- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.721
Hadi inşallah Rabbim bir avazda doğurmanı nasip etsin, sezaryensiz atlatırsın, kolayca doğurursun..Epidural yapildi kizlar doktor suyu patlatti bekliyoruz. Sezeryan istedim ama acilman iyi serviks iyi rahat dogurursun deneyelim dedi bekliyoruz simdi.
Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallahSancilar dogum sancisiymis kizlar agrim kesilmeyince hastaneye geldik, 4 cm acilma varmis. Yatisim yapilacak bakalim...
hadi inşallah bir avazda kurtulmuşsundur sağlıcakla almışsındır bebeğini kucağına.Kızlar suyum patladı dua edin bna ...
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz. Normal dogum deneyecek olmana sevindimEpidural yapildi kizlar doktor suyu patlatti bekliyoruz. Sezeryan istedim ama acilman iyi serviks iyi rahat dogurursun deneyelim dedi bekliyoruz simdi.
Bizim Doğum fotoğrafçısı ne zaman çekecek onu öğreneyim canım , acil normal olursa o an fotocu gelmeyedebilie tabi o da var kafalar karışıkBen herhangi bi takım verecegim cunku fotografcim 2.gun de gelecek. 2.gun daha gusel çekimler yapılır diye dusundum.fotografcinin ne kdr kalacağına bağlı aslinda
İnşallah hayırlısıyla çıkar eşin hastaneden , Bebişinizi birlikte beklersiniz :)Gunaydin herkese. Dua edin lütfen bugun esim hastaneden taburcu olsun inşallah. Amilaz değerimiz normale döndü ama vücutta ateş ve enfeksiyon vardi. Bugun tekrar tüm tahlilleri yapılacak ve ultrason çekilecek. Ins her sey yolunda gider.
7-8 hurma bir avuç falan kuru üzüm kabuk tarçın karanfili 30-40 dk kaynattım altını kapattım 1 kAşık rezene tohumunuda attım içine 15-20 dk demlendirip süzdüm nasıl sence tarif buda süt yaparmı 2 gün sonra doğumumKızlar Doğum yapmayanlar bol bol uyuyun ha benden demesi çok pişman olursunuz meme uçlarınıza bakım yapın hergün avent kapak lansinoh mutlaka alın ama mutlaka bebeğim sarılığı azalınca düzene girdi çok şükür ama ben bittim yani ilk hafta zor şakın emzirmekten vazgeçmeyin hemen biberona sarılmayın sütüm yetmiyor demeyin bol bol şekersiz komposto için 5 kiloluk tencereye bir bardaktan az kuru dut kuru üzüm incir kayası koyup kaynatıyorum 5 gün içiyorum tavsiye ederim şimdiden malzemeleri alın
Haber verince gelmeyecek mi? Sonucta doğum pat diye olmuyor. Gelmeye zamanı var.Bizim Doğum fotoğrafçısı ne zaman çekecek onu öğreneyim canım , acil normal olursa o an fotocu gelmeyedebilie tabi o da var kafalar karışık
nim bildiğim o geceleri gündüzleri değil gece yani akşam eşler eve geliyorsa sıkıntı olmaz benim anneme olmuş ama babam gecede çalışmaya gittiği için yalnız kalmış babam kılığında gelmişle evet geceleri lohusa yalnız bırakılmaz iyi değil derlerKızlar annesinin evinde kv evinde olanlar evimize gitmek istiyoruz falan demişsiniz. Lohusa 40 gün yalnız kalmamalı diye biliyorum allah korusun musallat olurlar diye. Erkek kılığında görünüyorlarmış diye hikayeler duyarıM hep. Sırf o korkum yüzünden annem bende kalacak 40 gün. Aslında yalnız bakmak isterim her kafadan bir ses çıkmasın akıl verenlere sinir olurum gibi geliyor. Bebeğin altını alırken emzirirken vs öyle tutma böyle silme bunu giydirme diye çok karışcak ve annem abimin çocuğuna bakıyor mecbur 4 yaşında yeğenim de bende kalcak o lohusa psikolojisinde rahatsız olur muyum. Bana çok düşkün kıskanıp üzülmesini de istemiyorum sırf bu sebeplerle 1 hafta 10 gün kalsın gitsin istiyorum aslında ama o uğrak olma durumundan çok korktuğun için anneme baskı yapıyorum 40 gün bendesin diye. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı varmış ama açıkçası ayrıntılarını tam sormaya fırsatımız olmadı , yarın muayenem var soracağım bakalım tekrarHaber verince gelmeyecek mi? Sonucta doğum pat diye olmuyor. Gelmeye zamanı var.
Bu bir hurafe değil bukadar tepkiyede gerek yok cinler vardır ve Kuran’da geçer burada kötü niyet yok arkadaş fikir sormuş hiç kimse kimseyi korkutmuyor hiçkimsesi olmayan sürekli dua okur geçer bukadar basit evi hayalet basacak hikayesi anlatmadı kadın ve unutan olabilir tedbirlik bir konu bulunduğu odaya kuran asılabilir vsboyle sacma sapan Hurafalerle yalnız kalmak Zorunda olanları neden korkuya düşürüyorsunuz ???? Bu nasıl mantık ya ??? Kimimiz hamileliğin son dönemindeyiz kimimiz lohusayiz , herkesin tuzu kuru degil elinin altında anası babası kimsesi olmayanlarda var daha dikkatli ve düşünceli konuşulsun burada !!!!
Aynen katiliyorum dun gece bu sebepten yataga gidemedim tek .esim tv izliyordu onu bekledim. Bugun de bundan bahsedilmis ustelik. Yarin son gunum carsamba sabah doguracagim ve geceden sabaha dudagim uçukladı sizce cok mu iyi oldu bu konuda konusmak!?? Bu forumu severek okuyorum bilgi paylasimi cikarsiz iyi dileklerde bulunuyoruz birbirimize ancak birileri dusuncesiz davraninca bugun bu hale geldim mesela ben. Tesekkurler mukemmel desteksiniz!boyle sacma sapan Hurafalerle yalnız kalmak Zorunda olanları neden korkuya düşürüyorsunuz ???? Bu nasıl mantık ya ??? Kimimiz hamileliğin son dönemindeyiz kimimiz lohusayiz , herkesin tuzu kuru degil elinin altında anası babası kimsesi olmayanlarda var daha dikkatli ve düşünceli konuşulsun burada !!!!
Hamile yada lohusa bir bayanın aklına böyle seyleri düşürmek ne kadar doğru ??? En hasssas dönemlerimizden geçiyoruz kimsenin hakkı yok herkesin okuduğu bir alana bu şekilde açıkça yazmaya .. elbette bir çoğumuz yazılan durumdan bir haberdarız fakat neden arı yuvasına çomak sokuluyor burada , burası birbirimize destek yeri olmalı bu şekilde konulara mahal verip köstek olma yeri degil , bu yazıyı okuyup rahatsız olup korku yaşayan bir kişinin vebalini ödemekte var .Bu bir hurafe değil bukadar tepkiyede gerek yok cinler vardır ve Kuran’da geçer burada kötü niyet yok arkadaş fikir sormuş hiç kimse kimseyi korkutmuyor hiçkimsesi olmayan sürekli dua okur geçer bukadar basit evi hayalet basacak hikayesi anlatmadı kadın ve unutan olabilir tedbirlik bir konu bulunduğu odaya kuran asılabilir vs
Konus bakalim canim zamanımız azaldi netlestirmekte fayda varHastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı varmış ama açıkçası ayrıntılarını tam sormaya fırsatımız olmadı , yarın muayenem var soracağım bakalım tekrar
İşte ne denir bilemiyorum ki , bir kısmımız Doğum yaptı bir kısmımız da uzun bir maratonun son düzlüğünde olan bayanlarız ne gerek var bu tarz muhabbetlere burada , dusuncesizlikten başka birsey degil. Burada çatı muayenesi yaptıranlar bile diğer arkadaşları korkutmadan anlatmaya calisiyor , birisi de kalkmış daha da hassas bir konudan bahsediyor . Ne mantıkla hemde ...Aynen katiliyorum dun gece bu sebepten yataga gidemedim tek .esim tv izliyordu onu bekledim. Bugun de bundan bahsedilmis ustelik. Yarin son gunum carsamba sabah doguracagim ve geceden sabaha dudagim uçukladı sizce cok mu iyi oldu bu konuda konusmak!?? Bu forumu severek okuyorum bilgi paylasimi cikarsiz iyi dileklerde bulunuyoruz birbirimize ancak birileri dusuncesiz davraninca bugun bu hale geldim mesela ben. Tesekkurler mukemmel desteksiniz!
Bende onu düşünüyorum canım , kendimize ve bebeğe Doğum sonrası direk foto çekimi için aldıklarımızı mı gitmeliyiz yoksa herhangi bir kıyafet mi kararsızım . Tecrübeliler yardımcı olabilir mi :)
Çok sagol canım şimdi kafamda daha net oldu bende 10 lu hastane çıkışı almıştım hem alt üst hemde tulum var bende sırayla giyindiririm o zmanEzmu0810
Kızlar ben 22 Kasımda kızımı kucağıma aldım. Gece acil sezeryan oldum ama gece veya gündüz normal doğum da olsa bu şekilde verecektim kıyafetlerini bebeğimin.
Hastane çıkışı almıştım 10parça. Tulum ve alt üst takım kıyafet oluyor onlarda bilirsiniz. Alt üst takım ve takımın şapkasını doğum sonrası ilk kıyafeti olarak verdim, iç zıbın, eldiven, çorap vs de vardı tabi (doğum anına bebek odasına filan da girdi fotoğrafçım) eşimin ilk kucağına alışında, ilk giyinişinde filan o alt üst takım var üstünde. Ben de bebeğimi ilk o kıyafetiyle kucağıma almış oldum. Bebeğinizin ilk hangi kıyafet içinde almayı hayal ediyorsanız siz de onu verin bence, o da çok özel bir an...
Ertesi gün aile çekimi yapıldı hastane odamızda, o çekimde de bebeğime aynı hastane çıkış setinin tulumunu giydirdik. Başına da ablamın yaptığı dantelli tacı taktık. Rüya gibi oldu
Birkaç gün sonraki stüdyo çekiminde de fotoğrafçının çekimlerde kullandığı kıyafetler içinden örgü bir tulum seçtim. Öyle çektiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?