2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar 11.30 gibi dogurdum. Sezeryan istemistim ama normale zorladi doktorum, dogdu cok sukur 2880 gram ve 51 cm minicik bir sey. Ayrintilari paylasacagim insallah

Kızlar doğurdum ALLAH'a şükür iyiyim ben bebekte iyi normal doğum yaptım darısı bekleyenlere...

Gözünüz aydın kızlar, hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlere inşallah

10 bin adım mı nasıl yürüyorsun ben 200 metre yürüyünce bebek aşşağıda toplanıyor adım atamıyorum

Benimki haraketli birsz da olsa daha dun gttm onn icin aclmamda yokms bebekte haraket etti ysni var daha galiba:)

Amin canim amiiiinnnn ... evet esin iş saatlerini bir müddet ayarlarsa cok iyi olur senin icin , rabbim buyuk düşünmeyelim artık öyle seyleri unutalım:)

Kizlar 11.30 gibi dogurdum. Sezeryan istemistim ama normale zorladi doktorum, dogdu cok sukur 2880 gram ve 51 cm minicik bir sey. Ayrintilari paylasacagim insallah
Canım doğurdun muu tebrik ederim. Hem de normal doğurmuşsun:) sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah.

Canım hurmayı yesen daha iyi olur tarçın ve karanfil süt yaparmı hiç bilmiyorum ben hergün sabah akşam büyük bir bardağa bir tatlı kaşığı rezene ve bir çay kaşığı kimyon koyup sıcak su döküp demleme yapıp içiyorum bu karışım bebeğin gazını atmasına ve sütümün olmasını sağlıyor yine hergün sabah akşam ısırgan demliyorum günde bir litre kuru kayısılı İncirli dut ve üzümlü şekersiz süt yapıcı hoşafımı içiyorum hergün bir tatlı kaşığı çörek otu yağı içiyorum kan ilacına devam ediyorum sağlık ocağı bugün bana d vitamini de verdi emzirme dönemi içmem lazımmış bol bol su içiyorum yatarken koca bardak süt içiyorum bol bol faydalı sıvı içerek sütümün çoğalmasını sağlıyorum hemde kilo veriyorum bol yeşilllikli kısır yiyorum

Canım hurmayı yesen daha iyi olur tarçın ve karanfil süt yaparmı hiç bilmiyorum ben hergün sabah akşam büyük bir bardağa bir tatlı kaşığı rezene ve bir çay kaşığı kimyon koyup sıcak su döküp demleme yapıp içiyorum bu karışım bebeğin gazını atmasına ve sütümün olmasını sağlıyor yine hergün sabah akşam ısırgan demliyorum günde bir litre kuru kayısılı İncirli dut ve üzümlü şekersiz süt yapıcı hoşafımı içiyorum hergün bir tatlı kaşığı çörek otu yağı içiyorum kan ilacına devam ediyorum sağlık ocağı bugün bana d vitamini de verdi emzirme dönemi içmem lazımmış bol bol su içiyorum yatarken koca bardak süt içiyorum bol bol faydalı sıvı içerek sütümün çoğalmasını sağlıyorum hemde kilo veriyorum bol yeşilllikli kısır yiyorum

Eşim çalıştığı ve annem de diğer yeğenime bakmak zorunda olduğu için bütün gün evde yalnızım. Saçma sapan konuşmalar yapıp insanların asabını bozmayın lütfen. @kalinkaaa canım sakin ol, anlatılanlara da inanma bolca dua et. Bazı sorular sormuşsun. Ben özeliklle ilk zamanlar mutlaka 2 saatte bir uyandırıp emzirdim. Sütümün yetmediğini hissettiğimde de mama verdim. Şimdi 24 günlük olduk 2,5 saate çıkardım emzirme aralarını. Hala da ara ara mama veriyorum. Hem emiyor hem mama yiyor bebeğim. Zamanla sütüm artarsa bırakacağım mamayı.

Bnde suan ayni durumdayim kimse yok yanimda suan kizim ve ben cok korkuorum kur-an actim sesli
Bu konuya Çok tepki gösterdim ama korktuğum için degil korkanlar olacağını tahmin ettiğim icin , kızlar sizde korkmayın gönlünüzü ferah tutun 2.hamileligim ilk bebeğimde yalnızdım şükür birsey olmadı şimdi gurbette yine yalnız olucam , bebeginizin ve kendinizin bas ucuna küçük kuran koyun .

Kizimin basında war bnde kizimin yaninda duruorum suan gercekten korktum cunku boyle seyleri normalde de duysam urperir korkarim acaba birimi war die obur taraca gecemiorm.suan cok streslendm kizin basindan ayrilamiorm telden kuran actm sesli dinliorm bidha lutfen bole seyelr yapmayin arkadaslar bizde bilioruz bazi seyelti ama aklimiza getirmioruz üzerinde durmuoruz bnm gibi ses duydm biri gecti snaki die beyni oyun oynayan cok arkadas wardir rica ediorm yapmayib

Kızlar sakinn olun biraz yaaa
unutmayın Ruya naz da hamile eminim ki kötü niyetlerle yazmadı bunu böyle büyüteceğinizi bilemedi
burda hepiniz iyi kötü şeyler paylaştınız son günlerinizde böyle topa tutmaya gerek var mıydı bir düşünün
üzüntüden bir şeyler yaşarsa siz üzülmeyecek misiniz?
anlıyorum lohusasınız anlıyorum son günlerinizdesiniz ama biraz sakin lütfen...

Kilzar akinti esliginde su geldi az kilodum islandi degstrdm ama dr daha dun bakti azalma olsaydi derdi herlde gtmicem bakalm nasl olck

Cnm kimin ne yazdgni bilmiyrm ama sahsen bende korktm bole seylerden bahsedilmemeli aklmda vardi dualarla durmak ama aclmasi konunun insan korkuyr kitabi bende hic basndan ayrmam bebegmn. Sen naslsn cnm var mi haberler

Cnm kimin ne yazdgni bilmiyrm ama sahsen bende korktm bole seylerden bahsedilmemeli aklmda vardi dualarla durmak ama aclmasi konunun insan korkuyr kitabi bende hic basndan ayrmam bebegmn. Sen naslsn cnm var mi haberler
ayy canım evet haklısın da bu kadar büyütmeye gerek var mıydı bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım canımm
sizleri okuyorum ama canım sıkıldı benim de...
onun dışında BAT a 4 var canım merakla cumayı bekliyorum..:)

Sezerbusra21 canım çok nadir girebiliyorum artık ama ilk sana bakıyorum ama hala olmamış :) seninki pek rahat herhalde yerinde niyeti yok gibi bu dünyaya gelmeye :)
Doğum yapan anneler sizlerin nasıl gidiyor lohusalık dönemleri. Ben aşırı duygusal oldum. Zırt pırt ağlıyorum herşeye üzülüyorum evham yapıyorum çok. Böyle yapınca sütüm de kesilirse diye bide ona ağlıyorum duygular çok ağır. Onun harici sür yapan yiyecek içecekle boğuşuyorum. Sarılık için ışıkta kaldık tam geçmemişti onla uğraşıyorum yarın kontrol var. Annelik zormuş kısacası maddi ve manevi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…