ne hikayelerr of
Canım lütfen korkmayın, bu günler geri gelmeyecek. Şarkı aç, kafanı dağıtacak bir şey yap.. Unut bu hurafeleri.. Tadını çıkar bebeğinle olan ilk günlerininNeyse ben cikayim daha fazla titremeden icim derdime bir yardim alirim diye girdim ama beter oldum
Teşekkür ederim canımRica ederim ne demek
Sağlıcakla kavuşun meleğinize inşallah, o ilk anlar unutulmaz oluyor
Önlüğe gerek yok canım ama ayakları ilk doğduğunda çok üşüyor. Aklınızda olsun. Almadıysanız eğer havlu çorap kesin alın, ben ilk günler patikli alt, iki kat normal çorap ve bir kat havlu çorap giydirdim de zor ısıttım kuzumun ayaklarını.
Canım Allah yardımcın olsun Allah anlayışsız bencil insanlarla karşılaştırmasın gerçekten zorAyy kızlar kafayı yicem evde her yerden insan çıkıyor. Kendi annemle kardesim baska sehirden geldiler yanima 15 gün kalcaklar. Annem sagolsun çok yardimci oluyor beni uyutmak için kendisi hiç uyku uyumuyor. Ama kv zaten üst katimda oturuyo sabah 8 den gece 1e kadar bizimle insan biraz düşünür bunlarda uyur diye. Oturuyor eline aliyor kumandayi sadece annem bebegi kucagina aldigi zaman aliyor onun haricinde tv izleyip facede foto paylaşiyor. Görümcem çocuklarıyla hergün bizde. Inanin 4 gün oldu dogum yapali ve anca toplasan 8 saat uyku ya var ya yok. Kv boğmak geliyor icimden dün önüne bebegin kiyafeti düstü annem bana sen alma dikislerin var dedikce terligiyle ittiriyor o kadar gavurlaştı. Sonunda iki taraf birbirine girmezse iyidir. Esimde gelmis annesini savunuyor. Ilk gun sadece bi bulaşik yikadi neymis kadin yardim etmeye geliyomus. Daha bide demezmi bende kaliyim gece diye. En son tersledim yukardan burasi uzakmi geliyor git evinde kal dedim trip atti gitti. Kafayi yemeden üstesinden gelebilirsem sukretcem
İyi olmanıza sevindim canım:) zamanını bekliyordur canım sağlıkla gelsinde insallah
hurma, Ahududu cayi, adaçayı acilmaya yardımcı oluyormuş dene istersen ahududu cayini baya duydum kullanan, varsa bol bol merdiven in çık o da iyimis.
Canm ahudu cayini alcm bakalm ins faydasi olur . Esim de dyr 16 ya kadr beklr maasni alck erkendn cekmem diyor bende tmm dedim herlde pazartesiye kaldi benimki bebek gelmrzse:)bütçeni zorlamayacaksa cumaya kadar bekle gelmezse nazlı cimcime cuma gidersin oraya ozeldeki drla konuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?