2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
geçer inş.
işte olanlar için daha zor düşünsene
Sabah zor uyanıyorum bugün okul yorucuydu kızlar bir de sabah bulantım vardı inşallah daha fazla artmaz. Eve geleli yarım saat oluyor, yemek yapacağım birazdan. Uykum var ama uyanınca da çok aç oluyorum diye uyumayacağım maalesef

Bundan once 4 dusugum var. Bagisiklik sistemini baskilamak icin vucudum bebisi kabul etsin diye. Ogrenir ogrenmez basladim.
benim de iki düşüğüm var,
bugün dr verdi gece yatarken iki tane iç dedi,
ama kortizon içermesi beni ürküttü, sen ilk defa mı kullanıyorusn peki?
kadın doğumcu mu verdi

Canm sen kaç haftalktın aynımıydık senn mide bulantn başladmı alla benm yok mide bulantısı bende mi anormallk var anlamadm

Ben biraz benim doktordan korkuyom.sonra demesin buyur sen yap kendi doktrluğunu derse.bu kutu bitsen daha kullanmam bırakırım.

Canim herkesin hamilelik hikayesi veya kan degerleri farkli bende folbiol kullaniyorum ustelik 6aydan fazla ama yuksek dozda kullanmam gerekiyor. Kan pihtilasmasi oldugu icin. Sen doktoruna guven ona gore hareket et. Ama sadece dozunun yuksek oldugunu duydugunu niye yuksek dozda verdigini sorabilirsin. Bence mutlaka bildigi bi durum vardir. Ayrica tehlikeli bi durum olsa 4 dusugum var onca dr gezdim hepside yuksek doz folbiol kullanmami soyledi. Kafamiza gore ilaci birakmamaliyiz.

Canm sen kaç haftalktın aynımıydık senn mide bulantn başladmı alla benm yok mide bulantısı bende mi anormallk var anlamadm
5+4 bugün, sat 10 mart. Bilmiyorum valla belki erken uyanıyorum o saatlerde, bi de kahvaltı yapmak zorunda olmamdan kaynaklanıyor belki, 9 veya 9 buçukta uyansam keşke :)

benim de iki düşüğüm var,
bugün dr verdi gece yatarken iki tane iç dedi,
ama kortizon içermesi beni ürküttü, sen ilk defa mı kullanıyorusn peki?
kadın doğumcu mu verdi

Yok canim urkutmesin mg cok dusuk. Kortizon ilacini tup bebek tedavisinde embriyoyu vucud kabul etsin diye hatta daha yuksek dozda kullananlar var. Bizimkisi onlem amacli bence faydali da birsey. Daha onceki hamileligimde beta dusmeye baslayinca gunde 1 tane almistim deger biraz daha artmisti ama o bebegi kurtaramadik gec kalinmisti canim. Kadin dogumcum verdi evet universitede prof kendisi.

benmkisi iki tane birden kullan deid gece yatarken,
ben de korktum,
ben tüp bebek de oldum ekim ayında ama tutmadı, o zmana kortizon kullanmışmıydım ben yani:)
hiç haberim yok öyle çok ilaç veridler ki artık bakmadan kullanıyorudm ama olmadı zaten........
ben de bi 5 mg ile başlayayım akşam ,
yarın alırım 10 mg. benm dr da aynı üniv de prof...
ama ne kadar az ilaç kullnsam o kada rkar diye düşünüyorum ben de,
peki bu ilacı kullanırken dikkat etmem gereken bişeyler var mı

5+4 bugün, sat 10 mart. Bilmiyorum valla belki erken uyanıyorum o saatlerde, bi de kahvaltı yapmak zorunda olmamdan kaynaklanıyor belki, 9 veya 9 buçukta uyansam keşke :)
Bende 5+3 cnm hiç yok mide bulantısı korktm bende nye yok . Canm daha önce kalktgnda olmuyrsa bence cnm senn mide bulantın başlamş cnm her zaman mı oluyor

Tebrik ederimmmmm
Son adet tarihin ne zamandı
son adet tarihim 24 mart canım erken yumurtlamıştım ben ovulasyon testi kullanmıştım 11. gün yumurtlamıştım.
Hayırlı olsun canım Rabbim esirgesin :)
tesekkur ederim ..bu değerle kimyasal falan olmaz herhalde değil mi kızlar kimyasalda daha düşük değerler oluyor diye biliyorum

Sağol gülüm folik asid alması sanırım 3 ayda bitiyor demi.şurda iki ay daha içerim bırakırım.valla beni bide kabız yapıyor ...katlanacam sonu güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…