- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #38.761
Ay canim demez olur mu uykum geldi diyo kadin kv he sen git baska odada uyu daha tv bakiyom ben diyo. Bugunde kahve icmeye cagirdilar siz gelin ben nasil geliyim diyo. Bende dedimki ne var aglayinca napabilcen dedim git istersen dedim esime sikayet esiyo beni patavatsizlik yapiyo diye çok uzuluyomus torunu aglayinca gitmek istemiyomus. bende en son dedimki aglayinca emzirceksen kal baska ne yapabilceksin dedim küstü gitti diye sevinmistim 5 dk sonra geri geldi. Bana surat yapiyo simdide.Canım Allah yardımcın olsun Allah anlayışsız bencil insanlarla karşılaştırmasın gerçekten zor
Ama o ne demek ya evi üst katta o kadar kişi var kalacak bir de ayrıca bence hiç onu umursamayın ve gidin uyuyun hatta annen desin siz daha oturuyorsunuz ama valla biz yorgunluktan bittik erken uyuyalım çocuk uyuyorken uyuyalım falan deyim bence laf vermek gerek Allah yardımcın olsun tekrar
Canim her bebegin bünyesi farkli seninde süt oranın farklı. Ben mama vermedim Allaha şükür sütüm yetiyo simdilik. Ilk 2 gün uyandiramadik sıkarak 2 saatte bi zorla emzirdim sonra kendi alıstı. Bugun 5. Gün uyutamiyoruz artik :) karnı acıktığı zaman başliyo aranmaya. Eger 10 dk dan az emerse uyutamiyorum zaten bi daha bi daha emmek istiyor eger 20 dk yakin emerse o zaman kesintisiz uyuyoTesekkurler kizlar tek tek alinti yapamadim. Iyiyiz sukur. Eve geldik ama zorlandik biraz, karni gurulduyor gazini cikardigimiz halde. Aglama krizi gibi oluyor 5 dk omrum gidiyor
Siz her 2 saatte bir kaldirdiniz mi bebekleri emzirmek icin? Her seferinde 2 gogsu de verdiniz mi? teki bir seferinde digeri obur sefer mi? Bir de kac dk emmesi lazim 2 saatte bir? Mama takviyesi yapan var mi? Gunde kac yaptiniz biberonla mi verdiniz? Vermek istemiyorum ama doymuyo diye korkuyorum. Kakasi cisi normal gibi sanki ama sure olarak az emiyo. Eve geldigimizden beri 2 saatte 1 kaldiriyorum zor tutuyo cogu zaman ama bazen 10 dk anca emiyo yetmez dimi? oyle olunca doymaz diye 1.30 saatte kaldiriyorum o da zor oluyor uyanmiyor kuzum
Tebrik ederim canımKizlar 11.30 gibi dogurdum. Sezeryan istemistim ama normale zorladi doktorum, dogdu cok sukur 2880 gram ve 51 cm minicik bir sey. Ayrintilari paylasacagim insallah
Zor biri belli inş biraz halden anlar ne deyimAy canim demez olur mu uykum geldi diyo kadin kv he sen git baska odada uyu daha tv bakiyom ben diyo. Bugunde kahve icmeye cagirdilar siz gelin ben nasil geliyim diyo. Bende dedimki ne var aglayinca napabilcen dedim git istersen dedim esime sikayet esiyo beni patavatsizlik yapiyo diye çok uzuluyomus torunu aglayinca gitmek istemiyomus. bende en son dedimki aglayinca emzirceksen kal baska ne yapabilceksin dedim küstü gitti diye sevinmistim 5 dk sonra geri geldi. Bana surat yapiyo simdide.
B3n varimmm benn bi ben kaldmDoğuramayan kaç kişi kaldık acaba? Bir yandan da 1 ocak da doğsun 2019 lu olsun diye de istiyorum da özledik ya bebişi gelsin de istiyorum doğum korkusu yerini bir özleme bırakıyor nolcaksa olsun diyorum saglıklı olsun da baska bir sey istemem hurafeler fln yazılmış Allahım ya herseyin bilimsel bir acıklaması var cok ani hormon dalgalanmasından sonra lohusa depresyonunda insanlar cocuklarını öldürüyorlar Allah korusun o yüzden yalnız kalmasın lohusalar diye eskilerin uydurdukları şeyler bunlar.
Aynen cnm dun bende korktm biraz kitabi yanmdan ayarmm dua okurum bol bol allah buyuk2 dk firsat bulup gireyim dedim korkunc lohusa hikayelerine denk geldim saolun gercekten annem 3-5 gune gidecek bu yasaattiginiz korku icin saolun gorunurmus esi kiliginda gelmis bilmem ne cok lazimdi bu ayrintiti yazmaniz cok lazimdi ogrenmemiz Kuran as bulundur de gec bunlara ne gerek var hic mi dusunce olmaz
Hayrli olsun cnm darisi bana ins:)Kızlar doğurdum ALLAH'a şükür iyiyim ben bebekte iyi normal doğum yaptım darısı bekleyenlere...
Bende sahsen dun korktm yani e hafta sonra tek basma olcm kitabi yanmdan ayrmam bol bol dua etcm allah buyukİşte ne denir bilemiyorum ki , bir kısmımız Doğum yaptı bir kısmımız da uzun bir maratonun son düzlüğünde olan bayanlarız ne gerek var bu tarz muhabbetlere burada , dusuncesizlikten başka birsey degil. Burada çatı muayenesi yaptıranlar bile diğer arkadaşları korkutmadan anlatmaya calisiyor , birisi de kalkmış daha da hassas bir konudan bahsediyor . Ne mantıkla hemde ...
Böyle açıkça buraya böyle seyleri yazıp ortaya adeta bir bomba atıp kaç kişiyi korkutarak gunahina girdiler , gerçekten bazı insanlar çok anlayışsız. Ben şahsen gurbetteyim eşim ve arkadaşlarımdan başka kimsem yok aile olarak , Emin’im ki benim gibi bir müddet sonra yalnız kalmak zorunda olan bir cok bayan var . Kalkmışlar yaptıkları muhabbetlere bak. Kimsenin kimseyi korkutmaya hakkı yok hele ki böyle özel ve hassas bir dönemden geçen bizleri.Bende sahsen dun korktm yani e hafta sonra tek basma olcm kitabi yanmdan ayrmam bol bol dua etcm allah buyuk
Yanlısı değilsin ben de varım :) burada doğuranları gördükçe iyice sabırsızlanıyorum valla :)B3n varimmm benn bi ben kaldm
Canm noldu son durum:)kızlar dünden beri kahverengi sümüksü akıntı geliyor doktoru aradım gel bakalım dedi belki sezeryana alır hayırlısı dua edin kızlar. ya babam da tam yola çıkmıştı Denizli'ye geri dönüyor =)
Al bendende o kadar bende heydcnlnyrm off off ne nazli ckti cocklarYanlısı değilsin ben de varım :) burada doğuranları gördükçe iyice sabırsızlanıyorum valla :)
E ben de varım hala.. 3cm açıklıkla hemde :)B3n varimmm benn bi ben kaldm
Hareketleri nasıl benimki biraz ağırlaştı sanki ya doktora da gitmek istemiyorum hemen sezeryan yada suni sancıya alır diye çünkü 2 hafta önce 2 cm açılmış 3 cm olursa suni sancıyla doğumu başlatalım dediAl bendende o kadar bende heydcnlnyrm off off ne nazli ckti cocklar
Rabbim sifa versin cnmGunaydin herkese. Dua edin lütfen bugun esim hastaneden taburcu olsun inşallah. Amilaz değerimiz normale döndü ama vücutta ateş ve enfeksiyon vardi. Bugun tekrar tüm tahlilleri yapılacak ve ultrason çekilecek. Ins her sey yolunda gider.
Arkds derken dusunmemis korkanlari bende baska ile gidicm ve tek olcm hatta esime bile dun dedim is saatni degstr eve eeken gel dedim o derece kitabi yanmdan ayrmam hic direk bu psikoljye grdm allah buyuk ya birsey olmaz ins . Sende benim gbi tek bakcksn rabbim yardmcmz olsnBöyle açıkça buraya böyle seyleri yazıp ortaya adeta bir bomba atıp kaç kişiyi korkutarak gunahina girdiler , gerçekten bazı insanlar çok anlayışsız. Ben şahsen gurbetteyim eşim ve arkadaşlarımdan başka kimsem yok aile olarak , Emin’im ki benim gibi bir müddet sonra yalnız kalmak zorunda olan bir cok bayan var . Kalkmışlar yaptıkları muhabbetlere bak. Kimsenin kimseyi korkutmaya hakkı yok hele ki böyle özel ve hassas bir dönemden geçen bizleri.
Bir guzel agladim acildim:/ zaten ilk gunler biraz zor bir de boyle.. saol canim bebegimle ilgilenip unutmaya calismak en iyisi.Canım lütfen korkmayın, bu günler geri gelmeyecek. Şarkı aç, kafanı dağıtacak bir şey yap.. Unut bu hurafeleri.. Tadını çıkar bebeğinle olan ilk günlerinin
Bizim de duzene girer insallah bazen saat basi emziriyorum bazen 2 saatte. Sutum yeterli gibi ama az sure emince uzuluyorum:/ sabredeyim bakalim=)Canim her bebegin bünyesi farkli seninde süt oranın farklı. Ben mama vermedim Allaha şükür sütüm yetiyo simdilik. Ilk 2 gün uyandiramadik sıkarak 2 saatte bi zorla emzirdim sonra kendi alıstı. Bugun 5. Gün uyutamiyoruz artik :) karnı acıktığı zaman başliyo aranmaya. Eger 10 dk dan az emerse uyutamiyorum zaten bi daha bi daha emmek istiyor eger 20 dk yakin emerse o zaman kesintisiz uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?