- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.921
Hepsini yapiorum banamisin demiyoEmzirdikten hemen sonra omzuma alıp sırtını sıvazlıyorum. Üstten çıkarıyo rahatlıyo ve kendiliğinden uyuyo. O zaman hiç sıkıntı yaşamıyoruz. Bide memede çok kalıyosa diğer memeye geçiriyorum. Kasılırsa elimi bacağıma koyup üzerine kızımı ters çeviriyorum sırtını sıvazlıyorum yada omzuma alıp sıvazlıyorum rahatlıyo. Rezene de rahatlatıyo canım. İki günde bir içiyorum. Bazen hergün
Ya bizim kızda öyle sadece kucakta uyuyor. Ilk 10gun çok rahattı sonrası tam tersi oldu. Ben hep gaza bağlıyorum su gaz ilaçları ise yarasa geçer diyorum ama bakalım . Bazen 5-6 saat uyumadigi oluyor çok halsiz düşüyor bebekte uykusuzluktan bizde alıp kucağımızda 1 saat uyutuyoruz. Bazen eşim 2 3 saat kucaginda uyutuyor.Bizim de gaz ya da reflü galba. Yatağa yatırır yatırmaz gözleri patlatıyorşu an göğsümde yüzüstü yatmış uyuyor ama ben uyuyamıyorum tabi..
Ben tek içiyorum öyle faydasını gördüm canımHepsini yapiorum banamisin demiyorezene cayini baska karisimlarla iciodum tek iciyim bare
Benimkisi canım . Hemde tam uyuyacakken tutuyo deli ediyo beniBebeği çok hıçkıran var mı ya kaç saattir uğraşıyorum tam uyku moduna geçcez hıçkırık başladı Delircem ölüyorum uykusuzluktan
Benimki de öyle emzirince geçiyor. Annemin yöntem ise çay kaşığıyla kaynamış soğumuş su vermek.Bebeği çok hıçkıran var mı ya kaç saattir uğraşıyorum tam uyku moduna geçcez hıçkırık başladı Delircem ölüyorum uykusuzluktan
Ben varım canim ne zaman gazını çıkarsam basliyo hıçkırık. Bide uyutmak için onunla başetmemiz gerekiyoBebeği çok hıçkıran var mı ya kaç saattir uğraşıyorum tam uyku moduna geçcez hıçkırık başladı Delircem ölüyorum uykusuzluktan
Aynı durum bendede var başta istemiyodum kv görümce zorla verdiler. Sonra memeden hiç ayrilmamaya başlayinca bende verdim. Sonra internette tokluk hissi uyandirdigini vs okuyunca şimdi yine vermiyorum. Ama bu seferde ben kendimi yürüyen meme gibi görüyorum. Çünkü ac veya tok herkeste duran bebek bana geldimi aranmaya başlıyor. Emmekten başka hiç bi iletisimimiz kalmıyor. Buda çok kötü. Ne yapcagimi bende bilmiyorumKızlar kabusum oldu EMZİK !!! Her kafadan bi ses kafayı yicem . Kimi şimdi vermezsen bi daha veremezsin otobüste giderken meme istedi ne halt yicen otobüste meme mi vercen diyo. Kimi el kadar çocuk Emzik verilir mi Emzik alırsa seni almaz diyo.kimi seni alır ama memeni daha az emer sütün azalır diyo kimi bişeycik olmaz sütüne ama damak yapısı bozulur verme diyo. Veriyim mi vermeyim mi ne zaman vereyim offf doğrusunu kimden öğrenmeli
Bacaklarını kaldırdığınızda daha rahat yapıyordur canım, harekete geçiyordur bbağırsaklar.2 gündür yeni bir adet edindi bizim kız bezine kaka yapmıyor. Açıyoruz tam mendil ile silicez en taziklisinden yapiveriyor. Peşine bide çiş yapıyor haliyle heryer batıyor. Her bez değiştirme yarım saat sürüyor. 2 gündür 6 kere yaptı bunu. Neden acaba bez rahatsız mi ediyor anlamıyorum.
Ben 4.5 yaşına kadar emzik emmişim şimdiki zaman gibi lüks emzikler yok market emziği. Yamuk olan bi yerim yok dişlerim çenem dümdüz:))))))) istiyosan ver bence .Kızlar kabusum oldu EMZİK !!! Her kafadan bi ses kafayı yicem . Kimi şimdi vermezsen bi daha veremezsin otobüste giderken meme istedi ne halt yicen otobüste meme mi vercen diyo. Kimi el kadar çocuk Emzik verilir mi Emzik alırsa seni almaz diyo.kimi seni alır ama memeni daha az emer sütün azalır diyo kimi bişeycik olmaz sütüne ama damak yapısı bozulur verme diyo. Veriyim mi vermeyim mi ne zaman vereyim offf doğrusunu kimden öğrenmeli
Aynen canim bende onu kullanıyorum. Sert acı bende de var ama korse giyince acı olmuyo şükür. Yoksa bebeğimi emzirirken falan popo dikişlerin üstüne geliyodu aciyodduHadi ya deneyeyim bari evde yarım bacaklı bi korsem var nişanlığımın altına almıştım ozaman hafif göbüşüm çıktı diye o olur mu acaba 1 defa kullandım birdaha kaldı şimdide göbeğim çok yok verdim baya ama var tabiki yine birazda sarkık dikiş yerim boydan boya semsert orası değil hafif üstü acıyor benim nedense seninde sertmi dikiş yerin
Kızlar kabusum oldu EMZİK !!! Her kafadan bi ses kafayı yicem . Kimi şimdi vermezsen bi daha veremezsin otobüste giderken meme istedi ne halt yicen otobüste meme mi vercen diyo. Kimi el kadar çocuk Emzik verilir mi Emzik alırsa seni almaz diyo.kimi seni alır ama memeni daha az emer sütün azalır diyo kimi bişeycik olmaz sütüne ama damak yapısı bozulur verme diyo. Veriyim mi vermeyim mi ne zaman vereyim offf doğrusunu kimden öğrenmeli
Kızıma doğduğu günden beri vermeye çalılıyorum bence emzik kolaylıktır. Keşke alsa diliyle itiyor hep. Damak yapısı bozulanı hiç görmedim söylentiden başka bişey değil bence hem şimdiki emzikler nerdeyse anne memesi şeklindeKızlar kabusum oldu EMZİK !!! Her kafadan bi ses kafayı yicem . Kimi şimdi vermezsen bi daha veremezsin otobüste giderken meme istedi ne halt yicen otobüste meme mi vercen diyo. Kimi el kadar çocuk Emzik verilir mi Emzik alırsa seni almaz diyo.kimi seni alır ama memeni daha az emer sütün azalır diyo kimi bişeycik olmaz sütüne ama damak yapısı bozulur verme diyo. Veriyim mi vermeyim mi ne zaman vereyim offf doğrusunu kimden öğrenmeli
Benimde çok hıçkırıyor canım karnından soğuk alınca olurmuş kii her alt açma anında hıçkırıyor benimki, bu gaz yaparmış üstelik.g geçmesi için göğse dayıyom ben yada bir kaşık su veriyorum geçiyor hemen.Bebeği çok hıçkıran var mı ya kaç saattir uğraşıyorum tam uyku moduna geçcez hıçkırık başladı Delircem ölüyorum uykusuzluktan
Onu bilmiyorum bi arastirayimBen kol implantı düşünüyorum canım
Benimki de öyle.. allahtan sinirlenmiyor dahaBebeği çok hıçkıran var mı ya kaç saattir uğraşıyorum tam uyku moduna geçcez hıçkırık başladı Delircem ölüyorum uykusuzluktan
Evet canim kundak yapinca daha rahst uyur ben her gece yapiyorum yapmadigim zaman elleri hareket ettikce uyaniyor ben kundak almadim muslin bezini kundak yapiyorumKızlar kundak yapinca bebek daha mi iyi uyur acaba? Sürekli elleri kolları hareket halinde ve ses çıkariyor. Sanki dalamiyor uykuya. Kundak mi alsam napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?