- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.121
Ben emzik vermeye calisiyorum ama benim hala cok uzun sure uyudugu icin tabi meme vermeyi tercih ediyorum gece hala hic uyanmiyor dun gece ne yapyiysam uyandiramadimPeki emzik denediniz mi kızlar? Benimki de yatırınca hemen ağlıyor emziriyorum uyuyor, yatır geri ağlıyor. Çok yoruldum gazını falan da çıkartıyorum ama sonuç bu. Emzik vereyim diyorum büyükler yok diyor. Emzrmekten kolum sırtım tutuldu. Arada yanlış emiyor yara oluyor bir de.
Ben emzik verdim diğer türlü uykuda bile emmek istiyorlar..Göğüs uçlarım yara oldu emzirmekten devamlı. Hatta enzik verince uykusu da düzene girdi.Peki emzik denediniz mi kızlar? Benimki de yatırınca hemen ağlıyor emziriyorum uyuyor, yatır geri ağlıyor. Çok yoruldum gazını falan da çıkartıyorum ama sonuç bu. Emzik vereyim diyorum büyükler yok diyor. Emzrmekten kolum sırtım tutuldu. Arada yanlış emiyor yara oluyor bir de.
Ay canım gozun aydın bende seni çok merak ediyordum dünden beri. Ne güzel almışsın güzel kızını kucağına sende sagliklisin ne güzel. Güle güle büyüt işallah kızını:))Kızlar bende dün 17 aralikta kizima kucagma aldim benimki baya nazli cktı annesini 10 saat sanci cektrdi ama gelmedi bende sezaryan oldum artk dayanamadim sukur yanmda annelik cokcguzel duyguymus bu arada dr 3490xgram demsti kizim3020 gram dogdu minnak teyzeleri yine girmeye calscam opuyrm hepinizi:)
hep böyle devam etmeyecek geçici bir süre öyle düşün hala dünyada olduğunun farkımda bile değilki minnaklar :) düzeni olunca sefasını sürücez inşallahBen ne hissedeceğimi bilemedim. Uyuduğu zaman bnyo mu yapsam, uyusam mı, bir şeyler mi izlesem karar veremiyorum. Çok bunaldım ama böyle herhlde bebekli hayat hiç bana göre değil sanki...
Nasıl alıştırdın canım emziğe bizimki almıyor bir türlü. Öğürüyor önce sonra alsada atıyor hemen yada bakıyor bu meme değil ağlamaya devam :) çok istiyorum alışsın. Aynen sürekli meme istiyor çünkü memede uyumak memede sakinleşmek. Emmiyor resmen karnı tok olunca alıyor tutuyor ağzındaBen emzik verdim diğer türlü uykuda bile emmek istiyorlar..Göğüs uçlarım yara oldu emzirmekten devamlı. Hatta enzik verince uykusu da düzene girdi.
İyi ozaman Rahatladım biraz canımİlk 2-3 hafta günde 10-12 kere kaka yapıyordu. Doktor çok güzel dedi. Doyduğunu gösterir dedi. 3.haftadan sonra günde 3-4’e düştü. Normal yani canm.
Canım bende veremedim önceleri ama annemin kullandığı bir yöntem var onu yapınca hemen tuttu emziği. Emziğin ucunu bebeğin damağına değdirince biraz bekliyor çıkarmak istiyor ama tekrar tekrar yapınca emziği almaya başlıyor. İş damağına değdirmekte bitiyor inşallah işe yarar canım.Nasıl alıştırdın canım emziğe bizimki almıyor bir türlü. Öğürüyor önce sonra alsada atıyor hemen yada bakıyor bu meme değil ağlamaya devam :) çok istiyorum alışsın. Aynen sürekli meme istiyor çünkü memede uyumak memede sakinleşmek. Emmiyor resmen karnı tok olunca alıyor tutuyor ağzında
Ben de öyle düşünmeye çalışıyorum. Onun işi daha zor ağzı dili yok. Çok da üzülüyorum çok zavallı geliyor bana dönemiyor bile. Ama işte şöyle eşimle koltuğa yayılıp dizi izlediğim günleri özledim ki daha 1 hafta önceydi.H
hep böyle devam etmeyecek geçici bir süre öyle düşün hala dünyada olduğunun farkımda bile değilki minnaklar :) düzeni olunca sefasını sürücez inşallah
Benimde tam tersi buyükler zorla tutturmaya valisiyor ben daha erken diyorum emzik için zaten pek almiyor oğürerek çikariyor AllahtanPeki emzik denediniz mi kızlar? Benimki de yatırınca hemen ağlıyor emziriyorum uyuyor, yatır geri ağlıyor. Çok yoruldum gazını falan da çıkartıyorum ama sonuç bu. Emzik vereyim diyorum büyükler yok diyor. Emzrmekten kolum sırtım tutuldu. Arada yanlış emiyor yara oluyor bir de.
Allah allah benim hiç 4 saati bulmaz bile sık emip sık kaka yapıyoruz ama hayırlısı sağol canımEn başından beri 1 numara kullanıyorum 2.800 dü kilosu şuan 4 kilo hiç sıkıntı olmadı 4 saatte bir mutlaka değiştiriyorum
Hımm anladım canım gazımız yok şükür kendisi hallediyor paşambezin 1 numara daha buyugunu alip denemenizi oneririm.sirtini iyice sarsin.usutse gazi olurdu minnosun.
Bi ikimiz memnun değiliz halbuki araştırıp da almıştım nerdeyse 100 tane bez var elimde fena patladık :)))Benimde bebeğim 3 kilo ayni sikintiyi bende yaşıyorum cisi sirtina geciyor hep kiyafet degismekten yoruldum Deneme amaçlı minies bez almistim onu taktim simdilik sızıntı yok
Anladım bunun etkiside olabilirmiş demekki göbeğinden dolayı bağlarken korkuyorum gevşekde bağlıyorum demekkiCnm ben 3 4 paket prima premium 0 beden aldim. Simdi bulamadim 1 numara aldim ama bizE de buyuk geliyor cisi hep sirtinda. Bebegim 3.500 kilo bu arada bize bile buyuk yani
Ohhhh nihayet gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün geçmiş olsunKızlar bende dün 17 aralikta kizima kucagma aldim benimki baya nazli cktı annesini 10 saat sanci cektrdi ama gelmedi bende sezaryan oldum artk dayanamadim sukur yanmda annelik cokcguzel duyguymus bu arada dr 3490xgram demsti kizim3020 gram dogdu minnak teyzeleri yine girmeye calscam opuyrm hepinizi:)
Ben günlerdir emziğe alıştırmaya çalışıyorum. Henüz tutamıyor. Düşüyor ağzından. Bugün prematüre bebek emziği aldım minicik. Onu deneyeceğim. Emzik kesinlikle hayat kurtarıcı oluyor.Peki emzik denediniz mi kızlar? Benimki de yatırınca hemen ağlıyor emziriyorum uyuyor, yatır geri ağlıyor. Çok yoruldum gazını falan da çıkartıyorum ama sonuç bu. Emzik vereyim diyorum büyükler yok diyor. Emzrmekten kolum sırtım tutuldu. Arada yanlış emiyor yara oluyor bir de.
Evet banada hemşire öğretti hastanede ama kendi göğsümü tutturmak için hatta küçük parmağını damağına değdirdi önce hemen yapıştı parmağına böylelikle ikimizde emmeyi emzirmeyi öğrendik emziğide aynı şekilde tutturdum bendeCanım bende veremedim önceleri ama annemin kullandığı bir yöntem var onu yapınca hemen tuttu emziği. Emziğin ucunu bebeğin damağına değdirince biraz bekliyor çıkarmak istiyor ama tekrar tekrar yapınca emziği almaya başlıyor. İş damağına değdirmekte bitiyor inşallah işe yarar canım.
Evet canım doğrudan emziği verince mideleri bulanıyor, damağa değince emzik kendileri çekiyor zaten. Bol emzirmeli bol sütlü gümlerimiz olsun umarım.Evet banada hemşire öğretti hastanede ama kendi göğsümü tutturmak için hatta küçük parmağını damağına değdirdi önce hemen yapıştı parmağına böylelikle ikimizde emmeyi emzirmeyi öğrendik emziğide aynı şekilde tutturdum bende
Oğlumla çok mutluyum, ama kaynanamla olan gerginlik bitmiyor bu yüzden bugün eşim bana bağırdı.Kızlr benm gibi mutsuz hisseden var mı?
Sanki başka birinn hayatını izliyo gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?