- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.801
Benimde aklimda deli sorular 40 cikinca doktor kontrolum var bakalim doktorumla konuşarak bir seye ikna olucam heralde. En son esime guvendigimde 2. Oldugu icin ona bende guvenmiyorum.Kızlar hangi şekilde korunmayı planlıyorsunuz ben spiral taktırcam ilaç içmem eşimde korunamaz ona güvenemem aklıma başka türlüsü gelmedi
İnşallah ya, annelik hiç bitmeyecek ama bu beni çok geriyor. Alışırım inşallah, gün içinde bir iyiyim bir çok kötü herkes geçecek diyor, geçer mi gerçekten bilemiyorum.Sürekli emzir uyut modu insanı yoruyor seni anlayabiliyorum emin ol.
Aslında arkaya doğru uzanarak emzirirsen o arada sen de dinlenebilirsin.
Doktora da gitmişsin sevindim, kullan ilacını, biraz çık hava al, her şey daha iyi olacak.
Hala leke geliyor göbekten o yuzden ben bezi göbek altından baglıyorum kurusun diyeGobek dusunce de bezi gobek altindan mi bagliycaz yoksa gobegi kapatsa bisey olur mu?
Canım ucu içine kaçıyorsa biraz çıkartıp versen. Benimki de ucu büyük olmazsa öyle yapıyor 10 dk uğraşıyorum tutsun diye. Bir de azıcık sütünü sıkıp meme başına sür.Kızlar dünden beri aglıyorum bebegim mememi emiyordu dünden beri emmiyor aglama krizlerine giriyoru beni ittiriyo kafasını çeviriyo meme arıyo agzına verince tutmuyo çıkarıyo maf oldum ugraşmaktan mecbur sagıp biberonla verdik ne yapıcam allah aşkına birşey söyleyin geçer bu durum degil mi bebegim emer inşallah
Sürekli duşta alıyorum ter kokmuyorum hergün kıyafetlerimi değiştiriyorum dahs ne yapıcam ben ya
Ben iyice kuruyana kadar altindan bagladım tamamen lekelenme bitti sonra normal baglamaya basladimGobek dusunce de bezi gobek altindan mi bagliycaz yoksa gobegi kapatsa bisey olur mu?
Canım zaten ucu küçük ama önceden rahat emiyodu yine sadece dünden beri istemiyo çok üzülüyorum niye istemesin kiCanım ucu içine kaçıyorsa biraz çıkartıp versen. Benimki de ucu büyük olmazsa öyle yapıyor 10 dk uğraşıyorum tutsun diye. Bir de azıcık sütünü sıkıp meme başına sür.
merhaba size ozel msj attim.Canım işte ben o duyguları hissedemiyorum yoğun şekilde, o yüzden çok kıskaçta gbiyim. Sanki bana bir süreliğine iyi bakmam için vermişler de geri alacaklarmış ggibi geliyor. Merhamet hissediyorum yoğun bir şekilde öyle müthiş br aşk ve bağlılık hssedemedim. Annem bizdeyken süt sağıp sıraktım eşimle dışarı çıkmışız. 3 saat falan dışarıdayfık ve hiç arayıp da sorma ihtiyacı hissetmedim, krşkr hiç gitmesek diye düşündüm hatta.
Benim problemim normal lohusalıkta yaşanan, uykusuxluk ve yorgunluğun daha ötesinde bir şey. İnşallah da geçer.
emin olun gececek ilacinizi kullanin.sabir ve zaman.İnşallah ya, annelik hiç bitmeyecek ama bu beni çok geriyor. Alışırım inşallah, gün içinde bir iyiyim bir çok kötü herkes geçecek diyor, geçer mi gerçekten bilemiyorum.
Kulak agrisi gibi birsey olabilir cnmCanım zaten ucu küçük ama önceden rahat emiyodu yine sadece dünden beri istemiyo çok üzülüyorum niye istemesin ki
Kızlar dünden beri aglıyorum bebegim mememi emiyordu dünden beri emmiyor aglama krizlerine giriyoru beni ittiriyo kafasını çeviriyo meme arıyo agzına verince tutmuyo çıkarıyo maf oldum ugraşmaktan mecbur sagıp biberonla verdik ne yapıcam allah aşkına birşey söyleyin geçer bu durum degil mi bebegim emer inşallah
Sürekli duşta alıyorum ter kokmuyorum hergün kıyafetlerimi değiştiriyorum dahs ne yapıcam ben ya
Yok hiç kundaklamadım sevmedi kundağı elleri aşağıda olunca ağlıyo yüzüne getirmek istiyo. Bi kat incelttim siz öyle deyince defalarca hapşırdı korktum giydirdim hemen durduğu yerde hiç terlemiyor sadece emerken terliyor ve hiç isilik yok hiç bi yerinde. Emzirirken bi kat inceltip şapkasını çıkarıyorumen iyi anne bilir bebeğini ama çok sıcakta da mikrop ürer dikkat et! hergün havalandır bence. evet öyle yelek ike de yapabilirsin tabii. kundaklamıyor musun bebeğini canım
Geçmiş olsun canım. İlaçsız da üstesinden gelebilirsin diye düşünüyorum ama tabi seni senden çok anlayamam maalesef. İnşallah en kısa zamanda geçer tüm dertlerinKızlar ben dün doktora gttm, depresyon dedi lustral başladı sütten geçmez içebilirsin dedi. 1-2 aya geçer bu durum çok yaşanıyor hiç canını sıkma gibi telkinlerde bulundu.
Ay ben de bu konuyu dusunuyordum nasil korunacam hic bilmiyorum spiral hic takmadim korkarim ben acir diye esim de korunmaz buyuk ihtimal hap kullanirimKızlar hangi şekilde korunmayı planlıyorsunuz ben spiral taktırcam ilaç içmem eşimde korunamaz ona güvenemem aklıma başka türlüsü gelmedi
Hap in yan etkileri olmuyor mu canım?Ay ben de bu konuyu dusunuyordum nasil korunacam hic bilmiyorum spiral hic takmadim korkarim ben acir diye esim de korunmaz buyuk ihtimal hap kullanirim
Bizimkisi de çoğaldı yaa. Yarını bekliyorum randevusu var. Sen gittin mi ne dedi doktorCkolatakahve canım kusmalarınız nasıl ? Bizimki gittıkce cogaldı eskıden bu kadar kusmuyoduk gene acile goturcem bırazdan
Muhakkak oluyordur ama baska ne yapabilirimki uc aylik igneler var onlarinda yan etkisi var spiral takmaktan cok korkuyorum baska ne yapabilirimkiHap in yan etkileri olmuyor mu canım?
Ben hapla koruncam canım. Öncede öyle yapıyordumKızlar hangi şekilde korunmayı planlıyorsunuz ben spiral taktırcam ilaç içmem eşimde korunamaz ona güvenemem aklıma başka türlüsü gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?