2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hepsini yapiorum banamisin demiyo rezene cayini baska karisimlarla iciodum tek iciyim bare

Bizim de gaz ya da reflü galba. Yatağa yatırır yatırmaz gözleri patlatıyor şu an göğsümde yüzüstü yatmış uyuyor ama ben uyuyamıyorum tabi..
Ya bizim kızda öyle sadece kucakta uyuyor. Ilk 10gun çok rahattı sonrası tam tersi oldu. Ben hep gaza bağlıyorum su gaz ilaçları ise yarasa geçer diyorum ama bakalım . Bazen 5-6 saat uyumadigi oluyor çok halsiz düşüyor bebekte uykusuzluktan bizde alıp kucağımızda 1 saat uyutuyoruz. Bazen eşim 2 3 saat kucaginda uyutuyor.
Yaşadıklarına gelirsek bence çok normal şeyler . Alışmak gerçekten zor. Tüm hayatın değişiyor hatta karma karışık birşey oluyor. Hamileyken birkaç kez yazmıştım bende annelik denen şey o iç güdü yok bende diye. Doğum sonrasıda pek olduğu söylenemez. Evet mutluyum bebeğimi seviyorum ama öyle saatlerce izlemeeleer bakıp ağlamalar. Duygusal durumlar yok bende. Daha çok ileri zamanları bekliyorum ben biraz büyüyünce daha keyifli olur herşey. Şuanda mekanik bir durum emzir temizle gaz uyku. Geçen sağlık ocağında ebe diyor ki kan alirken aglarsa bebek korkma ağlama sende sonra baktı bi yüzüme sen ağlayacak bir anneye benzemiyorsun çok normalsin dedi

Ya aynısı geçen gün oldu uyuyamıyor bebe bakıyor öyle saf saf uzunda sürüyor. Tam bitiyor yine başlıyor kısır döngü resmen

Bebeği çok hıçkıran var mı ya kaç saattir uğraşıyorum tam uyku moduna geçcez hıçkırık başladı Delircem ölüyorum uykusuzluktan
Benimki de öyle emzirince geçiyor. Annemin yöntem ise çay kaşığıyla kaynamış soğumuş su vermek.

2 gündür yeni bir adet edindi bizim kız bezine kaka yapmıyor. Açıyoruz tam mendil ile silicez en taziklisinden yapiveriyor. Peşine bide çiş yapıyor haliyle heryer batıyor. Her bez değiştirme yarım saat sürüyor. 2 gündür 6 kere yaptı bunu. Neden acaba bez rahatsız mi ediyor anlamıyorum.

Aynı durum bendede var başta istemiyodum kv görümce zorla verdiler. Sonra memeden hiç ayrilmamaya başlayinca bende verdim. Sonra internette tokluk hissi uyandirdigini vs okuyunca şimdi yine vermiyorum. Ama bu seferde ben kendimi yürüyen meme gibi görüyorum. Çünkü ac veya tok herkeste duran bebek bana geldimi aranmaya başlıyor. Emmekten başka hiç bi iletisimimiz kalmıyor. Buda çok kötü. Ne yapcagimi bende bilmiyorum

Bacaklarını kaldırdığınızda daha rahat yapıyordur canım, harekete geçiyordur bbağırsaklar.

Ben 4.5 yaşına kadar emzik emmişim şimdiki zaman gibi lüks emzikler yok market emziği. Yamuk olan bi yerim yok dişlerim çenem dümdüz:))))))) istiyosan ver bence .

Aynen canim bende onu kullanıyorum. Sert acı bende de var ama korse giyince acı olmuyo şükür. Yoksa bebeğimi emzirirken falan popo dikişlerin üstüne geliyodu aciyoddu

Kızlar kundak yapinca bebek daha mi iyi uyur acaba? Sürekli elleri kolları hareket halinde ve ses çıkariyor. Sanki dalamiyor uykuya. Kundak mi alsam napsam

Oğlumu 2 aylıkken alıştırdım, kolikli uykusuz bir bebek olmasaydı israr etmezdim. Kızıma da arada veriyorum ama pek anlamiyor daha reddediyor genelde, uykuya geçişte veriyorum ama yine beni emerek uykuya dalmak istiyor, şu an pek anlamiyorlar bence alışma alismama gibi bir durum olmaz.

Kızıma doğduğu günden beri vermeye çalılıyorum bence emzik kolaylıktır. Keşke alsa diliyle itiyor hep. Damak yapısı bozulanı hiç görmedim söylentiden başka bişey değil bence hem şimdiki emzikler nerdeyse anne memesi şeklinde

Bebeği çok hıçkıran var mı ya kaç saattir uğraşıyorum tam uyku moduna geçcez hıçkırık başladı Delircem ölüyorum uykusuzluktan
Benimde çok hıçkırıyor canım karnından soğuk alınca olurmuş kii her alt açma anında hıçkırıyor benimki, bu gaz yaparmış üstelik.g geçmesi için göğse dayıyom ben yada bir kaşık su veriyorum geçiyor hemen.

Kızlar kundak yapinca bebek daha mi iyi uyur acaba? Sürekli elleri kolları hareket halinde ve ses çıkariyor. Sanki dalamiyor uykuya. Kundak mi alsam napsam
Evet canim kundak yapinca daha rahst uyur ben her gece yapiyorum yapmadigim zaman elleri hareket ettikce uyaniyor ben kundak almadim muslin bezini kundak yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…