- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.941
Gazi vardir canim benimki de oyle memeyi iki emip sundurup duruyor ne zaman alttan gazini cikarsa rahatlayip devam ediyor cikaramazsa ememiyoruZKızlar dünden beri aglıyorum bebegim mememi emiyordu dünden beri emmiyor aglama krizlerine giriyoru beni ittiriyo kafasını çeviriyo meme arıyo agzına verince tutmuyo çıkarıyo maf oldum ugraşmaktan mecbur sagıp biberonla verdik ne yapıcam allah aşkına birşey söyleyin geçer bu durum degil mi bebegim emer inşallah
Sürekli duşta alıyorum ter kokmuyorum hergün kıyafetlerimi değiştiriyorum dahs ne yapıcam ben ya
Canim dogum yardimi 300 lira yatacak. Cicuk yardimi aylik maasina 30 lira mı ne ekleniyor onu ben ogretmenim mudur mebbise isliyor her ay aliyiruz bir de emzirme parasi var 149 tl onu alamiyoruz canimYok canım benim doğum raporuyla ilçe sağlık müdürlüğüne gitmiş eşim orada dilekçe yazdırmışlar o şekilde başvuru yapmış
çocuk yardımı ve doğum parası dediğimiz 300 TL yatacak olan mi canım .. bende 657 e tabiyim ozaman yatmayacak bize
Canim yuzundekiler atopik dermatit sacindakiler saboreik dermatit. Pembe corasatin krem kullanmistim kortizonsuz sadece o gecirmistiYa kizlar bebegimin yuzunde birseyler cikti once sivilce gibiydi simdi ise egzemaya benziyor jadlarinin ici bile oyle cok kuru pul pul olmus ne yapicam ben bilmiyorum
Chicconun süt saklama kaplarindan almistim. Dolapta onun icinde bekletiyorum. İsitirken de sicak suyun icine saklama kabiyla koyuyorum iliklasinca biberona doldurup iciriyorumArkadaşlar sütü sağınca nasıl bir kapta ve nasıl muhafaza ediyorsunuz sağılAn saklanan sütü vermek için geri nasıl ısıtıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz bu konu hakkında hiç bilmiyorum
Ben hala gobek deliginin altindan bagliyorum uste cikmiyor ki bez. Hem cisi falan bulasir gobegineGöbek altında kalması mümkün değil ki. Ben göbek bağı varken de üzerinden bağlıyordum. Şimdi de öyle yapıyorum.
En fazla 4 ay cnm. Biz de ayni durumdan muzdaripiz. Hamak beşik almani oneririm bi nebze ise yariyorKizlar Allah askina su gazi nasil cikariyosunuz? Bi sanci geliyo cocuk aglamaktan katiliyor perisan oluyor bide acsa o ara tam kaos yasiyoruz. Evde sagdigim sut varsa onu yoksa mama veriyorum. Ama o gaz cikmadan yavrum kendine gelemiyor. Kac aylik olana kadar devam edicek bu?
Bazı bebeklerde üç aydan sonra rahatlama oluyormuş ama en kötü ek gıdaya geçene kadar diyorlar .. internette gaz için bebeğin bacaklarıyla yapılan bazı hareketler var canım onları da deneyebilirsin . Ben genelde omzumda sıvazlayarak yapıyorum[/QUOTE
Omzundan yapinca geyiriyo onu hallediyorum ama alttan yapamiyor o daha beter ediyor.bi arkadasim masaj videosu gondermisti ama kendini oyle bi skiyoki bacaklara masaj yapmakta imkansizlasiyor. InsAllah biran once duzelir
Cok sagol canimCanim yuzundekiler atopik dermatit sacindakiler saboreik dermatit. Pembe corasatin krem kullanmistim kortizonsuz sadece o gecirmisti
Benim bebeğimde hıçkırıyo.emzirince geciyoBebeği çok hıçkıran var mı ya kaç saattir uğraşıyorum tam uyku moduna geçcez hıçkırık başladı Delircem ölüyorum uykusuzluktan
Canım senin prensesle benim oğlan aynı gün doğumlu ben eve geldiğimiz gece verdim emzik 2 saat kadar. Uykusuzluktan düşecektim mecbur kaldım.Pazartesi topuk kanına gittik 700 gr almış. Yalan yani emzik verirsen memeyi almayacağı felan.gayette pastörize süt tesisleri gibi kullanıyor beni 7x24 açığız yani:) Tabiki saatlerce vermiyorum sadece banyoya girdiğimde yemek yerken hastaneye giderken felan ağlarsa veriyorum o kadar. Onun dışında keyfi vermiyorum hiç.Kızlar kabusum oldu EMZİK !!! Her kafadan bi ses kafayı yicem . Kimi şimdi vermezsen bi daha veremezsin otobüste giderken meme istedi ne halt yicen otobüste meme mi vercen diyo. Kimi el kadar çocuk Emzik verilir mi Emzik alırsa seni almaz diyo.kimi seni alır ama memeni daha az emer sütün azalır diyo kimi bişeycik olmaz sütüne ama damak yapısı bozulur verme diyo. Veriyim mi vermeyim mi ne zaman vereyim offf doğrusunu kimden öğrenmeli
Annem bi kez yukardan bağlamıştı o zaman kızarmıştı, normalde kızarmıyor. Prima kullanıyorumBezin lastik yerleri kizariyor mu sizin de bezin markasindan mi hepsi mi boyle
Dogrusunu sen ve bebegun bilir boswer ne demis millet ben verdim kizima 20 gunlukken falan hala da emio cokta rahat gercektenKızlar kabusum oldu EMZİK !!! Her kafadan bi ses kafayı yicem . Kimi şimdi vermezsen bi daha veremezsin otobüste giderken meme istedi ne halt yicen otobüste meme mi vercen diyo. Kimi el kadar çocuk Emzik verilir mi Emzik alırsa seni almaz diyo.kimi seni alır ama memeni daha az emer sütün azalır diyo kimi bişeycik olmaz sütüne ama damak yapısı bozulur verme diyo. Veriyim mi vermeyim mi ne zaman vereyim offf doğrusunu kimden öğrenmeli
Bnm oglum da hickiriyor ama tam tersine hıçkırırken emzirmiyorum bn yutamaz tikanir diyeBenim bebeğimde hıçkırıyo.emzirince geciyo
Anladım canım ben de öğretmenim Ozaman dediğin gibi sadece 300 tl ye başvuracağız diğeri zaten sistemden hallediliyordur okulun elinde olan birşey demek kiCanim dogum yardimi 300 lira yatacak. Cicuk yardimi aylik maasina 30 lira mı ne ekleniyor onu ben ogretmenim mudur mebbise isliyor her ay aliyiruz bir de emzirme parasi var 149 tl onu alamiyoruz canim
Rezene çayı içmiyorsan o da rahatlatıyor biraz , deneyebilirsinOmzund
Canım biz loobex kullanıyoruz ve memnunuz şimdilik. Hem Su ve oda sıcaklığı ölçüyor hemde nem saat tarihi gösteriyorKızlar e bebekte oda termometreleri wewell markanın indirimde imiş. Kullanan var mı acaba ben almak istiyorum. Yada daha işlevsel alıp da memnun kalan oldumu Öneriniz var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?