2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynen cnm benım de cok olmaya basladı gun ıcındede mıdem bulanıyor zor tutuyorum bende ıstıcem mıde bulantısı ıcın
Otobüse binemiyorum zaten .. bir yere gidemiyorum dahada şiddetlenecek önümüzdeki haftalarda en azından alayım şimdi çok zor durumlarda içerim oğlumdayken 5-6 kilo vermiştim

Arkadaşlar merhaba herkese . Benim bat yarin yada 20si. 1haftadir idrsr testi yapiyorum evde hep koyulasti bugune kadar. Bugun dayanamadim kan bmverdim 614cikti. Sizce deger nasil? Kese gorunsun istiyorum doktora gittigimde oyuzden bekliyorum ptesi gideyim diyorum doktora. Bu degerlerden sonra kimyasal olur mu ya ? Cok korkuyorum

Kızlar 3. Ye hamileyim biri 5 Yaşında biri 6 aylık ben çok kötü oldum
Canim bebek dusunmuyormuydun.Rabbim verdiyse demekki dunyada nasibi varmis.uzme kendini beraber buyurler ikiz gibi.
selamlar. bugün itibariyle 6+5 günlük hamileyim. Bu 3.gebeliğim ve kısmetse 3.çocuğum olacak inşallah. Kalp atışlarını da duyduk. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Hosgeldin canim hayirli olsun.amin insallah.

Biz bugün doktora gittik kalp atışı yok. Kese var içinde fetal kan akımı yok... Cumartesiye kadar bekleyelim ama sen yine de aç gel dedi doktor...
karindanmi vajinalmi bakti canim.bazen karin yaglarindan gorunmuyor demisti doktorum.belki gec dollenmeyse bebek ancak gorunur.hakkinda hayirlisi olsun

Degerin oldukca guzel canim.ben adet gunumden bir gun sonra yaptirmistim kan testi 187 cikmisti.bu degerden sonra kimyasal olmaz herhalde oldukca yuksek

Canm kimyasal değil kmyasal oldgnda çok düşük çıkıyordu pazartesi karında kese gözkeblr:)

Baya pahalıymış gerçekten demekki baya etkili bi ilaç yazmış dr cnm . Küçük çıkmasıda uştradon cihazıyla alakalı olabilir bazen önde çıkıyor bazen geride cnm
normalde hep vajınal muayene yapıyordu bu sefer karından zorladı bakmak için ondan olduğunu düşünüyorum bende gerçi bişeyde yiyip içemiyorum ki kusmaktan cocuk nasıl beslensın

o ağrı bende de var canım adet olacağımı sanıyorum aklım çıkıyor ama normal bunlar

Selam kızlar.benim dünden beri geçmeyen baş ağrım var.ve canım hiçbişey yemek istemiyor zorla az bişeyler yemeye çalısıyorum.bu durumda olan varmı aranızda önerisi olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…