2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
mode bulantısı genelde 9 ya da 10. haftalarda başlar canım ilk çocuğunda benim 11. hafta falan başlamıştı
Cnm benm cogu arkadşm erkenden başlamştı 5 ve 6. Haftadan başlyr her yerde yazyr ama bir tane arkdaşm mesela hiç yaşamdı erkek cocugu olcak şimdi değişiyr bünyeye göre galiba

Otobüse binemiyorum zaten .. bir yere gidemiyorum dahada şiddetlenecek önümüzdeki haftalarda en azından alayım şimdi çok zor durumlarda içerim oğlumdayken 5-6 kilo vermiştim
valla bende cok kotu oluyorum tansıyonum duusyor yere dusecek gıbı oluyorum ben rapor almadan patrondan ızın aldım 2 gun bugun geldım ıse patrona dedım bu hafta gelmım evde cızerım desenlerı oda tamam dedı

Açıklaman için çok teşekkür ediyorum valla sanırım benimde 6 ayı bulmuştur.kan dolaşımı için corasprinde kullanıyorum ben 7 ayda 12 kilo aldım.daha ilk aydan zorlanmaya başladım.affınıza sığınaraktan valla taharet bile almakta zorlanıyorum..dün nerdeyse ağlayacaktım keşke biraz kilo verebilseydim diye.bir aylık daha bebek nerdeyse benim karnım burnumda gibi. 6 aylık hamile gibiyim.3 ay kullanılıyor sanırım 2 ay daha sıkmam gerek dişimi sanırsam

Kızlar merhabalar beta hcg 573 olmuş acaba yarın gitsem kese görünür mü ?
Benimde 750 çıkmıştı beta doktor gözükmez 2 hafta sonra gel demişti. Sanırım iyi bi ultrosanda 3 haftalıkken gözüken bile varmış.ama bazen 5 haftadan sonra gözüküyormuş.

Merhaba ben romatoit artrit hastasuliyim cok agrim oldugu zananlarda kullaniyorum doktorum hic korkmadan kullanzbilirsin dedi o yuzden arada kullaniyorum

Deltacortil prednol vb.arastir canim kullananlar oldukca var. Ilaclar vesile gerisini rabbim nasip ediyor. Dikkat etmem gereken ozellikle bisey soylenmedi ama kortizon sislik yapabilir oyuzden bol su icmeni oneririm ki hamilelikte iciyoruz zaten. Insallah faydasi olur da zarari olmaz canim benim. Yalniz degilsin yani gunde 10 mg aliyorum bende.

Evet coraspirin de iciyorum. Kilom 70 benimde bu tedavi sureci basladiktan sonra bende kilo aldim haklisin ama yapacak pek de bisey yok. Genelde hamileler ilk 3 ay kullaniyorlar canim ama bakalim durum bizde biraz farkli olabilir.

Yaaaa ağzın bal yesin valla 2.bebe bu ama ilki vallahi Allaha emanetmis bunda çok tedirginim hepimiz sağlıkla bebeklerini alalim kucaklarimiza insaallaahh

Adetinden kaç gün geçti canım

Evet coraspirin de iciyorum. Kilom 70 benimde bu tedavi sureci basladiktan sonra bende kilo aldim haklisin ama yapacak pek de bisey yok. Genelde hamileler ilk 3 ay kullaniyorlar canim ama bakalim durum bizde biraz farkli olabilir.
ben bir de sabah akşam kan sulandırıcı iğne ve gün içinde 300 mg corasprin kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…