- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #39.641
Sibel e ben de gittim birkaç kez onunla devam etmek isterdim ama Ceylan hastanesi nedense içime hiç sinmemişti. Ama ilerde ikinci olursa onu düşünüyorum şimdiden.Bende ceylan hastanesinde Sibel Akesene gidiyordum insanlik olarakta dr olarakta ilgi olarakta tek gecerim ve dogal doğum yanlısı ablamın aynı zamanda kuzenimin drdu. Ama ben suan Adanaya gelmek zorunda kaldım burdada dr buldum ama onun yerini tutmaz hala ona mesaj atıp soruyorum çoğu seyi
Ben de varim cnmKızlar kimler kaldı doğurmayan. Büşra da Pazartesi kavuşuyor bi ben kaldım galiba
39+0 da doktor bir bakalım açılma var mı diye dedi. Açılma yoktu ama zorladı o zaman bastırdı uyarı verdi sanırım zorladı bayağı. Ben de yürüyüş çömelme hareketi pilates evde yapıyordum. 39+2 23.30 gibi suyum geldi, 39+3 12.40 doğum olduCanım hiç bişey yaptın mı Doğum başlasın diye yoksa salmış mıydın kendi haline
Bana da 40+0 da yaptı onu dün yani. Okuduklarıma göre 48 saat içinde doğum başlıyormuş korktum bende bi heyecan bastı ama kesin yine boşuna heyecanlanıyorum39+0 da doktor bir bakalım açılma var mı diye dedi. Açılma yoktu ama zorladı o zaman bastırdı uyarı verdi sanırım zorladı bayağı. Ben de yürüyüş çömelme hareketi pilates evde yapıyordum. 39+2 23.30 gibi suyum geldi, 39+3 12.40 doğum oldu
Doktorun muayenesinden sonra lekelenme falan oldu mu hiç?39+0 da doktor bir bakalım açılma var mı diye dedi. Açılma yoktu ama zorladı o zaman bastırdı uyarı verdi sanırım zorladı bayağı. Ben de yürüyüş çömelme hareketi pilates evde yapıyordum. 39+2 23.30 gibi suyum geldi, 39+3 12.40 doğum oldu
Aslında ekibi falanda çok güzeldi biraz tıkış tıkış sanki o mu hoşuna gitnedi aceba. Ama odalari falan geniş güzeldi 2 gece kaldim orda.Az önce ablam söyledi ayrılıyormuş ordan ogrenirsem yazarım sana da canım.Sibel e ben de gittim birkaç kez onunla devam etmek isterdim ama Ceylan hastanesi nedense içime hiç sinmemişti. Ama ilerde ikinci olursa onu düşünüyorum şimdiden.
Bu arada sen Adanalı mısın kullanici adında 01 varya ondan soruyorum canımSibel e ben de gittim birkaç kez onunla devam etmek isterdim ama Ceylan hastanesi nedense içime hiç sinmemişti. Ama ilerde ikinci olursa onu düşünüyorum şimdiden.
Demir ilacı balık yağı ve vitamin içiyorum canımDoğum sonrasi vitamin demir kullanan var mi? Gyna ferra sanol kullaniyorum ben, decavitte kullanıcam yine, doktor 6 ay kullan dedi.
tesekkur ederim cnm denicem hepsiniAyağının altına ılık su torbası koyabilirsin. Su torban yoksa pet şişeye ılık su koyabilirsin. Anasonlu rezene içebilirsin anason gaz söktürücü kendinin bile istemsiz gaz çıkardığını göreceksin. Acı elma yağıyla ayaklara masaj yapmak da iyi geliyormuş. Bunu denemedim ama duydum. Banu çiftçinin gaz çıkarma videosu var onu izleyip deneyebilirsin kısa süreli de olsa işe yarıyor. Yüz üstü bir yastığa yatırıp sırtını sıvazlayabilirsin. Bir de altını açıp ayaklarını hafifçe karnına doğru basılı tutabilirsin. Alt açma bezinin olduğundan emin ol yalnız sadece pırtlamakla kalmayıp üstünü başını batırabilir. Son olarak en az 3 lt su ictiginden emin olmalısın ve suyun asla soğuk olmamalı. Benim deneyimlerim bunlar. Hepimize gazsız bol sütlü günler
Ben de varım ne sancı ne bi belirti öyle bekliyorum. Bebeğin hareketlerini de az hissediyorum artık.Kızlar kimler kaldı doğurmayan. Büşra da Pazartesi kavuşuyor bi ben kaldım galiba
Görür tabi benim gibisin dün gece ve bugün üstü ıslanmış üst kısmı kusmuş mu anlayamadım değiştim iki kez yanı bir günde iki defa bile değişiyorlar birde titizsen yandın:)uygun olan şeyler al ben öyle yapmıştım küçük olanları hep uyguna aldım bir ay sonra olmasa bile sıkıntı olmaz sen de öyle yap internetten aldım ben hepsağol canım is gormez mi ben titizim birde biraz üstüne falan kussa degistiren cinsten yani:))Güzel bir huy değil benimki ama ne yaparsın bir terkedemedim
Cuma muayene ydi. Cumartesi nişan ım geldi pazar suyum geldi :)Doktorun muayenesinden sonra lekelenme falan oldu mu hiç?
Gözün aydin cnm masallah oglusuna kilosu gayet iyi:)kızlar doğum yaptım çok şükür..spinal anestezi oldum.öğlen 11de hala ayaklarım tam acilmadi kalkıp yürümedim henüz ama ameliyatım iyi geçti oğluma sağ salim kavuştum. darısı doğum yapmayan arkadaşlara.39+0da doğum yaptım ultrasonda 3600 görünüyordu kilosu 3900 doğuşu maşallah.bizden bu kadar
Valla canım hep marka aldım ama hepsini çok uyguna aldım. En iyisimi ben birkac birşey daha alayım kış günü kurutmakta zor çamaşırları zaten kp diyor kıyafetlerinizi biriktirin öyle yıkayın boş calistiriyorsunuz diye. Neme lazim birde laf yemiyim o zamanGörür tabi benim gibisin dün gece ve bugün üstü ıslanmış üst kısmı kusmuş mu anlayamadım değiştim iki kez yanı bir günde iki defa bile değişiyorlar birde titizsen yandın:)uygun olan şeyler al ben öyle yapmıştım küçük olanları hep uyguna aldım bir ay sonra olmasa bile sıkıntı olmaz sen de öyle yap internetten aldım ben hep
Sen kaç haftadasın canımGünü geçmiş bir adet de ben varım
Baya kişi varmış yine tekim sanıyodum. Hayırlısıyla bi kavuşsak yavrularımıza sağlıklaBen de varim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?