2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Icerden sislik degil de sertlesme basladi canim sanirim igne vurulunca normal bisey. Sag kasik agrin belki rahim genisledigi icindir sonucta hamilelikte kasik agrilari olabilirmis.

Calisiyorum canim da simdilik raporluyum riske atmayalim diye dr yatis verdi sen calisiyor musun
Eve t çalışıyorum masa başı ama yine de baya yorucu oluyor. Sorun çıkmadıkça rapor alamam sanırım , önceki gebeliğim ocak başı sonlandı baya rapor kullıannıştım , bakalım ne olacak , ben ttatlı falan yedim az önce , deltacortril içince bi sıkıntı olur mu acaba ya :) bağışıklık sistemini de düşürürmüş ben çok tırstım bu ilaçtan ya napsam ki içmedim henüz , içersem ya da içmezsem iki türlü de pişmanlık duymaktan korkuyorum ya

Canm zarar veryrmş galba yatak oda da baya var zararlı bebek için herlde taşncam galba zaten bu evde kara bocekler hiç bitmyr girişcjatta inş blrmda yerleşrm

Evet karından baktı canım.Banada erken gibi geliyor ama moralim bozuldu yinede
Çok erken canım daha. Benim karından duyuldu dün ama 6+1dim ve çok çok derinden kısık bir şekilde duyduk... Moralini bozma, bir dahaki gittiğinde gümbür gümbür duyarsınız inşallah :)

Canin ne cekerse yee canimm iki canliyizz sonucta sorun olmaz afiyet olsun :)) ilac konusunda ben icmesem vicdanen rahatsiz olurdum ama istersen gunde 1 tane icmeyi deneyebilirsin. Yanii bu konuyu doktorunla konussan daha iyi olur hassas bi konu seni yonlendirmem dogru olmaz. Ben iciyorum 3 nisandan beri sukur bi sorun yok.

Canm zarar veryrmş galba yatak oda da baya var zararlı bebek için herlde taşncam galba zaten bu evde kara bocekler hiç bitmyr girişcjatta inş blrmda yerleşrm
ya benim tasinmam zor buraya yeni geldik 1 sene olacak uc ay sonra birkere tasindil bu evi de zor buldu dernek hem ev yok hem almanya genelinde evler ruyubeyliymis hemde artik tasinmayi kaldiramam ama napicam bilmiyorum

Hmm peki canm peki kadın doğum doktoruna sormadan verdikleri ilacı aşmalı mıyım

Doktorunla sürekli iletişim halindr alorsın tabiki bana doktorum verdi aile hekimim hepsi var mı bi sor dedi sordum doktoruma verdigim vitamin yeterli dedi o şekilde oldu

ya benim tasinmam zor buraya yeni geldik 1 sene olacak uc ay sonra birkere tasindil bu evi de zor buldu dernek hem ev yok hem almanya genelinde evler ruyubeyliymis hemde artik tasinmayi kaldiramam ama napicam bilmiyorum
Canm tadilat yapsmz ev sahbyle konşn olmadı bendede aynı durum ne dcm blmyrm bizde napcz bilmyrm kiralsr uçmş burası uygn ama işte ev kötünoff

Hamişler günlük ev işi yaparken nelere dikkat ediyosunuz oturuo kalkerken falan. Ben ayakta fazla kalınca kasiğıma ağrı giriyo bazen siz nasılsınız günlük hayatta???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…