- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.161
Bthcg bakıldı mı canım, belki geriden geliyordur. İnşallah Cumartesi güzel haber alırız.Biz bugün doktora gittik kalp atışı yok. Kese var içinde fetal kan akımı yok... Cumartesiye kadar bekleyelim ama sen yine de aç gel dedi doktor...
Bakılmadı. Benim sat 18 subat. Önce dış gebelik olabilir dendi beta hcg ler normal cıktı. Sonra 6 haftalık olması gerekirken 4+2 gözüktü 2 hafta önce bu gün kese büyümüştü ama içinde bişey görünmedi... Kese de 5+3 ile uyumlu... Beta hcg istenmedi...Bthcg bakıldı mı canım, belki geriden geliyordur. İnşallah Cumartesi güzel haber alırız.
sizin sat 18 ise gebelik haftanız daha ileride değil mi? Benimde sat 28 şubat normalde bugün tam 7+0 ama benim bebeğim 6 haftasına yeni giriyor doktorun dediğine göre. 10 nisanda gittiğimde 5+6 olarak gittim ama bana doktor 4+4 dedi haftaya tekrar kontrolüm var .(Bakılmadı. Benim sat 18 subat. Önce dış gebelik olabilir dendi beta hcg ler normal cıktı. Sonra 6 haftalık olması gerekirken 4+2 gözüktü 2 hafta önce bu gün kese büyümüştü ama içinde bişey görünmedi... Kese de 5+3 ile uyumlu... Beta hcg istenmedi...
aynenMerhaba kızlar bugün yine doktora gittim dünkü rahatsızlanmamdan ötürü progestan artık fitil olarak kullanıcam tansiyon düşürücü etkisi varmış ben zaten tansiyon ilacı alıyordum hepten dibe vurdurdu beni neyse ama bebeğimin karından kalp atışını duyduk o çok daha iyi oldu içim rahatladı hem çok iyi geldi dinlenmek ya valla ohhh keşke hep evde olsam hamileler çalışmamalı ya
Kesebilirsin önce azaltıyorsun sabah akşam şeklinde ama aslında kendi karar veriyor bende devam etmek istedim ama dayanamadım çok acıdı kızıma doktorun izin vermediğini söyledim her meme dediğinde doktoru hatırlattım çok şükür sıkıntı çıkmadı sadece akşamlarım uyurken zor oldu oda kucağımda ayağaımda sallayarak geçiştiriyorumBenimki de 18 aylık ben de yavaş yavaş keseyim diyorum. Doktorum 6 aya kadar emzirebilirsin dedi ama bakalım. Çok zor olacak kesmesi de cesaret edemiyorum.
Evet normalde 8 haftalık olmam lazım. Şu an hiç bişey bilmiyorum kocaman bir boşluğa düştüm sanki... Sizin kontrolünüz iyi gecer umarım...sizin sat 18 ise gebelik haftanız daha ileride değil mi? Benimde sat 28 şubat normalde bugün tam 7+0 ama benim bebeğim 6 haftasına yeni giriyor doktorun dediğine göre. 10 nisanda gittiğimde 5+6 olarak gittim ama bana doktor 4+4 dedi haftaya tekrar kontrolüm var .(
merhaba canımBen varim canim
aynen cnm benım de cok olmaya basladı gun ıcındede mıdem bulanıyor zor tutuyorum bende ıstıcem mıde bulantısı ıcınBenimde oluyor bulantılar istifra etmemek için kendimi zor tutuyorum ofistte zor oluyor cumartesi dr gidicem gidince bulantı içinde birşeyler isticem böyle çok zor oluyor
Normal cnm benmde oleydi iyi agrınınn olması rahim genişlediği için oluyor ilk zamanlar bendede çok oluyordu şu aralsr pek olmuyor:)Merhaba kızlar öncelikle hamiş olanlara Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın İnşallah. Tahminen gebeliğimin 4. Haftası içindeyim. Sabahtan bu yana arada az şiddetli sol kasığım ağrıyor. Normal mi ? Yarın ilk defa doktora görüneceğim. Umarım ciddi birşey yoktur...
aynen ya bende 2 gun evdeydım bugun ıse geldım ıskence gıbı geldı evde olup yatmak ıstıyorum basıl cok donuyorMerhaba kızlar bugün yine doktora gittim dünkü rahatsızlanmamdan ötürü progestan artık fitil olarak kullanıcam tansiyon düşürücü etkisi varmış ben zaten tansiyon ilacı alıyordum hepten dibe vurdurdu beni neyse ama bebeğimin karından kalp atışını duyduk o çok daha iyi oldu içim rahatladı hem çok iyi geldi dinlenmek ya valla ohhh keşke hep evde olsam hamileler çalışmamalı ya
Canım bende senin gibiyim sata göre 26 şubat ama pazartesi gittim doktora 7+0 olması lazımken 5+5 haftada dedi keseyi iyi gördü haftaya bakacak yine kesenin büyümüş olması lazım dedi geç döllenme olabilir dedi bende pko varsizin sat 18 ise gebelik haftanız daha ileride değil mi? Benimde sat 28 şubat normalde bugün tam 7+0 ama benim bebeğim 6 haftasına yeni giriyor doktorun dediğine göre. 10 nisanda gittiğimde 5+6 olarak gittim ama bana doktor 4+4 dedi haftaya tekrar kontrolüm var .(
Kaç aylıktı sizinki canım. Daha o kadar doktor falan dediğimden anlamaz ki bizim ki.Kesebilirsin önce azaltıyorsun sabah akşam şeklinde ama aslında kendi karar veriyor bende devam etmek istedim ama dayanamadım çok acıdı kızıma doktorun izin vermediğini söyledim her meme dediğinde doktoru hatırlattım çok şükür sıkıntı çıkmadı sadece akşamlarım uyurken zor oldu oda kucağımda ayağaımda sallayarak geçiştiriyorum
Bir an önce yarın olsun diye bakıyorum. Korkuyorum birşey vardır diye...Normal cnm benmde oleydi iyi agrınınn olması rahim genişlediği için oluyor ilk zamanlar bendede çok oluyordu şu aralsr pek olmuyor:)
Bende çıkıyorum hele gece beni mahvediyor kaç kere çıkmaktan uyamıyorum sık idrarım çok oluyrkızlar sızde cok ıdrara cıkıyormusunuz ben 15 dk da bır cıkıyorum sureklı gelıyor
Korkma canm içini ferah tut adet agrısı gibi ağrı normal :)Bir an önce yarın olsun diye bakıyorum. Korkuyorum birşey vardır diye...
İnşallah normaldir canım benim böyle yorumları okuyunca rahatlıyorum :)Korkma canm içini ferah tut adet agrısı gibi ağrı normal :)
Benmde şuan ağrım yok korkuyorm cnm pazartesi günü karndada gördm keseyi ama içim rahat değil kalp atşnı bir duysam rahatlcm:)İnşallah normaldir canım benim böyle yorumları okuyunca rahatlıyorum :)
ben sürekli kusuyorum artık iş yerindekiler hayırlı olsun demeye başladı dün ben kontrole gittim 3 gün geri olduğunu öğrendim normalde 8+3 olması lazımken 7+6 imiş sıkıntı yok şuan dedi bulantı için hap verdi ama sgk karşılamıo 90 tl hapta zten doktorumun muayenesi 100 tl almadım bende gittim sgk nın karşıladığını yazın die söyledim bi tane varmış sgk nın karşıladığı oda uyku yapıomuş ben zaten çok aşırı uyuyorum 12 saatten fazla o yuzden onu da istemedim dedim idare etmeye çalışcam kötüleşirsem ararım yazarsınız die rabbim yardımcımız olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda buna da şükür diyorum artık ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?