- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.901
Emzirdikten hemen sonra omzuma alıp sırtını sıvazlıyorum. Üstten çıkarıyo rahatlıyo ve kendiliğinden uyuyo. O zaman hiç sıkıntı yaşamıyoruz. Bide memede çok kalıyosa diğer memeye geçiriyorum. Kasılırsa elimi bacağıma koyup üzerine kızımı ters çeviriyorum sırtını sıvazlıyorum yada omzuma alıp sıvazlıyorum rahatlıyo. Rezene de rahatlatıyo canım. İki günde bir içiyorum. Bazen hergünKizlar Allah askina su gazi nasil cikariyosunuz? Bi sanci geliyo cocuk aglamaktan katiliyor perisan oluyor bide acsa o ara tam kaos yasiyoruz. Evde sagdigim sut varsa onu yoksa mama veriyorum. Ama o gaz cikmadan yavrum kendine gelemiyor. Kac aylik olana kadar devam edicek bu?
Korse kullanınca agrı tamamen azalıyor canım. Korsesiz cok ağrı oluyor bende. Sıkı tuttuğu için orayı ağrıyı bitirdi bende. Tavsiye ederim.Benim 15 gün oldu doktoruma sordum kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi ben iç dikişler zarar görür diye tedirgin olmuştum ama rahat ol dedi gerçi hala kullanmadım bazen ağrı yapıyor diye
Bazı bebeklerde üç aydan sonra rahatlama oluyormuş ama en kötü ek gıdaya geçene kadar diyorlar .. internette gaz için bebeğin bacaklarıyla yapılan bazı hareketler var canım onları da deneyebilirsin . Ben genelde omzumda sıvazlayarak yapıyorumKizlar Allah askina su gazi nasil cikariyosunuz? Bi sanci geliyo cocuk aglamaktan katiliyor perisan oluyor bide acsa o ara tam kaos yasiyoruz. Evde sagdigim sut varsa onu yoksa mama veriyorum. Ama o gaz cikmadan yavrum kendine gelemiyor. Kac aylik olana kadar devam edicek bu?
Ayni bizselam kızlar
bugun 19 gunluk olduk dundn berı cok gazlı bebegım bulgur pılavı yemıstım ondan mı kaynaklandı bılmıyorum .. dun saracoglunun gaz ıcın onerdıgı kımyon cayını yaptım ve verdım cok ıyı alttan gaz cıkardı ama ben korktum acıkcası cocuga zarar verırmıyım dıye daha cok kucuksırt sıvazlama yapıyorum bacaklara hareketler yapıyorum cıkarıyor ama bıtmıyor gazı . geceden berı yenı uyudu dıyebılırım sızın onerdıgınız bısey var mı baska ne yapabılırım nasıl rahatlatabılırım cocugu ? ılk cocugum kolıktı perısan olmustuk buda oyle olma yolunda korktum
Yalnız değilsiniz, 44 gündür geceler kabus.Ayni biz
Koalina mesajlarını görüyordum hep yazmak şimdiyeymiş.Bizim de gaz ya da reflü galba. Yatağa yatırır yatırmaz gözleri patlatıyorşu an göğsümde yüzüstü yatmış uyuyor ama ben uyuyamıyorum tabi..
Çok teşekkür ederim iyi geldi bu mesaj :)Koalina mesajlarını görüyordum hep yazmak şimdiyeymiş.
Mesajını okurken dedim ki anne bebeğe şuan ne kadar uzaksa bebeğide tam tersi yapışık kalmak istiyor :)
Biliyorsun her bebek böyle değil emzirip yatırdığın yerde kalanlarda var ( benimkide 18 ay ağzıma etti )
Bak sana ne dicem kendine neden böyleyim diye sorup durmaktan vazgeç hayatının biran da ters düz olması herkesin aynı dirayetle karşılayacağı bi durum değil. Seni daha çok etkilemiş belki süpriz bebek olması belki ekonomik sebepler belki özgürlük kısıtlanma hissi. Neyse ne. Akışına bırak. İllaki düzelecek, vıç vıç olan anneler gibi olmak zorunda değilsin her anne çok sever bebeğini kimi diline vurur kimi içinde yaşar.
Senin hislerini başkalarıda yaşamış olmasa lohusa depresyonu diye bir tanı olmazdı, bu durum düzelmicek olsa çok insan evladını terkeder giderdi.
Bebek gibi annelikte süpriz bişey. Kimi bebek gazlı olur uyumaz yemek yiyemezsin, kimini zorla uyandırırsın. Annelik yüklemeside böyle bişey :)
Çok uzattım :) Kendini suçlama, kötüleme, kötü hissetme. Kötü bir anne değilsin zamanla ruhen de bu durumu kabulleneceksin ve alışacaksın.
Ben kol implantı düşünüyorum canımMuhakkak oluyordur ama baska ne yapabilirimki uc aylik igneler var onlarinda yan etkisi var spiral takmaktan cok korkuyorum baska ne yapabilirimki
Idrarda çıktı kültür sonucuna göre baslayacaz bizde. Nasil verdiler ilac mi iğne mi?
Hangi korseyi kullaniyorsun cnmKorse kullanınca agrı tamamen azalıyor canım. Korsesiz cok ağrı oluyor bende. Sıkı tuttuğu için orayı ağrıyı bitirdi bende. Tavsiye ederim.
Benimde ayni bizde 27 günlüğüz ama ben 25 kilo almistim 11 kilo pek belli olmuyo :):)Bide kızlar çok hızlı kilo veriyorum doğru mu yanlış mı bilemedim. İyi de yiyorum aslında bol bol ama anlamadım. Eşimde kızıyor bu kadar neden hızlı veriyorsun ,dedim ne yapayım sen görüyorsun ne kadar yediğimi :)27 günde 11 kilo gitmiş 3 kilo kaldı eski kiloma dönmeme
Çamaşırlı olan korseler varya kıyafet altına giymeye evde ondan vardı onu kullanıyorum. Kullanmadığım zaman ameliyat yerimde ağrı oluyor. Karnımida toparladı baya. O yüzden başka alma arayışına girmedim hiç.Hangi korseyi kullaniyorsun cnm
yleyim o sabah 5 ve öğle 12 arası ağlaması mıkırdanması bitiriyor inadına da hep o saatlerde 1 saat sallattırıyor kendini öğleden sonra vicdan yapıyorum daha 15 günlük bebeğime kuzoyorum diye yalnız değilsin doğumdu değişen hayatlardı hep stres altındayız uzun zamandır bende doğrunun ne olduğunu biliyorum ama başedebilmiş değilimÇok teşekkür ederim iyi geldi bu mesaj :)
İnşallah geçecek, bugün daha bi sevgi dolu olduğumu farkettim. Ben en çok saat sabah 5ten öğlene kadar ruhen problem yaşıyorum. Neden bilmiyorum akşam saatleri huzurlu geçiyor ama sabah isterse 5 saat uyumuş olsun mıkır mıkır sese uyanınca negatif yükleniyorum direk.
Hadi ya deneyeyim bari evde yarım bacaklı bi korsem var nişanlığımın altına almıştım ozaman hafif göbüşüm çıktı diye o olur mu acaba 1 defa kullandım birdaha kaldı şimdide göbeğim çok yok verdim baya ama var tabiki yine birazda sarkık dikiş yerim boydan boya semsert orası değil hafif üstü acıyor benim nedense seninde sertmi dikiş yerinKorse kullanınca agrı tamamen azalıyor canım. Korsesiz cok ağrı oluyor bende. Sıkı tuttuğu için orayı ağrıyı bitirdi bende. Tavsiye ederim.
Canım benim de öyle dikişin hafif üst kısmı acıyoHadi ya deneyeyim bari evde yarım bacaklı bi korsem var nişanlığımın altına almıştım ozaman hafif göbüşüm çıktı diye o olur mu acaba 1 defa kullandım birdaha kaldı şimdide göbeğim çok yok verdim baya ama var tabiki yine birazda sarkık dikiş yerim boydan boya semsert orası değil hafif üstü acıyor benim nedense seninde sertmi dikiş yerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?