2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ilk bir hafta bende vermek istemedim ama perisan oldum. Simdi veriyoruz ama oyle saatlerce emmiyor

Hastanede yenidoğan hemşiresi verdirdi bana, 15 dk bir göğsü 15 dk bir göğsü emzir sürekli emzirme en az 1 saat meme verme emzik ver demişti. Emme refleksleri yüzünden sürekli memede kalmak istiyorlar. Süt verimi içinde sürekli memede olmamaları lazım. Zaten emzik nedir bilmiyor garibimler parmağını versen emiyorlar. Onlara göre her şey meme

Yarın sabah 8 de yatışım yapılacak, 2. Sezeryanım. İnanılmaz korkuyorum, tedirginim arkamda 2 yasında daha kendi bebek olan kızım bensiz gece nasıl uyur, bensiz ne yapar diye düşünmekten kendimi alamıyorum ya uyanamazsam, ya bişey olursa bana ne yapar diye iyice evham yapmış durumdayım, kızıma sarılıp sarılıp öpüyorum kokluyorum bana da ck düşkün dualarınızı eksik etmeyin kızlar

benden sonra doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah biz 9 günlük olduk ve ikinci çocuk ile buralara girmek benim için zor oluyor.
ben spinal ile doğum yaptım ve korkulacak gibi değilmiş uyutmadılar istemedim ekip çok iyiydi.
sezeryan önce ultrasonda 3300 gr demişti doktor ama kızım 3080gr doğdu şükür sağlığı yerinde.
1 numara bez büyük geliyor bize ama heryerde prematüre satılmıyor malesef. biz molfix kullanıyoruz ve şimdiye kadar (büyük olmasına rağmen) sızma ve pişik yapmadı çok şükür. 9 günlüğüz ve 70 li bez bitti 100lü açtım düngeceleri kaldıramıyorum kızımı bilmiyorum nr yapacağım uykusunda emmiyor malesef ve ilk zaman da meme den ayrılmak istemiyordu sürekli meme istiyordu. az emip bırakıyordu sonra tekrar emiyordu bu yüzden mastit oldu memem pompa almak zorunda kaldım mecburen ve rahatladım. ben baby&plus'un manuel pompasını aldım çünkü üretmiceğim için sadece fazla sütümü sağdım ve memnun kaldım biraz yorucu oldu ama emişi güzel acıtmadı da mememe.
sürekli beni emmek istediği için büyük kızımı ihmal ediyordum ve artık emzik vermek zorunda kaldım hiç ama hiç istemezdim ve çok karşıydım emziğe ama mecburum ve inanın daha güzel mememi emiyor çünkü emzik acıktırıyor altımızı değiştirmeyi hiç ama hiç sevmiyoruz o zamanda emzikle avutuyorumgöbeğimiz 7.günde düştü ve bugün ilk banyomuzu yapacağız inşaAllah =)
benim kanamam pek gelmiyor bu benim canımı sıkıyor aynı durumda olan var mı acaba? dikişlerim sızlıyor hala ve dikişlerimin üstü göbeğimi hala uyuşukluk var var mı böyle olan aranızda? ikinci olduğu için mi bilemiyorum ama göbeğim çok sarkık ve ne yapacam bilemiyorum çünkü dikişlerim hala sızlıyor ve gün aşıtı korse takıyorum 3 4 saat fazla takamıyorum.
bizden şimdilik bu kadar geri kalan hamişlere Allah kurtaraın sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşaAllah

Allah kurtarsın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah. ben kızımı yanıma aldım hastanede gayet güzel geçti ve bence olması gereken bu çünkü dışlandığını hissederler ve iki evladım yanımdaydı çok güzeldi bende senin gibi ensişeliydim ama benim hastane kızın kalabilir dedi sende sor istersen canım.

Ilce sağlık müdürlüğü aradı bizi sağlık ocağında verdiğimiz topuk kanı değeri 4 tane test yapılmış bir tanesi sınırda çıkmış şimdi tekrar kan testi yapılacak. Başına böyle bir şey gelen var mı?

evet canım benim ilk kızımda da guatr çıkmıştı topuk kanında acil birdaha topuk kanı istemişlerdi ve ikincisinde temiz çıkmıştı endişe etme canım içini ferah tut

butterfly54 Canım sebep de şu 2 gün önce eşim annem grip olmuş dedi. dün akşam fa geldiler. duştan çıktım baktım çocuğu kucağına almış yüzünü yakın duruyor, sen grip değil miydin anne? dedim. hayir değilim dedi, A öyle dedim yok değilim dedi yine. Eşim de öyle sorulu mu saygısızlık yaptın dedi. Nasıl sormalıyım dedim doğru düzgün cevap yok. Tabi aramiz soğuk olduğundan alınıyor. Halbuki değilim diyebilir. Ama ben de anlamıyorum 2 günde grip nasıl geçer...

Kızlar psikolojim bozuldu sanırım gözümü ağlayarak açtım hala mı doğurmadım diye çok mutsuzum. Kendimi sakinleştirdim kalktım karnım acıkmış bi baktım ekmek yok dışarda deli gibi yağmur var çıkamıyorum ekmek almaya. Yicek hiç bişey bulamadım açım diye yine başladım ağlamaya. Herşeye ağlıyorum deliriyo muyum acaba

Canim uyusukluk normal benimde oyle. Nasil bi korse aldin bende alicam

benim kv de kanser hastası vr tedavi görüyor. durumu nasıl gidiyor hangi tedavi görüyor bilmiyorum eşim sadece ilaç tedavisi görüyor diyor ama bu ilaçlar da bize başkasına zarar verir mi bilmiyorum babam o ilaçlar ağır atom var içinde diyor size yaklaşmaması lazım diyor. geldi tabiiki bize torunu görmeye hatta eşyaları ile geldi ama babam var diye yatmadı kalmadı tabi yoksa kalacaktı yani bilmiyorum inşaAllah kuzularıma birşey olmaz. çok bencil benim kv malesef

Sakin ol canım geçecek, her şeyin hayırlı bi zamanı vardır sağlıkla kucağına alacaksin inşallah yavrunu

Canim uyusukluk normal benimde oyle. Nasil bi korse aldin bende alicam
canım ben normal yün korse aldım fazla sıkmasın diye ama cuma günü kadın doğuma kontrole gideceğim doktorun önerebileceği bir korse varsa onu alırım veya owli düşünüyorum e bebekte var yoksa çok sarkacak göbişim onu da istemiyorum tabi.

Sakin ol canım geçecek, her şeyin hayırlı bi zamanı vardır sağlıkla kucağına alacaksin inşallah yavrunu
İnşallah canım ama artık gelsin istiyorum. Kız erken gelir dedi herkes kendimi 38 haftaya şartlamıştım. Aslında gecikmedi daha günü var 3-4 gün daha ama şu an sanki 42. Haftadayım da hala doğurmamışım gibi hissediyorum. Psikolojim yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…