2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Şimdiye doğumun olmuştur mutlaka ve inşallah sağlıkla mutlulukla kollarına almış kokusunu içine çekmişsindir. Ama yinede iyi haberlerini paylaşırsın
Oldu canım şükür kavuştum meleğime. En güzel duyguyu tattım. Açılmam sıkıntı yaptı ama Rabbim güç kuvvet veriyo

Yavrum psikolojim bozuldu iyice. Sabah evde ekmek yok diye oturdum ağladım düşün. Artık bunaldım gerçekten
Çok iyi anlıyorum kuzum. Bende herşeye kafayı takmış geçimsiz birine dönüşmüştüm ama şükür ki geçti. Az kaldı kuzum sabret. Emin ol beklemeye fazlasıyla değecek bir mücize yaşıyosun

Kızlar bisey sorcam bugun 2 haftalik olduk tam eger kolik ya da gazlı bi bebek olsaydı simdiye kadar olurmuydu yoksa tehlike hala devam ediyor mu :) şükür geceleri uyuyor sadece emzirmek için uyanip tekrardan uyaniyor ama gundüz 10 buçuktan 4e kadar hiç uyutamiyorum sadece emmek istiyor arada 5 dk anca kapatiyor gozleri sonra tekrar uyanik buda göğüslerimi acıtıyo emzikmi versem ne yapsam bilemedim sütte kalmiyor cünkü hepsini tüketiyor

Bizde 13 günlük olduk bir haftalıkken başladı gaz sancıları üstelik gaz yapan hiçbirşey yemiyorum. bence gazlı bir bebek olsa ufak ufak sinyal verirdi canım ne güzel bebeğinin düzeni inşallah böyle devam eder.

Bizimkide öyle canım uyanıkken hep meme istiyor dün gece mahvetti meme uçlarımı bi saat memede kaldı ayrılınca çıldırıyor resmen :) emziğe alıştırdık nerdeyse Bugün öğlen uykusuna emzikle geçti çok rahat ettim gecede vericem emziği bence mutlaka alıştırmalısın büyük kolaylık

Hanımlar yeni doğum yaptığınız zaman, sütünüzün yetip yetmediğini veya gelip gelmediğini nasıl anladınız. Ben gece dörtte doğum yaptım. 1,5-2 saatte 20 dakika boyunca emziriyorum. Ağzının kenarında biraz süt falan oluyo. Üç dört defa çekip bi kaç saniye bırakıyo. Sonra yine devam ediyo. Altını daha iki defa temizledim. Emin de olamadım tuvaletini yaptığına çünkü nemli gibiydi. Bez tam çektiği içindir dedim. Ne yapmalıyım bi tavsiyeniz var mı? Emzirdikten sonra sırtını sıvazlayıp rahatlatıp uyutuyorum. Pek sıkıntı çekmedim şu anlık.

Ya lohusaliktan midir nedir aslinda emzigin faydali bisey oldugunu biliyorum ama kandiriyomusum gibi geliyo baktikca üzulüyorum o yüzden vermeye cesaret edemiyorum bende bugün oğlen verdim uykuya gecene kadar 5 dk emdi sonra attı hep öyle yapsa iyi ama gün boyu agzinda emzik dursun istemiyorum

Yani gazı cok oluyor ama gaz yüzunden aglamadi hic rahat çıkartiyo gazını insallah böyle devam eder sağol canım :)

KıZlar ben de 3. Gün taburcu oldum pazartesi Doğum yapmıştım aslında bebiş güzel emiyor gibi ama göğüslerim çok doldu böyle emzirmeye devam etsem boşalır mı acaba yoksa boşaltmam mı gerek bebeğinde belli kapasitesi var çok şiş şuan da sert aslında ilk çocuğumda mecbur biraz sağmıştım Mastit olmasından da korkuyorum tabi bu arda herkese Rabbim kolaylık versin

Çok doluysa sag bence bu sefer bebekte ememiyo tutamiyo memeyi dahada kötülesiyo isler

Kızlar kalça ultrasonu çektiren var mı yada randevu alan? Cocuk doktorundan mı randevu alıp yönlendiriliyo . Annemde kalıyırum doğum yaptıgım hastanede buraya uzak burda bi hastanede cektiricem mecbur

Cnm benim de göbeğim uyuşuk bugün 22 gün oldu geçmedi ağrı sızlama hala var özellikle sağ sol yatınca çok ağrıyor o nedenle sırt üstü yatıyorum korse çok erken başlamışsın dikkat et dr bana 15 günden sonra tak demişti istersen biraz daha iyileş öyle takmaya başla

Cnm kolik olup olmadığını 20 günden sonra anlayabilirsin ozman başlıyor yanı gazı başladığı zamana tekabül ediyor aslında inş olmaz ya ben düşünmek bile istemiyorum

Kızlar kalça ultrasonu çektiren var mı yada randevu alan? Cocuk doktorundan mı randevu alıp yönlendiriliyo . Annemde kalıyırum doğum yaptıgım hastanede buraya uzak burda bi hastanede cektiricem mecbur
Randevu değilde bir ay sonra çekilecek diye kağıt verdiler bi hafta sonra bir ay olacaz inş gidip yaptıracaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…