2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Masallah cnm güle güle analı babalı büyüt inşallah. Daha yapmadım 20 Aralık’ta nasipse inşallah benimde Doğum. 2 hafta gibi geriden gelmeye başladık son anda

Sabredicez aynen canım kucağımıza alınca bebişleri inşallah hepsi geçicek unutucaz :)

Mustela bebe yagi alicam ama bakiyorum farkli yazi ve resim var uzerinde hangisini almaliyim alanlar yardim etse!

Hay masallah cnm, 300 gram artı eksi oynuyor demiştir doktorum demek ki genel olarak doğru. Güle güle analı babalı büyüsünler inşallah cnm
Aynen canim eksikte çıkabilir fazlada. Boy genelde tutuyor ama kilo değişkenlik gösteriyor. Benim usg kağıdında 400 gram artı eksi yaziyodu.

Bizim 5. Gün başladı sarılık. Canım emdikçe gelecek hatta rahatsız bile olacaksın

yine yesil yapti 3 kez.3.su az ve hafif acik yesildi.ge bol bol dereotu yiyorum ondan mi acaba
sariya bi donseydik
Canim yenidogan bebegin kakasi once siyah kahve gibi sonra yesil oolur. Korkma gayet normal bi durum benim bebegim 10 gunluk oldu iki gundur sari kaka yapmaya basladi 8 gun yesil yapti .Korkulacak bi durum yok. Sakin ol takma kafana emzir bol bol sen cnm

Ben de Ardesendeyim.
Ooo masallah cnm, 10 gün icinde hemde, güle güle büyüt cnm, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah
İyi mi diyorsun annem çok kızdı bana bakamadın bebege yenidogan kilosunda bile degil diye

Bende de aynı oldu 2 cm açıklık dedi kanamam oldu. Yatış olacak dedi. Durdurun dedim o zaman 34 haftalıktım gerek yok durdurmaya 34 olmuşsun dedi. Yatışı kabul etmeyip özeldeki doktoru arayıp gittim. Progestan başladı ve sürekli yat dedi. Çok şükür durdurmayı başardık ve 39+5 te normal doğum işe kucağıma aldım yavrumu. Korkma inşallah bebişin zamanında sağlıkla gelir

Kontrolden geldik biz de. Sarilik olma ihtimali artik yok dedi doktor. Deger 0.5 mis. 100 gram kaybetmis zaten 2840ti 2740 olmus. Pazartesi tekrar cagirdi kilo almazsa mama verecekmis.
Bir kac gundur kayisi hosafi iciyordum, dun cocuk kaka yapmiyor derken ishal gibi yapmaya basladi ve durmuyor. Bana etkisi olmadi ama keske icmeseydim.
Doktor 2 saatte bir emzir daha fazla da olabilir ama en fazla 2 saat ara olsun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…