- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.201
Canım hem babam hem annem kanser olmuştu. Babamı kaybettik, annem ise kemoterapi ve radyoterapi ile iyileşti , ondan bir şey olur mu bilmiyorum aksine onlara hasta birisi gelmemesi lazım, çünkü bağışıklık sistemleri çöküşte olduğu için ağır yasiyorlar normal hastalıkları.benim kv de kanser hastası vr tedavi görüyor. durumu nasıl gidiyor hangi tedavi görüyor bilmiyorum eşim sadece ilaç tedavisi görüyor diyor ama bu ilaçlar da bize başkasına zarar verir mi bilmiyorum babam o ilaçlar ağır atom var içinde diyor size yaklaşmaması lazım diyor. geldi tabiiki bize torunu görmeye hatta eşyaları ile geldi ama babam var diye yatmadı kalmadı tabi yoksa kalacaktı yani bilmiyorum inşaAllah kuzularıma birşey olmaz. çok bencil benim kv malesef
Canım iki tanıdığım da kıza hamileydi 40 artılarda doğum yaptılar sabret hep orda kalacak değil :) ama seni çok iyi anlıyorum 36 ya kadar zor dayandım ben de tabi sürekli yatmaktan yorulmuştum evde bi başıma, hiçbir yere gidememek, hiçbir arkadaşım yok komşu yok.İnşallah canım ama artık gelsin istiyorum. Kız erken gelir dedi herkes kendimi 38 haftaya şartlamıştım. Aslında gecikmedi daha günü var 3-4 gün daha ama şu an sanki 42. Haftadayım da hala doğurmamışım gibi hissediyorum. Psikolojim yerlerde
İnşallah ben de normal yollarla kendi sancımla giderim hastaneye. Planlı programlı hastaneye gitmek istemiyorum. Sancım gelsin suyum gelsin öyle gideyimCanım iki tanıdığım da kıza hamileydi 40 artılarda doğum yaptılar sabret hep orda kalacak değil :) ama seni çok iyi anlıyorum 36 ya kadar zor dayandım ben de tabi sürekli yatmaktan yorulmuştum evde bi başıma, hiçbir yere gidememek, hiçbir arkadaşım yok komşu yok.
Yalniz degilsin cnm saglikla hayirla gelsin bebislerimiz beklerizİnşallah canım ama artık gelsin istiyorum. Kız erken gelir dedi herkes kendimi 38 haftaya şartlamıştım. Aslında gecikmedi daha günü var 3-4 gün daha ama şu an sanki 42. Haftadayım da hala doğurmamışım gibi hissediyorum. Psikolojim yerlerde
Gozunaydin olsn cnm gule gule buyut bebeginiTaze anneler nasılsınız, son 1haftdr giremedim.dünde benim sezeryan günümdü fakat perşembe günü son kontrolümde doktorum nst sonucumu pek beğenmedi bebißin kalp atışlarında ara ara düşüş ve hafifte olsa düzenli sancı gözüküyodu oyüzden akşamına acil sezeryana alındım hemen alacaktı fakat eve uğramam için biraz mühlet istedim zorla bıraktı ve benim hastane cantam hiç hazır değildi güya haftasonu hepsini yapıp bitirecektim. Cantami hazırla banyoya gir derken koşturmadan baya gerildim karnımdan tutunda baldırlqrıma kadar kramplar girdi kasıldım.neyse öyle böyle derken yatış yapıldı aksam 8.30 ta ameliyathanede burnum fena halde tıkalı bişekilde titreye titreye beklemedeydim, güya spinal olacaktı ama 4-5 kez deneme yapılmasına rağmen bitürlü yerini bulup uyuşma gerçekleşmedi mecbur tamamen uyuttular ama ilk doğumum her yönden daha rahattı belkide 9saat sancı çektim öyle aldılar bilemiyorum artık. busefer ağrılarım daha çok oldu ama şükür sağlıklı bisekilde yavruma kavuştum. 38+1 de 3.065gr 50 cm doğdu hastaneden çıkarken 2.850 ye düşmüştü hafif sariligimız var ama zorla uyandırmaya çalışıp sık sık emziriyorum inş o da geçecek. Bizden bukadar teyzeleri. Rabbim geride doğum yapacaklara kolaylık versin inş.
başın sağolsun annene de Allah tekrar yaşatmasın inşaAllah canım.Canım hem babam hem annem kanser olmuştu. Babamı kaybettik, annem ise kemoterapi ve radyoterapi ile iyileşti , ondan bir şey olur mu bilmiyorum aksine onlara hasta birisi gelmemesi lazım, çünkü bağışıklık sistemleri çöküşte olduğu için ağır yasiyorlar normal hastalıkları.
Ben gelmesin demem ama cidden gripse en azından kucağına almasin.
Öyle tabiki yeter ki sağlıklı olsun. Beklicez napalımYalniz degilsin cnm saglikla hayirla gelsin bebislerimiz bekleriz
evet canım benim ilk kızımda da guatr çıkmıştı topuk kanında acil birdaha topuk kanı istemişlerdi ve ikincisinde temiz çıkmıştı endişe etme canım içini ferah tut
Şimdiye doğumun olmuştur mutlaka ve inşallah sağlıkla mutlulukla kollarına almış kokusunu içine çekmişsindir. Ama yinede iyi haberlerini paylaşırsınAmin canım şu an hastanedeyim sancılar devam ediyo. Propessle normal doğum yapcam allah izin verirse. Doktor gece yarışına kalmaz en fazla sabaha karşı olur dedi
Canım çok şükür kavuştun yavruna ne mutlu size :)Kızlar bir saat önce melegime kavuştum. En güzel duyguyu tattım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım suyum gelsin gideyim deme. gelmeden sancıyla gidersin inşallah .suyun gelmesi mahvediyor insanı. Benim açıklığım 6-7 yken geldi ve ölüyorum sandım resmen yalvardım sezaryen olim diye. Sağolsunlar beni dinlemediler. 1 saate doğumum olduİnşallah ben de normal yollarla kendi sancımla giderim hastaneye. Planlı programlı hastaneye gitmek istemiyorum. Sancım gelsin suyum gelsin öyle gideyim
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun :) Sağlıkla büyüt inşallahKızlar bir saat önce melegime kavuştum. En güzel duyguyu tattım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Yavrum psikolojim bozuldu iyice. Sabah evde ekmek yok diye oturdum ağladım düşün. Artık bunaldım gerçektenCanım suyum gelsin gideyim deme. gelmeden sancıyla gidersin inşallah .suyun gelmesi mahvediyor insanı. Benim açıklığım 6-7 yken geldi ve ölüyorum sandım resmen yalvardım sezaryen olim diye. Sağolsunlar beni dinlemediler. 1 saate doğumum oldu
Kızlar neler yapıyosunuz. Bir hurma kaldı denemediğim. Hurma sizce etkili mi Doğumu tetiklemede. Yiyip Doğumu hızlandırdığını hisseden var mı
Kontrole gittim canım sonra doktor çatala aldı kanamam oldu 3 cm açıklık var nişanın geldi dedi ama bende sancı filan yoktu sadece bebek baskı yaptığı için rahmim ağrıyordu yürürken. Ben doğuma girmek istemedim suni vereceği için korkuttu beni bebeğin kalp atışı yavaşlar filan diye ben de tamam dedim öylece aldı doğuma 39. HaftadaNasıl bi belirtiyle gittin hastaneye canım açıklığın olduğunu anlamamışsındır herhalde
Canm gorunce yazym dedim ben sagi veryrsam 1.5 saat sonra digerini eger gazini ckartip uyumazsa diger meme yani memeyi dayiyrm hep:)Foruma girdikçe gözüm sezerbusra yı arardı artık seni arayacak :)
Kızlar, benim henüz doğumuma var soru sormak için geldim.Bebeğime çok fazla kıyafet almadım hemen büyüyorlar diye.Toplam 5 tane takım kıyafeti var. Üstü çok kirleniyor mu bebeklerin? Sizce daha fazla kıyafet alsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?