- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.081
Sırtına kadar çıkıyor ya her alt değiştirmede tam takım üstte değiştiriyoruz üşütmekten korkuyorumSleepy için dün bi sayfada herkes sızdırmasından sikayet ediyordu belki onla alaklidir
canim okuyunca tebessum ettim.gecen yil bana da oyle derlerdi.her kafadan ses cikar...oglum 1 yasinda evim de sicaktir ben dogdugundan beri kuvetin icinde legende yikadim ama gunduzleri ve kapi kapali olacak sekilde.cok sukur simdiye kadar hastalanmadi yikama nedeniyle.Eki Görüntüle 2216588 Kızlar bebeklerin banyosu için hepiniz küvet mi aldınız ya çıldırcam herkes Evin ortasına küvet koyup yıkayacaksın diyorlar koskoca banyom var benim niye evin ortasına koyup yıkıyorum. Ben bundan aldım. Banyoda yıkamak istiyorum küvetin içinde. Ama herkes bana karşı çıkıyor. Banyo sıcaklığıyla oda sıcaklığı bir olmazmış. Benim evim çok sıcak oluyor zaten bide çocuğu evin ortasına getirip ısıtıcı açıp öyle çok sıcak ortama alıştırmak istemiyorum.
En başından beri 1 numara kullanıyorum 2.800 dü kilosu şuan 4 kilo hiç sıkıntı olmadı 4 saatte bir mutlaka değiştiriyorumSırtına kadar çıkıyor ya her alt değiştirmede tam takım üstte değiştiriyoruz üşütmekten korkuyorum
bezin 1 numara daha buyugunu alip denemenizi oneririm.sirtini iyice sarsin.usutse gazi olurdu minnosun.Sırtına kadar çıkıyor ya her alt değiştirmede tam takım üstte değiştiriyoruz üşütmekten korkuyorum
Mutsu değilim ama henüz adapte olamadım ben bebekli hayata. Bazen çok bunalıyorum sabır çekiyorum dün gece sabah 6:50 de uyudu. Tüm gece ayaktaydım mesela. Ama geçecek bu günler diyorum sağlık olsundaKızlr benm gibi mutsuz hisseden var mı?
Sanki başka birinn hayatını izliyo gibiyim...
Canım banyo ısın iyiyse bisi olmaz bildiğin gibi yap. Birilerine açıklama yapmak zorunda değilsin. Ben odamda yapmayı tercih ediyorum ama, sonra banyodan odaya geçişte sıkıntı yasamasin die. Bu senin düşüncene bağlı bisey. Kimseyi takma
Ben ne hissedeceğimi bilemedim. Uyuduğu zaman bnyo mu yapsam, uyusam mı, bir şeyler mi izlesem karar veremiyorum. Çok bunaldım ama böyle herhlde bebekli hayat hiç bana göre değil sanki...Mutsu değilim ama henüz adapte olamadım ben bebekli hayata. Bazen çok bunalıyorum sabır çekiyorum dün gece sabah 6:50 de uyudu. Tüm gece ayaktaydım mesela. Ama geçecek bu günler diyorum sağlık olsunda
canim okuyunca tebessum ettim.gecen yil bana da oyle derlerdi.her kafadan ses cikar...oglum 1 yasinda evim de sicaktir ben dogdugundan beri kuvetin icinde legende yikadim ama gunduzleri ve kapi kapali olacak sekilde.cok sukur simdiye kadar hastalanmadi yikama nedeniyle.
Kızlr benm gibi mutsuz hisseden var mı?
Ben daha doğum yapmadan öyle hissediyorum aramalardan bunaldım her kafadan bir ses çıkmasından evime herkesin doluşcak olmasından bıraksınlarda kendi düzenimizi kuralım ama yok yaniKızlr benm gibi mutsuz hisseden var mı?
Ben ne hissedeceğimi bilemedim. Uyuduğu zaman bnyo mu yapsam, uyusam mı, bir şeyler mi izlesem karar veremiyorum. Çok bunaldım ama böyle herhlde bebekli hayat hiç bana göre değil sanki...
Canım bende önce senin gibi laf anlatmaya çalışıyordum baktım anlamıyorlar, şimdi bisey danışmıyorum sormuyorum. Dediklerine he deyip geçiyorum kendi bildiğimi yapıyorum. Ben onun annesiyim benden iyi düşünemezsin derim bisey derlerse.canım ebeveyn banyom var zaten yatak odasının içinde olacağız. bide gerçekten sıcak oluyor evimin içi. en düşük ayarda bile atletle geziyorsun evde. dün akşam annem teyzem ve kv ye laf anlatmaya çalıştım bugünde yakın arkadaşım var 2 yaşında kızı var ona laf anlatmaya çalıştım. diyorum ki mantıklı bir şey söyle bende evde yıkayayım yanına ısıtıcıyı açayım diyorum ama tek açıklama üşür. cok kızdırdılar beni. bende siz zor şeyleri seviyorsunuz sanırım yaşınızdan dolayı artık daha kolayları var ben oyle yapacağım dedim.
Banyo işini bnm kvde de abarttı ısıtıcı alcam odasında yıkıcam torunumu fln diyor ya şimdiden sıkıldım her kafadan bir ses annem olsun yanımda başka kimseyi istemiyorum ztn sonra kocamla deneyimleyerek öğrencez bıraksınlar ki biz büyütelim ve öğrenelim bizi bırakmadıkları için hala ztn büyüyememiş gb hissettiriyorlar evcilik oyunu gb oluyor böyle evliliklerde bir rahat bırakın çocuklarınızı ya
inşallah gönlünden geçtiği zaman ve istediğin şekilde olur sen hep kalbini ferah tut. ve inan ki tüm her şey o miniği kucağına alana kadar. doğar doğmaz kucağına alınması kadar tatlı bir şey yok. umarım çok kolay bir şekilde kucağına alırsınGerçekten miiiiiumutlarımı yerine getirdin canım Allah senden razı olsuuuunn çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur çok istiyorum normal doğumu tatmayı
Canım bende önce senin gibi laf anlatmaya çalışıyordum baktım anlamıyorlar, şimdi bisey danışmıyorum sormuyorum. Dediklerine he deyip geçiyorum kendi bildiğimi yapıyorum. Ben onun annesiyim benden iyi düşünemezsin derim bisey derlerse.
Ilk gunler bended3 vardi bu dusunce.Inanilmaz sinirli oluuordum uykumu alamadigimda ozellikle ama.sonradan rutine bagliuorsun herseyi.Sanirim lohusa psikolojisi bebegime bile bagiriyordum ilk zamanlar ne kadar kotu.Ben ne hissedeceğimi bilemedim. Uyuduğu zaman bnyo mu yapsam, uyusam mı, bir şeyler mi izlesem karar veremiyorum. Çok bunaldım ama böyle herhlde bebekli hayat hiç bana göre değil sanki...
Amin canım şu an hastanedeyim sancılar devam ediyo. Propessle normal doğum yapcam allah izin verirse. Doktor gece yarışına kalmaz en fazla sabaha karşı olur dediinşallah gönlünden geçtiği zaman ve istediğin şekilde olur sen hep kalbini ferah tut. ve inan ki tüm her şey o miniği kucağına alana kadar. doğar doğmaz kucağına alınması kadar tatlı bir şey yok. umarım çok kolay bir şekilde kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?