- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.261
Ooo masallah cnm, 10 gün icinde hemde, güle güle büyüt cnm, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahÖlçümler aynen tuttu bizim bebegin minik demisti minik dogdu. 3040 gr 50 cm dogdu. 10 gun sonra 3400 olmusuz. Yenidogan boyutuna yeni geldik yani. Buyuruz insallah saglikli bir sekilde
Ooo masallah cnm, 10 gün icinde hemde, güle güle büyüt cnm, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahÖlçümler aynen tuttu bizim bebegin minik demisti minik dogdu. 3040 gr 50 cm dogdu. 10 gun sonra 3400 olmusuz. Yenidogan boyutuna yeni geldik yani. Buyuruz insallah saglikli bir sekilde
Masallah cnm güle güle analı babalı büyüt inşallah. Daha yapmadım 20 Aralık’ta nasipse inşallah benimde Doğum. 2 hafta gibi geriden gelmeye başladık son andasen doğum yapmış miydi. canım
aslında boy kilo ölçümü doktordan doktora değişiyor kimi tam tuttturuyir kimisin de de çok fark oluyor.
mesela benim kızım doğduğunda doktorum 3500-400 arası doğar demişti öyle de oldu kızım 3700 doğmuştu
Demek ki ne olacağı belli olmuyor tam tutmuyor demek ki cnm, güle güle analı babalı büyüsün inşallah3100 gr 50 cm doğdu yavrum son ölçümde 3400 kg ve 53 cm demişti dr
Hay masallah cnm, 300 gram artı eksi oynuyor demiştir doktorum demek ki genel olarak doğru. Güle güle analı babalı büyüsünler inşallah cnmDoğumun öncesi günü 3400 52 cm ölçmüştü doktor. 3865 52 cm doğdu.
Masallah cnm, güle güle analı babalı büyütün inşallahSon ölçümde 3350 gr 49.5cm di. 3300gr 50 cm doğdu.
Evet canım aynen öyle sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyor insan doğum yaptım mi bilmiyorum darısı sana olsun insallahDemek ki ne olacağı belli olmuyor tam tutmuyor demek ki cnm, güle güle analı babalı büyüsün inşallah
Nasipse 20 Aralık cnm benimde, ck heyecanlıyım ck korkuyorum. Hayırlısıyla sağlıkla alır kucağıma eve döneriz inşallahEvet canım aynen öyle sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyor insan doğum yaptım mi bilmiyorum darısı sana olsun insallah
Sabredicez aynen canım kucağımıza alınca bebişleri inşallah hepsi geçicek unutucaz :)Evet cnm ozelde dogm yapcm burda gttgm ole drm yokta iste gidcm dicem gunm gecti kac kisiye sordm ebeye bile sordm dedi ozel aliyrms yats yapyrlarms bakalm pazartesi ikimzde hayrlisiyla kucaklarmiza alrz cocklarmiza ins:) evet ayni durumdayz kayinvalideyle kaldm artk aneyse sona geldm sabredyrm:)
Ancak düzene girer annesi sen stres yapma bünyesi yeni ortamına ayak uydurmaya çalışıyodur :)aklimda bulundurcam cnm cok sagol.2 kere yesil kaka yapti 3.de de hafif acidi yesil kaka cnm
Gözüm gormese belkide göz görünce gönlüm katlanmiyorO bendede var bende evmdelerken hep dikat edyrdm zor sabredyrdm simdi takmyrm sabret dyrm umrsamyrm onlari ama titiz degiller benim gbi iste umursamamya clsyrm napim
Aynen canim eksikte çıkabilir fazlada. Boy genelde tutuyor ama kilo değişkenlik gösteriyor. Benim usg kağıdında 400 gram artı eksi yaziyodu.Hay masallah cnm, 300 gram artı eksi oynuyor demiştir doktorum demek ki genel olarak doğru. Güle güle analı babalı büyüsünler inşallah cnm
Mustela bebe yagi alicam ama bakiyorum farkli yazi ve resim var uzerinde hangisini almaliyim alanlar yardim etse!
Bizim 5. Gün başladı sarılık. Canım emdikçe gelecek hatta rahatsız bile olacaksınKacinci gunden sonra sarilik oldu canim? Biz daha 2 gunluguz yarin kontrolumuz var bakalim ne diyecek doktor, umarim sarilik olmamistir. Dun geceden beri emmeme durumu yok gece ozellikle bayagi emiyor ama sanki sutum az sikinca damla damla cikiyor. Akmasi lazim sanki.
Canim yenidogan bebegin kakasi once siyah kahve gibi sonra yesil oolur. Korkma gayet normal bi durum benim bebegim 10 gunluk oldu iki gundur sari kaka yapmaya basladi 8 gun yesil yapti .Korkulacak bi durum yok. Sakin ol takma kafana emzir bol bol sen cnmyine yesil yapti 3 kez.3.su az ve hafif acik yesildi.ge bol bol dereotu yiyorum ondan mi acaba
sariya bi donseydik
Ben de Ardesendeyim.yok canım ben rizede oturmuyorum.Hopa'dayım ama burdaki doktorun çok vukuatı var anne ya da bebekte hasar bıraktığı çok hasta var o yüzden dedim.burda da çok araştırdım kadın doğumcu yeniyim burda ben hiç tavsiye alamadım malesef. rast gele gittim ona da inşallah sorun yaşamam .bu saatten sonra doktor bulamam çünkü cumartesi 39 hafta doluyor ve o gün sezaryenim var
İyi mi diyorsun annem çok kızdı bana bakamadın bebege yenidogan kilosunda bile degil diyeOoo masallah cnm, 10 gün icinde hemde, güle güle büyüt cnm, sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah
Bende de aynı oldu 2 cm açıklık dedi kanamam oldu. Yatış olacak dedi. Durdurun dedim o zaman 34 haftalıktım gerek yok durdurmaya 34 olmuşsun dedi. Yatışı kabul etmeyip özeldeki doktoru arayıp gittim. Progestan başladı ve sürekli yat dedi. Çok şükür durdurmayı başardık ve 39+5 te normal doğum işe kucağıma aldım yavrumu. Korkma inşallah bebişin zamanında sağlıkla gelirKızlar doktordan geldim şimdi alttan muayene etti sonra kanamam oldu yatışını yapıcam suni sancı veririz 3 cm olmuş açıklık dedi ben de yatış yapmadım eve geldim başına böyle bişey gelen var mı ya resmen doktor açtı kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?