2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay hala mı be. Lohusaya bari bi acıyın be insaf ya. Yazıklar olsun. Keşke yanında bi komşu akraba biri olsa da napıyosun neden böyle davranıyosun o lohusa falan dese. Hiç yok mu hakkını savunabilecek kimse. Aslında kocanın yapması lazım bunu da ondan hayır yok belli

Ay çok ümitliyim bu gece ya da yarın doğurcam gibi geliyo çok istiyorum artık doğurmayı ve içimde de bi his var gibi. Hayırlısı

Ay öldür ya. İlleettttt

Eşinde ne anneciymis canım. En azından benim esim ne benim lafimla annesiyle ne de annesinin lafiyla benle kavga eder. Eşin keske biraz daha anlayışlı davranabilse ne demek bosanmada olur bu gidişle. Eşinin farkına varması lazım aslinda ayrı bir aile olduğunuzu bir bebeginiz olduğunu. Eşin hatasını anlayana kadar çok yüz verme yemek falan yapma temizlik yapma güler yüz gösterme ne demek ya sen lohusasin onun ilgisine en çok ihtiyaç duyduğun zaman. Aman sen bebeğine konsantrr olda o zavallının sütü olsun karnı doysun bari.

Evet canım Adanalı yim, ya hastane yeni diye sinmedi içime.ben de Esentepe de doğum yaptım sorun yaşamadım ama sanki biraz fazla kesmiş doktorum :))
iyilesirsin canım fazla değildir farklı gelmis olabilr sana. Bende senin memlekette doğum yapicam bilir misin burdaki hastaneleri. Adanadada hastanede calisanlar cok kendini beğenmiş ukalâ. Hic hoşuma gitmedi. Burda ortadoğu hastanesine gidiyorum

Bazı eşler böyleler ama nedense benim abim hatta kuzenlerim hiç böyle değil eşleri ne derse o olur bizi buldu sanırım bu tarz olanları senin kv çok fena gösteriş yapıyor oğluna pis niyetli insanlar ben merak ediyorum ya hani oğullarına iyi gibi görünüyorlar ya Allah’a ne hesap verecekler bunu hiç düşünmüyorlar mı?benim kv namaz kılıyor çok dindar gibi görünmeye çalışıyor hiç mi korkmuyor Allah’tan laflarını soktu soktu ben bari şu zamanda yapmasın üzülüyorum dediğim için ne laflar yedim eşimden İnan ben de şaştım kadım ne yapsam yaranamıyorum bu adama şunu biliyorum ki ailelerini mutlu etmeden mutlu olamayız susup çekersek ancak o zaman mutlu oluruz

Dalga geçiyor eşim ben lohusayım böyle davranma dedim ne varmış bi bitmemiş lohusalığın dedi bağırdı bir sürü hakaret etti çekeceksin omları dedi eğer istemiyorsan ailemi sizinkilerde gelmeyecek dedi kimsem yok burda ailelerden ayrı şehirde yaşıyoruz İnan kolu komşuya rezil olduk sesini herkes duydu baktım olmuyor ssustum birşey demiyorum artık adam önümüzü görmüyorum bile dedi daha ne desin en çok üzüldüğüm konu da keşke kötü bir gelin olsaydım da kv eşimin de bu laflarını hal edecek birşey yapsaydım sessiz kaldım sayğıda kusur etmedim hatta kalktım yemekleri hürmetlerini kendim yaptım kadın yan geldi yattı gideceği gün evi süpüreyim mi dedi saol kalsın ben yaparım dedim oturdu bir iş yapılırken sorulmaz yapılır Allah’a havale ettim ikisini de o haklarından gelsin ben gelemem

Benim eşimin ilk kavgası değil ki alıştım ben ya onlara gidince yada onlar gelince mutlaka kavga çıkar eşim korur ben çileden çıkarım hep aynı şey aile olduğunuzun farkında değil ki pişmanım evlendiğime bile dedi bu sefer arada kalıyormuş ben ona konuşuyormuşum ne bileyim annesine lafını diyemiyen bana hakaretle diyebiliyor ben de bunu anlamış değilim pısırık benim eşim lafını bir bana diyebilir doğru söylüyor bizim sonumuz her kv yüzünden biten evlilikler gibi olacak ben idare ettiğim sürece devam eder şikayet edersem biter kv eline kına yakar ben mi farklı anlıyorum allah aşkına en basit lafını diyecem ne olur ne anladıysan söyle ben Doğum yaptığımda duymuş kv üzülsem mi sevinsem mi çok değişik duygular yaşadım dedi bu ne demek allah aşkına sen söyle

Benim ki de bana hamilesin diye dünya senin etrafında dönmüyor dedi :) sabret canım bu dünyanın öbür dünyası da var diğer tarafta hesaplaşacağız hem kendisiyle hem annesiyle. Bırak iş güç yapmasınlar aman huzur versin yeter. İyi kötü ev işi değilmi yapılır. Erkekler bizden çok lahusalık yaşıyorlar bu dönemde yine biz idare ediyoruz onları bu dönemimizde de. Ben erken Doğum riskinden yatıyordum ilaçları bıraktım perşembe günü iyice ağırlaştım artık bide kaynanam gözünden ameliyat oldu ona bakıyorum. 5 tane de görümce var ikisinin kocası yok ben bu halimle ona bakıyorum.kimsede ne işin var geline bakacak adam lazım o sana bakıyor gel ben bakayım demiyor. Olsun ben kazanıyorum sevabını Allahım görüyor yukarıda. Ayaklarımı sürüye sürüye kahvaltı hazırlıyorum yemek hazırlıyorum kv kaldırıyorum yiyiyoruZ.

Nasıl tanıştın eşinle önceden de mi böyleydi yoksa yenilerde mi böyle eşin ve kv.

Maşallah bebeğine Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olsun inşallah

Severek mi evlendin canim. Ben eşimle evlenmeden önce tek bir sart koşmuştum ne olursa olsun ailene karşı yanımda duracaksın diye. Senin eşine ne diyeyim bilemedim ki canım. Keşke bebek olmadan boşanmayı düşünseymis. Senin kv Allah akıl fikir versin destek olmayacaksan huzur bozmaya ne diye geliyorsun be kadın. Senden çok eşinle kvden lohusalık yaşıyor bence. Yazık çok yazık birde evlat vermişsin eşine. Allahtan uzakmışsınız yoksa coktan bitermiş canım rezil kaynana çok sinir oldum o kadına da eşinde. Cevremde görüyorum ne esler var iki dudağının arasından cikan lafa bakan. Bir akrabamiz esi ailesini doğumda istememis diye gelmeyin esim rahat edemez demiş annesine babasına düşünebiliyor musun. Bacım Allah sana sabır versin. Bari benimki arada duruyor ses çıkarmıyor. Ortada birsey olursa herkese ağzının payını verir. Seninki benden betermis canım ne diyeyim ki ne denir ki

Canim valla bu dunyaya bi daha gelmiycez kusura bakmasin kimse. Hele lohusa psikolojisini bilmeyen öküzler. Neymis efendim sonunuzu goremiyormus lannnnnn bunlar ne saniyor kendilerini beyefendi bulunmaz hint kumasi sen temizlik bezi misin. Gecen sene benim koca da daraltti beni okuldan gelirim kaynana bizde kaliyor ccocuga bakiyor sabahtan yemek yapiyorum ssaat 8de eve geliyorum ikisi de oturuyor yemekleri isitip koymuyirlar masaya oglan kucuk bacaklarima sariliyor annem gelmis diye zorla gelip aliyorlar ben onlara yemek hazirliyorum. Bi ggun canima tak etti beyefendi dirilis izliyor gectim oodaya agladim sinirden sonra dizi bitince geldi bu yataga dedim ben bosanmak istiyorum yoruldum senden. Sabaha kadar uyumadi ohhhhh canima degsin. Sonra duzeldi biraz yine bi ayar istiyor ama. Valla cekemem ben bu adami 8 sene bekledim. Ama su an valla hic bisey benim kadar ogullarim kadar onemli degil gozumde de degil

Evladını da sevmiyor o kadın. Eşin de mutlu değil sonuçta kim evde karısıyla bu tür konuşmalar yaşamak ister. Böyle yaparak oğlunu üzüyor farkında değil. O aklınca sana ediyorum sanıyor ama oğluna da yapıyor aynısını. Onların kalbine allah merhamet versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…