- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.301
Sağlıklı bebeğin güzel büyüyor , kusmalar geçici ama meleğin baki canımSabahtan beri istifra ediyorum hala da kusasim var ne su içebiliyorum nede bisey yiyebiliyorum bugun asiri kotuyum aglaya aglaya helak oldum
duyarsın allahın izni ile hiç merak etme morarmalar mesele değil ama benim iğne vurduğum yerler yumruk gibi içerden şiş neden anlamadım son bir saattirde sağ kasığım ağrıo sıkışıyor neden bilmiyorum
Hmm peki canm peki kadın doğum doktoruna sormadan verdikleri ilacı aşmalı mıyımBen dün saglık ocagına yaptırdım aile hekiminize gidin onlar gerekli herşeyi yapıyor vitaminler falan da veriyolar
Anladım canım benim ki hibor 0.2 ml, farklı iğneler kullanıyoruz , sen çalışıyor musun
Kesenin gelişimi güzel dedi haftaya tekrar çağırdı canım.Ama bugun kalp atışlarını duyarız dediği için gitmiştim onun için telaşlandım galibaDoktor bir şey söylemedi mi canım ben hamile değilim ama doktorun söylemesi gerek değil mi
Eve t çalışıyorum masa başı ama yine de baya yorucu oluyor. Sorun çıkmadıkça rapor alamam sanırım , önceki gebeliğim ocak başı sonlandı baya rapor kullıannıştım , bakalım ne olacak , ben ttatlı falan yedim az önce , deltacortril içince bi sıkıntı olur mu acaba ya :) bağışıklık sistemini de düşürürmüş ben çok tırstım bu ilaçtan ya napsam ki içmedim henüz , içersem ya da içmezsem iki türlü de pişmanlık duymaktan korkuyorum yaCalisiyorum canim da simdilik raporluyum riske atmayalim diye dr yatis verdisen calisiyor musun
Kızlar ben bodrum katta otryrm kirada ve ev rütübetli bebege zarar verr mi ?
bende almanyada evim griş katta ama etrafi acik banyo cok tutubetli kuflu yatak odasindada kosede var buraz bende bebege zarari olurmu diye dusuniyorum kizim alerjik astim benimde alerjim var ve suan cok fenayim alerjim arttiKızlar ben bodrum katta otryrm kirada ve ev rütübetli bebege zarar verr mi ?
Canm zarar veryrmş galba yatak oda da baya var zararlı bebek için herlde taşncam galba zaten bu evde kara bocekler hiç bitmyr girişcjatta inş blrmda yerleşrmbende almanyadayim gris kat evin her tarafi acik fakat banyoda baya ruyubet var kuflendi yataknodasininda koseden biraz bende dusu
bende almanyada evim griş katta ama etrafi acik banyo cok tutubetli kuflu yatak odasindada kosede var buraz bende bebege zarari olurmu diye dusuniyorum kizim alerjik astim benimde alerjim var ve suan cok fenayim alerjim artti
Çok erken canım daha. Benim karından duyuldu dün ama 6+1dim ve çok çok derinden kısık bir şekilde duyduk... Moralini bozma, bir dahaki gittiğinde gümbür gümbür duyarsınız inşallah :)Evet karından baktı canım.Banada erken gibi geliyor ama moralim bozuldu yinede
Ben artik cok korkuyorum bi oncekinde zehirledigi icin kusuyormusum hep bi diken ustundeyim bir defa doğurayım bidaha doğurmamSağlıklı bebeğin güzel büyüyor , kusmalar geçici ama meleğin baki canım
Eve t çalışıyorum masa başı ama yine de baya yorucu oluyor. Sorun çıkmadıkça rapor alamam sanırım , önceki gebeliğim ocak başı sonlandı baya rapor kullıannıştım , bakalım ne olacak , ben ttatlı falan yedim az önce , deltacortril içince bi sıkıntı olur mu acaba ya :) bağışıklık sistemini de düşürürmüş ben çok tırstım bu ilaçtan ya napsam ki içmedim henüz , içersem ya da içmezsem iki türlü de pişmanlık duymaktan korkuyorum ya
Tamam canım çok teşekkürler beta kaç olunca görünür acaba biliyor MusunGörünmez canm bekle. Bnm ilk değerim 568 di 2 gün sonra görünmedi
ya benim tasinmam zor buraya yeni geldik 1 sene olacak uc ay sonra birkere tasindil bu evi de zor buldu dernek hem ev yok hem almanya genelinde evler ruyubeyliymis hemde artik tasinmayi kaldiramam ama napicam bilmiyorumCanm zarar veryrmş galba yatak oda da baya var zararlı bebek için herlde taşncam galba zaten bu evde kara bocekler hiç bitmyr girişcjatta inş blrmda yerleşrm
İnşallah canımÇok erken canım daha. Benim karından duyuldu dün ama 6+1dim ve çok çok derinden kısık bir şekilde duyduk... Moralini bozma, bir dahaki gittiğinde gümbür gümbür duyarsınız inşallah :)
Hmm peki canm peki kadın doğum doktoruna sormadan verdikleri ilacı aşmalı mıyım
Hm anladm canm tmm saolDoktorunla sürekli iletişim halindr alorsın tabiki bana doktorum verdi aile hekimim hepsi var mı bi sor dedi sordum doktoruma verdigim vitamin yeterli dedi o şekilde oldu
Anladım canım merak etme telaslanacak bir şey yokKesenin gelişimi güzel dedi haftaya tekrar çağırdı canım.Ama bugun kalp atışlarını duyarız dediği için gitmiştim onun için telaşlandım galiba
Canm tadilat yapsmz ev sahbyle konşn olmadı bendede aynı durum ne dcm blmyrm bizde napcz bilmyrm kiralsr uçmş burası uygn ama işte ev kötünoffya benim tasinmam zor buraya yeni geldik 1 sene olacak uc ay sonra birkere tasindil bu evi de zor buldu dernek hem ev yok hem almanya genelinde evler ruyubeyliymis hemde artik tasinmayi kaldiramam ama napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?