2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Göğüs yarası olanlara miraderm lanolin kremi tavsiye ederim bana çok çok iyi geldi :) arada zeytinyağı da sürüp göğüs pediyle kapatıyorum oda rahatlatıyor

Sibel e ben de gittim birkaç kez onunla devam etmek isterdim ama Ceylan hastanesi nedense içime hiç sinmemişti. Ama ilerde ikinci olursa onu düşünüyorum şimdiden.

Hamiledaşım benim bu ikinci uşak.ilki normal oldu 2300 grm doğdu.bu ikinci iri bebek diyorlar.ilkim normal olduğu için bir aksilik olmadıkçe ikincisinide normal diyor doktor.geçen pazartesi 3600 gram çıktı büyük ultrosanda bir hafta ilerde çıktı.doktor pazartesiye bekleyelim bir hafta daha dedi.ona göre suni sancı ile normal doğumu başlatacak.eğer açılma olmazsa sanırım sezeryana alacak.ama ben de en ufak bir karın ağrısı dışında bir belirti yok.gece karın ağrısı çektim sadece okadar.suyum nişanım ağrım şiddetlenmediıi sürecede gitmek istemiyorum.malum doğrana kadar parmak ölçümü yapıyorlar

Canım hiç bişey yaptın mı Doğum başlasın diye yoksa salmış mıydın kendi haline
39+0 da doktor bir bakalım açılma var mı diye dedi. Açılma yoktu ama zorladı o zaman bastırdı uyarı verdi sanırım zorladı bayağı. Ben de yürüyüş çömelme hareketi pilates evde yapıyordum. 39+2 23.30 gibi suyum geldi, 39+3 12.40 doğum oldu

Bana da 40+0 da yaptı onu dün yani. Okuduklarıma göre 48 saat içinde doğum başlıyormuş korktum bende bi heyecan bastı ama kesin yine boşuna heyecanlanıyorum

Doktorun muayenesinden sonra lekelenme falan oldu mu hiç?

Sibel e ben de gittim birkaç kez onunla devam etmek isterdim ama Ceylan hastanesi nedense içime hiç sinmemişti. Ama ilerde ikinci olursa onu düşünüyorum şimdiden.
Aslında ekibi falanda çok güzeldi biraz tıkış tıkış sanki o mu hoşuna gitnedi aceba. Ama odalari falan geniş güzeldi 2 gece kaldim orda.Az önce ablam söyledi ayrılıyormuş ordan ogrenirsem yazarım sana da canım.

tesekkur ederim cnm denicem hepsini

KıZlar merhaba bir sorum olacak ilk çocuğum yaz çocuğuydu pusetim var işe yaradı ama şimdi annem dedi portbebe alsan kışın soğukta çocuğu korur dedi alsam mı diye düşündüm şimdi sizce puset yeterli olur mu almalı mıyım portbebe

sağol canım is gormez mi ben titizim birde biraz üstüne falan kussa degistiren cinsten yani:))Güzel bir huy değil benimki ama ne yaparsın bir terkedemedim
Görür tabi benim gibisin dün gece ve bugün üstü ıslanmış üst kısmı kusmuş mu anlayamadım değiştim iki kez yanı bir günde iki defa bile değişiyorlar birde titizsen yandın:)uygun olan şeyler al ben öyle yapmıştım küçük olanları hep uyguna aldım bir ay sonra olmasa bile sıkıntı olmaz sen de öyle yap internetten aldım ben hep

kızlar doğum yaptım çok şükür..spinal anestezi oldum.öğlen 11de hala ayaklarım tam acilmadi kalkıp yürümedim henüz ama ameliyatım iyi geçti oğluma sağ salim kavuştum. darısı doğum yapmayan arkadaşlara.39+0da doğum yaptım ultrasonda 3600 görünüyordu kilosu 3900 doğuşu maşallah.bizden bu kadar

Gözün aydin cnm masallah oglusuna kilosu gayet iyi:)

Valla canım hep marka aldım ama hepsini çok uyguna aldım. En iyisimi ben birkac birşey daha alayım kış günü kurutmakta zor çamaşırları zaten kp diyor kıyafetlerinizi biriktirin öyle yıkayın boş calistiriyorsunuz diye. Neme lazim birde laf yemiyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…