- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.141
Canım ama bebek çektikce süt geliyor tabi beklemiş bir göğüs gibi değil. benim oğlum da çok emiyordu bıraktığında göğsüm ü sıkıyorum mutlaka süt çıkıyor tabi az ama.Kızlar 2 saat süt üretimi için emmemeleri lazımmış. Benim ki de sürekli memede durmak istiyor. Ben sürekli tutamiyorum çünkü süt birikmemiş oluyor bu sefer memede ağlıyor reddediyor. Uykuya da tam dalamıyor. Uyumayinca iyi ememiyor iyi emmeyince uyumuyor kısır döngüye girdik iyice
Aynen elimdekileri bitireyim desem kiyafet değişmeye yetişemem heralde:)) 2 numarasını da bi deneyeyim bakalım nasıl olacakBi ikimiz memnun değiliz halbuki araştırıp da almıştım nerdeyse 100 tane bez var elimde fena patladık :)))
Benim oğlum da gündüz ilk uyumasında kahvaltı yapıyorum aceleyle, ikinci uyumasında hızlıca yemek, üçüncü uyumasında ben de uyuyorum. 1 aylık olduk bugün emmesi ilk haftalara göre daha yumuşak. Bir şeyler izlemeyi geçtim artık fırsat verse çamaşırları halledeceğim veya bulaşıkları.Ben de öyle düşünmeye çalışıyorum. Onun işi daha zor ağzı dili yok. Çok da üzülüyorum çok zavallı geliyor bana dönemiyor bile. Ama işte şöyle eşimle koltuğa yayılıp dizi izlediğim günleri özledim ki daha 1 hafta önceydi.
Belki uyuyan bir bebek olsa biraz dah vaktim olurdu bir şeylere, bu kadar kötü hissetmeyebilirdim.
Seninki yine uyuyormuş. Benimkini memeden ayırıyorum hemen uyanıp tekrar emiyor. Yani 3-4 saat uyanık kalıp öyle 1-2 saat uyuyor.Benim oğlum da gündüz ilk uyumasında kahvaltı yapıyorum aceleyle, ikinci uyumasında hızlıca yemek, üçüncü uyumasında ben de uyuyorum. 1 aylık olduk bugün emmesi ilk haftalara göre daha yumuşak. Bir şeyler izlemeyi geçtim artık fırsat verse çamaşırları halledeceğim veya bulaşıkları.
Ama onun çamaşırlarından bizimkine sıra gelmiyor. Zamanla düzene girer inşallah kuzum
Canım ama bebek çektikce süt geliyor tabi beklemiş bir göğüs gibi değil. benim oğlum da çok emiyordu bıraktığında göğsüm ü sıkıyorum mutlaka süt çıkıyor tabi az ama.
inşallah o da alışacak kuzum sabırSeninki yine uyuyormuş. Benimkini memeden ayırıyorum hemen uyanıp tekrar emiyor. Yani 3-4 saat uyanık kalıp öyle 1-2 saat uyuyor.
Ay canım şükür merak ettik seni. Allah analı babalı büyütsün bol sütlü gazsız günleriniz olsun inşallahKızlar bende dün 17 aralikta kizima kucagma aldim benimki baya nazli cktı annesini 10 saat sanci cektrdi ama gelmedi bende sezaryan oldum artk dayanamadim sukur yanmda annelik cokcguzel duyguymus bu arada dr 3490xgram demsti kizim3020 gram dogdu minnak teyzeleri yine girmeye calscam opuyrm hepinizi:)
Kızlar neler yapıyosunuz. Bir hurma kaldı denemediğim. Hurma sizce etkili mi Doğumu tetiklemede. Yiyip Doğumu hızlandırdığını hisseden var mı
Hayirli olsun canim sonunda kavusmussun kizina=) Allah anali babali buyutsun insallah.Kızlar bende dün 17 aralikta kizima kucagma aldim benimki baya nazli cktı annesini 10 saat sanci cektrdi ama gelmedi bende sezaryan oldum artk dayanamadim sukur yanmda annelik cokcguzel duyguymus bu arada dr 3490xgram demsti kizim3020 gram dogdu minnak teyzeleri yine girmeye calscam opuyrm hepinizi:)
Nasıl bi belirtiyle gittin hastaneye canım açıklığın olduğunu anlamamışsındır herhaldeDoğum yapmayan arkadaşlar doğum yapmak için acele etmeyin hele ki suni sancı ile doğuma hiç girmeyin bence. Benim 3 cm açılmam vardı sancım olmamasına rağmen doktor doğuma aldı 17 saat suni sancı çektim sonunda sezeryena aldı çektiğim çile yanıma kar kaldı.
Ben de sleepy kullanıyorum. İki paket 1 numara kullandık. Sızdırma başladı. Çişimiz çoğaldı kilomuz da arttı ondan herhalde deyip 2 numaraya geçtik. Günde en az bir kez yine sızdırma yapıyor. Alt değiştirirken çok ağlıyor kasıyor kendini acaba düzgün mü bağlayamıyorum yoksa bez mi sıkıntı bilemedim. Buradaki konuşmaları görünce bezi kesinlikle değiştirme kararı verdimArkadaşlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz ben sleepy 1 aldım ama çişimiz hep sırtta acaba benmi bağlamayı bilemiyorum diycem ama annemde bağlayınca çıkıyor prematüresinimi alsam acaba bu arada kilomuz 3100
Ben de sürekli ağlıyordum ilk zamanlar. WC ye gidicem sanki anlıyormuş gibi odadan çıkar çıkmaz başlıyor ağlamaya. WC den sonra pansuman yapmam gerekiyordu en az 15-20 dk mı alıyordu sadece küçük abdest. İshal olmuştum bir de o da yarım saat sürüyordu. Kendimle uğraşıyorum bir yandan bebek ağlıyor bir yandan kafayı yiyecektim nerdeyse. Çok şükür biraz düzene girdikIlk gunler bended3 vardi bu dusunce.Inanilmaz sinirli oluuordum uykumu alamadigimda ozellikle ama.sonradan rutine bagliuorsun herseyi.Sanirim lohusa psikolojisi bebegime bile bagiriyordum ilk zamanlar ne kadar kotu.
Kv çok sıkıntı sizin ya Rabbim yardımcınız olsun. Üçüncü bir kişi yüzünden eşimle tartışmak bağrışmak beni çok çok üzer. Eşlerin daha dikkatli olması lazım özellikle bu süreçte.Oğlumla çok mutluyum, ama kaynanamla olan gerginlik bitmiyor bu yüzden bugün eşim bana bağırdı.
Uzun zamandır @Sezerbusra21 nın doğumu bekliyorduk. O kavuştu yavrusuna. Şimdi gözler sen de canım :)Nasıl bi belirtiyle gittin hastaneye canım açıklığın olduğunu anlamamışsındır herhalde
Ha gayret canım en fazla 27 sine kadar bekleyecek doktorum heyecanla bekliyorum. Daha hastane yolunda yazcam buraya doğuruyoruuuumm diye Emin ol :))))Sezerbusra21 Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün İnşaAllah. Senin kızın nazlı olduğunu tüm forum biliyordu zaten :)
Uzun zamandır @Sezerbusra21 nın doğumu bekliyorduk. O kavuştu yavrusuna. Şimdi gözler sen de canım :)
Canım gebelik eğitimine gitmiştim orada verilen bilgiyi paylaşıyorum seninleAnneler bir soru da ben sorayım. Bebeğinizi emzirirken (iki ya da üç saatte bir) tek göğüs mü veriyorsunuz yoksa iki göğüsü de emiyorlar mı. Benim bazen tek göğüs emiyor bazen ikisini de. Normal olanı nasıl. Atıyorum ki Sağ göğüs emdi iki saat sonra solu mu emecek. Yoksa her seferinde ikisini de emecek mi
Foruma girdikçe gözüm sezerbusra yı arardı artık seni arayacak :)Ha gayret canım en fazla 27 sine kadar bekleyecek doktorum heyecanla bekliyorum. Daha hastane yolunda yazcam buraya doğuruyoruuuumm diye Emin ol :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?