2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar sütü sağınca nasıl bir kapta ve nasıl muhafaza ediyorsunuz sağılAn saklanan sütü vermek için geri nasıl ısıtıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz bu konu hakkında hiç bilmiyorum

Arkadaşlar sütü sağınca nasıl bir kapta ve nasıl muhafaza ediyorsunuz sağılAn saklanan sütü vermek için geri nasıl ısıtıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz bu konu hakkında hiç bilmiyorum
Süt sağma poletlerinde saklıyorum. Isıtacağım zaman önceden çıkarıp kalorifere yakın bir yere koyuyorum. Doktorum sıcak su dolu bir kaba biberon konularak ısıtmanın proteinleri öldürdüğünü söyledi. Avuç içi bacak arası koltuk altına koyarak da ısıtabilirsin dedi.

Ayni durumu bende yasadim.o gun asla meme almadı ertesi gun imat ettim biraz ağladı biraz bogustuk ama cok sukur aldi memeyi.

Teşekkür ederim canım ozaman 300 TL yatacak bahsettiğin 149 TL başvurmadan yatıyor . Peki nereye yatırıyorlar PTT ye mi.Maaşımı normal almaya devamı edeceğim. Sen nerde çalışıyorsun canım .
Ben özel bir şirkette çalışıyorum canm. 149 TL ziraat bankasına 300 TL ptt’ye yatacak.

Ya kizlar bebegimin yuzunde birseyler cikti once sivilce gibiydi simdi ise egzemaya benziyor jadlarinin ici bile oyle cok kuru pul pul olmus ne yapicam ben bilmiyorum

Bebek egzamasıdır canım. Genelde hep oluyor bizdede var gecici bişeymiş . Nemlendırmekten baska yapcak bişey yok

Süt saklama poşetleri kullanıyorum ben canım buzluk için. İhtiyaç olunca da suyun altına tutuluyo. Sonra sıcak değil, ılık su dolu kaba bırakıp çözülüyo

Karın filmi kan tahlili ve idrar yaptık yeniden bekliyoruz sonuc icin doktoru anladıgım kadarıyla idrarında enfeksiyon var geçmemiş . Bide doktor baksın daha iyisini bilir tabi .

Kızım ilk ay hic kilo almamış bizden de tahlil istediler enfeksiyon cıktı simdi idrar kültürüne bakilip antibiyotik başlayacaklar. Kusma olmadi bizde kilo almayınca istedi doktor.

Canım göğüslerin çok doluysa ucunu alamaz ve daha çok sinir olup almak istemez yatarak emzirmeyi deneyebilirsin bende işe yaradı meme ucunu daha rahat tutuyorlar yatarken.

Kızlar fön makinası sesi çıkaran bir uyku arkadaşı yada öyle bir oyuncak biliyor musunuz?

Canım oda sıcaklığında 3 saat, dolapta 24 saat, buzlukta da 3 ay bekliyormuş.
Brnim buzluğa atacak kadar çıkmıyor gün içinde verdiğim için sağıp biberonu ile dolapta bekletip gece yatarken meme sonrası veriyorum. Ilık suda bekletip biraz ısıtıyorum. Dondurulmuş sütü ise kendi kendine çözdürmek gerekiyor, mikroda falan ısıtmamak lazımmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…