2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de varım ne sancı ne bi belirti öyle bekliyorum. Bebeğin hareketlerini de az hissediyorum artık.
Aynen benim de öyle canım. Bugün 12 de çıktım dışarı şimdi girdim eve 5 saattir çarşıdayım yürü babam yürü. Arkadaşımdan Plates topu aldım biraz dinleneyim bundan sonraki tüm zamanımı Plates topu üstünde geçirmeyi düşünüyorum:)))

Al cnm elinde bulunsun kp cimrilikten ölmesin dikkat etsin nedir bu gelinlerin çektiği valla ne diyeyim benim kv geldi bir güzel laflarını soktu soktu gitti eşimle kavgalar başladı bu halimle bile acımadılar allah onları iyi etsin diyecek birşey bulamıyorum ben artık öyle üzgünüm ki

Pişk başladı bizde de ama poposunda değil de göbeğin altında. Bağlama kısmındaki yerler kızarmış. Bepanthene plus vermişti doktor hem sünneti için hem de pişik olursa geçsin diye ama geçirmedi dünden beri. Var mı etkili bildiğiniz krem? Sudocrem mi alsam acaba?

Canım hametan kullanıyoruz biz pişik için . Fayda da etti bize

Kizlar benim bebek kış günü isilik oldu ev cok sicak degil pamuklu giydiriyorum kat kat da giyinmiyor niye oldu anlamadim? Nasil gecer özellikle boyun kismi?

Aman valla çok takmamaya çalışıyorum benim zamanim çok daha yoksa zaman gecmez bebeğime yazık strese sokmak istemiyorum onuda o yüzden kendim umursamaz davranmaya çalışıyorum.Cimri hemde ne cimri düşün kan değerlerim cok düşük olduğu için cok üşüyorum gece adam kombiyi iyice kısıyor. O yatınca ben gidip açıyorum. Köşe kapmaca oynuyoruz sankiBirsey derse ben öderim faturayi derim canım artıkkp dedikleri cok zoruma gitmiyor açık sözlü icinden geldiği gibi konusuyor. Bnmde kv melek yüzlü şeytan seni anlayabiliyorum. Eşinde anaciysa biraz normal kavga etmeniz bosver bebeğinle ilgilen canım sen lafinida esirgeme kimseden

Oh ne güzel yürümüşsün canım ben soğuktan pek dışarı çıkamıyorum. Evde leslie sansone un videolarını açıyorum ara ara. İnşallah doğumda faydasını görürüz bu yürüyüşlerin.
Pilates topu çok işe yarıyormuş ne güzel senin arkadaşında varmış bir de onu dene bakalım canım.

Bizimki de ayni esimi doldurup doldurup duruo kavga edioruz surekli

Canim ben Desitin kullaniyorum, mavi olan. Hic kizariklik bile olmadi şükur

Genelde öyle olurlar melek görünümlü şeytanlae doğru kp baya pintiymiş ya düşüncesiz bunlar işte senin evde olsalardı sonuna kadar açarlardı...
Cnm sütüm bugün damla damla geliyor okadar sıktım değişmedi beni çok üzdü eşim sözleriyle annesi zaten 10 gündür burnumdan getirdi onlar gitti eşim başladı çekmek zorundaymışım da susacakmışım da neler neler sonumuz yokmuş ben ben de boşa ozmaan dedim yakında oda olur dedi şimdi yavruma üzülüyorum İnan kimseye değil bana bir sürü hakaret etti bunların tek sebebi annen neden laf sokuyor üzülüyorum yapmasın demem bir başladı susmadı biliyorum kv doldurdu ondan böyle saldırdı bana ben Allah’a havale ettim kv

Bizimki de ayni esimi doldurup doldurup duruo kavga edioruz surekli
Bugün hayatımda ilk kez birine beddua ettim hiç yapmazdım ama lohusayım çoçuğum zaten uyumuyor sürekli ağlıyor uykusuz yorgun üstüne kv hürmet etmek memnun etmeye çalışmak ve buna rağmen kv bir sürü laf sokmaları eşime yapmasın şuan kaldıramıyorum üzülüyorum dedim diye kiyameti kopardı boşanmaktan bile bahsetti çekmek zorundasın dedi allah seninkinin de benimkininde hakkından gelsin bu durumda bile bizi bu hala soktukları için sütüm kesildi dünden beridir bugün zorla sıktım damla damla zor geldi ne diyeyim ben o pislik kadına artık

Maalesef bazi esler (benimkide dahil) cok düşüncesizler. Benim kvde kendi evinde peçeteyi bile ikiye bölerek kullanır bende 3er 5er günde 1 paket peçete bitiriyo. Bak dün esim yoktu evde 1 kere kapiyi calipta bisey lazimmi demedi torununu sevmeye gelmedi. Bugun evde esim sabah 8 den beri bizde biseyde yaptigi yok sadece ogluna çay döker getirir esim derki annem ne kadarda yardimci oluyor. Allaha havale ettim artik

Canım hem tedavi edici, hem de içeriğinde zararlı ürün bulunmayan hametan krem var, sarı renk olanını kullanıyoruz biz. Ablam büyük oğluna da kullanıyor, çok memnun

Genelde pişik kremleri tedavi edici değil de pişik önleyici oluyor canım.

Evet canım doktor bize bepanthen plus vermişti ama pek iyi gelmedi sanki ya da ben mucize bekliyorum. Hametan mavi olanı var sarısını alayım o zaman.

Pusetin üstüne hava giriş çıkışını kesen bi müslin örtersin ya da bi pazen yeter bence . Pofuduk nohut kumaşlardan kundak oluyo onlarla koyarsın içine de yeter bence ya

Evet canım doktor bize bepanthen plus vermişti ama pek iyi gelmedi sanki ya da ben mucize bekliyorum. Hametan mavi olanı var sarısını alayım o zaman.
Ablam sudo krem de kullanıyor bu arada. Onun büyük oğlu bazı gıdaları tükettiğinde poposu çok pişiyor. Hametan mavi olanı kullandığında işe yaramadıysa önce sudo krem kullan istersen

Gözün aydın canım ne mutlu. Bol bol sütler gazsız günler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…