2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar hangi şekilde korunmayı planlıyorsunuz ben spiral taktırcam ilaç içmem eşimde korunamaz ona güvenemem aklıma başka türlüsü gelmedi
Benimde aklimda deli sorular 40 cikinca doktor kontrolum var bakalim doktorumla konuşarak bir seye ikna olucam heralde. En son esime guvendigimde 2. Oldugu icin ona bende guvenmiyorum.

İnşallah ya, annelik hiç bitmeyecek ama bu beni çok geriyor. Alışırım inşallah, gün içinde bir iyiyim bir çok kötü herkes geçecek diyor, geçer mi gerçekten bilemiyorum.

Kızlar dünden beri aglıyorum bebegim mememi emiyordu dünden beri emmiyor aglama krizlerine giriyoru beni ittiriyo kafasını çeviriyo meme arıyo agzına verince tutmuyo çıkarıyo maf oldum ugraşmaktan mecbur sagıp biberonla verdik ne yapıcam allah aşkına birşey söyleyin geçer bu durum degil mi bebegim emer inşallah
Sürekli duşta alıyorum ter kokmuyorum hergün kıyafetlerimi değiştiriyorum dahs ne yapıcam ben ya

Ben hap kullanacağim korunmak için daha güvenli geliyor. Daha öncede hap kullanıyordum sıkıntı yaşamadım

Canım ucu içine kaçıyorsa biraz çıkartıp versen. Benimki de ucu büyük olmazsa öyle yapıyor 10 dk uğraşıyorum tutsun diye. Bir de azıcık sütünü sıkıp meme başına sür.

Canım ucu içine kaçıyorsa biraz çıkartıp versen. Benimki de ucu büyük olmazsa öyle yapıyor 10 dk uğraşıyorum tutsun diye. Bir de azıcık sütünü sıkıp meme başına sür.
Canım zaten ucu küçük ama önceden rahat emiyodu yine sadece dünden beri istemiyo çok üzülüyorum niye istemesin ki

merhaba size ozel msj attim.

Canım uykulu iken denedin mi? Gazi olabilir ya da tam kaka yapacaktır o ana denk gelmiştir. Agzini kontrol et pamukçuk var mi yok mu diye

en iyi anne bilir bebeğini ama çok sıcakta da mikrop ürer dikkat et! hergün havalandır bence. evet öyle yelek ike de yapabilirsin tabii. kundaklamıyor musun bebeğini canım
Yok hiç kundaklamadım sevmedi kundağı elleri aşağıda olunca ağlıyo yüzüne getirmek istiyo. Bi kat incelttim siz öyle deyince defalarca hapşırdı korktum giydirdim hemen durduğu yerde hiç terlemiyor sadece emerken terliyor ve hiç isilik yok hiç bi yerinde. Emzirirken bi kat inceltip şapkasını çıkarıyorum

Kızlar ben dün doktora gttm, depresyon dedi lustral başladı sütten geçmez içebilirsin dedi. 1-2 aya geçer bu durum çok yaşanıyor hiç canını sıkma gibi telkinlerde bulundu.
Geçmiş olsun canım. İlaçsız da üstesinden gelebilirsin diye düşünüyorum ama tabi seni senden çok anlayamam maalesef. İnşallah en kısa zamanda geçer tüm dertlerin

Kızlar hangi şekilde korunmayı planlıyorsunuz ben spiral taktırcam ilaç içmem eşimde korunamaz ona güvenemem aklıma başka türlüsü gelmedi
Ay ben de bu konuyu dusunuyordum nasil korunacam hic bilmiyorum spiral hic takmadim korkarim ben acir diye esim de korunmaz buyuk ihtimal hap kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…