2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimki hep göbek altında canım. Göbeğin altında olması küçük demek mi ki? 1 numara kullanıyorum bantlarını üst üste yapıştırıyorum
Bilmem ki canım arkadaşlar yazmış ya göbeğin üzerinden mi bağlayalım diye. Ben istesem de üzerine gelmez o yüzden sordum küçük mü acaba dye. Daha 80 tane bez var bi 10 gün kullanırız herhalde

Bende 8 kilo almıştım. Bi haftada gitti hepsi ama ben pek yemek yiyemiyorum. Daha doğrusu bebeğim masaya oturunca uyanıp ağlıyo,fırsat kalmıyo. Sen bayağı fazla vermişsin. Emzirme çok verdiriyo canım emziriyosan. Ne kadar fazla yesende

Reactions: 114
Bilmem ki canım arkadaşlar yazmış ya göbeğin üzerinden mi bağlayalım diye. Ben istesem de üzerine gelmez o yüzden sordum küçük mü acaba dye. Daha 80 tane bez var bi 10 gün kullanırız herhalde
Aynen bizimde aynı canım. Yeni sipariş verdim 130 lu. İlk doğduğu zaman sadece göbeğe değecek gibi oluyodu ama şimdi hiç öyle değil. Küçük olduğunu sanmıyorum. Nasıl öyle göbeğe geliyo çözemedim.

emziriyorsun ondan canım benimde kilolar gitti hepsi. 22 gün oldu =) hergün çikolata yememe rağmen =)

Reactions: 114
Canım eğer emzirince susuyorsa al masaya otur ben artık çözümü onda buldum. Sol elle yemeyi öğrendim, bebek memede ben tek elle çay çorba keyfi başka türlü olmuyor yoksa oturup bir sıcak çay içemedim diye ağlıyorum

Ben üzerine dökerim bişey olur korkusuyla hiçbişey yapamıyorum kuzum. Sen yine iyi bulmuşsun güvenebilsem bende yapcam da işte kendime güvenemiyorum. Uyumuyo da, burnu tıkalı. Su içsem şükrediyorum

Ben üzerine dökerim bişey olur korkusuyla hiçbişey yapamıyorum kuzum. Sen yine iyi bulmuşsun güvenebilsem bende yapcam da işte kendime güvenemiyorum. Uyumuyo da, burnu tıkalı. Su içsem şükrediyorum
Battaniyeye sarıyorum canım, dökülürse de yıkıyorum napayım en fazla bir kaç damla çorba fökülür yoksa hepten kafayı yerim

İyi akşamlar KıZlar bugün kızım baya huzursuzdu. Normalde emziriyorum ama acaba doymuyor mu diye 1 ölçek mama verdim hoş emiyor sonra kusuyor ama sürekli emmek istiyor huysuzluğu acaba ben çay içiyorum birde bugün Türk kahvesi içtim bunlardan olabilir mi sizler çay içiyor musunuz içmemek mi gerek ?

Ben çay içiyorum canım. Şu an da kahve içiyorum.

Kizlar Allah askina su gazi nasil cikariyosunuz? Bi sanci geliyo cocuk aglamaktan katiliyor perisan oluyor bide acsa o ara tam kaos yasiyoruz. Evde sagdigim sut varsa onu yoksa mama veriyorum. Ama o gaz cikmadan yavrum kendine gelemiyor. Kac aylik olana kadar devam edicek bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…