- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.101
Sancılar sıklaştı canım. Doktor suniye gerek kalmadan doğum başladı dedisen nasılsın peki durumlar nasıl hastanede ? ağrı sancı açılma varmı?
Ben prima kullandim hep ilk basta sizdirma yapti ama meger yanlis bagliyomusum sonra hic yapmadi sleepy alcaktim indirim var diye yorumlari okuyunca vazgectim o yuzden dedimBen sleepy ve prima kullanıyorum.primada sleepyde sızıntı yapıyo bazen.
Benimde bebeğim 3 kilo ayni sikintiyi bende yaşıyorum cisi sirtina geciyor hep kiyafet degismekten yoruldum Deneme amaçlı minies bez almistim onu taktim simdilik sızıntı yokArkadaşlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz ben sleepy 1 aldım ama çişimiz hep sırtta acaba benmi bağlamayı bilemiyorum diycem ama annemde bağlayınca çıkıyor prematüresinimi alsam acaba bu arada kilomuz 3100
Ben prima kullandim hep ilk basta sizdirma yapti ama meger yanlis bagliyomusum sonra hic yapmadi sleepy alcaktim indirim var diye yorumlari okuyunca vazgectim o yuzden dedim
Sleepyde iyi benceBen prima kullandim hep ilk basta sizdirma yapti ama meger yanlis bagliyomusum sonra hic yapmadi sleepy alcaktim indirim var diye yorumlari okuyunca vazgectim o yuzden dedim
Bilemyorum aslında eşm ve kyınvalide yardımcı bi problem de yaşamadık ama çocuklu hayat sanki benlik değilmiş. Bundn sonra hayatım kendime ait olmaycakmış gibi geliyor.ne seni böyle düşünmeye sürükledi?
sen böyle soyleyınce bende bi düşündüm açıkçası
Belki de herkes gidince daha farklı olur ama bazen markete falan gidip beni yalnız bırakıyolar hemen başlıyorum ağlamaya.Ben daha doğum yapmadan öyle hissediyorum aramalardan bunaldım her kafadan bir ses çıkmasından evime herkesin doluşcak olmasından bıraksınlarda kendi düzenimizi kuralım ama yok yani
Senin kv faktörü varmış, onlar gidince düzelir inşallah. Benim tek kalsam da kötü hissederiim gibi geliyor herkes iyi çünkü problem bende.bende mutsuzum kv hala gitmedi bugün ayrı bir sinirliyimbu halde işe de gidemiyorum.ben gitmek istiyorum ama eşim izin vermiyor. evde oturmak bana göre değil. kendimi hiçbir işe yaramıyormuşum gibi hissediyorum. cocuk biraz toparlasın kucağıma aldığım gibi çocuğu işe gideceğim. sanki böyle çalışırken daha bi başka hissediyordum sanki eşim felan bana başka bakıyordu. ama şimdi evde oturan hiç bir işe yaramayan olsa da olur olmasa da olur biri gibi hissediyorum kendimi neden böyle hissediyorum bilmiyorum. ama hamileliğim tahminlerim gibi olmadı diyebilirim.çocuk olunca daha kötü olacak gibi sanki.
Ben bebeğe karşı öfkeli değilim tam tersi ağlayınca ffalan içim gidiyor, çok üzülüyorum minik ve savunmasız diye derdini de anlatamıyor yazık. Gazı mı var bir yeri mi ağrıyor bilemiyorum. Ben sadece eski özgür ve kimseyi takmayan eski hayatımı özledim şimdiden. Markete bile çıkmıyorum çok bunaltıcı...Ilk gunler bended3 vardi bu dusunce.Inanilmaz sinirli oluuordum uykumu alamadigimda ozellikle ama.sonradan rutine bagliuorsun herseyi.Sanirim lohusa psikolojisi bebegime bile bagiriyordum ilk zamanlar ne kadar kotu.
Ilk dogumumda yaşadıklarımı gordum sende cnm ayni şeyleri hissettim depresyona girdim. Bana gore degilmis dedim ama buyudukce rutine oturdukca alisiyosun simdi zor zamanlar. 2 cocugunda hersey daha guzel oluyor acemiligin gidiyor daha rahat bakiyorsun sabir et gecicek bu gunler.Kızlr benm gibi mutsuz hisseden var mı?
Sanki başka birinn hayatını izliyo gibiyim...
Cnm ben 3 4 paket prima premium 0 beden aldim. Simdi bulamadim 1 numara aldim ama bizE de buyuk geliyor cisi hep sirtinda. Bebegim 3.500 kilo bu arada bize bile buyuk yaniArkadaşlar bebeklerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz ben sleepy 1 aldım ama çişimiz hep sırtta acaba benmi bağlamayı bilemiyorum diycem ama annemde bağlayınca çıkıyor prematüresinimi alsam acaba bu arada kilomuz 3100
Mutsuzluk durumu ilk günlerde vardı oda gitti ben ben değilim sanki makina gibi bişeyimKızlr benm gibi mutsuz hisseden var mı?
Kızlr benm gibi mutsuz hisseden var mı?
İlk 2-3 hafta günde 10-12 kere kaka yapıyordu. Doktor çok güzel dedi. Doyduğunu gösterir dedi. 3.haftadan sonra günde 3-4’e düştü. Normal yani canm.Kızlar bebeğim günde neredeyse 10kez kaka yapıyo.emerken bile yapıyo.ishal mi oldu acaba ne yapmam gerekiyo ? sizin bebişleriniz günde kaç kez yapıyo?
Aynı durumdayım. Hiç hayal ettiğim gibi değil. Perişan durumdayım ve çok uykusuzum.Kızlr benm gibi mutsuz hisseden var mı?
Caniiimm hayırlı uğurlu olsun. Şükür ki kavuşmuşsun yavruna. Allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim.Kızlar bende dün 17 aralikta kizima kucagma aldim benimki baya nazli cktı annesini 10 saat sanci cektrdi ama gelmedi bende sezaryan oldum artk dayanamadim sukur yanmda annelik cokcguzel duyguymus bu arada dr 3490xgram demsti kizim3020 gram dogdu minnak teyzeleri yine girmeye calscam opuyrm hepinizi:)
Mutsuz değilim ama bebeğimden 1 dk bile ayrilamiyorum sanki elimden alcaklar gibi geliyo uyuyamiyorum uykusunda ya bisey olursa duymazsam diye 13 gun oldu dogum yapali ben daha 13 saat anca uyumusumdur. Anca annem uyanik olur basinda beklerse 1-2 saat anca uyuyabiliyorum.oda çok yıpratiyo beni birde bebegim devamli memede artik göğus uclarim cok aciyo devamli emzirmekten yoruldum ama hala ayakta durmaya calisiyorum buda sinirlerimi yipratiyo herseyi kafama takiyorumKızlr benm gibi mutsuz hisseden var mı?
Gozun aydin canim allahim sana bagislasin insallahhhKızlar bende dün 17 aralikta kizima kucagma aldim benimki baya nazli cktı annesini 10 saat sanci cektrdi ama gelmedi bende sezaryan oldum artk dayanamadim sukur yanmda annelik cokcguzel duyguymus bu arada dr 3490xgram demsti kizim3020 gram dogdu minnak teyzeleri yine girmeye calscam opuyrm hepinizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?