2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ciddmsn cnm daha dogurmadn mi bizim cocklar nye bu kadrninatci ckti anlamadm
Valla sorma ya öğleden akşam 6 ya kadar sancı verdiler 6 da kendi sancın gelsin dedi sabaha kadar bekledik ilk başta sancı geliyodu gece yarısı kesildi 4 cm açıklıkla sabah doktor geldi suyumu patlattı sonra doğum başladı zaten

Ya benim kv için eşim çok onemsiz bi detay varsa yoksa görümcem onun için. Çocugu severken bile o kadar gösteris için seviyoki o kadar yapmacık anlatamam. Ama eşim hala bunun farkinda degil. He desem annesinin yaptiklarini davranislarini arkamda durur ama bende aralarina girip kotü gelin olmak istemiyorum. Eşim kendi farketsin istiyorum o yüzden susuyorum. Benimde aynı. Ana oğul başbaşa kaldilarmi esimin surati degisiyor kv cümleleriyle konusuyor. Allahtan sonradan jeton düsüyor ama o zamana kadar tartismis oluyoruz

Senin durumun çok zor cnm ya allah yardımcın olsun inş eşin bu yaptıklarını görür de en azından üzmez seni kv başka yer yokmuş gibi ne rahat gelip kalmış ben hamile bir bayandan su isteyemem üzülürüm yoracam diye bunların vicdanı da yok gelip yanında kalmış allah sabır versin hepimize ne diyeyim

Nasıl tanıştın eşinle önceden de mi böyleydi yoksa yenilerde mi böyle eşin ve kv.
Eşimle sevgiliydik 1/5 sene sonra nişan sonra düğün oldu ama o sürede ne anacıydı nede başka birşey hatta aramaz sormazdı annesi de öyle masumdu ki ne güzel anlayışlı bir kv olacak demiştim nerden bileyim bir şeytan olduğunu evliliğin 7 ayından sonra başladı laf sokmaya ondan önce çok iyiydi aramız ben arar saatlerce sohpet ederdim gerçi belli ettiği zamanlar olmuştu ben salakmışım görmemişim şimdi fark ediyorum 3 yıl olacak artık bıktım usandım eşim birden değişti onlarla her konuştuğunda evde huzursuzluk çıkar tatilimize bile karışırlar gelip aylarca kalmak isterler öyle şeyler yaşadım ki arrık tahammülüm kalmadı eşim bu sefer çok haddini aştı çok fazla hakaret etti bitirmek çok kolay çınar giderim ama benim daha 17 günlük bebeğim var ona üzülüyorum başka birşeye değil o nedenle sustum konuşacam ama biraz sakinledikten sonra

Canm seninde baya uzun surmus normal mi yaptn cnm hadi hayrli olsun:)

Biz nişan zamanından beri eşimin ailesiyle 3 kez ciddi tartışma yaşadık. Benim avantajım eşimin objektif davranması ben hatalıysam bana laf söyler ama ailesi hatalıysa ailesine. Bütün tartışmalarda onlar haksızdı anlatsam şok olursun yaptıklarına şu an eşim ben ne desem arkamda durur. Kayınvalidem bize gelcek olsun mesela eşim beni arar aşkım annem gelmek istiyo ne diyim diye. Ben de aynı şekilde şu an annen gelmesin istemiyorum desem annesine der Özge ilk zamanlar kimseyi istemiyor biraz zaman geçsin öyle gelin der. Sizinkiler ne yaparsa yapsın sıçsa bile anam haklı diyo

Allah razı olsun cnm biz görüşerek evlendik çok iyiydik aslında ailesi olmasa bir sıkıntımız yoktu ama annesi okadar baskın ki kadın bütün otoriteriyi kurmak istiyor benim üzerimde baskın olmak istiyor ne isterse hemen yapalım istiyor bıktım usandım onlardan artık ben eşime hep derdim kv faktörü çok önemli ben çekemem diye taaa başından ama şunanki duruma bakınca tamda onu yaşıyorum eşim asla arkamda olmaz asla onlar yanında bana okadar şey söyledi eşim duymadım dedi yada şaka yapıyorlar dedi ben çocuktan önce çok konuştum çok kavga ettik hep bir daha olmaz diyip tekrar etti çocuk olunca da artık tamamen zıvanadan çıktı yazık bebeğime böyle bir ailesi var pislik bir kv ona okadar beddua ettim ki bugün bu yaşıma kadar asla kimseye beddua etmememiştim öyle dolmuşum demek eşim asla düzelmez nereye kadar çekersem oraya gider yoksa biter

Ne güzel canım sansliymissin eşin yanında sana destek oluyor ailesine karşı keşke hepsi eşin gibi davranabilse

Dün son kontrolden geldim çok ağrım vardı nasıl olduysa eşim annesine dedi ki anne artık kendi kendimize bakcaz sabah kalkınca elleme Gelini kendi kahvaltını yap felan dedi ama bugün sabah hiç o öyle dememiş gibi kalktım kahvaltıyı felan hazırladım hatta kendi annem geldi 11 gibi hastalara kahvaltı hazırlıyayım diye ben hazırlarken yardım ettı artık da kv yi zor kaldırdım öğlen 12 de. Allah bana güç kuvvet versinde yine benim elime kalsın. Boşver canım kimse görmesin Allah görüyor ya yeter bana. Destekte olmaz köstek de olmaz buna da şükür.

Lohusalıktan anlamak mı asla bunu dedim bi bitmedi dedi bana eşim bir benşim sanki lohusa olan öyle kırdı ki beni kv dedikleri bu kadar üzmemişti beni öküzün önde gideni bunlar ben yemek yaptım ben hazırladım herşeyi ve daha 17 gün önce ameliyat oldum yarama rağmen oturdu kaldı demesinler diye odama gidip uzanmadım bile gece yarısına kadar yanlarında oturdum ama eşim görmüyor hiç bir şeyi çekmeyene kapıyı gösteren kişiler bunlar ve daha önce böyle yapmamıştı yoksa asla durmazdım yeni anne oldum hiç mi acımıyorlar diyorum evimi görsen afedersin b.. götürüyor heryer pislik içinde kadın tutmuştum ben yapamadım diye genel temizlik için eser yok temizlikten banyo sular içinde pislik içinde misafirler gelecek nasıl temizlik yapacam diye düşünüyorum üstüne eşim gelip kavga ediyor bana birşey deme diye çekeceksin bilmem ne eşim asla değişmez ona ders vermem ben ailemi sessiz buldular ben birşey demem kv tabi aklına geleni söyler kadın benim suçum omların değil ilk yaptığında cvp verseydim bunlar olamazdı boşasaydı bile çocuksuz olurdum Allah’a havale ettim onları beni çok üzdüler inş sütüm geri gelir bebeğime üzülüyorum bir tek

Benimde 2 gundur sütüm geri gitti gelmio sagiorm eskiden 90 cc cikann suan iki memeden 30 zor goruyorum bizimkide bana yardim icin guya burda ama hizmet beklio biseye yardim ettigi yok yatio sadecene ortaligi kizistirio ben annen nie burda cocuga bakmio eve bakmio hizmet beklio dedm die esim de bana defol.git kalir dedi cok zoruma gitti annesi obur odada dolduruo duyuyorum ne diyim allah bildigi gibi yapsin bu halimizle biz bunu yasadikya hakkindan allah gelsin uzulme dicem ama diyemiorm suan daha fazla uzuldugunu biliyorum gececek sabret olur mu

canına tak ettirmiski etmişsin canım beddua. Ama bence sen bebegin için önce sakin kalmaya çalış. Eşinde sakinlessin oturup adam akıllı konuşun bence. Bu sekilde sadece kendini ve bebegini yıpratıyorsun. Bu arada kimse kimseyi cekmek zorunda da değil yani. Hele sana öyle seyler yapan bir kvyi ne diye cekeceksin ki. Açık açık konuş zaten bosanma konularına kadar gelmiş zaten konu geleceği kadar. Eşin sana uymuyorsa yanlış anlama beni ama bu sekilde kendini paralayarak nereye kadar çekeceksin sanada yazık değil mi. Aslında eşin davranışlarına ceki düzen verse hiç bir sıkıntınız yok. Seni o kadar iyi anliyorum ki seni anlamadığı için sinirin dahada artıyor aslında. Bu sekilde davranmasa sana destek olsa sende dersin aman evine gitti gözden uzak nasılsa diye.

Bizimki lohusalikta neymis ben şımarıklık yapiomusum eskidenn lohusalikmi varmis anasinin laflari ile bana konusuo

Kiz kaynanalarimiz ayni eltimnmisin yoksa bnm

Aminnnn cnm aminnnn oğlunu düşünmüyor ki kadın bencil bir tek kendini düşünür kp bile bakmam etmem der kendi kocasına bakmak istemez öyle bir kadın işte allah ona vicdan veren çıktı gitti ama huzurumu bozdu gitti allah affetmesin onu beni bu halde üzdükleri için

Bizimki lohusalikta neymis ben şımarıklık yapiomusum eskidenn lohusalikmi varmis anasinin laflari ile bana konusuo
Doktorlar bile anlatıyorlar lohusalığı ne demek lohusalık neymiş. Hayatında hiç vücudun görmediği hormonlar 9 ay boyunca vücudunu istila ediyo tam o hormonlara alışıyorum derken birden bir günde sıfıra iniyor hepsi tıbbi açıklaması bile olan bir durumu nasıl yok Sayar. Boğazlayasım geliyo böyle konuşmalar duyunca

Bunlae ölümü düşünmüyor bence kim kimden önce gider bilinmez ama ne bileyim ben kul hakkından korkarım kalp kırmaktan korkarım bunlar çivi çakmış gibi yaşıyorlar senin ki de benim ki gibi demek anasının lafına bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…