2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Emzirdikten hemen sonra omzuma alıp sırtını sıvazlıyorum. Üstten çıkarıyo rahatlıyo ve kendiliğinden uyuyo. O zaman hiç sıkıntı yaşamıyoruz. Bide memede çok kalıyosa diğer memeye geçiriyorum. Kasılırsa elimi bacağıma koyup üzerine kızımı ters çeviriyorum sırtını sıvazlıyorum yada omzuma alıp sıvazlıyorum rahatlıyo. Rezene de rahatlatıyo canım. İki günde bir içiyorum. Bazen hergün

Benim 15 gün oldu doktoruma sordum kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi ben iç dikişler zarar görür diye tedirgin olmuştum ama rahat ol dedi gerçi hala kullanmadım bazen ağrı yapıyor diye
Korse kullanınca agrı tamamen azalıyor canım. Korsesiz cok ağrı oluyor bende. Sıkı tuttuğu için orayı ağrıyı bitirdi bende. Tavsiye ederim.

Kızlar korse olarak hangi markalar tercih ettiniz .. ben normal doğum yaptım göbeğim baya indi ama haliyle sönmüş balon gibi bir görüntü var . Kullanıpta faydasını gören var mı?

Bazı bebeklerde üç aydan sonra rahatlama oluyormuş ama en kötü ek gıdaya geçene kadar diyorlar .. internette gaz için bebeğin bacaklarıyla yapılan bazı hareketler var canım onları da deneyebilirsin . Ben genelde omzumda sıvazlayarak yapıyorum

Ayni biz

Bizim de gaz ya da reflü galba. Yatağa yatırır yatırmaz gözleri patlatıyor şu an göğsümde yüzüstü yatmış uyuyor ama ben uyuyamıyorum tabi..

Bizim de gaz ya da reflü galba. Yatağa yatırır yatırmaz gözleri patlatıyor şu an göğsümde yüzüstü yatmış uyuyor ama ben uyuyamıyorum tabi..
Koalina mesajlarını görüyordum hep yazmak şimdiyeymiş.
Mesajını okurken dedim ki anne bebeğe şuan ne kadar uzaksa bebeğide tam tersi yapışık kalmak istiyor :)
Biliyorsun her bebek böyle değil emzirip yatırdığın yerde kalanlarda var ( benimkide 18 ay ağzıma etti )

Bak sana ne dicem kendine neden böyleyim diye sorup durmaktan vazgeç hayatının biran da ters düz olması herkesin aynı dirayetle karşılayacağı bi durum değil. Seni daha çok etkilemiş belki süpriz bebek olması belki ekonomik sebepler belki özgürlük kısıtlanma hissi. Neyse ne. Akışına bırak. İllaki düzelecek, vıç vıç olan anneler gibi olmak zorunda değilsin her anne çok sever bebeğini kimi diline vurur kimi içinde yaşar.

Senin hislerini başkalarıda yaşamış olmasa lohusa depresyonu diye bir tanı olmazdı, bu durum düzelmicek olsa çok insan evladını terkeder giderdi.

Bebek gibi annelikte süpriz bişey. Kimi bebek gazlı olur uyumaz yemek yiyemezsin, kimini zorla uyandırırsın. Annelik yüklemeside böyle bişey :)

Çok uzattım :) Kendini suçlama, kötüleme, kötü hissetme. Kötü bir anne değilsin zamanla ruhen de bu durumu kabulleneceksin ve alışacaksın.

Çok teşekkür ederim iyi geldi bu mesaj :)
İnşallah geçecek, bugün daha bi sevgi dolu olduğumu farkettim. Ben en çok saat sabah 5ten öğlene kadar ruhen problem yaşıyorum. Neden bilmiyorum akşam saatleri huzurlu geçiyor ama sabah isterse 5 saat uyumuş olsun mıkır mıkır sese uyanınca negatif yükleniyorum direk.

Benimde ayni bizde 27 günlüğüz ama ben 25 kilo almistim 11 kilo pek belli olmuyo :):)

Reactions: 114
Hangi korseyi kullaniyorsun cnm
Çamaşırlı olan korseler varya kıyafet altına giymeye evde ondan vardı onu kullanıyorum. Kullanmadığım zaman ameliyat yerimde ağrı oluyor. Karnımida toparladı baya. O yüzden başka alma arayışına girmedim hiç.

Aynen bende ö
yleyim o sabah 5 ve öğle 12 arası ağlaması mıkırdanması bitiriyor inadına da hep o saatlerde 1 saat sallattırıyor kendini öğleden sonra vicdan yapıyorum daha 15 günlük bebeğime kuzoyorum diye yalnız değilsin doğumdu değişen hayatlardı hep stres altındayız uzun zamandır bende doğrunun ne olduğunu biliyorum ama başedebilmiş değilim

Korse kullanınca agrı tamamen azalıyor canım. Korsesiz cok ağrı oluyor bende. Sıkı tuttuğu için orayı ağrıyı bitirdi bende. Tavsiye ederim.
Hadi ya deneyeyim bari evde yarım bacaklı bi korsem var nişanlığımın altına almıştım ozaman hafif göbüşüm çıktı diye o olur mu acaba 1 defa kullandım birdaha kaldı şimdide göbeğim çok yok verdim baya ama var tabiki yine birazda sarkık dikiş yerim boydan boya semsert orası değil hafif üstü acıyor benim nedense seninde sertmi dikiş yerin

Kızlar kabusum oldu EMZİK !!! Her kafadan bi ses kafayı yicem . Kimi şimdi vermezsen bi daha veremezsin otobüste giderken meme istedi ne halt yicen otobüste meme mi vercen diyo. Kimi el kadar çocuk Emzik verilir mi Emzik alırsa seni almaz diyo.kimi seni alır ama memeni daha az emer sütün azalır diyo kimi bişeycik olmaz sütüne ama damak yapısı bozulur verme diyo. Veriyim mi vermeyim mi ne zaman vereyim offf doğrusunu kimden öğrenmeli

Canım benim de öyle dikişin hafif üst kısmı acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…