2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay canim demez olur mu uykum geldi diyo kadin kv he sen git baska odada uyu daha tv bakiyom ben diyo. Bugunde kahve icmeye cagirdilar siz gelin ben nasil geliyim diyo. Bende dedimki ne var aglayinca napabilcen dedim git istersen dedim esime sikayet esiyo beni patavatsizlik yapiyo diye çok uzuluyomus torunu aglayinca gitmek istemiyomus. bende en son dedimki aglayinca emzirceksen kal baska ne yapabilceksin dedim küstü gitti diye sevinmistim 5 dk sonra geri geldi. Bana surat yapiyo simdide.

Canim her bebegin bünyesi farkli seninde süt oranın farklı. Ben mama vermedim Allaha şükür sütüm yetiyo simdilik. Ilk 2 gün uyandiramadik sıkarak 2 saatte bi zorla emzirdim sonra kendi alıstı. Bugun 5. Gün uyutamiyoruz artik :) karnı acıktığı zaman başliyo aranmaya. Eger 10 dk dan az emerse uyutamiyorum zaten bi daha bi daha emmek istiyor eger 20 dk yakin emerse o zaman kesintisiz uyuyo

Zor biri belli inş biraz halden anlar ne deyim

B3n varimmm benn bi ben kaldm

Aynen cnm dun bende korktm biraz kitabi yanmdan ayarmm dua okurum bol bol allah buyuk

Bende sahsen dun korktm yani e hafta sonra tek basma olcm kitabi yanmdan ayrmam bol bol dua etcm allah buyuk

Bende sahsen dun korktm yani e hafta sonra tek basma olcm kitabi yanmdan ayrmam bol bol dua etcm allah buyuk
Böyle açıkça buraya böyle seyleri yazıp ortaya adeta bir bomba atıp kaç kişiyi korkutarak gunahina girdiler , gerçekten bazı insanlar çok anlayışsız. Ben şahsen gurbetteyim eşim ve arkadaşlarımdan başka kimsem yok aile olarak , Emin’im ki benim gibi bir müddet sonra yalnız kalmak zorunda olan bir cok bayan var . Kalkmışlar yaptıkları muhabbetlere bak. Kimsenin kimseyi korkutmaya hakkı yok hele ki böyle özel ve hassas bir dönemden geçen bizleri.

Al bendende o kadar bende heydcnlnyrm off off ne nazli ckti cocklar
Hareketleri nasıl benimki biraz ağırlaştı sanki ya doktora da gitmek istemiyorum hemen sezeryan yada suni sancıya alır diye çünkü 2 hafta önce 2 cm açılmış 3 cm olursa suni sancıyla doğumu başlatalım dedi

Rabbim sifa versin cnm

Benimki o kadar az hareket ediyor ki artık zaten hareketli bir çocuk değildi neredeyse hiç hissetmiyorum artık.. doktor kanala girdiği için eskisi kadar çok hareket etmez dedi ama yine de mutlaka gün içinde hareket hissetmelisin dedi. Buradaki doktorlar zırt pırt çağırmıyor da.. 3cm açıklığın var deyip bir sonraki randevuyu 9 gün sonraya verebiliyorlar.. giderken de diyor ki o güne kadar doğum da olabilir.. yani herşey benim hislerime kalmış gibi oluyor.. cumaya tekrar görüşmem.. pazartesi de 40 haftam doluyor.. soracağım bakalım ne diyecek.. bu arada bol bol yürüyorum bugün 10bin adım atmışım düşünün yani.. 5 tane hurma yedim, duş alıyorum.. demek ki gününü bekliyor.. aceleci olmanın yarattığı stres de belki oksitosin hormonunu baskıladığından doğum ertelenebiliyor.. doğum için o hormona ihtiyacımız var ve o hormon çok utangaç bir hormon olarak geçiyor.. stresten uzaklaşmak şart.. bildiğim bu..

Arkds derken dusunmemis korkanlari bende baska ile gidicm ve tek olcm hatta esime bile dun dedim is saatni degstr eve eeken gel dedim o derece kitabi yanmdan ayrmam hic direk bu psikoljye grdm allah buyuk ya birsey olmaz ins . Sende benim gbi tek bakcksn rabbim yardmcmz olsn

Canım lütfen korkmayın, bu günler geri gelmeyecek. Şarkı aç, kafanı dağıtacak bir şey yap.. Unut bu hurafeleri.. Tadını çıkar bebeğinle olan ilk günlerinin
Bir guzel agladim acildim:/ zaten ilk gunler biraz zor bir de boyle.. saol canim bebegimle ilgilenip unutmaya calismak en iyisi.
Bizim de duzene girer insallah bazen saat basi emziriyorum bazen 2 saatte. Sutum yeterli gibi ama az sure emince uzuluyorum:/ sabredeyim bakalim=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…