- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.441
Kizlar erken gelir derler ama aralik kizlari nazli cıkti erkekler daha aceleci ciktilar :)Kızlar bugün tam 40+0 olduk. Muayenede hiç açıklık yok sancı yok bebek hala kanala girmemiş keyfi yerinde öyle yatıyor. Doktor tabiki 41 e kadar bekliycez dedi 2 günde bir çağırıyor. 41+1 e kadar gelmezse kendiliğinden o zaman suni vericem daha da beklemek taraftarı değilim dedi. Muayene esnasında biraz bastırdı dogumu uyarmak için ama hcbr etki yok bekliycez bakalım ne zaman gelecek bizim kız. Yürümekten belim çıktı eğil kalk bacak kası yaptım duş almaktannda derim eskidi ama gram etkisi yok hiçbir şeyinbir de idrar tahlili istedi biraz ödem olmuş ama 40 haftada da olacak o kadar önlem olsun dedi bakalım beklemedeyiz.
Canm anlyrm seni lohusasn hassassn brde bebegn hastaneye yatrlnca iyice korln bozldu esler biraz okuz ya anlamyrlar sen bozma morlni cocgnla ilglen cnm esin sonra anlams pismn olup dursnValla boğasim geldi. Zaten kv geldigindede tepkiliydi yuzüme bile bakmadi heralde eşim getirrken bayagi bi doldurup getirdi. Sonradan benim halimi görünce pisman oldu esim ama is isten gecti. Artik sanki cocuk ikimizin degilde sadece benimmis gibi geliyo ona bile vermek istemiyorum
Hayir lohusalik yasayanadimki herkes bi alıngan tripli bi bana sira gelirse insallah su 30 gun icinde doya doya yasicam lohusaligi :)Canm anlyrm seni lohusasn hassassn brde bebegn hastaneye yatrlnca iyice korln bozldu esler biraz okuz ya anlamyrlar sen bozma morlni cocgnla ilglen cnm esin sonra anlams pismn olup dursn
Tamam canım yazarım tabi de sen benden önce doğurursun benim sancım hala 20 lerde çıkıyor hiç yok yani açılma falan daAy kesin ben de böyle olcam( bi de kız erken gelir derler. Canım doğurursan mutlaka yaz bana umut olsun
Bizimkilere ne çok benziyorlar yaa. Ben dr bir şey diyince eşim nankör diyor maalesef. Normalde yemek yapardı mesela ama kendi alındıktan sonra yapmadi ben lohusayim yani annem ablam 12 saat uzaktan gelmiş insan bu kiz 6 gün önce ameliyat oldu der ama yokkk. Eşim diyor önce yapıyordu, ben de iyi zamanda yapmak değil kötü zamanda yapmak destek olmak lazım diyorum ama bu konuda anlaşamadık maalesef..Ya neler neler hastaneden geldik sözde bebegin dolabini düzenlemisler gelen kiyafetler vardi bem büyük olanlari ayirmistim onlar buyuk diye yikamadan kaldirdim. Onlari kafalarina göre acip koymuslar dolaba simdi hangisi yikandi hangisi yikanmadi bilemedim mecbur hepsini atcam makineye. Laf söylesem evini topladik nankorluk yaptin olcak. Yani cocuk olunca herkes kendini cok guzel belli etti. Hepsinden nefret ettim
Sağolasın canım amin hepimizinHayırlı olsun bebeğin canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah
Benim yanımda kendi annem ve eşim var. Allah razı olsun ikisinden de iyi olmama rağmen hiç iş yaptırmıyorlar herşey yapıyorlar yiyip içeyim diye sütüm olsun diye. El bebek Gül bebek durumdayım yani ama ona rağmen lohusalık psikolojisi bambaşka birşey. Herşeyi kafaya takıyorsun en ufak bişeyden evham yapıyorsun olur olmadık şeylere ağlıyorsun vs vs. Zaten zor dönemden geçiyoruz bir de ailenin o şekilde yapması gerçekten daha da zorlaştırıyor. Sen sabredenlerden ol canım Rabbim yardımcın olsun. Öncekinin bebeğin olsun her zaman gerisini hiç takmaAmin sagol. Ya normalde cok fazla olan sutum kesildi gece stresten süt yok gelmiyo. Yavrum emzigi basta almadi zaten süte bulayip tutturmuslar bi defa. Sut bitince atmis. Sonra tekrardan süt verdik baktim son damlasini agzinda tutuyo emzik verince o sutle kendini kandiriyo. O halde görünce aldım fırlattim zaten emzigi
Ayni benimde annem baska sehirden geldi kadin ben dogum yaptigimdan beri uyumadi dun kv dedim sen kal gece annem uyusun dedim 3e kadar durmus gece 11e kadar misafirleri bize topladi zaten 3 te annemi kaldirmis benim uykum geldi sen kalk diye bi kere evin bi kosesini temizlemedi. Esim geldigi zaman kendi ictigi cayin bardagini yikar kaldirir baska bisey yok oturup kumandayi aliyor eline aciyor tvyi bakiyor keyfine. Annem hem misafir agirliyor hem arada ben uyuyim fiye bebege o bakiyor hemde kvdeme hizmet ediyor en son cinnet gecirip gitmezse iyidir ya da yorgunluktan bayilmazsaBizimkilere ne çok benziyorlar yaa. Ben dr bir şey diyince eşim nankör diyor maalesef. Normalde yemek yapardı mesela ama kendi alındıktan sonra yapmadi ben lohusayim yani annem ablam 12 saat uzaktan gelmiş insan bu kiz 6 gün önce ameliyat oldu der ama yokkk. Eşim diyor önce yapıyordu, ben de iyi zamanda yapmak değil kötü zamanda yapmak destek olmak lazım diyorum ama bu konuda anlaşamadık maalesef..
Ya annem var sagolsun yanimda ama kadininda psikolojisini bozdular. Annem hemsire ona ragmen sen boyle yapma sagliksiz sunu yap diye anneme akil veriyolar kadincagizda bisey demiyo he deyip geciyoBenim yanımda kendi annem ve eşim var. Allah razı olsun ikisinden de iyi olmama rağmen hiç iş yaptırmıyorlar herşey yapıyorlar yiyip içeyim diye sütüm olsun diye. El bebek Gül bebek durumdayım yani ama ona rağmen lohusalık psikolojisi bambaşka birşey. Herşeyi kafaya takıyorsun en ufak bişeyden evham yapıyorsun olur olmadık şeylere ağlıyorsun vs vs. Zaten zor dönemden geçiyoruz bir de ailenin o şekilde yapması gerçekten daha da zorlaştırıyor. Sen sabredenlerden ol canım Rabbim yardımcın olsun. Öncekinin bebeğin olsun her zaman gerisini hiç takma
valla canım kendisi baktımı bilmiyorum dopplere falanda gördermedi. hatta kendisi hiç söz etmedi bundan ben kendm usg kagıtlarına bakarak anladım ve sordum. evet biraz kçk ama şimdlk sorun yok dedi. anlamadm bende. yani bana hep herşey yolunda diordu. ama haftalık kontrole gidiyorum. azda olsa kilo alıyor diyemi acaba dikkate almıyor yada sadece takip ediyor bilmiyorum. en sonki usg kagıdıyla öncekini karşılaştırdım baş cvreside aynı. onuda yeni farkettim. baş cevresi ve karın cevresi 1 haftada aynı kalmış. kafam iyice karıştı. salı günü tekrar gidicem bakalım daha detaylı konuşurum artıkKordondaki kan akışına baktı mı normal miymiş belki kordondan besin gitmiyor
benmde 30. haftadan sonra başlamış. yani kagıtlara baktıgımda öyle. inşallah sağlıkla kavuşursun canım. inşallah bende sağlıkla kavuşrm. 37+0 ım bende salı günü kontrolümüz var eğer böyle stres yaşıcaksam sezeryanmı olsam diyorum. hareketlerini falan takip ediyorum sürekli ama artık psikolojim bozuldu bişey olucak diye :/34. Haftada kontrole gittiğimde haftasıyla uyumluydu, 37 de gittiğimde 2 hafta geriden gelmeye başlamıştı ck iyi beslendiğim ve dinlendiğim söylenemez tabi 20 sinde doğumum var, bende dikkat etmeye çalışıyorum 1 gün 1 gündür faydası olur diye
ayy ne güzel şeyler söylüyorsun canım benm. inşallah güzel dileklerin için teşekkr ederim. sağlıgı için endişeleniyorum bende çok korkuyorum birşey olur dye düşünmekten artık yoruldum. sağ salim kavuşalım bizde artık :) senin paşanada maşallah diyelim en güzleinden :)Amin canım Rabbim size de sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah. Bi doktor bana böyle gerilik yaşayan bebekler dışardaki yaşama daha çabuk adapte oluyor demişti gerçekten de öyle oldu biz de karnımda 1 ay kilo almayan oğlum 10. gün doğum kilosunu geçmişti. inşallah senin bebiş de güçlü olacak inan.
Ya annem var sagolsun yanimda ama kadininda psikolojisini bozdular. Annem hemsire ona ragmen sen boyle yapma sagliksiz sunu yap diye anneme akil veriyolar kadincagizda bisey demiyo he deyip geciyo
Ya annemde diyoki ben gitcem onlar kalcak yaninda terslik olmasin diye oda onlarin kalbi kirilmasin diye ugrasiyoAnnen cevap versin bence, benden iyi mi bileceksiniz desin.
Kendi doktoruna sormayı unutmuştum sağlık ocağı devit3 verdi onu kullanıyorum ben.15.gun d vit.verilcek veren arastiran var mi hangi marka guvenli. Dr. Devit3 de verebilirsiniz dedi ama ben yinede en iyisi neyse onu aliyim dedim
Benim de aynı o yüzden hiç doğmucak gibi geliyo. Normal Doğum çok istiyordum sezeryana mecbur kalcam gibi görünüyorTamam canım yazarım tabi de sen benden önce doğurursun benim sancım hala 20 lerde çıkıyor hiç yok yani açılma falan da
Ben sprey kullanıyorum wellcare hergün bir fıs15.gun d vit.verilcek veren arastiran var mi hangi marka guvenli. Dr. Devit3 de verebilirsiniz dedi ama ben yinede en iyisi neyse onu aliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?