2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gazi vardir canim benimki de oyle memeyi iki emip sundurup duruyor ne zaman alttan gazini cikarsa rahatlayip devam ediyor cikaramazsa ememiyoruZ

Canim dogum yardimi 300 lira yatacak. Cicuk yardimi aylik maasina 30 lira mı ne ekleniyor onu ben ogretmenim mudur mebbise isliyor her ay aliyiruz bir de emzirme parasi var 149 tl onu alamiyoruz canim

Ya kizlar bebegimin yuzunde birseyler cikti once sivilce gibiydi simdi ise egzemaya benziyor jadlarinin ici bile oyle cok kuru pul pul olmus ne yapicam ben bilmiyorum
Canim yuzundekiler atopik dermatit sacindakiler saboreik dermatit. Pembe corasatin krem kullanmistim kortizonsuz sadece o gecirmisti

Arkadaşlar sütü sağınca nasıl bir kapta ve nasıl muhafaza ediyorsunuz sağılAn saklanan sütü vermek için geri nasıl ısıtıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz bu konu hakkında hiç bilmiyorum
Chicconun süt saklama kaplarindan almistim. Dolapta onun icinde bekletiyorum. İsitirken de sicak suyun icine saklama kabiyla koyuyorum iliklasinca biberona doldurup iciriyorum

En fazla 4 ay cnm. Biz de ayni durumdan muzdaripiz. Hamak beşik almani oneririm bi nebze ise yariyor

Omzund

Canım senin prensesle benim oğlan aynı gün doğumlu ben eve geldiğimiz gece verdim emzik 2 saat kadar. Uykusuzluktan düşecektim mecbur kaldım.Pazartesi topuk kanına gittik 700 gr almış. Yalan yani emzik verirsen memeyi almayacağı felan.gayette pastörize süt tesisleri gibi kullanıyor beni 7x24 açığız yani:) Tabiki saatlerce vermiyorum sadece banyoya girdiğimde yemek yerken hastaneye giderken felan ağlarsa veriyorum o kadar. Onun dışında keyfi vermiyorum hiç.

Kızlar bebeğimin dudakları beyaz beyaz olmuş pamukçuk gibi karbonatlı su sürdüm geçmedi.ne yapmam gerekiyor önerisi olan varmı

Dogrusunu sen ve bebegun bilir boswer ne demis millet ben verdim kizima 20 gunlukken falan hala da emio cokta rahat gercekten

Kızlar e bebekte oda termometreleri wewell markanın indirimde imiş. Kullanan var mı acaba ben almak istiyorum. Yada daha işlevsel alıp da memnun kalan oldumu Öneriniz var mı acaba ?

Canim dogum yardimi 300 lira yatacak. Cicuk yardimi aylik maasina 30 lira mı ne ekleniyor onu ben ogretmenim mudur mebbise isliyor her ay aliyiruz bir de emzirme parasi var 149 tl onu alamiyoruz canim
Anladım canım ben de öğretmenim Ozaman dediğin gibi sadece 300 tl ye başvuracağız diğeri zaten sistemden hallediliyordur okulun elinde olan birşey demek ki

Kızlar, bebeğim 14 günlük. 3180 gr doğmuştu. Sonra 3100 e düştü. Bugün 3450 çıktı sizce nasıl? Normal mi az mı?

Kızlar e bebekte oda termometreleri wewell markanın indirimde imiş. Kullanan var mı acaba ben almak istiyorum. Yada daha işlevsel alıp da memnun kalan oldumu Öneriniz var mı acaba ?
Canım biz loobex kullanıyoruz ve memnunuz şimdilik. Hem Su ve oda sıcaklığı ölçüyor hemde nem saat tarihi gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…