- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.781
Normalde 3 cm. Acklkla gondermezler senn gttgn hastne nasl almadi garip cnm hurma bol yuruys bak sana faydasi olms ins gelyrdr bebek:)E ben de varım hala.. 3cm açıklıkla hemde :)
Kizlar 11.30 gibi dogurdum. Sezeryan istemistim ama normale zorladi doktorum, dogdu cok sukur 2880 gram ve 51 cm minicik bir sey. Ayrintilari paylasacagim insallah
Kızlar doğurdum ALLAH'a şükür iyiyim ben bebekte iyi normal doğum yaptım darısı bekleyenlere...
10 bin adım mıBenimki o kadar az hareket ediyor ki artık zaten hareketli bir çocuk değildi neredeyse hiç hissetmiyorum artık.. doktor kanala girdiği için eskisi kadar çok hareket etmez dedi ama yine de mutlaka gün içinde hareket hissetmelisin dedi. Buradaki doktorlar zırt pırt çağırmıyor da.. 3cm açıklığın var deyip bir sonraki randevuyu 9 gün sonraya verebiliyorlar.. giderken de diyor ki o güne kadar doğum da olabilir.. yani herşey benim hislerime kalmış gibi oluyor.. cumaya tekrar görüşmem.. pazartesi de 40 haftam doluyor.. soracağım bakalım ne diyecek.. bu arada bol bol yürüyorum bugün 10bin adım atmışım düşünün yani.. 5 tane hurma yedim, duş alıyorum.. demek ki gününü bekliyor.. aceleci olmanın yarattığı stres de belki oksitosin hormonunu baskıladığından doğum ertelenebiliyor.. doğum için o hormona ihtiyacımız var ve o hormon çok utangaç bir hormon olarak geçiyor.. stresten uzaklaşmak şart.. bildiğim bu..
Benimki haraketli birsz da olsa daha dun gttm onn icin aclmamda yokms bebekte haraket etti ysni var daha galiba:)Hareketleri nasıl benimki biraz ağırlaştı sanki ya doktora da gitmek istemiyorum hemen sezeryan yada suni sancıya alır diye çünkü 2 hafta önce 2 cm açılmış 3 cm olursa suni sancıyla doğumu başlatalım dedi
Canm hayrli olsun dogumun aralik erkek bebekleri aceleci ckti :) kizlari gec ckti bu seferKizlar 11.30 gibi dogurdum. Sezeryan istemistim ama normale zorladi doktorum, dogdu cok sukur 2880 gram ve 51 cm minicik bir sey. Ayrintilari paylasacagim insallah
Amin canim amiiiinnnn ... evet esin iş saatlerini bir müddet ayarlarsa cok iyi olur senin icin , rabbim buyuk düşünmeyelim artık öyle seyleri unutalım:)Arkds derken dusunmemis korkanlari bende baska ile gidicm ve tek olcm hatta esime bile dun dedim is saatni degstr eve eeken gel dedim o derece kitabi yanmdan ayrmam hic direk bu psikoljye grdm allah buyuk ya birsey olmaz ins . Sende benim gbi tek bakcksn rabbim yardmcmz olsn
Canım doğurdun muu tebrik ederim. Hem de normal doğurmuşsun:) sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah.Kizlar 11.30 gibi dogurdum. Sezeryan istemistim ama normale zorladi doktorum, dogdu cok sukur 2880 gram ve 51 cm minicik bir sey. Ayrintilari paylasacagim insallah
Canım hurmayı yesen daha iyi olur tarçın ve karanfil süt yaparmı hiç bilmiyorum ben hergün sabah akşam büyük bir bardağa bir tatlı kaşığı rezene ve bir çay kaşığı kimyon koyup sıcak su döküp demleme yapıp içiyorum bu karışım bebeğin gazını atmasına ve sütümün olmasını sağlıyor yine hergün sabah akşam ısırgan demliyorum günde bir litre kuru kayısılı İncirli dut ve üzümlü şekersiz süt yapıcı hoşafımı içiyorum hergün bir tatlı kaşığı çörek otu yağı içiyorum kan ilacına devam ediyorum sağlık ocağı bugün bana d vitamini de verdi emzirme dönemi içmem lazımmış bol bol su içiyorum yatarken koca bardak süt içiyorum bol bol faydalı sıvı içerek sütümün çoğalmasını sağlıyorum hemde kilo veriyorum bol yeşilllikli kısır yiyorumBende bir sürahi suya
7-8 hurma bir avuç falan kuru üzüm kabuk tarçın karanfili 30-40 dk kaynattım altını kapattım 1 kAşık rezene tohumunuda attım içine 15-20 dk demlendirip süzdüm nasıl sence tarif buda süt yaparmı 2 gün sonra doğumum
Canım hurmayı yesen daha iyi olur tarçın ve karanfil süt yaparmı hiç bilmiyorum ben hergün sabah akşam büyük bir bardağa bir tatlı kaşığı rezene ve bir çay kaşığı kimyon koyup sıcak su döküp demleme yapıp içiyorum bu karışım bebeğin gazını atmasına ve sütümün olmasını sağlıyor yine hergün sabah akşam ısırgan demliyorum günde bir litre kuru kayısılı İncirli dut ve üzümlü şekersiz süt yapıcı hoşafımı içiyorum hergün bir tatlı kaşığı çörek otu yağı içiyorum kan ilacına devam ediyorum sağlık ocağı bugün bana d vitamini de verdi emzirme dönemi içmem lazımmış bol bol su içiyorum yatarken koca bardak süt içiyorum bol bol faydalı sıvı içerek sütümün çoğalmasını sağlıyorum hemde kilo veriyorum bol yeşilllikli kısır yiyorumBende bir sürahi suya
7-8 hurma bir avuç falan kuru üzüm kabuk tarçın karanfili 30-40 dk kaynattım altını kapattım 1 kAşık rezene tohumunuda attım içine 15-20 dk demlendirip süzdüm nasıl sence tarif buda süt yaparmı 2 gün sonra doğumum
Hayırlı haberler bekliyoruz canımEpidural yapildi kizlar doktor suyu patlatti bekliyoruz. Sezeryan istedim ama acilman iyi serviks iyi rahat dogurursun deneyelim dedi bekliyoruz simdi.
Bnde suan ayni durumdayim kimse yok yanimda suan kizim ve ben cok korkuorum kur-an actim sesliIcim titriyor su an okuduklarimdan yeni lohusayim korkudan olucem
Sagolsn degstrck vallahi takmamaya clsyrm untrm herlde dogmdan snra:)Amin canim amiiiinnnn ... evet esin iş saatlerini bir müddet ayarlarsa cok iyi olur senin icin , rabbim buyuk düşünmeyelim artık öyle seyleri unutalım:)
Bu konuya Çok tepki gösterdim ama korktuğum için degil korkanlar olacağını tahmin ettiğim icin , kızlar sizde korkmayın gönlünüzü ferah tutun 2.hamileligim ilk bebeğimde yalnızdım şükür birsey olmadı şimdi gurbette yine yalnız olucam , bebeginizin ve kendinizin bas ucuna küçük kuran koyun .Bnde suan ayni durumdayim kimse yok yanimda suan kizim ve ben cok korkuorum kur-an actim sesli
Kizimin basında war bnde kizimin yaninda duruorum suan gercekten korktum cunku boyle seyleri normalde de duysam urperir korkarim acaba birimi war die obur taraca gecemiorm.suan cok streslendm kizin basindan ayrilamiorm telden kuran actm sesli dinliorm bidha lutfen bole seyelr yapmayin arkadaslar bizde bilioruz bazi seyelti ama aklimiza getirmioruz üzerinde durmuoruz bnm gibi ses duydm biri gecti snaki die beyni oyun oynayan cok arkadas wardir rica ediorm yapmayibBu konuya Çok tepki gösterdim ama korktuğum için degil korkanlar olacağını tahmin ettiğim icin , kızlar sizde korkmayın gönlünüzü ferah tutun 2.hamileligim ilk bebeğimde yalnızdım şükür birsey olmadı şimdi gurbette yine yalnız olucam , bebeginizin ve kendinizin bas ucuna küçük kitap koyun .
Cnm kimin ne yazdgni bilmiyrm ama sahsen bende korktm bole seylerden bahsedilmemeli aklmda vardi dualarla durmak ama aclmasi konunun insan korkuyr kitabi bende hic basndan ayrmam bebegmn. Sen naslsn cnm var mi haberlerKızlar sakinn olun biraz yaaa
unutmayın Ruya naz da hamile eminim ki kötü niyetlerle yazmadı bunu böyle büyüteceğinizi bilemedi
burda hepiniz iyi kötü şeyler paylaştınız son günlerinizde böyle topa tutmaya gerek var mıydı bir düşünün
üzüntüden bir şeyler yaşarsa siz üzülmeyecek misiniz?
anlıyorum lohusasınız anlıyorum son günlerinizdesiniz ama biraz sakin lütfen...
ayy canım evet haklısın da bu kadar büyütmeye gerek var mıydı bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım canımmCnm kimin ne yazdgni bilmiyrm ama sahsen bende korktm bole seylerden bahsedilmemeli aklmda vardi dualarla durmak ama aclmasi konunun insan korkuyr kitabi bende hic basndan ayrmam bebegmn. Sen naslsn cnm var mi haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?