- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.821
Canım göğüslerinde fazla süt mü birikti ki. Aynısı bende de olmuştu 3. Gün. Bıraktı diye korkmuştum. Doktor göğüslerin çok şiş bebek bunu nasıl alsın dedi. Sağ dedi sağdım düzeldi. Öyle bişey mi oldu ki acabaKızlar dünden beri aglıyorum bebegim mememi emiyordu dünden beri emmiyor aglama krizlerine giriyoru beni ittiriyo kafasını çeviriyo meme arıyo agzına verince tutmuyo çıkarıyo maf oldum ugraşmaktan mecbur sagıp biberonla verdik ne yapıcam allah aşkına birşey söyleyin geçer bu durum degil mi bebegim emer inşallah
Sürekli duşta alıyorum ter kokmuyorum hergün kıyafetlerimi değiştiriyorum dahs ne yapıcam ben ya
Karın filmi kan tahlili ve idrar yaptık yeniden bekliyoruz sonuc icin doktoru anladıgım kadarıyla idrarında enfeksiyon var geçmemiş . Bide doktor baksın daha iyisini bilir tabi .Bizimkisi de çoğaldı yaa. Yarını bekliyorum randevusu var. Sen gittin mi ne dedi doktor
Teşekkür ederim canım ozaman 300 TL yatacak bahsettiğin 149 TL başvurmadan yatıyor . Peki nereye yatırıyorlar PTT ye mi.Maaşımı normal almaya devamı edeceğim. Sen nerde çalışıyorsun canım .Canm öğretmensen memursun o zaman. Sgk’dan maaş almayacaksın sen normal maaşını alacaksın devletten. Çalışıyormuşsun gibi. Biz ssklı çalıştığımız için işyerinden değil devletten alacağız maaşımızı.
evet vanım tertemizler , şampuanın da bir kokusu yok köpürmüyorda ben mustela kullanıyorum life de şampuan döküyorum :)Bende şampuan kullanıyorum mustela canım. Çok kopurmuyo ama olması gereken bu zaten. Zaten tertemiz yavrularımız:)
bende yumuşak bir lif aldım onunla şampuanla köpürtüyorum. Şampuanımız aşırı köpürmüyor mustela kullanıyorum kokusu da yok. Şimdilik öyle devam edeyim bende canımcanım biz 21 günlüğüz ben elimle ovalıyorum. henüz ter bezleri yok kirli değiller. yumuşak lifler var henüz almadım onunla keselerim ilerde
Canim uzme kendini gecer insallahhh mama verme belki mecbur kalirda alir gogsunuKızlar dünden beri aglıyorum bebegim mememi emiyordu dünden beri emmiyor aglama krizlerine giriyoru beni ittiriyo kafasını çeviriyo meme arıyo agzına verince tutmuyo çıkarıyo maf oldum ugraşmaktan mecbur sagıp biberonla verdik ne yapıcam allah aşkına birşey söyleyin geçer bu durum degil mi bebegim emer inşallah
Sürekli duşta alıyorum ter kokmuyorum hergün kıyafetlerimi değiştiriyorum dahs ne yapıcam ben ya
Kulak agrisi gibi birsey olabilir cnm
Canım uykulu iken denedin mi? Gazi olabilir ya da tam kaka yapacaktır o ana denk gelmiştir. Agzini kontrol et pamukçuk var mi yok mu diye
Cevaplar için çok sagolun kızlar kulak agrısı olabilrimi diye bende düşündüm ama kucagımda aglamıyo meme agzına yaklaşınca aglamaya başlıyoCanım göğüslerinde fazla süt mü birikti ki. Aynısı bende de olmuştu 3. Gün. Bıraktı diye korkmuştum. Doktor göğüslerin çok şiş bebek bunu nasıl alsın dedi. Sağ dedi sağdım düzeldi. Öyle bişey mi oldu ki acaba
Ayy inşallah kötü bişey yoktur canım. Allahım yardımcımız olsunKarın filmi kan tahlili ve idrar yaptık yeniden bekliyoruz sonuc icin doktoru anladıgım kadarıyla idrarında enfeksiyon var geçmemiş . Bide doktor baksın daha iyisini bilir tabi .
Canım haber ver doktorla görüştükten sonra bizedeKarın filmi kan tahlili ve idrar yaptık yeniden bekliyoruz sonuc icin doktoru anladıgım kadarıyla idrarında enfeksiyon var geçmemiş . Bide doktor baksın daha iyisini bilir tabi .
Yok canım benim doğum raporuyla ilçe sağlık müdürlüğüne gitmiş eşim orada dilekçe yazdırmışlar o şekilde başvuru yapmışNasıl başvurdunuz canım? Dilekçe falan mı verdiniz üst yazıyla?
Canım brlki sütün vardır ama ememiyordur olabilir mi? Bende de pek süt yok açıkçası öyle bir sağmada 70-100 cc falan çıkmaz yani. OOyüzden iki meme emziriyorum hep. Mama aldım ve çok aç olduğunu anlarsam ki açsa meme de alsa susup uyumuyor genelde, o zaman mama veriyorum. Şu an benim kullandığım mamada 90ml tek öğünde yemesi lazımmış.
çocuk yardımı ve doğum parası dediğimiz 300 TL yatacak olan mi canım .. bende 657 e tabiyim ozaman yatmayacak bizeCanim net maasin yatacak. Ancak 149 lira olan emzirme parasini 657e tabi memurlar alamiyormus biz sadece cocuk yardimi ve dogum parasi alacagiz
Canım belki de gazı falan oluyodur. Bizimkiside bazen kasılıyo tam verecekken. Sakinleştirip öyle veriyorum. Sen verirken aranıyo ve sakin mi oluyoCevaplar için çok sagolun kızlar kulak agrısı olabilrimi diye bende düşündüm ama kucagımda aglamıyo meme agzına yaklaşınca aglamaya başlıyo
Pompada hayatımın bir parçası oldu sürekli sagıyorum şiş meme vermiyorum
Agzına da baktık damagında çok minik bir sivilce gibi birşey var onuda dün doktora gösterdilik normal dedi sıkıntı yok dedi daha ne olabilir bilmiyorum
2 saatte bir kakasını yapıyo onda da sıkıntı yok çok şükür
Zorlama canım meme reddi olmasın.. sütünü sağ birazcık, acıktığında memeyi yaklaştır ağzına bolca sütünden sür başına, birazda dudaklarına.. açsa emmeye başlar ama istemezse zorlama samın sabırlı ol, denemekten vazgeçme..Canım zaten ucu küçük ama önceden rahat emiyodu yine sadece dünden beri istemiyo çok üzülüyorum niye istemesin ki
Canım doktora götür benceYa kizlar bebegimin yuzunde birseyler cikti once sivilce gibiydi simdi ise egzemaya benziyor jadlarinin ici bile oyle cok kuru pul pul olmus ne yapicam ben bilmiyorum
Ya gecer diye bekledim ama gecmedi mecbur goturucem bakalim esim yarin randevu alsim insallahhh egzema degildirCanım doktora götür bence
Mama vermiyorum canım sütümü sagıp biberonla verince içiyo hemenCanim uzme kendini gecer insallahhh mama verme belki mecbur kalirda alir gogsunu
Gazını sürekli çıkartıyorum yapıyo zaten çok sakin kucagıma alıyorum sonra başlıyo çıglık atmayaCanım belki de gazı falan oluyodur. Bizimkiside bazen kasılıyo tam verecekken. Sakinleştirip öyle veriyorum. Sen verirken aranıyo ve sakin mi oluyo
Sabırlı olmaya çalışıyorum inşallah tutar mememiZorlama canım meme reddi olmasın.. sütünü sağ birazcık, acıktığında memeyi yaklaştır ağzına bolca sütünden sür başına, birazda dudaklarına.. açsa emmeye başlar ama istemezse zorlama samın sabırlı ol, denemekten vazgeçme..
Pardon canim aslinda biberon verme diyecektim hani biberona alisirsa memeyi birakir derler nede olsa mama vermiyorsun ben gunde iki kez mama veriyorum ben de korkuyorum memeyi reddeder diye insallahhh reddetmezlerMama vermiyorum canım sütümü sagıp biberonla verince içiyo hemen
Gazını sürekli çıkartıyorum yapıyo zaten çok sakin kucagıma alıyorum sonra başlıyo çıglık atmaya
Sabırlı olmaya çalışıyorum inşallah tutar mememi
İnşallah canımmYa gecer diye bekledim ama gecmedi mecbur goturucem bakalim esim yarin randevu alsim insallahhh egzema degildir
Canım pamukçuk olmasın ağzında bir kontrol et benceCanım zaten ucu küçük ama önceden rahat emiyodu yine sadece dünden beri istemiyo çok üzülüyorum niye istemesin ki
tamam canım dediğim gibi en iyi anne bilir bebeğini =)Yok hiç kundaklamadım sevmedi kundağı elleri aşağıda olunca ağlıyo yüzüne getirmek istiyo. Bi kat incelttim siz öyle deyince defalarca hapşırdı korktum giydirdim hemen durduğu yerde hiç terlemiyor sadece emerken terliyor ve hiç isilik yok hiç bi yerinde. Emzirirken bi kat inceltip şapkasını çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?