2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben emzik vermeye calisiyorum ama benim hala cok uzun sure uyudugu icin tabi meme vermeyi tercih ediyorum gece hala hic uyanmiyor dun gece ne yapyiysam uyandiramadim

Ben emzik verdim diğer türlü uykuda bile emmek istiyorlar..Göğüs uçlarım yara oldu emzirmekten devamlı. Hatta enzik verince uykusu da düzene girdi.

Ay canım gozun aydın bende seni çok merak ediyordum dünden beri. Ne güzel almışsın güzel kızını kucağına sende sagliklisin ne güzel. Güle güle büyüt işallah kızını:))

H
Ben ne hissedeceğimi bilemedim. Uyuduğu zaman bnyo mu yapsam, uyusam mı, bir şeyler mi izlesem karar veremiyorum. Çok bunaldım ama böyle herhlde bebekli hayat hiç bana göre değil sanki...
hep böyle devam etmeyecek geçici bir süre öyle düşün hala dünyada olduğunun farkımda bile değilki minnaklar :) düzeni olunca sefasını sürücez inşallah

Ben emzik verdim diğer türlü uykuda bile emmek istiyorlar..Göğüs uçlarım yara oldu emzirmekten devamlı. Hatta enzik verince uykusu da düzene girdi.
Nasıl alıştırdın canım emziğe bizimki almıyor bir türlü. Öğürüyor önce sonra alsada atıyor hemen yada bakıyor bu meme değil ağlamaya devam :) çok istiyorum alışsın. Aynen sürekli meme istiyor çünkü memede uyumak memede sakinleşmek. Emmiyor resmen karnı tok olunca alıyor tutuyor ağzında

Canım bende veremedim önceleri ama annemin kullandığı bir yöntem var onu yapınca hemen tuttu emziği. Emziğin ucunu bebeğin damağına değdirince biraz bekliyor çıkarmak istiyor ama tekrar tekrar yapınca emziği almaya başlıyor. İş damağına değdirmekte bitiyor inşallah işe yarar canım.

Reactions: 114
H

hep böyle devam etmeyecek geçici bir süre öyle düşün hala dünyada olduğunun farkımda bile değilki minnaklar :) düzeni olunca sefasını sürücez inşallah
Ben de öyle düşünmeye çalışıyorum. Onun işi daha zor ağzı dili yok. Çok da üzülüyorum çok zavallı geliyor bana dönemiyor bile. Ama işte şöyle eşimle koltuğa yayılıp dizi izlediğim günleri özledim ki daha 1 hafta önceydi.
Belki uyuyan bir bebek olsa biraz dah vaktim olurdu bir şeylere, bu kadar kötü hissetmeyebilirdim.

Benimde tam tersi buyükler zorla tutturmaya valisiyor ben daha erken diyorum emzik için zaten pek almiyor oğürerek çikariyor Allahtan

Benimde bebeğim 3 kilo ayni sikintiyi bende yaşıyorum cisi sirtina geciyor hep kiyafet degismekten yoruldum Deneme amaçlı minies bez almistim onu taktim simdilik sızıntı yok
Bi ikimiz memnun değiliz halbuki araştırıp da almıştım nerdeyse 100 tane bez var elimde fena patladık :)))

Ohhhh nihayet gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun

Arkadaşlar yeni bir soru daha sorayım :) emzirirken benim hafif midem bulanıyor bi tuhaf tuhaf sonra geçiyor acaba hormonlardan dolayı mı oluyor varmı başına gelen

Ben günlerdir emziğe alıştırmaya çalışıyorum. Henüz tutamıyor. Düşüyor ağzından. Bugün prematüre bebek emziği aldım minicik. Onu deneyeceğim. Emzik kesinlikle hayat kurtarıcı oluyor.

Evet banada hemşire öğretti hastanede ama kendi göğsümü tutturmak için hatta küçük parmağını damağına değdirdi önce hemen yapıştı parmağına böylelikle ikimizde emmeyi emzirmeyi öğrendik emziğide aynı şekilde tutturdum bende

Evet canım doğrudan emziği verince mideleri bulanıyor, damağa değince emzik kendileri çekiyor zaten. Bol emzirmeli bol sütlü gümlerimiz olsun umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…