2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar kefir içiyor musunuz? Beslenmeler nasıl fikre ihtiyacım var
Saldim cayira seklinde besleniyorum pek ozen gosterdigim ve kisitladigim bisey yok benim ama oneri olarak soyleyim her gun 1 yumurta ceviz 1 bardak sut ve 1 kase yogurt protein sebze bakliyat dengeli sekilde yenmeli karbonhidrata agirlik verilmemeli

Allah razi olsuun canimm yaa insallah dualarimizla bebislerimizi kucagimiza aliriz. Gobusumm morarmaya basladi valla :) senin gibi kalp atisini bi duysaydim heyecanla bekliyorum.

Kızlar güzel anneler
5+5 ilk doktor muayenesi için geç mi sizce?
Şu an 4+3’üm.
İlaç vs kullanmıyorum.
Doktordan sonra başlarsam başlarım.

Allah razi olsuun canimm yaa insallah dualarimizla bebislerimizi kucagimiza aliriz. Gobusumm morarmaya basladi valla :) senin gibi kalp atisini bi duysaydim heyecanla bekliyorum.
duyarsın allahın izni ile hiç merak etme morarmalar mesele değil ama benim iğne vurduğum yerler yumruk gibi içerden şiş neden anlamadım son bir saattirde sağ kasığım ağrıo sıkışıyor neden bilmiyorum

Merhaba bende dr dan geliyorum 6+6 haftalik hamileyim kalp atisini duyduk Raabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Devlet hastanesi mi özele mi gittin canım. Ben yarın devlete gideceğim nasipse 6+6 olacağım. Özelde geçen hafta keseyi gördük bu hafta devlette kalp atışını duyar mıyım acaba çok heyecanlıyım

Dün çok ağrım vardı bugün doktora gittim değerim 511 çıktı kese çok küçücük gördüm ama normal daha çok yeni sesi 2 mayısta gel dedi bakalım inş sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Yaa kızlar bugun kontrolümüz vardı kalp atışları için çağırmıştı doktor.Ama duyulmadı Kalp atışını duyanlar ne zaman duydunuz ? Acaba daha erken mi yoksa duyulmasımı gerekiyordu sata göre bugun 5+3 oluyor.

Saldim cayira seklinde besleniyorum pek ozen gosterdigim ve kisitladigim bisey yok benim ama oneri olarak soyleyim her gun 1 yumurta ceviz 1 bardak sut ve 1 kase yogurt protein sebze bakliyat dengeli sekilde yenmeli karbonhidrata agirlik verilmemeli
Koptum ya çok tatlısın ben de saldım çayıra beslenme tarzını benimseyenlerdenim ev iş çoluk çocuk koca derken ne bulursam gömme style

Duyulmayabilir alttan muayene etse belki duyardı ama 8 haftaya kadar normal deniyor bizim bi arkadaş aldırayım artık kalp atisi yok diye gittiği gun duymustu 7 bucuk haftada falan sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…