- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.221
mode bulantısı genelde 9 ya da 10. haftalarda başlar canım ilk çocuğunda benim 11. hafta falan başlamıştıBende 5+3 cnm hiç yok mide bulantısı korktm bende nye yok . Canm daha önce kalktgnda olmuyrsa bence cnm senn mide bulantın başlamş cnm her zaman mı oluyor
Cnm benm cogu arkadşm erkenden başlamştı 5 ve 6. Haftadan başlyr her yerde yazyr ama bir tane arkdaşm mesela hiç yaşamdı erkek cocugu olcak şimdi değişiyr bünyeye göre galibamode bulantısı genelde 9 ya da 10. haftalarda başlar canım ilk çocuğunda benim 11. hafta falan başlamıştı
valla bende cok kotu oluyorum tansıyonum duusyor yere dusecek gıbı oluyorum ben rapor almadan patrondan ızın aldım 2 gun bugun geldım ıse patrona dedım bu hafta gelmım evde cızerım desenlerı oda tamam dedıOtobüse binemiyorum zaten .. bir yere gidemiyorum dahada şiddetlenecek önümüzdeki haftalarda en azından alayım şimdi çok zor durumlarda içerim oğlumdayken 5-6 kilo vermiştim
Açıklaman için çok teşekkür ediyorum valla sanırım benimde 6 ayı bulmuştur.kan dolaşımı için corasprinde kullanıyorum ben 7 ayda 12 kilo aldım.daha ilk aydan zorlanmaya başladım.affınıza sığınaraktan valla taharet bile almakta zorlanıyorum..dün nerdeyse ağlayacaktım keşke biraz kilo verebilseydim diye.bir aylık daha bebek nerdeyse benim karnım burnumda gibi. 6 aylık hamile gibiyim.3 ay kullanılıyor sanırım 2 ay daha sıkmam gerek dişimi sanırsamCanim herkesin hamilelik hikayesi veya kan degerleri farkli bende folbiol kullaniyorum ustelik 6aydan fazla ama yuksek dozda kullanmam gerekiyor. Kan pihtilasmasi oldugu icin. Sen doktoruna guven ona gore hareket et. Ama sadece dozunun yuksek oldugunu duydugunu niye yuksek dozda verdigini sorabilirsin. Bence mutlaka bildigi bi durum vardir. Ayrica tehlikeli bi durum olsa 4 dusugum var onca dr gezdim hepside yuksek doz folbiol kullanmami soyledi. Kafamiza gore ilaci birakmamaliyiz.
aynı dertten bende muzdarıbım dun cok ıyıydım bugun berbatım bas donmesı mıde bulantısıBir gunu bir gununu tutmayanlar nasilsiniz hic bu kadar bitkin olmamıştım midem cok bulaniyo agzima kadar geliyo gaz sancim var ara ara hep uyumak istiyorum
Benimde 750 çıkmıştı beta doktor gözükmez 2 hafta sonra gel demişti. Sanırım iyi bi ultrosanda 3 haftalıkken gözüken bile varmış.ama bazen 5 haftadan sonra gözüküyormuş.Kızlar merhabalar beta hcg 573 olmuş acaba yarın gitsem kese görünür mü ?
Merhaba ben romatoit artrit hastasuliyim cok agrim oldugu zananlarda kullaniyorum doktorum hic korkmadan kullanzbilirsin dedi o yuzden arada kullaniyorummerhaba canım
neden kullanıyorsun peki?
dr bana bugün cerdi iki düşük var diye, ama içinde kortizon olduğu için ben kararsız kaldım kullanmk konusunda sen yeni mi başladın ne için kullanıyorsun?
nasıl kullanıyorsun ?
benmkisi iki tane birden kullan deid gece yatarken,
ben de korktum,
ben tüp bebek de oldum ekim ayında ama tutmadı, o zmana kortizon kullanmışmıydım ben yani:)
hiç haberim yok öyle çok ilaç veridler ki artık bakmadan kullanıyorudm ama olmadı zaten........
ben de bi 5 mg ile başlayayım akşam ,
yarın alırım 10 mg. benm dr da aynı üniv de prof...
ama ne kadar az ilaç kullnsam o kada rkar diye düşünüyorum ben de,
peki bu ilacı kullanırken dikkat etmem gereken bişeyler var mı
Ben istifra ettim Allahtan azcikta olsa acildimaynı dertten bende muzdarıbım dun cok ıyıydım bugun berbatım bas donmesı mıde bulantısı
Açıklaman için çok teşekkür ediyorum valla sanırım benimde 6 ayı bulmuştur.kan dolaşımı için corasprinde kullanıyorum ben 7 ayda 12 kilo aldım.daha ilk aydan zorlanmaya başladım.affınıza sığınaraktan valla taharet bile almakta zorlanıyorum..dün nerdeyse ağlayacaktım keşke biraz kilo verebilseydim diye.bir aylık daha bebek nerdeyse benim karnım burnumda gibi. 6 aylık hamile gibiyim.3 ay kullanılıyor sanırım 2 ay daha sıkmam gerek dişimi sanırsam
Ah cnm benm Allah yardımcımız olsunaynen ya bende 2 gun evdeydım bugun ıse geldım ıskence gıbı geldı evde olup yatmak ıstıyorum basıl cok donuyor
Valla ben de saat başı mutlaka gidiyorum gece bile 3 4 kere mutlaka kalkıyorum biraz idrar yolu iltihabı var monurol ilaç verdi doktorkızlar sızde cok ıdrara cıkıyormusunuz ben 15 dk da bır cıkıyorum sureklı gelıyor
Yaaaa ağzın bal yesin valla 2.bebe bu ama ilki vallahi Allaha emanetmis bunda çok tedirginim hepimiz sağlıkla bebeklerini alalim kucaklarimiza insaallaahhaynen canım kalp atışını duyduktan sonra gitmen daha iyi olur
evet o yürek dizisi hep olacak doğduktan sonra da.. çok şükür
hafif bir çizgi var ama yarın ilk ısrarla tekrarla inşallah pozitif olur
inşallah canım iyice türünsün sağlıkla gelişsin minikler
çok güzel artmış maşallah sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir bu
Adetinden kaç gün geçti canımgünaydın hanımlar..ben bugün sağlık odağında kan tahlili yaptıracağım bakalim sonuç ne olacak evde yaptığım iki testte pozitifti ama korkuyorum ya adet olacak gibi hep karnım ağrıyor..inşallah sağlıklı bir gebeliktir..sizde de var mi o adet sancısı gibi kasık ağrısı hafif
adet günüm dündü canımAdetinden kaç gün geçti canım
aynen hic yaşamayan da oluyor 9 ay boyunca bulantısı olan daCnm benm cogu arkadşm erkenden başlamştı 5 ve 6. Haftadan başlyr her yerde yazyr ama bir tane arkdaşm mesela hiç yaşamdı erkek cocugu olcak şimdi değişiyr bünyeye göre galiba
ben bir de sabah akşam kan sulandırıcı iğne ve gün içinde 300 mg corasprin kullanıyorumEvet coraspirin de iciyorum. Kilom 70 benimde bu tedavi sureci basladiktan sonra bende kilo aldim haklisin ama yapacak pek de bisey yok. Genelde hamileler ilk 3 ay kullaniyorlar canim ama bakalim durum bizde biraz farkli olabilir.
Bugünden önce hiç olmamıştı canım . Bilemiyorum yarın nasıl olacak...Bende 5+3 cnm hiç yok mide bulantısı korktm bende nye yok . Canm daha önce kalktgnda olmuyrsa bence cnm senn mide bulantın başlamş cnm her zaman mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?