- 9 Temmuz 2018
- 662
- 744
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.241
Saol cnm benim bugün 22 gün oldu yaklaşık 15 gün olacak uyku haram hiç uyumuyor gece 12 başlar yada 11 de sabah 11 12 kadar aralarda en fazla 10 15 dk uyuyor yine uyanıyor tabi ben uyuyamıyorum öyle olunca zombi gibi geziyorum bende baş dönmesi çok var seninde oluyor muÇoğu kişi doğum yapmış. Ilk önce doğum yapanlara geçmiş olsun diliyorum. Miniklerimizle musmustlu günler yaşayalım inşaallah. Benim bebeğim geceleri pek uyumuyor. 2 3 defa kalkıyoruz ve en az yarım saat kesin ayaktayım. Çok uykuzusum çoook ama annelik ışte yine de hamd olsun bugünlere. Sizin uykular nasıl hanimlar
Hadi ya bende 10 gün gecti diye rahatlamistim insallah olmaz 1 hafta daha bekliyim bakiyimCnm kolik olup olmadığını 20 günden sonra anlayabilirsin ozman başlıyor yanı gazı başladığı zamana tekabül ediyor aslında inş olmaz ya ben düşünmek bile istemiyorum
Doğum yaptığın hastanede olmayabilir zaten canım. Her hastanede olmuyor. Çocuk hastanelerinde oluyor genelde. 2 aylık olunca çektirmen gerekiyor. Biz 1 aylık olduk yavaştan araştırmaya başlayacağım.Kızlar kalça ultrasonu çektiren var mı yada randevu alan? Cocuk doktorundan mı randevu alıp yönlendiriliyo . Annemde kalıyırum doğum yaptıgım hastanede buraya uzak burda bi hastanede cektiricem mecbur
Cnm bizim testi 5.gun yaptirdik. Bebek uyurken yapilmaliymis oyle dedi yapan. Daha iyi sonuc verir dedi muhtemelen agladi diye olmamistir.Kızlar bugün işitme testimiz vardı ve geçemedik testi. Test sırasında çok ağladı kızım. Doktor belki onunla alakalıdır birkaç gün sonra tekrar gelin dedi. Halbuki kızım seslere hep tepki veriyor. Babası seslendiğinde kafasını çevirip bakıyor. Yada ani bir seste irkiliyor. Yani duymaması mümkün değil. Ama ben panik yaptım tabi. hemen başka bir hastaneden randevu aldım. Yarın sabah götüreceğiz. İnşallah geçeriz bu kez. Çok üzgünüm. Böyle birşey yaşayan var mı?
İnş hiç birimizin olmaz ya zaten uyumuyorlar birde deli gibi ağlarlarsa naprız bilmem allah korusun gaz giderici aldım 3 gündür kullanıyoruz aşırı bir etki yok ama sanki gece birazcık iyi geliyor gibi çocuğum çok gazlı benim ben ne yiyiyosam gaz yapıyorHadi ya bende 10 gün gecti diye rahatlamistim insallah olmaz 1 hafta daha bekliyim bakiyim
Cnm hiç kötü düşünme bizim ilk Doğum olduğu gün yapılmıştı geçmemişti onun üzüntüsünden sütüm 4 gün gelmedi kafaya taktım diye bir hafta sonrası bir daha gittik ozman da sarılık olmuştu zaten çok uyuyordu o günlerde uyanmadan yapıldı geçti belki ağladığı için olmuştur yarın emzir uyusun ama derin uyumasını bekle anlarsın zaten derin uyuduğunu ondan sonra yaptır aynen dediğin gibi bizim de seslere irkiliyordu seninde öyleyse geçer merak etme üzme kendini sakın Allah’ın izniyle geçecekKızlar bugün işitme testimiz vardı ve geçemedik testi. Test sırasında çok ağladı kızım. Doktor belki onunla alakalıdır birkaç gün sonra tekrar gelin dedi. Halbuki kızım seslere hep tepki veriyor. Babası seslendiğinde kafasını çevirip bakıyor. Yada ani bir seste irkiliyor. Yani duymaması mümkün değil. Ama ben panik yaptım tabi. hemen başka bir hastaneden randevu aldım. Yarın sabah götüreceğiz. İnşallah geçeriz bu kez. Çok üzgünüm. Böyle birşey yaşayan var mı?
Senin kaç günlük bebegin? Benim bebegimdede gaz çok oluyor ama rahat çıkariyor sancısı falan olmadı Allaha sükür bisey kullanmiyorum o yüzden. Insallah kimsenin cocugunda ne kolik ne gaz olmazİnş hiç birimizin olmaz ya zaten uyumuyorlar birde deli gibi ağlarlarsa naprız bilmem allah korusun gaz giderici aldım 3 gündür kullanıyoruz aşırı bir etki yok ama sanki gece birazcık iyi geliyor gibi çocuğum çok gazlı benim ben ne yiyiyosam gaz yapıyor
teşekkür ederim canım cuma günü sorayım tekrar doktora. sen hangi marka kullanıyorsun korse yi?Cnm benim de göbeğim uyuşuk bugün 22 gün oldu geçmedi ağrı sızlama hala var özellikle sağ sol yatınca çok ağrıyor o nedenle sırt üstü yatıyorum korse çok erken başlamışsın dikkat et dr bana 15 günden sonra tak demişti istersen biraz daha iyileş öyle takmaya başla
Aglayinca yapmiyolar ya da yarida birakiyolar aslinda sizin neden devam ettilerki o yüzden olmustur muhtemelen.Kızlar bugün işitme testimiz vardı ve geçemedik testi. Test sırasında çok ağladı kızım. Doktor belki onunla alakalıdır birkaç gün sonra tekrar gelin dedi. Halbuki kızım seslere hep tepki veriyor. Babası seslendiğinde kafasını çevirip bakıyor. Yada ani bir seste irkiliyor. Yani duymaması mümkün değil. Ama ben panik yaptım tabi. hemen başka bir hastaneden randevu aldım. Yarın sabah götüreceğiz. İnşallah geçeriz bu kez. Çok üzgünüm. Böyle birşey yaşayan var mı?
İnş cnm inş 22 günlük oldu bugün Gaz sancısı da 10 gündür başladı ilacı almadan önce de çıkarıyordu ama çok ağlıyordu kasıyordu kendini şimdi yine öyle bi tık iyi geldi gibi tamamen organik diye aldım dr sormadan kullananlar çok memnundu bakalım inş daha fazla olmadan geçer bu süreçSenin kaç günlük bebegin? Benim bebegimdede gaz çok oluyor ama rahat çıkariyor sancısı falan olmadı Allaha sükür bisey kullanmiyorum o yüzden. Insallah kimsenin cocugunda ne kolik ne gaz olmaz
Cnm markasını bilmiyorum eşim eczaneden almıştı 35 tl ye m beden çok sıkmıyor ama canım yandı taktığımda ben de bıraktım göbek zaten hamilelik öncesi de vardı ben de önceki hamilelik öncesi göbeğimden azıcık daha fazla en kötü spor yapacaz yapacak birşey yok ben 14 kilo aldım hamilelikte 10 gitti ama şuan geri aldım mı daha verdim mi bilmyorum ama sen sıkıyorsa takma aşlah korusun dikişini etkiler benim hala ağrıyor senden önce olduğu halde dikkat etteşekkür ederim canım cuma günü sorayım tekrar doktora. sen hangi marka kullanıyorsun korse yi?
aynen sağ sola yattım mı ağrıyor dikiş yerlerim uyuşukluk da çok rahatsız edici :/
Anladim inş iyi gelir düzene girer geçmis olsunİnş cnm inş 22 günlük oldu bugün Gaz sancısı da 10 gündür başladı ilacı almadan önce de çıkarıyordu ama çok ağlıyordu kasıyordu kendini şimdi yine öyle bi tık iyi geldi gibi tamamen organik diye aldım dr sormadan kullananlar çok memnundu bakalım inş daha fazla olmadan geçer bu süreç
Saol cnm inşAnladim inş iyi gelir düzene girer geçmis olsun
canım sen erken doğum mu yapmıştın? benim ilk kızımda 3. de geçmişti erken doğduğu için sıvı oluyormuş demişlerdi bize ama tepkileri hep mevcut idi ben rahat idim ama eşim çok endişeli idi =) içini ferah tut canım sıkma canını bebeğini de üzme annesi =)Kızlar bugün işitme testimiz vardı ve geçemedik testi. Test sırasında çok ağladı kızım. Doktor belki onunla alakalıdır birkaç gün sonra tekrar gelin dedi. Halbuki kızım seslere hep tepki veriyor. Babası seslendiğinde kafasını çevirip bakıyor. Yada ani bir seste irkiliyor. Yani duymaması mümkün değil. Ama ben panik yaptım tabi. hemen başka bir hastaneden randevu aldım. Yarın sabah götüreceğiz. İnşallah geçeriz bu kez. Çok üzgünüm. Böyle birşey yaşayan var mı?
tamam canım çok teşekkür ederim evet dikişlerime zarar verir diye korkuyorum henüz 9 gün olduCnm markasını bilmiyorum eşim eczaneden almıştı 35 tl ye m beden çok sıkmıyor ama canım yandı taktığımda ben de bıraktım göbek zaten hamilelik öncesi de vardı ben de önceki hamilelik öncesi göbeğimden azıcık daha fazla en kötü spor yapacaz yapacak birşey yok ben 14 kilo aldım hamilelikte 10 gitti ama şuan geri aldım mı daha verdim mi bilmyorum ama sen sıkıyorsa takma aşlah korusun dikişini etkiler benim hala ağrıyor senden önce olduğu halde dikkat et
Canım 1 aylık olduk bu kontrolde istedi doktorunuz. Doğum yaptığımız hastanede varmış cumartesi çekilecek.Doğum yaptığın hastanede olmayabilir zaten canım. Her hastanede olmuyor. Çocuk hastanelerinde oluyor genelde. 2 aylık olunca çektirmen gerekiyor. Biz 1 aylık olduk yavaştan araştırmaya başlayacağım.
Ana bizimdemi kolik ozman sabaha kadar uyumuyor memeden ayrılınca basıyor çığlığı tam 12 saat direniyor uyumamak için ortalama gece 10 15 dk uyuyor onun dışında hep uynık uykusuzluktan zombi gibi geziyorum artık bazen ağlayasım geliyor böyle mi oluyor kolik?senin nasıl başladı ?Kızlar benim bebeğim de kolik maalesef bir sürü şey yapıyorum çok bi etkisi yok. Geceleri 5-10 dakikalık uykuları sabaha dek ayaktayım. Çok uykusuz ve yorgunum kucakta ve memede uyuyor yerine koyunca bas bas ağlıyor. Diblenemedipimden sütüm de artmıyor. Bugün ilk ay kontrol olduk sağlık ocağında ve aşı olduk. 1 ayda 900 gram almış, 5 cm boyu uzamış ve 2 cm baş büyümüş. Büyüyecekler inşallah . Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum. Pek giremiyorum malum. Sevgiler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?